cannon כתב:יכול להיות שארז רוצה להשאיר את אופייבו כ-4??? שמועה רצה ברשת...
"ארז" ו"רוצה" לא מסתדר לי..
בכ"מ זו תהיה הודאה בכישלון מראש..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקאדו 3 כתב:cannon כתב:יכול להיות שארז רוצה להשאיר את אופייבו כ-4??? שמועה רצה ברשת...
שטויות , אבל שמעתי שרוצים להחזיר את ארינזה ל 5 .
ספרדי כתב:חברה שכחנו את הכוכב יש יש לי דני שובבני שהקשר שלו לניהול דומה לפשיטת רגל מחכים להביא שחקן פצוע בחצי מחיר ואז חושבים שהם דופקים את כולנו אבל בעצם הוא דופקודות את עצמו ב כיוונים אז מרגיש סיפוק
argof כתב:זה לא יהיה נכון להביא סקורר לעמדה 4, ובכלל - לא יהיה נכון להביא אגו גדול מידי.
לפני גאודלוק עוד ניתן היה להעלות את זה על הדעת, עכשיו בטוח שלא.
מקל, גאודלוק ווימס כולם אגואים גדולים. בוא נגיד שאת מקל אדלשטיין יצליח לרתום לשמש בתפקיד פלור מנג׳ר, ולהתמקד פחות בזריקות שלא מתוך חדירה. נגיד.
גאודלוק ווימס יהיו הווסטברוק ודורנט, הג׳ורדן ופיפן, דה קולו ותיעודו שפיץ, שאראס ופארקר you name it.
קבוצה לא יכולה להכיל יותר משני סקוררים דומיננטיים בו-זמנית. לא יהיו מספיק כדורים. וגם בין שניהם רצוי שתהיה היררכיה, גם אם היררכיה שטוחה.
אני מוסיף לזה את עמדה 3 העמוסה של מכבי. זה לא טוב לה לייבש את סמית׳ ו/או את לנדסברג יותר מידי, ולא לתת להם דקות. לנדסברג בלי ביטחון בדקות שלו לא שווה כלום. גם עם ביטחון הערך שלו מוגבל..
זה מוליך אותי למסקנה שסמית׳ יקבל דקות ב-4. גם אלכסנדר קצת. ופניני בישראל. ולכן, ה-4 המיועד צריך שחקן מדביק. לא עם אגו בשמיים. תורם יפה בכל האספקטים השקטים של המשחק, במיוחד הגנה וריבאונד, וגם כזה שהגנת היריב תפחד בגללו להתכווץ על צירבס כשיקבל כדור לפוסט, ואין צורך שיזרוק 5 פעמים ל-3 במשחק בשביל זה. הכי דומה לטרנס מוריס שאפשר למצוא.
מבין החלופות הנדונות, נראה לי שת׳ייס יותר מתאים מאחרים.
ספרדי כתב:הקשר שכל מתנהל לא לפי מקצועיות הכל לפי שלוף זה ניראה לך שאין גבוהים בקבוצה וכולם קלים או גראדים זה בניה נכונה אין איזון בקבוצה והכי חשוב אין רכז חכם שזה לב הקבוצה אז מאיפה אתה רואה בניה נכונה
נמרצהוב כתב:שחקן כמו Marcus Landry מתאים לסגל הזה כמו כפפה
yzafrir כתב:לא סתם השמות של מלי ותייס עלו , כי כולנו מבינים שאחרי החתמת גאודלוק , צריך 4 קצת יותר "נוח" מבחינת האופי עם יכולת הגנתית ועם קליעה מבחוץ . שניהם עונים בדיוק על הדרישות האלו...
שניהם גם צעירים עם פוטנציאל לטווח ארוך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Avi1508, toja27, עידן ו־31 אורחים