yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:הבדיחה מיצתה את עצמה.
אני דווקא חושבת שנעשה לה עוול
אלוהים לא יסלח
*אלוקים
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:הבדיחה מיצתה את עצמה.
אני דווקא חושבת שנעשה לה עוול
אלוהים לא יסלח
"הבעיה במכבי היא שזה חבר של זה, ההוא חבר של ההוא, זה שומר על זה וההוא שומר על ההוא", הוא סיפר. "אם תחליט לעשות שינוי פרסונלי ולהזיז את X, אז פגעת בבעלים שמקושר אליו, ואם הזזת את Y פגעת בבעלים אחר. זה תמנון, ונהיה מסובך. פעם לא היו כ"כ הרבה אנשים. היה פשוט יותר. פתאום יש ריצ'ארד דיץ, בן אשכנזי, דייויד סולמון, אודי ושי רקנאטי, דייויד ודני פדרמן, שמעון מזרחי. לכל אחד יש מה לומר, לכולם צריך להקשיב. זה בלאגן וזה לא הגיוני. לא להאמין".
"הבעיה כאן היא לא לחתוך שחקן כזה או אחר", הוסיף אותו בכיר. "צירבס כבר נשלח הביתה. אם שחקן מוביל יישלח הביתה עכשיו, מכבי תיראה טוב? הבעיה הרבה יותר רחבה. זה ברור. צריך לעשות משהו עכשיו כדי לגמור את העונה הכי טוב שאפשר, אבל אז בשנה הבאה נמשיך לבנות את הקבוצה באותה מתכונת? אז מה עשינו בזה? כנראה שזה שחייבים שינוי מהותי זה לא משהו שברור לבעלי המניות כי עובדה שלא קורה כלום".
roy1000 כתב:אני נדהם שווייצ'יץ' לא מתבייש להציע עוד הצעות. איפה האחריות שלו על המינוי של הפסיכי? הרי היה עדיף פי 100 למנות את צביקה.
jol9 כתב:roy1000 כתב:אני נדהם שווייצ'יץ' לא מתבייש להציע עוד הצעות. איפה האחריות שלו על המינוי של הפסיכי? הרי היה עדיף פי 100 למנות את צביקה.
אני בשוק שהוא עדיין במועדון.
הוא וחבורת הלא מוצלחים שסביבו.
כל השכירים צריכים לשים את המפתחות עוד היום.
toja27 כתב:רוי בקשר לצביקה, גם לדעתי הוא היה מינוי טוב יותר במיוחד בסיטואציה הנוכחית, אבל בסופו של דבר אם ההנהלה הייתה רוצה אותו היה על הקווים עכשיו. ויציץ' הציע את בגאצקיס ולא כפה את זה אל אף אחד.
roy1000 כתב:toja27 כתב:רוי בקשר לצביקה, גם לדעתי הוא היה מינוי טוב יותר במיוחד בסיטואציה הנוכחית, אבל בסופו של דבר אם ההנהלה הייתה רוצה אותו היה על הקווים עכשיו. ויציץ' הציע את בגאצקיס ולא כפה את זה אל אף אחד.
בגאצקיס זו אחת הפארסות הגדולות במועדון בשנים האחרונות. איפה האחריות של וויצ'ץ' על ההצעה הזו? הרי אתה לא מצפה שדייויד פדרמן יתחיל לעשות בדיקות עליו נכון? איזה בדיקות ניקולה עשה לפני שהביא אותו?
חשוב מכולם - הבעלים של מכבי תל אביב סיימו את תפקידם ההיסטורי במכבי תל אביב. שדרת הבעלות לא תישאר במתכונתה הנוכחית בעונה הבאה. על מנת לנסות להימנע מחזרה נוספת על הדברים, נציין הפעם רק שמדהים איך מועדון אשר מחויב להישגים מובל ונשלט על ידי אנשים בעלי יצר הרס עצמי מפותח כל כך.
jol9 כתב:טוז׳ה, זה ברור היום שהוא בובה על חוט.
אבל זה לא מוריד ממנו את האחריות. להיפך.
שייקח את עצמו ויעזוב כמו שעשה בדש.
זה לא שאני חושב שעזיבה של ניקולה תפתור משהו, אלא שזה ייקרב עוד בקצת את האצבע המאשימה לבעלים ולבאי כוחם.
RomanR כתב:http://sports.walla.co.il/item/3034593
שי האוזמן עם אמירות מאוד חזקות, שאני תוהה אם הן מבוססות או משאלת לב.חשוב מכולם - הבעלים של מכבי תל אביב סיימו את תפקידם ההיסטורי במכבי תל אביב. שדרת הבעלות לא תישאר במתכונתה הנוכחית בעונה הבאה. על מנת לנסות להימנע מחזרה נוספת על הדברים, נציין הפעם רק שמדהים איך מועדון אשר מחויב להישגים מובל ונשלט על ידי אנשים בעלי יצר הרס עצמי מפותח כל כך.
שמואל1 כתב:מכבי תל אביב: ההנהלה "לא רוצה לדרוך על השחקנים", בטורקיה מלגלגים
הצהובים כבר לא יודעים איך להגיב אחרי התבוסה: "צעקנו, איימנו, כלום לא עוזר". בהנהלה שוב שוקלים לחתוך את ווימס המתוסכל ("לא יודע אם אני מסכים עם המאמן"), הטורקים מופתעים. שליחתנו מדווחת מאיסטנבול
http://sports.walla.co.il/item/3034628
LIAV10 כתב:עם מי הוא כן מסכים הסרטן המהלך הזה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־29 אורחים