גל מקל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גל מקל

הודעהעל ידי toja27 » 12 פברואר 2017, 21:51

rc4991 כתב:
toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:לא היו צריכים להחתים רכז זר כשיש לך את מקל ואוחיון בעמדה 1 . 3 רכזים על עמדה אחת זה פשוט מיותר בטח לא פחות מיותר מהחתמת סילי שלפחות בתכונות שלו השלים את גאודלוק. סילי עצמו לא היה צריך להיות מתופקד כל כך הרבה בעמדה 1 בגלל הובלת כדור לא הכי טובה והרבה איבודי כדור במסירות אבל רמי הדר סמך עליו יותר מאשר מקל ואוחיון.
הבעיה בעמדה 1 היא שציפו ממקל שיתן יותר והוא לא נתן. מקל התחיל העונה בכושר נוראי במיוחד בזריקות מבחוץ שאיו שום מצב שרכז ביורוליג יהיה עם יכולת לקויה כזו מבחוץ במיוחד כשהוא לא מחפה מספיק על זה בדברים אחרים. אני אנחש שאם מקל היה מתחיל את העונה כמו שהוא משחק עכשיו אז סילי לא היה מוצא את עצמו משחק לעתים 30+ דקות בערב.
בגדול לא פחות מהבעיות היו קשורות גם לכך שהשחקנים שכן החתימו לא נתנו את מה שציפו מהם. כמו וימס, צירבאס ומקל.
לגבי ראד וארז, גם אם דיברו , הכוונה הייתה שההתעקשות של ארז על ראד (כי היו שמועות שהוא ממש התעקש עליו) זה לחובתו של ארז.

אני לא מבין, אתה מתכחש לעובדה שמכבי חסרה רכז (עזוב איכותי, רכז נורמלי לחמישייה) מתחילת העונה?
סילי תופקד בעמדה 1 כי לא היו חלופות הרבה יותר טובות ממנו, ולא, הוא לא היה טוב. עזוב את זה, כל כך הרבה שחקנים תופקדו בעמדה 1 לסירוגין במקום מקל/אוחיון (גאדולוק/ווימס/סילי) - מה שאומר שכן היה מקום להחתים רכז לחמישייה במקום אחד הגארדים האחרים שהוחתמו - סילי/גאודלוק. ההחתמה של סילי הייתה טעות (בתור שחקן חמישייה הוא לא יותר מהחתמה בינונית במקרה הטוב ובתור מחליף לשחקן שלא הוחתם הוא החתמה סתמית וטיפשית המעידה על הבנייה העקומה במכבי לאורך השנים), ההחתמה של גאודלוק לאחריו הייתה גם בעייתית. אם גאודלוק היה מוחתם ראשון, הייתי אומר בפה מלא שההחתמה של סילי היא המיותרת בהסיטוריה.

זה שהיה טוב שלמכבי היה רכז זר איכותי יותר? כן . זה שהיה צריך להחתים רכז זר כשיש לך את מקל ואוחיון בחמישיה בתחילת העונה? לא . אם אתה לא מאמין ברכזים שיש לך עכשיו אז שחרר אחד מהם ובטח אל תתחיל עם 3 רכזים . זה לא הגיוני. מכבי חשבו( גם אני בין היתר) שמקל ואוחיון יספיקו לעמדה אחת. אני יכול לקבל את מה שאתה אומר אם אחרי שהעונה התחילה הם היו מסיקים מסקנות ואז היו מחתימים רכז נוסף. אבל בתחילת העונה הם ראו במקל כרכז יורוליג פותח.
וכן סילי כן היה טוב.

זה לא הגיוני להביא רכז על עמדה של מקל ואוחיון אבל באותו זמן מתבקש "לא להפקיר את עמדה 2" בידי גאודלוק ולנדסברג?
לא מאמין שאנשים עדיין בעד ההחתמה הזאת

לאנדסברג וגאודלוק מביאים לך פיזיות וקשיחות? לא. לאנדסברג וגאודלוק מביאים לך קבוצתיות ? לא. בעיקרון לא לאנדסברג ולא יבזורי לא מביאים לך שום דבר נוסף ממה שמביא לך גאודלוק רק ברמה הרבה פחות טובה. לכן לא סילי מיותר אלא יבזורי ולאנדסברג . ההמשך חוזה עם לאנדסברג וההחתמה הטיפשית של יבזורי הן המיותרות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 12 פברואר 2017, 21:54

סילי הוא הקוזמינסקאס של טוג'ה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שועל » 12 פברואר 2017, 21:55

אחדשיודע כתב:סילי הוא הקוזמינסקאס של טוג'ה.

או הקוגמינסקס של טוז'ה
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 12 פברואר 2017, 21:56

כן, גם.
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 12 פברואר 2017, 21:57

toja27 כתב:
rc4991 כתב:
toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:לא היו צריכים להחתים רכז זר כשיש לך את מקל ואוחיון בעמדה 1 . 3 רכזים על עמדה אחת זה פשוט מיותר בטח לא פחות מיותר מהחתמת סילי שלפחות בתכונות שלו השלים את גאודלוק. סילי עצמו לא היה צריך להיות מתופקד כל כך הרבה בעמדה 1 בגלל הובלת כדור לא הכי טובה והרבה איבודי כדור במסירות אבל רמי הדר סמך עליו יותר מאשר מקל ואוחיון.
הבעיה בעמדה 1 היא שציפו ממקל שיתן יותר והוא לא נתן. מקל התחיל העונה בכושר נוראי במיוחד בזריקות מבחוץ שאיו שום מצב שרכז ביורוליג יהיה עם יכולת לקויה כזו מבחוץ במיוחד כשהוא לא מחפה מספיק על זה בדברים אחרים. אני אנחש שאם מקל היה מתחיל את העונה כמו שהוא משחק עכשיו אז סילי לא היה מוצא את עצמו משחק לעתים 30+ דקות בערב.
בגדול לא פחות מהבעיות היו קשורות גם לכך שהשחקנים שכן החתימו לא נתנו את מה שציפו מהם. כמו וימס, צירבאס ומקל.
לגבי ראד וארז, גם אם דיברו , הכוונה הייתה שההתעקשות של ארז על ראד (כי היו שמועות שהוא ממש התעקש עליו) זה לחובתו של ארז.

אני לא מבין, אתה מתכחש לעובדה שמכבי חסרה רכז (עזוב איכותי, רכז נורמלי לחמישייה) מתחילת העונה?
סילי תופקד בעמדה 1 כי לא היו חלופות הרבה יותר טובות ממנו, ולא, הוא לא היה טוב. עזוב את זה, כל כך הרבה שחקנים תופקדו בעמדה 1 לסירוגין במקום מקל/אוחיון (גאדולוק/ווימס/סילי) - מה שאומר שכן היה מקום להחתים רכז לחמישייה במקום אחד הגארדים האחרים שהוחתמו - סילי/גאודלוק. ההחתמה של סילי הייתה טעות (בתור שחקן חמישייה הוא לא יותר מהחתמה בינונית במקרה הטוב ובתור מחליף לשחקן שלא הוחתם הוא החתמה סתמית וטיפשית המעידה על הבנייה העקומה במכבי לאורך השנים), ההחתמה של גאודלוק לאחריו הייתה גם בעייתית. אם גאודלוק היה מוחתם ראשון, הייתי אומר בפה מלא שההחתמה של סילי היא המיותרת בהסיטוריה.

זה שהיה טוב שלמכבי היה רכז זר איכותי יותר? כן . זה שהיה צריך להחתים רכז זר כשיש לך את מקל ואוחיון בחמישיה בתחילת העונה? לא . אם אתה לא מאמין ברכזים שיש לך עכשיו אז שחרר אחד מהם ובטח אל תתחיל עם 3 רכזים . זה לא הגיוני. מכבי חשבו( גם אני בין היתר) שמקל ואוחיון יספיקו לעמדה אחת. אני יכול לקבל את מה שאתה אומר אם אחרי שהעונה התחילה הם היו מסיקים מסקנות ואז היו מחתימים רכז נוסף. אבל בתחילת העונה הם ראו במקל כרכז יורוליג פותח.
וכן סילי כן היה טוב.

זה לא הגיוני להביא רכז על עמדה של מקל ואוחיון אבל באותו זמן מתבקש "לא להפקיר את עמדה 2" בידי גאודלוק ולנדסברג?
לא מאמין שאנשים עדיין בעד ההחתמה הזאת

לאנדסברג וגאודלוק מביאים לך פיזיות וקשיחות? לא. לאנדסברג וגאודלוק מביאים לך קבוצתיות ? לא. בעיקרון לא לאנדסברג ולא יבזורי לא מביאים לך שום דבר נוסף ממה שמביא לך גאודלוק רק ברמה הרבה פחות טובה. לכן לא סילי מיותר אלא יבזורי ולאנדסברג . ההמשך חוזה עם לאנדסברג וההחתמה הטיפשית של יבזורי הן המיותרות.

לנדסברג וגאודלוק מביאים לך כישרון שסילי יכול רק לחלום עליו, אבל כבר הבנתי שאין טעם להמשיך לדון איתך על זה
מה שאני לא מבין עכשיו זה איך אתה אומר שלא היו צריכים להביא רכז זר בגלל שיש שם את מקל ואוחיון אבל גאודלוק, יבזורי ולנדסברג כן היו זקוקים לחיזוק
גאודלוק כן אבל מקל ואוחיון לא. מצטער אבל זה ממש הזוי.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 12 פברואר 2017, 21:58

ממש
וגאודלוק הוא הבגאצקיס שלו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 12 פברואר 2017, 22:00

אחדשיודע כתב:אני לא מבין אתה רוצה להגיד. שהם חשבו באופן שגוי שמקל/אוחיון יכלו להחזיק את עמדה 1 לבדם ולכן לא החתימו שחקן נוסף לעמה 1? נכון מאוד. לא מתווכח על זה - זאת בדיוק הטענה השני, הם טעו כישלון חרוץ באופן בניית הסגל.

לפני החתמות סילי וגאודלוק:
עמדה 1 - מקל, אוחיון.
עמדה 2 - לנדסברג, יבזורי ו-ווימס.

אחרי החתמה של אחד מבין סילי/גאודלוק:
עמדה 1 - מקל, אוחיון.
עמדה 2 - לנדסברג, יבזורי, סילי/גאודלוק, ווימס.

איפה אתה מחתים את הגארד השני? בעמדה 1 או בעמדה 2?

בצורה שאתה מציג את זה כמובן בעמדה 1. אבל להבנתי הם פשוט ראו שגאודלוק פנוי ורצו להביא סקורר ברמה גבוהה , משהו שחשבו שחסר להם ולכן התפשרו בעמדת הרכז (אם בכלל מבחינתם הייתה תחושה של התפשרות כזאת) . היה כתוב באחד המקומות שויציץ' רצה רכז במקום גאודלוק.

דבר שני , אני לא יודע אם וימס היה בתוכניות שלהם כשחקן בעמדה 2 או 3.

דבר שלישי, הבעיה כאן כפי שכתבתי היא לא סילי אלא עצם נוכחותם של לאנדסברג ויבזורי. אין מצב ששניהם משחקים בקבוצה כי לפחות אחד מהם מיותר. אז במקום אחד מהם אמור להיות גארד עם תכונות קשוח יותר, עם אוריינטציה הגנתית מסויימת. סילי נותן את זה והם לא . לכן הבעיה נמצאת עוד לפני הבניה בקיץ הזה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 12 פברואר 2017, 22:00

אבל טוג'ה צודק. סילי היה בסדר גמור עד שבאגאטסקיס הכניס אותו להקפאה עמוקה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 12 פברואר 2017, 22:03

אין בעיה עם סילי השחקן (לפחות לא גדולה), יש בעיה עם עצם העובדה שהוא תפס מקום של שחקן זר אחר (בעמדה נחוצה יותר).
אין לי שום בעיה עם התימני, אפילו מחבב אותו קצת.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 12 פברואר 2017, 22:05

לנדסברג וגאודלוק מביאים לך כישרון שסילי יכול רק לחלום עליו, אבל כבר הבנתי שאין טעם להמשיך לדון איתך על זה
מה שאני לא מבין עכשיו זה איך אתה אומר שלא היו צריכים להביא רכז זר בגלל שיש שם את מקל ואוחיון אבל גאודלוק, יבזורי ולנדסברג כן היו זקוקים לחיזוק
גאודלוק כן אבל מקל ואוחיון לא. מצטער אבל זה ממש הזוי.

קודם כל אין כזה הבדל ברמת הכישרון של לאנדסברג וסילי. להבדיל מלאנדסברג , לרוב סילי אשכרה קולע את הזריקות מבחוץ ברגעיים הקריטיים, וזריקה מבחוץ זה בערך הדבר היחידי שלאנדסברג יכול להתהדר בו. סילי גם קלעי עונשין טוב ממנו, פיזי וקשוח יותר בגוף ובאופי ושחקן הגנה טוב יותר מלאנדסברג. הטיעון יחיד לטובת לאנדסברג שהוא ישראלי ותו לא.
הנקודה היא שאין לך צורך בשלושה שחקנים באותה עמדה שעושים את אותו הדבר וזה סקורינג. סילי במידה מסויימת משלים את גאודלוק , בעוד שלאנדסברג ויבזורי לא.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 12 פברואר 2017, 22:08

ומי משלים את אוחיון ומקל? עזוב, אף אחד לא יכול להעלים את ההפקרות של העמדה הזאת.
עמדה 2 הייתה מסתדרת טוב יותר עם אחד מבין גאודלוק/סילי מאשר עמדה 1 כמו שהיא היום.

ועל זה שהיו בעיות בסגל עוד לפני הקיץ הנוכחי אין עוררין, אנחנו מדברים על מה שהיה אפשר/צריך/נחוץ לעשות החל מהקיץ הנוכחי והלאה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 13 פברואר 2017, 03:29

אל תישא לשווא.
roy1000

הודעהעל ידי jay » 13 פברואר 2017, 09:47

בואנה, דיבורי עשק וסרה הולכים פה. מקל יכול למלא את 2 עמדות הגארד + מחליפים בקלות.

כל אחד נדבק לשחקנים שהוא אוהב. ההנהלה היא בסה"כ מיקרוקוסמוס של הפורום הזה, אני אומר לכם.

הגיע הזמן לעשות סדר במועדון הזה:

אחדש GM
חציל סקאוט
טוז'ה מנטלי
אור חנ"ג
ליאב תזונה
רוני קצין תקשורת
יוני מעודדת
שועל קמע
אנקראם, ארמדילו ורוי על הספסל עם פרצופי 9 באב (כי מסורת)
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי ankram » 13 פברואר 2017, 10:16

אני רוצה את התפקיד של סידי
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jay » 13 פברואר 2017, 13:46

צורח ומטריף את הקהל על ההנהלה? קיבלת.

יש עוד משרות מדיה חברתית, פיזיותרפיה וכו'. הגישו את מועמדותכם עוד היום.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי איתי-שגב » 13 פברואר 2017, 13:59

לקחתי את תפקיד איש ההאשטאגים.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי שועל » 13 פברואר 2017, 14:06

איתי-שגב כתב:לקחתי את תפקיד איש ההאשטאגים.

גדול על מידותיך
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 פברואר 2017, 16:09

jay כתב:בואנה, דיבורי עשק וסרה הולכים פה. מקל יכול למלא את 2 עמדות הגארד + מחליפים בקלות.

כל אחד נדבק לשחקנים שהוא אוהב. ההנהלה היא בסה"כ מיקרוקוסמוס של הפורום הזה, אני אומר לכם.

אחדש GM
חציל סקאוט
טוז'ה מנטלי
אור חנ"ג
ליאב תזונה
רוני קצין תקשורת
יוני מעודדת
שועל קמע

אתה בגאצקיס קל
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי arel123 » 13 פברואר 2017, 16:26

לקחתי את התפקיד של השחקן
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי toja27 » 13 פברואר 2017, 19:25

jay כתב:בואנה, דיבורי עשק וסרה הולכים פה. מקל יכול למלא את 2 עמדות הגארד + מחליפים בקלות.

אחדש GM
חציל סקאוט
טוז'ה מנטלי
אור חנ"ג
ליאב תזונה
רוני קצין תקשורת
יוני מעודדת
שועל קמע

היוני מעודדת והשועל בקמע :)

אני אגיד לך מי אתה, אתה בתפקיד ריצ'ארד דיץ' , אותו החבר בהנהלה שיושב שבשקט ואף לא לא מכיר אבל אתה רואה מהצד הכל .
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־18 אורחים