02 פברואר 2017, 14:52
שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:אשכרה נס על נפשו.
מרגיש שהיו דברים בגו בכל זאת.
מה זאת אומרת? ברור שהוא עישן סמים.
זה לא היה ברור בימים הראשונים, אז היה רושם שמכבי אולי ניסתה להפליל אותו.
עכשיו זה כבר ברור יותר ויותר שהיו דברים בגו.
זה היה ברור שהוא עישן סמים והיה ברור שמכבי ניסתה להפליל אותו.
אין פה סתירה.
בהפללה הכוונה שהוא לא עישן סמים ומכבי ניסו לתפור לו תיק בכך שתיאמו את הבדיקה לנחיתת בנו וגרמו לו לנטוש את הבדיקה.
02 פברואר 2017, 14:53
שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:
מה זאת אומרת? ברור שהוא עישן סמים.
זה לא היה ברור בימים הראשונים, אז היה רושם שמכבי אולי ניסתה להפליל אותו.
אין פה סתירה.
בהפללה הכוונה שהוא לא עישן סמים ומכבי ניסו לתפור לו תיק בכך שתיאמו את הבדיקה לנחיתת בנו וגרמו לו לנטוש את הבדיקה.
אה, אז לא, זה היה לא רציני לחשוב כך.
02 פברואר 2017, 14:57
שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:זה לא היה ברור בימים הראשונים, אז היה רושם שמכבי אולי ניסתה להפליל אותו.
אין פה סתירה.
זה היה הרושם בהתחלה בעקבות הראיון שלו.
הבריחה שלו הוכיחה שאכן הוא עישן סמים. גם התברר שהבן שלו לא הגיע לבד. בקיצור, התברר שהוא שיקר בראיון שלו.
02 פברואר 2017, 14:59
שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:זה היה ברור שהוא עישן סמים והיה ברור שמכבי ניסתה להפליל אותו.
אין פה סתירה.
זה היה הרושם בהתחלה בעקבות הראיון שלו.
הבריחה שלו הוכיחה שאכן הוא עישן סמים. גם התברר שהבן שלו לא הגיע לבד. בקיצור, התברר שהוא שיקר בראיון שלו.
זה היה מוזר איך שכולם פה קנו כל מילה בראיון שלו.
02 פברואר 2017, 15:02
שועל כתב:roy1000 כתב:כן. חבל שלא בודקים על שחקנים לפני שמביאים אותם ואחר כך צריך להזמין בדיקות סמים בשביל להיפטר מהם. אין בעיה. אני בטוח שמכבי ימשיכו בשיטת ה"בואו נציע 50% מהשכר האחרון לרשימה של שחקנים ומחתים את הראשון שיסכים". זה עובד מצויין.
מציע לדני שיעשה מנוי על סיפור בדיקות הסמים. נראה לי שבמכבי עוד יצטרכו את הכלי הזה בשנים הבאות.
אתה עדיין מזועזע?
02 פברואר 2017, 15:08
roy1000 כתב:האנשים שמנהלים את הקבוצה הם לחלוטין סוציופאתים חסרי כל מצפון או עכבות שידרסו את אמא שלהם בשביל לחסוך שקל (וגם בלי לחשוב על הנז' התדמיתי שזה עושה להם ולמועדון). זה עצוב, ולא בגלל שיש לי חיבה לווימס.
02 פברואר 2017, 15:22
roy1000 כתב:שועל כתב:roy1000 כתב:כן. חבל שלא בודקים על שחקנים לפני שמביאים אותם ואחר כך צריך להזמין בדיקות סמים בשביל להיפטר מהם. אין בעיה. אני בטוח שמכבי ימשיכו בשיטת ה"בואו נציע 50% מהשכר האחרון לרשימה של שחקנים ומחתים את הראשון שיסכים". זה עובד מצויין.
מציע לדני שיעשה מנוי על סיפור בדיקות הסמים. נראה לי שבמכבי עוד יצטרכו את הכלי הזה בשנים הבאות.
אתה עדיין מזועזע?
ראית אותי טוען פעם משהו בזכות ווימס? עוד בקיץ אמרתי שחקן שחותם בחצי מחיר יש איתו איזושהי בעייה.
סוני ווימס הוא שחקן עם בדיוק אותו האופי הבעייתי שהיה בצסק"א. פיני דיבר על זה. במכבי קיבלו מה שקנו. הם פנו אליו, לא להיפך.
בלי קשר לכלום, מה שמכבי עשתה זה משהו שאנשים נורמטיביים לא עושים גם לא לעובד הכי גרוע בעולם. אמרתי ואני אחזור על זה שוב - זו התנהגות סוציופאתית לחלוטין שבכלל לא חושבת על הנזק שיכול להיגרם לצד השני. אני מבין שאני פונה פה לקהל הלא נכון כי רוב האנשים פה לא במקום בקריירה או בחיים שלהם שהם יכולים להבין את זה, אבל לכל אחד אפשר לגרום נזק ולכל אחד יכוילם לקרות אסונות שהוא בכלל לא מדמיין.
אם ניקח את פדרמן - לפני 3-4 שנים הוא היה מליארדר, בעלים של אחת מקבוצות הכדורסל המצליחות באירופה, היה לו 3 ילדים שאחד ניהל את עסקיו הפרטיים, השני היה מנכ"ל צעיר ומוכשר של מועדון הכדורסל ועוד ילדה. מה קרה לו מאז? הוא איבד את כל ההון שלו (שלקח 3 דורות לבנות), הוא איבד בת למחלה ומועדון הכדורסל המצליח שלו מתרסק משפל לשפל כשהבן הכושל שלו מנצח על הנפילה. דווקא מבנאדם כזה שמבין עד כמה החיים הם הפכפכים הייתי מצפה לקצת יותר אמפתיה, אבל כנראה שטעיתי. האנשים שמנהלים את הקבוצה הם לחלוטין סוציופאתים חסרי כל מצפון או עכבות שידרסו את אמא שלהם בשביל לחסוך שקל (וגם בלי לחשוב על הנזק התדמיתי שזה עושה להם ולמועדון). זה עצוב, ולא בגלל שיש לי חיבה לווימס.
02 פברואר 2017, 16:07
שועל כתב:MTA2311 כתב:http://www.wingate.org.il/Index.asp?ArticleID=6728&CategoryID=460
אלו השורות המעניינות שם לדעתי, חוץ מזה הוא לא חידש דבר.האם סמים חברתיים, למשל מריחואנה, מופיעים ברשימת החומרים האסורים בספורט?
התשובה היא כן. מריחואנה וקנבינואידים אחרים, מופיעים ברשימת החומרים האסורים של WADA, אולם אינם נאכפים במבדקים מחוץ לתחרות. כאשר מגיעה למעבדה של WADA דגימה ועליה כתוב "Out of competition" היא מטופלת בהתאם למה שמתחייב מהתקנון. לצורך העניין בדגימה כזו לא ייבדקו חומרים כדוגמת מריחואנה משום שמדיניות הסוכנות הבינ"ל הוא לא להתערב בחייהם של הספורטאים מחוץ לשדה הספורט.
דגימת שתן שתילקח בסיום משחק/תחרות כן תעבור אנאליזה למציאת שרידי קנבנואידים. אם בגופו של הספורטאי יימצאו חומרים כאלה, הוא יועמד לדין כמי שעבר עבירת סימום.
כלומר, אם סוני ווימס היה מספק את דגימת השתן יש מצב שהמעבדה לא היתה מחפשת כלל את החומר "החשוד"?
נכון, אבל אולי מי שזימן את הבדיקה חשד שנעשה שימוש בחומר אחר? ואולי לא כל הצדדים מכירים על בוריים את הנהלים ואת הפרוצדורות של המעבדות?
02 פברואר 2017, 16:10
שועל כתב:toja27 כתב:אגב היו כאן קצת צחוקים על חשבונו של רוי, ולמרות שבאמת יש לו לפעמים קטעים מצחיקים שהוא מתעקש , אבל גם בחלק לא מבוטל מהמקרים הוא מתעקש וצודק בסוף. אני באופן אישי מצאתי את עצמי מתווכח איתו וטועה בדיעבד וזה קרה לי לא פעם ולא פעמיים. רק אומר.
גם במקרה של בגצקיס הוא היה הראשון לזהות
02 פברואר 2017, 16:28
toja27 כתב:לזהות מה, את השיגעון? כי אם כן זו שטות גמורה . אם הכוונה לכך שהוא עושה עבודה לא טובה כמאמן אז יכול להיות שאכן כך. אם כי אני אישית לא הייתי נחרץ כל כך לגביו .
גם במקרה של וימס היו טעויות שלו לאורך כל הפרשה, שזה בסדר גמור כי היו גרסאות שונות משני הצדדים ולקח קצת זמן לדברים להתבהר, אבל ההתעקשות שלו שהילד נשאר לבד בשדה התעופה, לשחק על המצפון עם העובדה הזו ובסוף מתברר שמה שבאמת מפריע לו זה שהזמינו את הועדה מלכתחילה לבדוק את השחקן, ועל כך שהחברה היא חברה פרטית, כשרשום שזאת חברה רשמית ולכן הם דורשים ממכבי פרטים לגבי וימס.
וגם המסקנה שלו בסוף לא נכונה בעיני אבל זאת רק דעתי בניגוד לדעתו. זה שדיוויד פדרמן לצערו איבד בת לא אומר שעכשיו הוא יהפוך להיות אמא תרזה. אבל זה גם לא אומר שהוא סוציאפת. אין במעשה הזה שום דבר סוציאפתי והוסבר לו את זה מאלף כיוונים שונים אבל הוא ממשיך להתעקש עם ההגדרות. הוא כאילו נכנס ברגע האחרון של הסרט ורואה שמשהו רע קרה לדמות ומתחיל לזעוק "איך ולמה" אבל , אם תסתכל מתחילת הסרט ותבין את העלילה ומה שהתרחש אז אולי תבין למה זה קרה ואיך.
קיצור הוא כמו כולנו לפעמים צודק ולפעמים טועה.
05 פברואר 2017, 01:27
05 פברואר 2017, 23:48
05 פברואר 2017, 23:50
05 פברואר 2017, 23:51
05 פברואר 2017, 23:52
שועל כתב:"לא סוני ולא טושיבה ולא מילר וכו'"
אנקראם נביא הזעם
06 פברואר 2017, 05:33
06 פברואר 2017, 06:13
07 פברואר 2017, 18:39
07 פברואר 2017, 18:55
07 פברואר 2017, 18:56
Mitelka כתב:אם זה נכון - אז עם כל הגועל של מכבי: ווימס אשם. שום סרט שבן אדם מוכן להתפשר על 300-400 אלף דולר כשהוא חוזית אמור לקבל 2.25 מיליון דולר (מה שנשאר מהעונה והעונה הבאה).
אין מצב שהפשרה הזו הייתה מתקיימת אם ווימס לא היה אשם בכלום.