אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 נובמבר 2011, 21:22

Chen כתב:לאוו דווקא אותם אבל גם אותם הם יכלו בתקופות מסויימות לפני שהם חתמו.
באמת עצוב שזאת ההרחבה שדוברה עליה, אבל לפני כל ההרחבות של הסגל יכלו להביא שחקנים חופשים שהיו.
למעשה גם שארפ פרש והיינו מצפים שבורשטיין יקבל את מקומו ויבוא לנו עוד ישראלי, בסוף קיבלנו 2 גם שאייר וגם אוחיון, אבל אני לפחות ציפיתי לחיזוק זר נוסף במקום אחד מהם אולי.

אני לא רואה איזה גארד מכבי יכלה להביא לאחר ההברזה של פארגו.
בכל מקרה, הבאתו של אותה גארד לא היתה קשורה להחתמתו של פארמר. מכבי יכלה להביא שחקן לפני או אחרי החתמתו של פארמר, אבל היא לא עשתה זאת. למה היא לא עשתה זאת? או בגלל שפשוט לא היה שחקן כזה בשוק (ובאמת כך היה) או שפשוט שחקן כזה לא היה בתכניות.
אני מזכיר שדוקא הרבה אנשים לא חששו מאי-החתמת אותו שחקן, שהרי חשבו שאותו שחקן הולך להיות פרקינס, שכבר לא ישחק העונה בכלל.

חני, מה שאת אומרת נשמע מאוד הגיוני, אבל אני לא יודע אם דברים הם באמת כך.
לפי מה שראינו ממכבי עד כה, אוחיון ופאפאלוקאס הם אילו שהיו אמורים להיות הרכזים של מכבי העונה, כאשר העמדה מס' 2 אמורה ללכת ללנגפורד, שאייר ובורשטיין (שזוכה להרבה מאוד קרדיט מבלאט).
זה באמת נראה די הזוי ואפילו עצוב שזה המצב, אבל ייתכן מאוד שלשם בלאט כיוון מכתחילה.

כמו שירין אמר, אני לא חושב שצריכים לחפש אשמים.
מה שבאמת טרף את הקלפים היתה ההברזה של פארגו ובעיקר, האיתוי שלה.
פארגו הבריז בזמן שכבר לא היה ניתן להביא לו מחליף ראוי, וגם ככה שוק הרכזים הוא די מת. בזה באמת אף אחד לא אשם.
אולי ההתכווננות של מכבי אל עבר שוק פליטי מחנות האנ.בי.אי. היא דוקא דרך נכונה להביא שחקן טוב.

בכל מקרה, גם אם מכבי היתה מביאה מחליף לפארמר בשלב מוקדם, אני בספק מאוד גדול אם זה היה משפיע באופן משמעותי על גורל העונה.
נעשו יותר מדי טעויות בכדי ששחקן אחד (שגם ככה הוא כנראה לא היה כוכב) יוכל לתקנן, וכאמור, הבעיה ממש לא היתה בצירופו של פארמר.
עם זאת, בואו נהיה אופטימים, מכבי עדיין נמצאת במצב די טוב, היא פייבוריטית לעליה לשלב ההצלבה ועד כה, היא גם קבוצה מנצחת. יש יותר מדי סימני שאלה ואנחנו לא רואים ממכבי כדורסל גדול, אבל מי יודע, אולי עוד אופתע לטובה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 נובמבר 2011, 22:23

BIG sofo כתב:מה דעתכם על טי גי פורד שמשחק בזאגרב שמשחקת ביורוליג.
במשחק הראשון שלו(שבוע שעבר) הוא הוא סיים עם 0 נקודות, 1 ריבאונד, 10 אסיסטים, 3 איבודים ב13 דקות.
הוא נתן כמה עונות לא רעות בNBA. צריך לראות באיזה כושר הוא נמצא עכשיו. אם הוא בכושר טוב שווה להסתכל לכיוון שלו... נראה לי שיהיה קשה למצוא קובי ברייאנט חופשי עכשיו באירופה...
כרגע היא במאזן 2-4 שלילי ומתמודדת על המקום הרביעי בבית...

הוא היה נחמד היום..לא יותר..למרות שהוא שמר את זאגרב בתמונה עד שפאו התפוצצו..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 30 נובמבר 2011, 23:19

yarinsaky כתב:אל תגזימו, מכבי צריכה להתחזק בגארד גם אם לא בונים על זה שנגיע לפיינלפור האירופי, יש גם מטרות בארץ ואפילו באדריאטית. עומס גדול מדי על הגארדים הקיימים, בטח על פאפלוקאס, יביא את השחקנים עם הלשון בחוץ בסוף העונה ואז גם האליפות בארץ בסכנה.
מכבי תביא חיזוק, בלי ספק.
לצפות לאיזה כוכב גדול ? לא צריך.

השאלה היא באמת האם השחקן הזה ישנה במשהו את מאזן הכוחות. אם הטיעון היחיד הוא לטובת חלוקת העומס, אז זה טיעון סביר מאוד,
אבל לצערי, זה לא יעלה את הסיכויים של מכבי ביורוליג, ולדעתי גם לא בליגה או באדריאטית.

שוב, כל מה שאני אומר רלוונטי רק לאיזה שחקן בינוני מהסוג של די בראון.
במקרה הזה, באמת שהייתי מעדיף לראות את שייר, על כל מגבלותיו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 30 נובמבר 2011, 23:24

MTA2311 כתב:
yarinsaky כתב:מה שצריך בקיץ הבא זה שבלאט יתרכז רק במכבי ! ואני מאוד מקווה שיגמור כבר עם סיפור הנבחרת הרוסית.
אני גם מקווה שמכבי תתכנן כך את התקציב ששחקנים מרכזיים יגיעו בקיץ ולא בסתיו.

אני גם חושב שמכבי לא תחזור על עניין 3 הליגות בשנה הבאה, זה כבר לא יעבוד. בקיצור, זו עונה מיוחדת וקשה שגם בלאט בעצמו הזהיר מפניה.

ד"א, חנוש ניתחה יפה מאוד את השתלשלות העיניינים הקיץ במכבי.

לא רואה את בלאט מוותר על הכסף מהרוסים בכזאת קלות..

נכון. מישהו כאן (נדמה לי יובל או רוי) אמרו וכנראה בצדק, שהעובדה שבלאט מאמן את רוסיה, מאפשרת למכבי להחתים אותו ברבע מהשכר אותו
מקבלים מאמנים ברמה שלו באירופה.
זה אומר שכולם צריכים להתאים את עצמם למצב הזה, ולהתנהל בקצב שמתאים למציאות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 01 דצמבר 2011, 05:35

שנה שעברה היינו בשלב הזה בדיוק באותו מצב (עם הפסד בודד) אבל איפה ההרגשה של העונה הקודמת ואיפה של העונה הזו ?? שנה שעברה בשלב הזה כבר היה ברור לנו שקורה משהו טוב ושהפיינלפור בהישג יד ואולי אפילו יותר , מכבי היו הלהיט של אירופה עם כדורסל מדהים .
השנה אפילו עם פארמר אנחנו אומנם מנצחים אבל הכדורסל הרבה פחות מלהיב ודי ברור שאנחנו לא במצב לפיינלפור כרגע . ואגב להגיד שכל שנה מכבי בונה קבוצה לפיינלפור זה לאכול את הדמגוגיה שההנלה ובעיקר צוות השיווק מאכילים אותנו .
הרי ברור שבעונת אפי לדוגמא למכור את מכבי מההתחלה כמעומדת לפיינלפור זו בדיחה .
כעיקרון , כל שחקן מבין המעמדים שהוזכרו ישדרג את מכבי לעומת להישאר רק עם יוגב ופאפאס . כל דקת מנוחה שפאפאס יקבל זה כבר יהיה שדרוג...השאלה לאיזה שדרוג אנחנו מצפים ? שחקן שיהפוך אותנו למעומדת לפיילפור כנראה לא נמצא בעיקר בגלל שמלחתחילה הבנייה הייתה לא נכונה . אבל בהחלט אפשר למצוא שחקנים שיוכלו להישאר פה יותר מעד סוף העונה ושנה הבאה אם יעשו את התיקונים שצריך סביבו אז ניהיה מעומדים לגיטימיים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 01 דצמבר 2011, 06:02

yzafrir כתב:שנה שעברה היינו בשלב הזה בדיוק באותו מצב (עם הפסד בודד) אבל איפה ההרגשה של העונה הקודמת ואיפה של העונה הזו ?? שנה שעברה בשלב הזה כבר היה ברור לנו שקורה משהו טוב ושהפיינלפור בהישג יד ואולי אפילו יותר , מכבי היו הלהיט של אירופה עם כדורסל מדהים .
השנה אפילו עם פארמר אנחנו אומנם מנצחים אבל הכדורסל הרבה פחות מלהיב ודי ברור שאנחנו לא במצב לפיינלפור כרגע . ואגב להגיד שכל שנה מכבי בונה קבוצה לפיינלפור זה לאכול את הדמגוגיה שההנלה ובעיקר צוות השיווק מאכילים אותנו .
כעיקרון , כל שחקן מבין המעמדים שהוזכרו ישדרג את מכבי לעומת להישאר רק עם יוגב ופאפאס . כל דקת מנוחה שפאפאס יקבל זה כבר יהיה שדרוג...השאלה לאיזה שדרוג אנחנו מצפים ? שחקן שיהפוך אותנו למעומדת לפיילפור כנראה לא נמצא בעיקר בגלל שמלחתחילה הבנייה הייתה לא נכונה . אבל בהחלט אפשר למצוא שחקנים שיוכלו להישאר פה יותר מעד סוף העונה ושנה הבאה אם יעשו את התיקונים שצריך סביבו אז ניהיה מעומדים לגיטימיים...

אין מה לעשות, אין לנו את הקבוצה של שנה שעברה... כל הקיץ אמרתי את זה, שהשנה כל תוצאה שפחות טובה מגמר יורוליג תחשב כישלון, כי אלה ה"סטנדרטים" שהתרגלנו אליהם משנה שעברה.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 דצמבר 2011, 06:45

jol9 כתב:
yarinsaky כתב:אל תגזימו, מכבי צריכה להתחזק בגארד גם אם לא בונים על זה שנגיע לפיינלפור האירופי, יש גם מטרות בארץ ואפילו באדריאטית. עומס גדול מדי על הגארדים הקיימים, בטח על פאפלוקאס, יביא את השחקנים עם הלשון בחוץ בסוף העונה ואז גם האליפות בארץ בסכנה.

השאלה היא באמת האם השחקן הזה ישנה במשהו את מאזן הכוחות. אם הטיעון היחיד הוא לטובת חלוקת העומס, אז זה טיעון סביר מאוד,
אבל לצערי, זה לא יעלה את הסיכויים של מכבי ביורוליג, ולדעתי גם לא בליגה או באדריאטית.

שאייר לא יכול להתמודד אפילו עם הגארדים של ליגת קופל. מבחינה פיזית, אפילו אם יקבל קצת ביטחון, הוא פשוט נראה חלש.

למכבי אין יותר מדי ברירות - היא תצטרך לפתוח את הכיס שוב כדי שהעונה הזאת לא תיגמר בפאדיחה. מה שלא פותחים בקיץ, פותחים בסתיו.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 01 דצמבר 2011, 06:51

Ido_Maccabi כתב:
yzafrir כתב:שנה שעברה היינו בשלב הזה בדיוק באותו מצב (עם הפסד בודד) אבל איפה ההרגשה של העונה הקודמת ואיפה של העונה הזו ?? שנה שעברה בשלב הזה כבר היה ברור לנו שקורה משהו טוב ושהפיינלפור בהישג יד ואולי אפילו יותר , מכבי היו הלהיט של אירופה עם כדורסל מדהים .

אין מה לעשות, אין לנו את הקבוצה של שנה שעברה... כל הקיץ אמרתי את זה, שהשנה כל תוצאה שפחות טובה מגמר יורוליג תחשב כישלון, כי אלה ה"סטנדרטים" שהתרגלנו אליהם משנה שעברה.

ברגע ששלושה שחקני מפתח לא נמצאים בקבוצה , אי אפשר לבנות על העבר אלא רק על מה שבנו בהווה , וזה לא היה נראה מבטיח עוד מתחילת העונה . כמובן שזה מאוד נזיל כי יכול להגיע שחקן טוב , לאנגפורד יכנס לכושר וכו' וכו'...וגם קבוצות אחרות נפגעות מעזיבה של שחקני מפתח ,לא רק מכבי...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 01 דצמבר 2011, 06:55

jol9 כתב:

שאייר נראה רלוונטי למכבי בערך כמו שג'ף פוט היה. מבחינה פיזית הוא לא הצליח להסתדר עם מאיר טפירו ששיחק פצוע והוא לא מראה יכולות גבוהות יותר מאלון שטיין. לא ברור לי מה הבעיה, אם מדובר בפציעה הקשה שעבר שמגבילה אותו מאוד או שהוא פשוט כזה, אבל למכבי אין את הזמן והפריבילגיה לבדוק את זה או לשקם אותו. מכבי צריכה להביא גארד טוב שמצד אחד יוכל להעלות את רמת הכשרון בקו האחורי ומצד שני להוריד את העומס מפאפאס ואוחיון (הם יקרסו אם ישארו לבד בשלוש מסגרות). אני חושב שההרכב הנוכחי בוודאי שלא מספיק טוב בשביל להתקרב לפיינל פור היורוליג, אבל הוא גם יתקשה לעשות משהו משמעותי באדריאטית וגרוע מזה - זה עדיין הסגל הכי טוב בארץ אבל אין לו יתרונות מובהקים שיכולים לתת לו יתרון משמעותי על יתר הקבוצות הישראליות.
לצערי, כל שחקן שיגיע היום יהיה יקר בהרבה ממחירו בקיץ. נניח שחקן כמו מאלט, שבקיץ בכלל לא התקרב לרשימות של דייויד בלאט, היה מגיע בקיץ תמורת 200-300 אלף דולר והיום יחד עם ביי אאוט הוא יעלה לכל הפחות כפול. זה גורם לי לחשש שבמכבי לא ירצו לצאת פראיירים ויחפשו רק שחקן חופשי ללא קבוצה, מה שאומר שלא יהיה מדובר בכוכב גדול (אין ולא יהיו כאלה חופשיים בשוק) ומדובר בשחקן שלא שיחק כדורסל למעלה מחצי שנה (ע"ע קית' לנגפורד).
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 01 דצמבר 2011, 07:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 01 דצמבר 2011, 07:19

yzafrir כתב:
Ido_Maccabi כתב:

ברגע ששלושה שחקני מפתח לא נמצאים בקבוצה , אי אפשר לבנות על העבר אלא רק על מה שבנו בהווה , וזה לא היה נראה מבטיח עוד מתחילת העונה . כמובן שזה מאוד נזיל כי יכול להגיע שחקן טוב , לאנגפורד יכנס לכושר וכו' וכו'...וגם קבוצות אחרות נפגעות מעזיבה של שחקני מפתח ,לא רק מכבי...

נכון, השנה הקבוצה פחות טובה וזה היה ברור מההתחלה, אבל אנשים משום מה עדיין מצפים לתוצאות של השנה שעברה.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 דצמבר 2011, 07:24

סביר להניח שיצטרכו לשלם דמי שחרור.
בניגוד לשנה שעברה עם מצ'אבן, החיסרון של גארד העונה הרבה יותר משמעותי לכן לא בטוח שיעשו את זה דווקא עם שחקן צעיר.

אם פרטיזן לא עולים אולי אפשר ללכת על אייסי לואו, אבל אני בספק גדול מאוד אם יתנו לו ללכת. הבחור משתפר, רק שלא יתפוס עלינו משחק שיא היום.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 01 דצמבר 2011, 07:28

yarinsaky כתב:סביר להניח שיצטרכו לשלם דמי שחרור.
בניגוד לשנה שעברה עם מצ'אבן, החיסרון של גארד העונה הרבה יותר משמעותי לכן לא בטוח שיעשו את זה דווקא עם שחקן צעיר.

אם פרטיזן לא עולים אולי אפשר ללכת על אייסי לואו, אבל אני בספק גדול מאוד אם יתנו לו ללכת. הבחור משתפר, רק שלא יתפוס עלינו משחק שיא היום.

תבין שקבוצות לא ישחררו שחקנים טובים סתם כך באמצע העונה. בסופו של דבר יש לכל קבוצה מטרות שהן מעבר ליורוליג או היורוקאפ וברור לכולם שאם אתה משחרר שחקן טוב עכשיו, גם אם אתה מקבל תמורתו סכום יפה, סביר להניח שלא תוכל למצוא בכל הכסף שחקן שאפילו מתקרב לרמה שלו. אני מזכיר לכולם לפני כמה שנים מכבי לא הצליחו לסגור על ביי אאוט על טימו ראניקו עם לובליאנה שהיתה בפשיטת רגל. על מצ'באן מכבי שילמה סכום משמעותי ולכן היתה יכולה להביא אותו, אבל אני לא רואה אותה משלמת סכומים שמתקרבים לזה עבור שחקן שמגיע לשחק כאן עד סוף העונה. בקיצור - אפשר לומר שאנחנו די תקועים עם העניין הזה וקשה לי לראות פתרון באופק.
אני רק לא רוצה לחשוב מה היה קורה עם ההימור המטורף של הנהלת מכבי אם פרמאר היה עוזב לפני חודש.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 דצמבר 2011, 07:31

קודי, בשביל זה יש הנהלה ומאמנים, אתה לא יכול לראות את התמונה המלאה מהצד. הם יודעים כמה כסף הם יכולים ורוצים להוציא ונצטרך לסמוך על שיקול דעתם בנושא הזה, אין ממש ברירה.
תמיד יש הזדמנויות שאתה לא יכול לראות היום והן נפתחות עוד שבוע או שבועיים, קשה לראות את העתיד. הרי גם לאנגפורד נפל לנו כמו סוס מהשמיים כשזה לא היה צפוי ( לא חשוב שהוא בינתים מאכזב ).
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 01 דצמבר 2011, 07:34

yarinsaky כתב:קודי, בשביל זה יש הנהלה ומאמנים, אתה לא יכול לראות את התמונה המלאה מהצד. הם יודעים כמה כסף הם יכולים ורוצים להוציא ונצטרך לסמוך על שיקול דעתם בנושא הזה, אין ממש ברירה.
תמיד יש הזדמנויות שאתה לא יכול לראות היום והן נפתחות עוד שבוע או שבועיים, קשה לראות את העתיד. הרי גם לאנגפורד נפל לנו כמו סוס מהשמיים כשזה לא היה צפוי ( לא חשוב שהוא בינתים מאכזב ).

קודם כל, לצערי, כנראה שהיתה סיבה שהסוס הזה נפל עלינו סתם כך מהשמיים ואנחנו רואים את הסיבה כל יומיים על המגרש...
חוץ מזה, אתה רוצה שאני אסמוך על שיקול הדעת של אותה הנהלה שבלי למצמץ הפכה את הקבוצה תלויה בשחקן עם חוזה זמני ועכשיו מעמידה אתה קבוצה מול שוקת שבורה?
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 01 דצמבר 2011, 07:39

yarinsaky כתב:קודי, בשביל זה יש הנהלה ומאמנים, אתה לא יכול לראות את התמונה המלאה מהצד. הם יודעים כמה כסף הם יכולים ורוצים להוציא ונצטרך לסמוך על שיקול דעתם בנושא הזה, אין ממש ברירה.

לאנגפורד זה בדיוק המקרה שאנחנו צריכים להימנע ממנו במקרה הזה . זה סוג של מלכודת דבש , מצד אחד אתה מקבל שחקן שבקיץ לא היה לך סיכוי להביא , מצד שי אתה מקבל אותו בכושר מחורבן ובשלב מאוד מאוחר שלך תדע מתי באמת תראה ממנו את היכולת האמיתית שלו...במקרה של מחליף לפארמר , או שאתה משלם הרבה כסף על בייאווט לשחקן איכותי שיכול לתרום בטווח הקרוב . או שאתה משלם מעט בייאווט על שחקן פחות איכותי אבל שמגיע בכושר טוב ויכול לתרום מעט לעונה הזאת או שאתה מהמר כמו עם לאנגפורד שאולי יפול לך איזה ככוכב שכרגע לא בכושר....

אישית אני מעדיף שמכבי תשלם קצת יותר בייאווט על שחקן שגם בקיץ יש סיכוי שהיית רוצה אותו , ואישית אני חושב שדרייפר הולך להיות מאוד מבוקש בקיץ בגלל סיום החוזה שלו....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 דצמבר 2011, 07:40

בסדר, זה הכול נכון. אבל עובדה שהיסטריה קטנה אחרי הפסד למילאנו זירזה את הוצאת הצ'קים לגבי לאנגפורד. את הטעויות שלה מכבי כבר עשתה, עכשיו צריכים לנסות לתקן לפני שיהיה מאוחר מדי.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 01 דצמבר 2011, 07:42

yarinsaky כתב:בסדר, זה הכול נכון. אבל עובדה שהיסטריה קטנה אחרי הפסד למילאנו זירזה את הוצאת הצ'קים לגבי לאנגפורד. את הטעויות שלה מכבי כבר עשתה, עכשיו צריכים לנסות לתקן לפני שיהיה מאוחר מדי.

מכבי הייתה במו"מ עם לאנגפורד הרבה לפני ההפסד למילאנו , מה שיותר מרגיז כי אם היה מגיע לפני המשחק הזה אז סביר שהיום כבר היינו רואים אותו בכושר הרבה יותר טוב...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 01 דצמבר 2011, 07:45

yzafrir כתב:

לאנגפורד זה בדיוק המקרה שאנחנו צריכים להימנע ממנו במקרה הזה . זה סוג של מלכודת דבש , מצד אחד אתה מקבל שחקן שבקיץ לא היה לך סיכוי להביא , מצד שי אתה מקבל אותו בכושר מחורבן ובשלב מאוד מאוחר שלך תדע מתי באמת תראה ממנו את היכולת האמיתית שלו...במקרה של מחליף לפארמר , או שאתה משלם הרבה כסף על בייאווט לשחקן איכותי שיכול לתרום בטווח הקרוב . או שאתה משלם מעט בייאווט על שחקן פחות איכותי אבל שמגיע בכושר טוב ויכול לתרום מעט לעונה הזאת או שאתה מהמר כמו עם לאנגפורד שאולי יפול לך איזה ככוכב שכרגע לא בכושר....

אישית אני מעדיף שמכבי תשלם קצת יותר בייאווט על שחקן שגם בקיץ יש סיכוי שהיית רוצה אותו , ואישית אני חושב שדרייפר הולך להיות מאוד מבוקש בקיץ בגלל סיום החוזה שלו....

דרייפר חתם בקיץ האחרון על חוזה לשנתיים בזאגרב, כך שיש לו עוד עונה וחצי. הקבוצה שלו דווקא במצב כלכלי טוב ואין לה סיבה לשחרר אותו אלא אם כן תקבל עליו סכום גבוה מאוד, מה שלא יקרה. לא מדובר בעילוי שכדאי למכבי לשלם עבורו סכומים גבוהים, אבל זו גם תהיה הבעיה עם כל שחקן שמכבי ירצו. הרי איזו סיבה יש, נניח לשרלרואה, לשחרר את מאלט? הקבוצה במצב כלכלי טוב, המטרה העיקרית שלה (אליפות בלגיה) עוד לפניה ומדובר בשחקן המרכזי בקבוצה, שבמידה שהוא יעזוב היא תהיה בבעיה מקצועית עצומה ובוודאי שלא תוכל להביא שחקן ברמתו. הסיבה היחידה שיכולה לגרום לה לשחרר אותו היא קבלת סכום גבוה מאוד עבורו, מה שבוודאי לא יקרה. אפשר להמשיך ולדבר על זה אבל העניין ברור ולכן אני סקפטי בנוגע לאיכות השחקנים שאפשר להביא בשלב הזה של העונה ומאוד מפתיע אותי שאנשים מנוסים כמו מנהלי מכבי לא ראו את זה מבעוד מועד. הרי אפילו כאן בפורום התריעו על זה וגם שמענו לא אחת את צביקה שרף, פיני גרשון ואנשי כדורסל נוספים צועקים את זה.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 01 דצמבר 2011, 07:47

yarinsaky כתב:בסדר, זה הכול נכון. אבל עובדה שהיסטריה קטנה אחרי הפסד למילאנו זירזה את הוצאת הצ'קים לגבי לאנגפורד. את הטעויות שלה מכבי כבר עשתה, עכשיו צריכים לנסות לתקן לפני שיהיה מאוחר מדי.

לדעתי כבר מאוחר מדי, אלא אם במכבי ימצאו איזה סליק סודי של כמה מיליונים וירכשו רכז ברמה גבוהה.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 01 דצמבר 2011, 07:58

yarinsaky כתב:
jol9 כתב:

שאייר לא יכול להתמודד אפילו עם הגארדים של ליגת קופל. מבחינה פיזית, אפילו אם יקבל קצת ביטחון, הוא פשוט נראה חלש.

למכבי אין יותר מדי ברירות - היא תצטרך לפתוח את הכיס שוב כדי שהעונה הזאת לא תיגמר בפאדיחה. מה שלא פותחים בקיץ, פותחים בסתיו.

זה נראה נכון ע"פ המשחקים שלו מתחילת העונה, אבל ברור שברזומה שלו יש שורה שמוכיחה שהוא התמודד מצויין עם גארדים
מכל מיני סוגים.
משהו שם תקוע, וצריך לשחרר את זה. זה לא פוט, שהסיכוי לראות ממנו משהו, היה אפסי גם ככה.

לפתוח את הכיס - זה כנראה לא יקרה. מכבי לא תשלם בייאאוט על שחקן לחצי עונה, והיא גם לא תוכל להביא מישהו ממש איכותי.
האופציות שלה הן לגנוב שחקן טוב מקבוצה חלשה שנמצאת בקשיים כלכליים (כמו שעשו בזמנו על מרכוס בראון), או ללכת על איזה שחקן פנוי
כמו ארויו, פארגו וכו'.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־24 אורחים