פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד ההנהלה הכושלת- צעדים בעקבות תצוגת הנפל

25 ינואר 2017, 01:21

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:הבדיחה מיצתה את עצמה.

אני דווקא חושבת שנעשה לה עוול

אלוהים לא יסלח

*אלוקים

25 ינואר 2017, 09:47

"הבעיה במכבי היא שזה חבר של זה, ההוא חבר של ההוא, זה שומר על זה וההוא שומר על ההוא", הוא סיפר. "אם תחליט לעשות שינוי פרסונלי ולהזיז את X, אז פגעת בבעלים שמקושר אליו, ואם הזזת את Y פגעת בבעלים אחר. זה תמנון, ונהיה מסובך. פעם לא היו כ"כ הרבה אנשים. היה פשוט יותר. פתאום יש ריצ'ארד דיץ, בן אשכנזי, דייויד סולמון, אודי ושי רקנאטי, דייויד ודני פדרמן, שמעון מזרחי. לכל אחד יש מה לומר, לכולם צריך להקשיב. זה בלאגן וזה לא הגיוני. לא להאמין".

"הבעיה כאן היא לא לחתוך שחקן כזה או אחר", הוסיף אותו בכיר. "צירבס כבר נשלח הביתה. אם שחקן מוביל יישלח הביתה עכשיו, מכבי תיראה טוב? הבעיה הרבה יותר רחבה. זה ברור. צריך לעשות משהו עכשיו כדי לגמור את העונה הכי טוב שאפשר, אבל אז בשנה הבאה נמשיך לבנות את הקבוצה באותה מתכונת? אז מה עשינו בזה? כנראה שזה שחייבים שינוי מהותי זה לא משהו שברור לבעלי המניות כי עובדה שלא קורה כלום".

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 35529.html

25 ינואר 2017, 09:51

מי זה דייויד סולומון? יש לנו עוד דייויד?

25 ינואר 2017, 09:57

אני נדהם שווייצ'יץ' לא מתבייש להציע עוד הצעות. איפה האחריות שלו על המינוי של הפסיכי? הרי היה עדיף פי 100 למנות את צביקה.

25 ינואר 2017, 10:12

roy1000 כתב:אני נדהם שווייצ'יץ' לא מתבייש להציע עוד הצעות. איפה האחריות שלו על המינוי של הפסיכי? הרי היה עדיף פי 100 למנות את צביקה.

אני בשוק שהוא עדיין במועדון.
הוא וחבורת הלא מוצלחים שסביבו.

כל השכירים צריכים לשים את המפתחות עוד היום.

25 ינואר 2017, 10:19

jol9 כתב:
roy1000 כתב:אני נדהם שווייצ'יץ' לא מתבייש להציע עוד הצעות. איפה האחריות שלו על המינוי של הפסיכי? הרי היה עדיף פי 100 למנות את צביקה.

אני בשוק שהוא עדיין במועדון.
הוא וחבורת הלא מוצלחים שסביבו.

כל השכירים צריכים לשים את המפתחות עוד היום.

אני חושב שהוא אחת הבעיות האחרונות במועדון. ההתנהלות של בעלי המועדון כפי שתואר לעיל היא הבעיה והרצון לשלוט בצעדים מקצועיים. כשויצי'ץ' רצה להחתים רכז בעל שם בתחילת העונה ההנהלה העדיפה את גאודלוק, עכשיו נעזוב שניה אם זה היה מהלך נכון או לא כי אין לזה תשובה ברורה, אבל עצם העובדה שהוא לא הסמכות העליונה בבניית הסגל אומרת הרבה. כנ"ל רשום בכתבה שהוא רצה לחתוך שחקנים לפני חודשיים וההנהלה סירבה, השאלה הנשאלת היא כמה כוח באמת יש לויציץ'?
רוי בקשר לצביקה, גם לדעתי הוא היה מינוי טוב יותר במיוחד בסיטואציה הנוכחית, אבל בסופו של דבר אם ההנהלה הייתה רוצה אותו היה על הקווים עכשיו. ויציץ' הציע את בגאצקיס ולא כפה את זה אל אף אחד.

25 ינואר 2017, 10:22

toja27 כתב:רוי בקשר לצביקה, גם לדעתי הוא היה מינוי טוב יותר במיוחד בסיטואציה הנוכחית, אבל בסופו של דבר אם ההנהלה הייתה רוצה אותו היה על הקווים עכשיו. ויציץ' הציע את בגאצקיס ולא כפה את זה אל אף אחד.

בגאצקיס זו אחת הפארסות הגדולות במועדון בשנים האחרונות. איפה האחריות של וויצ'ץ' על ההצעה הזו? הרי אתה לא מצפה שדייויד פדרמן יתחיל לעשות בדיקות עליו נכון? איזה בדיקות ניקולה עשה לפני שהביא אותו?

25 ינואר 2017, 10:22

טוז׳ה, זה ברור היום שהוא בובה על חוט.
אבל זה לא מוריד ממנו את האחריות. להיפך.
שייקח את עצמו ויעזוב כמו שעשה בדש.

זה לא שאני חושב שעזיבה של ניקולה תפתור משהו, אלא שזה ייקרב עוד בקצת את האצבע המאשימה לבעלים ולבאי כוחם.

25 ינואר 2017, 10:33

roy1000 כתב:
toja27 כתב:רוי בקשר לצביקה, גם לדעתי הוא היה מינוי טוב יותר במיוחד בסיטואציה הנוכחית, אבל בסופו של דבר אם ההנהלה הייתה רוצה אותו היה על הקווים עכשיו. ויציץ' הציע את בגאצקיס ולא כפה את זה אל אף אחד.

בגאצקיס זו אחת הפארסות הגדולות במועדון בשנים האחרונות. איפה האחריות של וויצ'ץ' על ההצעה הזו? הרי אתה לא מצפה שדייויד פדרמן יתחיל לעשות בדיקות עליו נכון? איזה בדיקות ניקולה עשה לפני שהביא אותו?

אחד, כפי שאמרתי בעבר ,אני חושב שאתה מחמיר איתו יתר על המידה. הוא קיבל קבוצה מפורקת. שתיים, הוא הגיע עם מוניטין סביר לכאן, אחרי עונה לא רעה בניז'ני .להזכירך שגם כאן בפורום,לא מעט אנשים שמבינים כדורסל ועוקבים אחרי המתרחש היו אופטימיים לגביו. שלוש, כרגע נראה שפדרמן מזרחי ורקאנטי מאמינים שהם יודעים כדורסל יותר מהאחרים. מי החליט להביא את דגן יבזורי? מי העדיף את גאודלוק על חשבון רכז זר? ובטח הרשימה עוד ארוכה. הם מאמינים שהם יודעים טוב יותר מכולם וזו אחת הבעיות הגדולות.

25 ינואר 2017, 10:35

כבר לא צריך מחאה מאורגנת. אף אחד לא יבוא מחר וביום שני. יש גבול לכל תעלול. שישחררו את ווימס, וויציץ', וימנו מנהלים לפי כישרון ויכולת, ולא לפי זה שלאבא שלהם יש כסף. עדיף קבוצת אוהדים בליגה ג' מאשר קבוצה כזו.

25 ינואר 2017, 10:36

http://sports.walla.co.il/item/3034593
שי האוזמן עם אמירות מאוד חזקות, שאני תוהה אם הן מבוססות או משאלת לב.
חשוב מכולם - הבעלים של מכבי תל אביב סיימו את תפקידם ההיסטורי במכבי תל אביב. שדרת הבעלות לא תישאר במתכונתה הנוכחית בעונה הבאה. על מנת לנסות להימנע מחזרה נוספת על הדברים, נציין הפעם רק שמדהים איך מועדון אשר מחויב להישגים מובל ונשלט על ידי אנשים בעלי יצר הרס עצמי מפותח כל כך.

25 ינואר 2017, 10:37

jol9 כתב:טוז׳ה, זה ברור היום שהוא בובה על חוט.
אבל זה לא מוריד ממנו את האחריות. להיפך.
שייקח את עצמו ויעזוב כמו שעשה בדש.

זה לא שאני חושב שעזיבה של ניקולה תפתור משהו, אלא שזה ייקרב עוד בקצת את האצבע המאשימה לבעלים ולבאי כוחם.

כן אני מסכים איתך כאן. ההרגשה שלי שהוא לא רוצה לעזוב את הקבוצה במצב שהיא נמצאת והוא מרגיש אחריות על מה שקרה כאן. הצינקנים יכולים להגיד שאלו שטויות והוא נמצא כאן רק מאינטרסים אישיים אנוכיים אבל אני מאמין שזה הפוך דווקא.

25 ינואר 2017, 10:50

RomanR כתב:http://sports.walla.co.il/item/3034593
שי האוזמן עם אמירות מאוד חזקות, שאני תוהה אם הן מבוססות או משאלת לב.
חשוב מכולם - הבעלים של מכבי תל אביב סיימו את תפקידם ההיסטורי במכבי תל אביב. שדרת הבעלות לא תישאר במתכונתה הנוכחית בעונה הבאה. על מנת לנסות להימנע מחזרה נוספת על הדברים, נציין הפעם רק שמדהים איך מועדון אשר מחויב להישגים מובל ונשלט על ידי אנשים בעלי יצר הרס עצמי מפותח כל כך.

אני חושב שיש משהו בעניין ההרס העצמי. דייויד פדרמן נראה בדיכאון ואני לא יכול להאשים אותו אחרי שהעסקים שלו קרסו, הוא מחק הון של 3 דורות, שלא לדבר על המוות הטרגי של הבת. יכול בהחלט להיות שיש פה אלמנט של הרס עצמי.

האיש הזה חייב למכור את מכבי. לא חסרים קונים שייתנו לו הרבה מאוד כסף על המניות שלו.

25 ינואר 2017, 10:50

זה כל כך ברור מה הולך לקרות.
קודם כל, כל בעלי התפקידים ישארו. אולי ימצאו איזה שעיר לעזעאל כמו ניקולה ויפטרו אותו.
מכבי יעלו את מחירי המנויים בטענה שזה מה שדרוש כדי להעמיד קבוצה "אטרקטיבית" שתחזור לקדמת הבמה באירופה ותספר סיפורים על גרעונות שצריך לכסות.
אחר כך יבנו סגל של שחקנים ב 500K ויספרו סיפורים על "מודל הכוכב האדום".

בקיצור, אם לא יהיה חריש עמוק בהנהלה, אני לא רואה סיכוי שמכבי לא מסיימת עונה אחרי עונה במקום האחרון ביורוליג.

25 ינואר 2017, 10:54

מכבי תל אביב: ההנהלה "לא רוצה לדרוך על השחקנים", בטורקיה מלגלגים
הצהובים כבר לא יודעים איך להגיב אחרי התבוסה: "צעקנו, איימנו, כלום לא עוזר". בהנהלה שוב שוקלים לחתוך את ווימס המתוסכל ("לא יודע אם אני מסכים עם המאמן"), הטורקים מופתעים. שליחתנו מדווחת מאיסטנבול

http://sports.walla.co.il/item/3034628

25 ינואר 2017, 10:55

שמואל1 כתב:מכבי תל אביב: ההנהלה "לא רוצה לדרוך על השחקנים", בטורקיה מלגלגים
הצהובים כבר לא יודעים איך להגיב אחרי התבוסה: "צעקנו, איימנו, כלום לא עוזר". בהנהלה שוב שוקלים לחתוך את ווימס המתוסכל ("לא יודע אם אני מסכים עם המאמן"), הטורקים מופתעים. שליחתנו מדווחת מאיסטנבול

http://sports.walla.co.il/item/3034628

הצהובים כבר לא יודעים איך להגיב אחרי התבוסה: "צעקנו, איימנו, כלום לא עוזר".

תמכרו יא זונות.

25 ינואר 2017, 10:57

עם מי הוא כן מסכים הסרטן המהלך הזה?

25 ינואר 2017, 11:21

LIAV10 כתב:עם מי הוא כן מסכים הסרטן המהלך הזה?

מחזיר אותי ליום שאדלשטיין פוטר: viewtopic.php?f=2&t=3475&start=500#p380001

25 ינואר 2017, 12:40

שמואל1 כתב:נפתח עמוד בפייסבוק למרוקנים

https://www.facebook.com/%D7%9E%D7%A8%D ... 840231495/

הדף מוטרל מסיבית בתגובות ממשתמשים פיקטיביים.. מעניין אם זה קשור להנהלה או לארגון ה"אוהדים"

25 ינואר 2017, 13:02

אני חושבת שמה שבאמת נחוץ עכשיו זה שמישהו יראה את דני במסעדה, ילחץ לו את היד ויגיד לו תודה על העבודה שהוא עושה במכבי

פעם קודמת זה הוכיח את עצמו
נושא נעול