על ידי felix_r » 29 יולי 2020, 10:59
בלייזר הוא הישראלי שהכי מתאים להחליף את אבדיה. נכון, הוא לא מוביל כדור כמו שאבדיה עשה, אבל שחקן ישראלי שיכול לשחק ב 3 ו ב 4 (זה בעיקר בליגה). קשוח ואתלטי. קולע לשלוש ולוקח ריבאונד.
לא בטוח שסורקין הוא הישראלי שהכי מתאים להחליף את ג'ייק כהן. אולי הייתי מנסה ללכת על טי. ג'יי. קליין (אם הוא בריא). גם מבחינת סורקין עצמו לא בטוח שהייתי הולך למכבי. נכון, מכבי זה שידרוג כלכלי עבור כל שחקן ישראלי. אבל מצד שני זו הייתה רק העונה הראשונה שסורקין החל לתת תוצרת חיובית. עדיף לו להמשיך לעוד עונה בקבוצה קטנה, בה יקבל דקות משחק, וימשיך להתפתח.
מצבו הבריאותי של ג'ונדי עדיין לא ידוע, למרות שהפציעה שהשביתה אותו לאורך העונה, לא אמורה להיות פציעה חוזרת. לכן, הייתי מגבה את רשימת הגארדים הישראלים ביפתח זיו.
חשוב, שיהיה שחקן ישראלי בכל עמדה, כי רק 5 זרים מורשים לשחק במשחקי הליגה. המאמן עושה רוטציה בין הזרים. יש גם פציעות, עייפות וכו'. לכן עדיף שבכל עמדה יהיה גם ישראלי שיכול להחליף את הזר במקרה הצורך.
1-2 ג'ונדי + יפתח זיו
2-3 זוסמן
3-4 בלייזר
4 סורקין (קליין?)
5 אמארה
נ.ב. ראיתי שאחד האתרים כתב שנועם דוברת מועמד. לא הייתי נוגע בו. בארבעת המשחקים האחרונים (2 פליי-אוף ו 2 פיינל פור) ביחד הוא שיחק כ 20 דקות בלבד, וקלע רק 2 נקודות. הוא מוכשר, אבל אפילו ברמת הליגה המקומית הוא עדיין לא שחקן שאפשר לסמוך עליו. שימשיך לקבל דקות בראשון וימשיך להתפתח.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!