המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:אולי יעשו רוטציה בין רמי הדר לליובין? פעם אחת הדר מאמן וליובין עוזר ומשחק שני להיפך.
איתי-שגב כתב:מהכתבה בספורט 5 שכתוב שמעמדו של הדר יציב.זה
"תחשבו שאנחנו נמצאים בסוף חודש ספטמבר. זה הסטטוס כרגע", אמר אחד מהבעלים של המועדון אחרי ההפסד להרצליה.
נגמר הכסף ללוח שנה ?.
toja27 כתב:לא חושב שמישהו מאיתנו ישתכנע יוני. אני בכל אופן אמרתי את דעתי.
יבזורי כתב:איתי-שגב כתב:מהכתבה בספורט 5 שכתוב שמעמדו של הדר יציב.זה
"תחשבו שאנחנו נמצאים בסוף חודש ספטמבר. זה הסטטוס כרגע", אמר אחד מהבעלים של המועדון אחרי ההפסד להרצליה.
נגמר הכסף ללוח שנה ?.
באמת שאני לא מבין מה גורם להם להאמין כל כך ברמי הדר
יבזורי כתב:איתי-שגב כתב:מהכתבה בספורט 5 שכתוב שמעמדו של הדר יציב.זה
נגמר הכסף ללוח שנה ?.
באמת שאני לא מבין מה גורם להם להאמין כל כך ברמי הדר
יבזורי כתב:roy1000 כתב:אולי יעשו רוטציה בין רמי הדר לליובין? פעם אחת הדר מאמן וליובין עוזר ומשחק שני להיפך.
לא רואה למה לא.. לליובין יש יותר ניסיון ממנו
RomanR כתב:גלדסטון מדווח שסשה אוברדוביץ' יוצג רשמית היום, ע"י קובאן.
שחף1 כתב:האמת שהסתכלתי על היילייטס מהמשחק מול ריאל. כמה שזה היה רע, לקבוצה נראה שיש התקפה או לפחות ניסיון לאיזושהי שיטה בהתקפה. רמי זה לאומית ב׳ מהבחינה הזאת.
jay כתב:מבחינת רזומה הכל ברור. אבל גם מבחינת תוצאות אני לא מבין איך אפשר להגיד שהדר עדיף על אדלשטיין, לא רק שאי אפשר להתעלם מכך שאימן לצד אדלשטיין בכל התקופה שלו, גם המשחק של מכבי בפירוש נסוג. קצב הנקודות שלה תואם את הקבוצה שהיא פוגשת - כלומר הקבוצה שמולה מכתיבה את הקצב. גם אם חל שיפור קל בהגנה שניתן איכשהו לבודד מכל משתנה אחר, איך בדיוק מבודדים אותו ממרכיב הזמן? השחקנים האלה משחקים יחד כבר תקופה, מי אמר שהדר הביא לשיפור שלהם? גאודלוק וווימס מתאמצים יותר לא בגלל הדר, אלא בגלל שהם לא אוהבים להתבזות.
יחד עם זאת, אני לא רואה איזה מאמן מנחיתים פה ששווה את זה. שישמרו את הכסף לעונה הבאה אם כל מה שהם מסוגלים זה סאשה פאקינג אוברדוביץ'. אנחנו לא צריכים פה מקרה גודס-טבק 2, שבו מביאים אנדר קוואליפייד אחד להחליף אחר, והתוצאה היא אותה תוצאה. אני לא בטוח שגם קזלאוסקס שווה את זה. בלי סיסמאות, מה הוא עשה ב-15 השנים האחרונות ביורוליג? אם כבר לעשות שינויים, אז להביא רכז ו/או גבוה, שיש להם פוטנציאל להישאר פה גם בשנים הבאות.
לגבי שמעון, HE IS JUST BEING שמעון. הוא עו"ד בכל רמ"ח איבריו, לא רק בבית המשפט. וכן, יש אנשים שקונים את המילה שלו, ואליהם הוא פונה, לא ל"חוכמולוגים" שמבינים שכמעט הכל אצלו יח"צ זול.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים