rc4991 כתב:toja27 כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:לא היו צריכים להחתים רכז זר כשיש לך את מקל ואוחיון בעמדה 1 . 3 רכזים על עמדה אחת זה פשוט מיותר בטח לא פחות מיותר מהחתמת סילי שלפחות בתכונות שלו השלים את גאודלוק. סילי עצמו לא היה צריך להיות מתופקד כל כך הרבה בעמדה 1 בגלל הובלת כדור לא הכי טובה והרבה איבודי כדור במסירות אבל רמי הדר סמך עליו יותר מאשר מקל ואוחיון.
הבעיה בעמדה 1 היא שציפו ממקל שיתן יותר והוא לא נתן. מקל התחיל העונה בכושר נוראי במיוחד בזריקות מבחוץ שאיו שום מצב שרכז ביורוליג יהיה עם יכולת לקויה כזו מבחוץ במיוחד כשהוא לא מחפה מספיק על זה בדברים אחרים. אני אנחש שאם מקל היה מתחיל את העונה כמו שהוא משחק עכשיו אז סילי לא היה מוצא את עצמו משחק לעתים 30+ דקות בערב.
בגדול לא פחות מהבעיות היו קשורות גם לכך שהשחקנים שכן החתימו לא נתנו את מה שציפו מהם. כמו וימס, צירבאס ומקל.
לגבי ראד וארז, גם אם דיברו , הכוונה הייתה שההתעקשות של ארז על ראד (כי היו שמועות שהוא ממש התעקש עליו) זה לחובתו של ארז.
אני לא מבין, אתה מתכחש לעובדה שמכבי חסרה רכז (עזוב איכותי, רכז נורמלי לחמישייה) מתחילת העונה?
סילי תופקד בעמדה 1 כי לא היו חלופות הרבה יותר טובות ממנו, ולא, הוא לא היה טוב. עזוב את זה, כל כך הרבה שחקנים תופקדו בעמדה 1 לסירוגין במקום מקל/אוחיון (גאדולוק/ווימס/סילי) - מה שאומר שכן היה מקום להחתים רכז לחמישייה במקום אחד הגארדים האחרים שהוחתמו - סילי/גאודלוק. ההחתמה של סילי הייתה טעות (בתור שחקן חמישייה הוא לא יותר מהחתמה בינונית במקרה הטוב ובתור מחליף לשחקן שלא הוחתם הוא החתמה סתמית וטיפשית המעידה על הבנייה העקומה במכבי לאורך השנים), ההחתמה של גאודלוק לאחריו הייתה גם בעייתית. אם גאודלוק היה מוחתם ראשון, הייתי אומר בפה מלא שההחתמה של סילי היא המיותרת בהסיטוריה.
זה שהיה טוב שלמכבי היה רכז זר איכותי יותר? כן . זה שהיה צריך להחתים רכז זר כשיש לך את מקל ואוחיון בחמישיה בתחילת העונה? לא . אם אתה לא מאמין ברכזים שיש לך עכשיו אז שחרר אחד מהם ובטח אל תתחיל עם 3 רכזים . זה לא הגיוני. מכבי חשבו( גם אני בין היתר) שמקל ואוחיון יספיקו לעמדה אחת. אני יכול לקבל את מה שאתה אומר אם אחרי שהעונה התחילה הם היו מסיקים מסקנות ואז היו מחתימים רכז נוסף. אבל בתחילת העונה הם ראו במקל כרכז יורוליג פותח.
וכן סילי כן היה טוב.
זה לא הגיוני להביא רכז על עמדה של מקל ואוחיון אבל באותו זמן מתבקש "לא להפקיר את עמדה 2" בידי גאודלוק ולנדסברג?
לא מאמין שאנשים עדיין בעד ההחתמה הזאת
לאנדסברג וגאודלוק מביאים לך פיזיות וקשיחות? לא. לאנדסברג וגאודלוק מביאים לך קבוצתיות ? לא. בעיקרון לא לאנדסברג ולא יבזורי לא מביאים לך שום דבר נוסף ממה שמביא לך גאודלוק רק ברמה הרבה פחות טובה. לכן לא סילי מיותר אלא יבזורי ולאנדסברג . ההמשך חוזה עם לאנדסברג וההחתמה הטיפשית של יבזורי הן המיותרות.