פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המועמדים להחליף את רמי הדר

13 נובמבר 2016, 02:49

לא חושב שמישהו מאיתנו ישתכנע יוני. אני בכל אופן אמרתי את דעתי.

13 נובמבר 2016, 07:18

אולי יעשו רוטציה בין רמי הדר לליובין? פעם אחת הדר מאמן וליובין עוזר ומשחק שני להיפך.

13 נובמבר 2016, 08:14

התור של השחקנים הגיע!
הגיע הזמן לחתוך שחקנים: הראשון זה ראד.

13 נובמבר 2016, 08:39

התור של השחקנים היה צריך להגיע עוד בקיץ, בהכנה. אחד ממקל/אוחיון צריך לעוף. כנ"ל ראד/אלכסנדר. מצדי שלא יהיו לנו מספיק ישראלים. אפשר לשחק גם עם יבזורי בליגה.

13 נובמבר 2016, 09:11

מכבי צריכה לעשות שלושה מהלכים פשוטים:
1. להחתים מאמן לשנה+אופציה לשנה הבאה. שיביא איתו כל עוזר שיחפוץ.
2. להחתים רכז שהמאמן המיועד יבחר מי הוא יהיה.
3. להכשיר את קווינסי מילר ולאחר מכן לשחרר את ראד.

לאחר מכן, לקוות שיהיה בסדר. מקסימום הלכו 120 מליון שקל לפח.

13 נובמבר 2016, 09:37

מהכתבה בספורט 5 שכתוב שמעמדו של הדר יציב.
"תחשבו שאנחנו נמצאים בסוף חודש ספטמבר. זה הסטטוס כרגע", אמר אחד מהבעלים של המועדון אחרי ההפסד להרצליה.
נגמר הכסף ללוח שנה ?.

13 נובמבר 2016, 09:45

roy1000 כתב:אולי יעשו רוטציה בין רמי הדר לליובין? פעם אחת הדר מאמן וליובין עוזר ומשחק שני להיפך.

לא רואה למה לא.. לליובין יש יותר ניסיון ממנו :laugh2

13 נובמבר 2016, 09:45

איתי-שגב כתב:מהכתבה בספורט 5 שכתוב שמעמדו של הדר יציב.זה
"תחשבו שאנחנו נמצאים בסוף חודש ספטמבר. זה הסטטוס כרגע", אמר אחד מהבעלים של המועדון אחרי ההפסד להרצליה.
נגמר הכסף ללוח שנה ?.

באמת שאני לא מבין מה גורם להם להאמין כל כך ברמי הדר

13 נובמבר 2016, 09:55

אחד הבעלים יכול להיות גם מזרחי שכידוע לא יודע מה אמר לפהץני שנייה
אם הדר מפסיד את פנר בבית כמו שהם נראים ומפסיד גם את קזאן וירושלים אין מצב שהוא נשאר מאמן ראשי במכבי

אולי הם אומרים בנתיים כדי לתת שקט לשלושה משחקים הקרובים
כי גם אם היו רוצים להביא מאמן עכשיו הוא היה מגיע רק עוד יומיים ולא היה מספיק לשנות כלום וסתם נכנס למערבולת של הפסדים
יש מצב שמחכים ששלושת המשחקים הקרובים יחלפו ולאחר מכן יבצעו חילוף

13 נובמבר 2016, 10:04

toja27 כתב:לא חושב שמישהו מאיתנו ישתכנע יוני. אני בכל אופן אמרתי את דעתי.

האמת שלא ממש אמרת משהו שאפשר להגדיר אותו כ"דעה"

13 נובמבר 2016, 10:09

יבזורי כתב:
נגמר הכסף ללוח שנה ?.

זה כל כך קלאסי מכבי.
עושים בדיוק ההיפך ממה שכולם מבינים שצריך לעשות.
בדיוק כמו שלא היה ברור למה גודס נשאר בקיץ שאחרי הפסד האליפות עוד בסדרת חצי הגמר.

סביר שזה עוד חלק ביהירות של אנחנו יודעים יותר טוב מכולם ואתם לא תגידו לנו איך לפעול כי אנחנו בנינו את האימפריה הזו והבאנו במו ידינו 6 גביעי אירופה ושלל תארים למועדון

13 נובמבר 2016, 10:28

יבזורי כתב:
נגמר הכסף ללוח שנה ?.

כי הוא יס מן שלהם, ובעיניהם הם באמת יודעים מה טוב לקבוצה.
לחילופין, וזו האופציה הסבירה, הם חבורה של שקרנים, במיוחד שמעון. כי אמרו שטבק יאמן עד סוף העונה, ותראה מה קרה. כמובן שזה לא מונע ממנו לקבל סכום כסף נאה.

13 נובמבר 2016, 10:38

מבחינת רזומה הכל ברור. אבל גם מבחינת תוצאות אני לא מבין איך אפשר להגיד שהדר עדיף על אדלשטיין, לא רק שאי אפשר להתעלם מכך שאימן לצד אדלשטיין בכל התקופה שלו, גם המשחק של מכבי בפירוש נסוג. קצב הנקודות שלה תואם את הקבוצה שהיא פוגשת - כלומר הקבוצה שמולה מכתיבה את הקצב. גם אם חל שיפור קל בהגנה שניתן איכשהו לבודד מכל משתנה אחר, איך בדיוק מבודדים אותו ממרכיב הזמן? השחקנים האלה משחקים יחד כבר תקופה, מי אמר שהדר הביא לשיפור שלהם? גאודלוק וווימס מתאמצים יותר לא בגלל הדר, אלא בגלל שהם לא אוהבים להתבזות.

יחד עם זאת, אני לא רואה איזה מאמן מנחיתים פה ששווה את זה. שישמרו את הכסף לעונה הבאה אם כל מה שהם מסוגלים זה סאשה פאקינג אוברדוביץ'. אנחנו לא צריכים פה מקרה גודס-טבק 2, שבו מביאים אנדר קוואליפייד אחד להחליף אחר, והתוצאה היא אותה תוצאה. אני לא בטוח שגם קזלאוסקס שווה את זה. בלי סיסמאות, מה הוא עשה ב-15 השנים האחרונות ביורוליג? אם כבר לעשות שינויים, אז להביא רכז ו/או גבוה, שיש להם פוטנציאל להישאר פה גם בשנים הבאות.

לגבי שמעון, HE IS JUST BEING שמעון. הוא עו"ד בכל רמ"ח איבריו, לא רק בבית המשפט. וכן, יש אנשים שקונים את המילה שלו, ואליהם הוא פונה, לא ל"חוכמולוגים" שמבינים שכמעט הכל אצלו יח"צ זול.

13 נובמבר 2016, 10:40

יבזורי כתב:
roy1000 כתב:אולי יעשו רוטציה בין רמי הדר לליובין? פעם אחת הדר מאמן וליובין עוזר ומשחק שני להיפך.

לא רואה למה לא.. לליובין יש יותר ניסיון ממנו :laugh2

אני מוטה, כי אני מכיר אישית את ליאור ליובין, אבל אין לי ספק שהוא יהיה מאמן יותר טוב מרמי הדר.

13 נובמבר 2016, 11:13

לאחר פגישה עם וויצ'יץ', מעמדו של רמי הדר יציב.

13 נובמבר 2016, 12:50

גלדסטון מדווח שסשה אוברדוביץ' יוצג רשמית היום, ע"י קובאן.

13 נובמבר 2016, 12:54

RomanR כתב:גלדסטון מדווח שסשה אוברדוביץ' יוצג רשמית היום, ע"י קובאן.

מעולה

13 נובמבר 2016, 13:17

בינתיים הוא נשאר אבל התחילו לחפש כבר מחליפים
מאמין שבקרוב נראה שינוי למרות שעם ההנהלה הזאת אי אפשר לדעת

Re: אשכול המועמדים להחליף את ארז

13 נובמבר 2016, 13:19

שחף1 כתב:האמת שהסתכלתי על היילייטס מהמשחק מול ריאל. כמה שזה היה רע, לקבוצה נראה שיש התקפה או לפחות ניסיון לאיזושהי שיטה בהתקפה. רמי זה לאומית ב׳ מהבחינה הזאת.

פשוט מאוד - ארז מאמן יותר טוב מרמי
אפשר לראות כמה השפעה יש למאמן ובגלל זה אני חושב שהגעה של מאמן איכותי תוציא יותר מהסגל הזה

13 נובמבר 2016, 13:21

jay כתב:מבחינת רזומה הכל ברור. אבל גם מבחינת תוצאות אני לא מבין איך אפשר להגיד שהדר עדיף על אדלשטיין, לא רק שאי אפשר להתעלם מכך שאימן לצד אדלשטיין בכל התקופה שלו, גם המשחק של מכבי בפירוש נסוג. קצב הנקודות שלה תואם את הקבוצה שהיא פוגשת - כלומר הקבוצה שמולה מכתיבה את הקצב. גם אם חל שיפור קל בהגנה שניתן איכשהו לבודד מכל משתנה אחר, איך בדיוק מבודדים אותו ממרכיב הזמן? השחקנים האלה משחקים יחד כבר תקופה, מי אמר שהדר הביא לשיפור שלהם? גאודלוק וווימס מתאמצים יותר לא בגלל הדר, אלא בגלל שהם לא אוהבים להתבזות.

יחד עם זאת, אני לא רואה איזה מאמן מנחיתים פה ששווה את זה. שישמרו את הכסף לעונה הבאה אם כל מה שהם מסוגלים זה סאשה פאקינג אוברדוביץ'. אנחנו לא צריכים פה מקרה גודס-טבק 2, שבו מביאים אנדר קוואליפייד אחד להחליף אחר, והתוצאה היא אותה תוצאה. אני לא בטוח שגם קזלאוסקס שווה את זה. בלי סיסמאות, מה הוא עשה ב-15 השנים האחרונות ביורוליג? אם כבר לעשות שינויים, אז להביא רכז ו/או גבוה, שיש להם פוטנציאל להישאר פה גם בשנים הבאות.

לגבי שמעון, HE IS JUST BEING שמעון. הוא עו"ד בכל רמ"ח איבריו, לא רק בבית המשפט. וכן, יש אנשים שקונים את המילה שלו, ואליהם הוא פונה, לא ל"חוכמולוגים" שמבינים שכמעט הכל אצלו יח"צ זול.

הוא הגיע עם צסק"א לגמר והפסיד בשניה האחרונה אחרי שהקבוצה שלו שיחקה מדהים במשך כל העונה
הוא מאמן מצויין, אבל האמת שיש מצב שאני מעדיף את טרינקיירי
נושא נעול