LIAV10 כתב:פליקס, אני עובר על הת׳רד ויש לי שאלה בשבילך.
אתה על ג׳וינט?
הסמיילים...
לא משתמש
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:פליקס, אני עובר על הת׳רד ויש לי שאלה בשבילך.
אתה על ג׳וינט?
הסמיילים...
התנין 2 כתב:שמתם לב שהישראלים החביבים שלנו פשוט אנסו כל רגע מומנטום אפשרי? ליוגב ספרתי שתיים שלוש החטאות דווקא כשהקבוצה התחילה לעלות על הגל ולמקל ספרתי החטאת ליי-אפ מביכה.
החציל האצטקי כתב:התנין 2 כתב:שמתם לב שהישראלים החביבים שלנו פשוט אנסו כל רגע מומנטום אפשרי? ליוגב ספרתי שתיים שלוש החטאות דווקא כשהקבוצה התחילה לעלות על הגל ולמקל ספרתי החטאת ליי-אפ מביכה.
הגיע הזמן פשוט להתחיל להתעלם מהם. עד שירוויחו לעצמם דקות.
גאודלוק וסילי פשוט משחקים טוב יותר. אם היה גבוה אתלטי נוסף שיעזור בהגנה בפנים הם גם לא היו משחקים (ומפריעים) בכלל.
LIAV10 כתב:אגב, הסיבה המרכזית שלא אחד מנוי היא לא זריקת הזין של הקבוצה ולא זה שלא אהיה בכלל בארץ בעונה הבאה, אלא הקהל המסריח של מכבי.
שונא אותו, סבל לשבת שם.
שמואל1 כתב:בדקה 12 בערך רמי הדר תוקף שם איזה עיתונאי, מקווה שזה לא רוני.
החציל האצטקי כתב:אני לא חולק על עניין ההגנה.
אני חושב שגאודלוק יכול להיות אפקטיבי כרכז וצריך להשתמש בו שם ולתרגל את זה.
במאני טיים אתה לא יכול לשחק עם יוגב ובטח שלא עם מקל.
עדיף להתייעל ולנצל את הסייז והאתלטיות והורסטיליות שלך ולשחק בהרכבים גבוהים.
זה בלתי אפשרי כשאין לך עוד גבוה (אוקארו או הולמס כזה), שצריך לתת לך גם קליעה.
מקווה שכן נראה מישהו כזה בהמשך.
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:בדקה 12 בערך רמי הדר תוקף שם איזה עיתונאי, מקווה שזה לא רוני.
אם הסקאוטינג שלי טוב (והוא בד״כ בסדר), רוני לוקח שם את הטלפון בסוף, אז כנראה שישב קרוב יותר...
החציל האצטקי כתב:פליקס- אני חושב שהישראלים ישחקו וירוויחו את מקומם מחדש דרך הליגה. יעשו מהלימון לימונדה.
גאודלוק וסילי שיחקו מרושל היום. אבל קשה להגיד שסגנון המשחק של מקל או יוגב או ניהול המשחק שלהם זה איזשהו פורטה שאשכרה מצדיק דקות.
הם ישיגו את זה נטו בהגנה וקבלת החלטות נבונה, מיעוט זריקות וקליעה באחוזים גבוהים. אתה אומר שראית את זה היום, אני לא.
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:פליקס- אני חושב שהישראלים ישחקו וירוויחו את מקומם מחדש דרך הליגה. יעשו מהלימון לימונדה.
גאודלוק וסילי שיחקו מרושל היום. אבל קשה להגיד שסגנון המשחק של מקל או יוגב או ניהול המשחק שלהם זה איזשהו פורטה שאשכרה מצדיק דקות.
הם ישיגו את זה נטו בהגנה וקבלת החלטות נבונה, מיעוט זריקות וקליעה באחוזים גבוהים. אתה אומר שראית את זה היום, אני לא.
ממש לא מסכים איתך.
גם היום הדקות עם יוגב היו טובות יותר מהדקות בלעדיו, וזה למרות שהוא לא קלע טוב. אתה ואחרים עוד לא קולטים שהשנה החשיבות של הקליעה החלשה של אוחיון היא פחותה מבעבר. יש לנו מספיק סקוררים, מספיק קלעים. מכבי במקום השני ביורוליג בנקודות למשחק! אחרי צסקא. וזה למרות שיש לנו קבוצה חדשה לגמרי , ושחקנים לא מתואמים.
התפקיד של אוחיון בקבוצה החדשה בהגנה זה שהוא ולא גאודלוק ירדוף אחר הגארד הכי מסוכן של היריבה, ואילו בהתקפה התפקיד שלו להעביר את הכדור לחצי השני בלי לאבד אותו ב 8 שניות.
את זה אוחיון עושה טוב. אז נכון הוא החטיא כמה זריקות, אבל זה לא נורא, כי הוא לא זורק הרבה. אז אם הוא היה קולע עוד זריקה אחת או שתיים, מכבי הייתה קולעת בממוצע 95-6 במקום 92.33 עכשיו.... זה לא שאנחנו עומדים על 65 נקודות למשחק ומתים למישהו שיקלע.
יוסי22 כתב:לגמרי ...
שחקנים בינוניים שצריכים לקבל מעמד של שחקנים משלימים כי זה מה שהם , שחקנים משלימים .
אותי מתסכל שמכבי שמה 98 נקודות וכולם עסוקים ב-92 נקודות שמכבי ספגה ... יש גם צד שני למגרש .
מכבי תשפר את ההגנה בשלב מסוים אבל ההתקפה בהחלט מעודדת .
ויש למכבי בעיה עם ראד , הוא נזק הגנתי כואב שאני לא יודע כמה אפשר להחביא אותו ..
מכבי תצטרך למצוא פיתרון עד שמילר יחזור כי זה מפרק את ההגנה של מכבי פעם אחרי פעם .
עריכה :
אתה לא באמת משווה את יוגב לטל , הוא היה 5 רמות מעל יוגב אוחיון .. לא באותה ליגה .
felix_r כתב:זה שדאודלוק וסילי ואפילו ווימס יודעים לתת מסירה טובה, זה מצוין, וזה עוזר, אבל זה לא אומר שמישהו מהם צריך לשחק רכז. זה לא התפקיד הטבעי שלהם, וזה רק מעייף אותם. שינצלו את יכולת המסירה שלהם מהעמדה שהם משחקים. גם אם יוגב הוא לא תאודוסיץ', הוא עדיין מוביל כדור הרבה יותר בטוח מהחברים.
גם במכבי הגדולה בורשטיין היה שחקן אפור שלא הצטיין יותר מדי בהתקפה, אז מה? הוא עדיין עלה בחמישיה, עשה הרבה עבודה שחורה, והשלים את החברה המבריקים.
לגבי ראד ב 3... זה ברור שהוא 3 במקור. אבל מה נעשה שמישהו במכבי תמיד חושב שהוא זה שימציא את הגלגל. אני מקווה, שהעברה לעמדה 4 לא תגמור אותו מבחינה פיזית כמו שזה קרה לסמית', שנאלץ לא פעם לשחק בעמדה 4 למרות הנחיתות בגובה ובסוף הגוף שלו לא עמד בזה
LIAV10 כתב:איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:חנוש, את האונס על בשיקטאש חוויתי חולה ויושן ברוסיה. יש מצב.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
יושן? סירייסלי? אתה צריך ללכת הבית ולטאטאות אותו?
לא היה לי כוח לנסות דרך לראות את המשחק.
לא הבנת אחי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shay_uzan, משה ו־7 אורחים