פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
07 אוגוסט 2016, 20:56
cannon כתב:יכול להיות שארז רוצה להשאיר את אופייבו כ-4??? שמועה רצה ברשת...
"ארז" ו"רוצה" לא מסתדר לי..
בכ"מ זו תהיה הודאה בכישלון מראש..
07 אוגוסט 2016, 20:57
שטויות , אבל שמעתי שרוצים להחזיר את ארינזה ל 5 .
07 אוגוסט 2016, 21:00
מקאדו 3 כתב:cannon כתב:יכול להיות שארז רוצה להשאיר את אופייבו כ-4??? שמועה רצה ברשת...
שטויות , אבל שמעתי שרוצים להחזיר את ארינזה ל 5 .
אני מעדיף את ארינזה על אופייבו האפור. לפחות יהיו צחוקים.
07 אוגוסט 2016, 21:19
אופייבו לפני הפציעה היה שחקן טוב
07 אוגוסט 2016, 21:32
יש שמועות שאפשר לחיות איתן ויש שמועות דאעש.
זאת אחת מהן.
07 אוגוסט 2016, 22:01
חברה יש מועמדים חדשים במכבי חרטנוביץ בולבולוביץ
07 אוגוסט 2016, 22:05
יש אבי אבן הסקוטי העיוור שדומה למיסטר בין הוא צריך וחיבור להביא שחקנים נכים או זקנים או פצועים כדי לפתוח מחלקת שיקום
07 אוגוסט 2016, 22:11
חברה שכחנו את הכוכב יש יש לי דני שובבני שהקשר שלו לניהול דומה לפשיטת רגל מחכים להביא שחקן פצוע בחצי מחיר ואז חושבים שהם דופקים את כולנו אבל בעצם הוא דופקודות את עצמו ב כיוונים אז מרגיש סיפוק
07 אוגוסט 2016, 22:13
ספרדי כתב:חברה שכחנו את הכוכב יש יש לי דני שובבני שהקשר שלו לניהול דומה לפשיטת רגל מחכים להביא שחקן פצוע בחצי מחיר ואז חושבים שהם דופקים את כולנו אבל בעצם הוא דופקודות את עצמו ב כיוונים אז מרגיש סיפוק
הייתי עוד יכול להבין את התסכול שלך אם מכבי עד עכשיו לא היו מתנהלים כמו שצריך, אבל עד עכשיו זה לא המקרה העונה. הקבוצה מתנהלת בסדר גמור מכאן שאני לא מבין באיזה הקשר נאמרו ההודעות שלך.
07 אוגוסט 2016, 22:18
argof כתב:זה לא יהיה נכון להביא סקורר לעמדה 4, ובכלל - לא יהיה נכון להביא אגו גדול מידי.
לפני גאודלוק עוד ניתן היה להעלות את זה על הדעת, עכשיו בטוח שלא.
מקל, גאודלוק ווימס כולם אגואים גדולים. בוא נגיד שאת מקל אדלשטיין יצליח לרתום לשמש בתפקיד פלור מנג׳ר, ולהתמקד פחות בזריקות שלא מתוך חדירה. נגיד.
גאודלוק ווימס יהיו הווסטברוק ודורנט, הג׳ורדן ופיפן, דה קולו ותיעודו שפיץ, שאראס ופארקר you name it.
קבוצה לא יכולה להכיל יותר משני סקוררים דומיננטיים בו-זמנית. לא יהיו מספיק כדורים. וגם בין שניהם רצוי שתהיה היררכיה, גם אם היררכיה שטוחה.
אני מוסיף לזה את עמדה 3 העמוסה של מכבי. זה לא טוב לה לייבש את סמית׳ ו/או את לנדסברג יותר מידי, ולא לתת להם דקות. לנדסברג בלי ביטחון בדקות שלו לא שווה כלום. גם עם ביטחון הערך שלו מוגבל..
זה מוליך אותי למסקנה שסמית׳ יקבל דקות ב-4. גם אלכסנדר קצת. ופניני בישראל. ולכן, ה-4 המיועד צריך שחקן מדביק. לא עם אגו בשמיים. תורם יפה בכל האספקטים השקטים של המשחק, במיוחד הגנה וריבאונד, וגם כזה שהגנת היריב תפחד בגללו להתכווץ על צירבס כשיקבל כדור לפוסט, ואין צורך שיזרוק 5 פעמים ל-3 במשחק בשביל זה. הכי דומה לטרנס מוריס שאפשר למצוא.
מבין החלופות הנדונות, נראה לי שת׳ייס יותר מתאים מאחרים.
אתה מצליח לשכנע אותי ואני אוהב את כיוון החשיבה שלך, אבל אל תשכח שגם עליו יש בייאוט. דבר נוסף, נניח והשמועות שמכבי רוצה את לאוול נכונות, אז יש לנו גבוה הגנתי נטו ואתה רוצה שיהיה לך מספיק כישרון התקפי בקו הקדמי.
07 אוגוסט 2016, 22:21
הקשר שכל מתנהל לא לפי מקצועיות הכל לפי שלוף זה ניראה לך שאין גבוהים בקבוצה וכולם קלים או גראדים זה בניה נכונה אין איזון בקבוצה והכי חשוב אין רכז חכם שזה לב הקבוצה אז מאיפה אתה רואה בניה נכונה
07 אוגוסט 2016, 22:51
לדעתי, אם ישימו כסף נורמלי (כמו שצריך) על 4, נגיד סביב 800k, ה-5 המחליף יהיה הימור זול באזור 300k. לא לאוואל, ששכרו גבוה, והוא חוזר מפציעה.
ת׳ייס, אגב, יודע לשחק גם 5 (עם פנים לסל אמנם) וחוסם מצוין.
אולי קווין טומבה כ-5 מחליף?
נערך לאחרונה על ידי
argof בתאריך 07 אוגוסט 2016, 23:42, נערך פעם אחת בסך הכל.
07 אוגוסט 2016, 22:56
[quote="ספרדי"]הקשר שכל מתנהל לא לפי מקצועיות הכל לפי שלוף זה ניראה לך שאין גבוהים בקבוצה וכולם קלים או גראדים זה בניה נכונה אין איזון בקבוצה והכי חשוב אין רכז חכם שזה לב הקבוצה אז מאיפה אתה רואה בניה נכונה[/quote
הבעיה שאין ישראלים טובים ברמת היורוליג ומה לעשות שמכבי קבוצה ישראלית ואי אפשר לבנות קבוצה של 10 זרים ומקל זה השחקן הישראלי הכי טוב שמשחק באירופה ובמקרה הוא רכז , צריך להסדר עם מה שיש או שצריך להתחיל לגדל שחקנים יותר טובים
07 אוגוסט 2016, 23:07
ספרדי כתב:הקשר שכל מתנהל לא לפי מקצועיות הכל לפי שלוף זה ניראה לך שאין גבוהים בקבוצה וכולם קלים או גראדים זה בניה נכונה אין איזון בקבוצה והכי חשוב אין רכז חכם שזה לב הקבוצה אז מאיפה אתה רואה בניה נכונה
הגבוהים יגיעו, אין טעם לזעוק לפני סוף הבניה. הביאו כמה שחקנים ברמה גבוהה, במקומות הנכונים. וגם לא חסרה אינטלגנצייה בעמדת הרכז אולי כשרון כן, אבל זאת לא סיבה לדעתי להפיל את כל הבניה ולתארה כחוסר מקצועיות.
08 אוגוסט 2016, 06:59
שחקן כמו Marcus Landry מתאים לסגל הזה כמו כפפה
08 אוגוסט 2016, 07:31
לא סתם השמות של מלי ותייס עלו , כי כולנו מבינים שאחרי החתמת גאודלוק , צריך 4 קצת יותר "נוח" מבחינת האופי עם יכולת הגנתית ועם קליעה מבחוץ . שניהם עונים בדיוק על הדרישות האלו...
שניהם גם צעירים עם פוטנציאל לטווח ארוך.
08 אוגוסט 2016, 07:40
נמרצהוב כתב:שחקן כמו Marcus Landry מתאים לסגל הזה כמו כפפה
אולי התכוונת Carl Landry , כי מרקוס הוא 3/4 בינוני שירד ליגה שנה שעברה בספרד והשנה חתם בעולה חדשה לליגה האיטלקית
08 אוגוסט 2016, 07:43
yzafrir כתב:לא סתם השמות של מלי ותייס עלו , כי כולנו מבינים שאחרי החתמת גאודלוק , צריך 4 קצת יותר "נוח" מבחינת האופי עם יכולת הגנתית ועם קליעה מבחוץ . שניהם עונים בדיוק על הדרישות האלו...
שניהם גם צעירים עם פוטנציאל לטווח ארוך.
לדעתי אחד מהם יחתום למרות הביי אואט, אין יותר מדי אופציות בשוק ולא יביאו חתול בשק לפתוח בחמשיה
08 אוגוסט 2016, 08:59
אני אשמח מאוד אם אחד מהם יחתום, עם העדפה לתייס.
אם גוואדלוק לא היה חותם אז זה היה קצת אכזבה להביא את אחד מהם (בגלל שלא היה יותר מדי כשרון בקבוצה), אבל עכשיו שניהם מתקבלים בברכה.
08 אוגוסט 2016, 11:37
טוב, אז שיין לאוואל שיחק הלילה 3 דקות במשחק של ניגריה נגד ארגנטינה, ותרם כלום + 1 כ"ח