toja27 כתב:לזהות מה, את השיגעון? כי אם כן זו שטות גמורה . אם הכוונה לכך שהוא עושה עבודה לא טובה כמאמן אז יכול להיות שאכן כך. אם כי אני אישית לא הייתי נחרץ כל כך לגביו .
גם במקרה של וימס היו טעויות שלו לאורך כל הפרשה, שזה בסדר גמור כי היו גרסאות שונות משני הצדדים ולקח קצת זמן לדברים להתבהר, אבל ההתעקשות שלו שהילד נשאר לבד בשדה התעופה, לשחק על המצפון עם העובדה הזו ובסוף מתברר שמה שבאמת מפריע לו זה שהזמינו את הועדה מלכתחילה לבדוק את השחקן, ועל כך שהחברה היא חברה פרטית, כשרשום שזאת חברה רשמית ולכן הם דורשים ממכבי פרטים לגבי וימס.
וגם המסקנה שלו בסוף לא נכונה בעיני אבל זאת רק דעתי בניגוד לדעתו. זה שדיוויד פדרמן לצערו איבד בת לא אומר שעכשיו הוא יהפוך להיות אמא תרזה. אבל זה גם לא אומר שהוא סוציאפת. אין במעשה הזה שום דבר סוציאפתי והוסבר לו את זה מאלף כיוונים שונים אבל הוא ממשיך להתעקש עם ההגדרות. הוא כאילו נכנס ברגע האחרון של הסרט ורואה שמשהו רע קרה לדמות ומתחיל לזעוק "איך ולמה" אבל , אם תסתכל מתחילת הסרט ותבין את העלילה ומה שהתרחש אז אולי תבין למה זה קרה ואיך.
קיצור הוא כמו כולנו לפעמים צודק ולפעמים טועה.
אין לי כוח להיכנס לזה שוב. החברה בארץ היא חברה פרטית שעושה בדיקות בעבור כסף. הבדיקות של ווימס וראד נשלחו לאיגוד הבינלאומי שהוא נפרד מהחברה המקומית. לא מתווכח על זה שוב.
לגבי הילד ומה היה ואיך - יש גרסא של ווימס וגרסא של הקבוצה. תאמין למי שתרצה. מה שבטוח זה שמכבי ידעה שהילד מגיע ביום הזה.
לעשות מעשה לתועלת עצמית בלי להתחשב בנזק שזה עשוי לגרום למישהו אחר זה סוציופאתיות. תבדוק במילון. אפשר להתווכח על הדרגות, אבל לא על המעשה עצמו. אני מכיר טוב מאוד את תחילת הסרט - הסרט הזה התחיל בזה שמכבי פנתה לשחקן שחשבה שהוא "כוכב", לא בדקה עליו לשניה, והציעה לו חצי מהסכום שהוא הרוויח בחוזה האחרון. הגיע לפה השחקן והתברר שהוא לימון (כמו שאפשר היה לצפות). ניסו לחתוך אותו, אבל הוא התעקש שישלמו לו את מה שהבטיחו וכאן הגענו לבדיקת הסמים. לא סיפור מורכב במיוחד.
לגבי נושא בדיקת הסמים - זה לא עניין של להיות "צודק" או "לא". אני יכול רק להצטער לגביך והאחרים שחושבים שזה צעד לגיטימי. מקווה שלא תלמד על בשרך שזה לא.
לגבי בגאצקיס - אני 100% צודק. הוא גם פסיכי וגם אולי המאמן הגרוע בתולדות המועדון.
כמו כל אחד, אני לפעמים צודק ולפעמים טועה. מקווה בשבילך שלא תצטרף לאובססיבי שעדיין תקוע במלחמת העולם שהוא ניהל איתי על מקל (והתוצאות ידועות לכולם).