Chen כתב:לאוו דווקא אותם אבל גם אותם הם יכלו בתקופות מסויימות לפני שהם חתמו.
באמת עצוב שזאת ההרחבה שדוברה עליה, אבל לפני כל ההרחבות של הסגל יכלו להביא שחקנים חופשים שהיו.
למעשה גם שארפ פרש והיינו מצפים שבורשטיין יקבל את מקומו ויבוא לנו עוד ישראלי, בסוף קיבלנו 2 גם שאייר וגם אוחיון, אבל אני לפחות ציפיתי לחיזוק זר נוסף במקום אחד מהם אולי.
אני לא רואה איזה גארד מכבי יכלה להביא לאחר ההברזה של פארגו.
בכל מקרה, הבאתו של אותה גארד לא היתה קשורה להחתמתו של פארמר. מכבי יכלה להביא שחקן לפני או אחרי החתמתו של פארמר, אבל היא לא עשתה זאת. למה היא לא עשתה זאת? או בגלל שפשוט לא היה שחקן כזה בשוק (ובאמת כך היה) או שפשוט שחקן כזה לא היה בתכניות.
אני מזכיר שדוקא הרבה אנשים לא חששו מאי-החתמת אותו שחקן, שהרי חשבו שאותו שחקן הולך להיות פרקינס, שכבר לא ישחק העונה בכלל.
חני, מה שאת אומרת נשמע מאוד הגיוני, אבל אני לא יודע אם דברים הם באמת כך.
לפי מה שראינו ממכבי עד כה, אוחיון ופאפאלוקאס הם אילו שהיו אמורים להיות הרכזים של מכבי העונה, כאשר העמדה מס' 2 אמורה ללכת ללנגפורד, שאייר ובורשטיין (שזוכה להרבה מאוד קרדיט מבלאט).
זה באמת נראה די הזוי ואפילו עצוב שזה המצב, אבל ייתכן מאוד שלשם בלאט כיוון מכתחילה.
כמו שירין אמר, אני לא חושב שצריכים לחפש אשמים.
מה שבאמת טרף את הקלפים היתה ההברזה של פארגו ובעיקר, האיתוי שלה.
פארגו הבריז בזמן שכבר לא היה ניתן להביא לו מחליף ראוי, וגם ככה שוק הרכזים הוא די מת. בזה באמת אף אחד לא אשם.
אולי ההתכווננות של מכבי אל עבר שוק פליטי מחנות האנ.בי.אי. היא דוקא דרך נכונה להביא שחקן טוב.
בכל מקרה, גם אם מכבי היתה מביאה מחליף לפארמר בשלב מוקדם, אני בספק מאוד גדול אם זה היה משפיע באופן משמעותי על גורל העונה.
נעשו יותר מדי טעויות בכדי ששחקן אחד (שגם ככה הוא כנראה לא היה כוכב) יוכל לתקנן, וכאמור, הבעיה ממש לא היתה בצירופו של פארמר.
עם זאת, בואו נהיה אופטימים, מכבי עדיין נמצאת במצב די טוב, היא פייבוריטית לעליה לשלב ההצלבה ועד כה, היא גם קבוצה מנצחת. יש יותר מדי סימני שאלה ואנחנו לא רואים ממכבי כדורסל גדול, אבל מי יודע, אולי עוד אופתע לטובה.