יורוליג מחזור 3: מכבי נגד גלאטסראיי - רביעי 21:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג מחזור 3: מכבי נגד גלאטסראיי - רביעי 21:00

הודעהעל ידי felix_r » 27 אוקטובר 2016, 01:44

LIAV10 כתב:פליקס, אני עובר על הת׳רד ויש לי שאלה בשבילך.
אתה על ג׳וינט?
הסמיילים...

לא משתמש
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 אוקטובר 2016, 01:47

התנין 2 כתב:שמתם לב שהישראלים החביבים שלנו פשוט אנסו כל רגע מומנטום אפשרי? ליוגב ספרתי שתיים שלוש החטאות דווקא כשהקבוצה התחילה לעלות על הגל ולמקל ספרתי החטאת ליי-אפ מביכה.

הגיע הזמן פשוט להתחיל להתעלם מהם. עד שירוויחו לעצמם דקות.
גאודלוק וסילי פשוט משחקים טוב יותר. אם היה גבוה אתלטי נוסף שיעזור בהגנה בפנים הם גם לא היו משחקים (ומפריעים) בכלל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 27 אוקטובר 2016, 01:52

החציל האצטקי כתב:
התנין 2 כתב:שמתם לב שהישראלים החביבים שלנו פשוט אנסו כל רגע מומנטום אפשרי? ליוגב ספרתי שתיים שלוש החטאות דווקא כשהקבוצה התחילה לעלות על הגל ולמקל ספרתי החטאת ליי-אפ מביכה.

הגיע הזמן פשוט להתחיל להתעלם מהם. עד שירוויחו לעצמם דקות.
גאודלוק וסילי פשוט משחקים טוב יותר. אם היה גבוה אתלטי נוסף שיעזור בהגנה בפנים הם גם לא היו משחקים (ומפריעים) בכלל.

אני לא מסכים. הקבוצה משחקת טוב יותר ען יוגב על הפרקט. גם אם לא קולע טוב, הוא שומר ומוביל כדור מבלי לאבד אותו 3 פעמים בהתקפה אחת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 אוקטובר 2016, 01:56

אני לא חולק על עניין ההגנה.
אני חושב שגאודלוק יכול להיות אפקטיבי כרכז וצריך להשתמש בו שם ולתרגל את זה.
במאני טיים אתה לא יכול לשחק עם יוגב ובטח שלא עם מקל.

עדיף להתייעל ולנצל את הסייז והאתלטיות והורסטיליות שלך ולשחק בהרכבים גבוהים.
זה בלתי אפשרי כשאין לך עוד גבוה (אוקארו או הולמס כזה), שצריך לתת לך גם קליעה.
מקווה שכן נראה מישהו כזה בהמשך.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 אוקטובר 2016, 01:57

מסיבת העיתונאים של רמי הדר אחרי המשחק
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 אוקטובר 2016, 02:01

בדקה 12 בערך רמי הדר תוקף שם איזה עיתונאי, מקווה שזה לא רוני.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 27 אוקטובר 2016, 02:02

LIAV10 כתב:אגב, הסיבה המרכזית שלא אחד מנוי היא לא זריקת הזין של הקבוצה ולא זה שלא אהיה בכלל בארץ בעונה הבאה, אלא הקהל המסריח של מכבי.
שונא אותו, סבל לשבת שם.

איפה אתה יושב?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 אוקטובר 2016, 02:06

שמואל1 כתב:בדקה 12 בערך רמי הדר תוקף שם איזה עיתונאי, מקווה שזה לא רוני.

אם הסקאוטינג שלי טוב (והוא בד״כ בסדר), רוני לוקח שם את הטלפון בסוף, אז כנראה שישב קרוב יותר...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 27 אוקטובר 2016, 02:17

החציל האצטקי כתב:אני לא חולק על עניין ההגנה.
אני חושב שגאודלוק יכול להיות אפקטיבי כרכז וצריך להשתמש בו שם ולתרגל את זה.
במאני טיים אתה לא יכול לשחק עם יוגב ובטח שלא עם מקל.

עדיף להתייעל ולנצל את הסייז והאתלטיות והורסטיליות שלך ולשחק בהרכבים גבוהים.
זה בלתי אפשרי כשאין לך עוד גבוה (אוקארו או הולמס כזה), שצריך לתת לך גם קליעה.
מקווה שכן נראה מישהו כזה בהמשך.

אני ממש לא מסכים עם זה שגאודלוק או סילי ישחקו בעמדת הרכז.

א) כל התקפה איתם בעמדת הרכז היא חצי איבוד (אפילו בהתקפה מתפרצת 3 על 1)

ב) גם אם שני הרכזים הישראלים שלנו כרגע נראים כמו שחקני ליגה ז' , חייבים לשחק איתם ולשלב אותם במערך החדש. בסופו של דבר הם עוד יכנסו לכושר טוב יותר, ואנחנו נצטרך אותם, כי העונה הזאת היא ארוכה וקשה מאוד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 אוקטובר 2016, 02:20

פליקס- אני חושב שהישראלים ישחקו וירוויחו את מקומם מחדש דרך הליגה. יעשו מהלימון לימונדה.
גאודלוק וסילי שיחקו מרושל היום. אבל קשה להגיד שסגנון המשחק של מקל או יוגב או ניהול המשחק שלהם זה איזשהו פורטה שאשכרה מצדיק דקות.
הם ישיגו את זה נטו בהגנה וקבלת החלטות נבונה, מיעוט זריקות וקליעה באחוזים גבוהים. אתה אומר שראית את זה היום, אני לא.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 אוקטובר 2016, 02:23

החציל האצטקי כתב:
שמואל1 כתב:בדקה 12 בערך רמי הדר תוקף שם איזה עיתונאי, מקווה שזה לא רוני.

אם הסקאוטינג שלי טוב (והוא בד״כ בסדר), רוני לוקח שם את הטלפון בסוף, אז כנראה שישב קרוב יותר...

אפשר לנשום לרווחה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 27 אוקטובר 2016, 02:36

החציל האצטקי כתב:פליקס- אני חושב שהישראלים ישחקו וירוויחו את מקומם מחדש דרך הליגה. יעשו מהלימון לימונדה.
גאודלוק וסילי שיחקו מרושל היום. אבל קשה להגיד שסגנון המשחק של מקל או יוגב או ניהול המשחק שלהם זה איזשהו פורטה שאשכרה מצדיק דקות.
הם ישיגו את זה נטו בהגנה וקבלת החלטות נבונה, מיעוט זריקות וקליעה באחוזים גבוהים. אתה אומר שראית את זה היום, אני לא.

ממש לא מסכים איתך.

גם היום הדקות עם יוגב היו טובות יותר מהדקות בלעדיו, וזה למרות שהוא לא קלע טוב. אתה ואחרים עוד לא קולטים שהשנה החשיבות של הקליעה החלשה של אוחיון היא פחותה מבעבר. יש לנו מספיק סקוררים, מספיק קלעים. מכבי במקום השני ביורוליג בנקודות למשחק! אחרי צסקא. וזה למרות שיש לנו קבוצה חדשה לגמרי , ושחקנים לא מתואמים.

התפקיד של אוחיון בקבוצה החדשה בהגנה זה שהוא ולא גאודלוק ירדוף אחר הגארד הכי מסוכן של היריבה, ואילו בהתקפה התפקיד שלו להעביר את הכדור לחצי השני בלי לאבד אותו ב 8 שניות.

את זה אוחיון עושה טוב. אז נכון הוא החטיא כמה זריקות, אבל זה לא נורא, כי הוא לא זורק הרבה. אז אם הוא היה קולע עוד זריקה אחת או שתיים, מכבי הייתה קולעת בממוצע 95-6 במקום 92.33 עכשיו.... זה לא שאנחנו עומדים על 65 נקודות למשחק ומתים למישהו שיקלע.

נ.ב. ההחטאות של אוחיון מעצבנות אותי פחות מאשר אותם המקרים (היו כמהןכמה כאלה) , כאשר שיחקנו בלי רכז ואיבדנו כדור בהתקפה מתפרצת ביתרון מספרי!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 אוקטובר 2016, 02:41

felix_r כתב:
החציל האצטקי כתב:פליקס- אני חושב שהישראלים ישחקו וירוויחו את מקומם מחדש דרך הליגה. יעשו מהלימון לימונדה.

ממש לא מסכים איתך.

גם היום הדקות עם יוגב היו טובות יותר מהדקות בלעדיו, וזה למרות שהוא לא קלע טוב. אתה ואחרים עוד לא קולטים שהשנה החשיבות של הקליעה החלשה של אוחיון היא פחותה מבעבר. יש לנו מספיק סקוררים, מספיק קלעים. מכבי במקום השני ביורוליג בנקודות למשחק! אחרי צסקא. וזה למרות שיש לנו קבוצה חדשה לגמרי , ושחקנים לא מתואמים.

התפקיד של אוחיון בקבוצה החדשה בהגנה זה שהוא ולא גאודלוק ירדוף אחר הגארד הכי מסוכן של היריבה, ואילו בהתקפה התפקיד שלו להעביר את הכדור לחצי השני בלי לאבד אותו ב 8 שניות.

את זה אוחיון עושה טוב. אז נכון הוא החטיא כמה זריקות, אבל זה לא נורא, כי הוא לא זורק הרבה. אז אם הוא היה קולע עוד זריקה אחת או שתיים, מכבי הייתה קולעת בממוצע 95-6 במקום 92.33 עכשיו.... זה לא שאנחנו עומדים על 65 נקודות למשחק ומתים למישהו שיקלע.

אוקיי- אז הנקודה היא הגנתית פרופר, לא ניהול משחק (כי לא יוגב ולא גל עושים את זה טוב).
אני אתן לך מחשבה אלטרנטיבית, שבטח תעניין אותך כי אתה (כמוני) מחבב את בגאצקיס וצפית בניז׳ני בעונה שעברה.
ויקטור ראד בעמדה 3. לוחץ את הגארד המוביל של היריבה. טייריס, דה קולו, שבד וכו׳. קבוע.
זה מוציא ממנו את המיטב כי הוא לא שומר ענק אבל הוא ארוך, אתלט, פיזי ויכול להיות חתיכת קרציה. גם ריבאונדר הגנה מצויין בעמדה הזאת, גם בהחלט טוב מספיק כדי ״להעביר את החצי״. עשה את זה בניז׳ני המון.

עם סטרץ׳ פור נוסף אפשר יהיה להשתמש בנשק הזה. זה מה שאני הייתי שמח לראות.

הטעויות במתפרצת היו חריגות. לדעתי זה נסלח, ערב דיי מבולבל בכל זאת.
גם ראינו את סילי וגאודלוק מוליכים מתפרצות יפות מאוד העונה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 אוקטובר 2016, 02:55

שוב פעם יש סיפור עם אוחיון ומקל אחרי המשחק? מתבררים כתואמי ורמוט ורייכרט ברמה מטורפת
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 27 אוקטובר 2016, 03:01

זה שדאודלוק וסילי ואפילו ווימס יודעים לתת מסירה טובה, זה מצוין, וזה עוזר, אבל זה לא אומר שמישהו מהם צריך לשחק רכז. זה לא התפקיד הטבעי שלהם, וזה רק מעייף אותם. שינצלו את יכולת המסירה שלהם מהעמדה שהם משחקים. גם אם יוגב הוא לא תאודוסיץ', הוא עדיין מוביל כדור הרבה יותר בטוח מהחברים.

גם במכבי הגדולה בורשטיין היה שחקן אפור שלא הצטיין יותר מדי בהתקפה, אז מה? הוא עדיין עלה בחמישיה, עשה הרבה עבודה שחורה, והשלים את החברה המבריקים.

לגבי ראד ב 3... זה ברור שהוא 3 במקור. אבל מה נעשה שמישהו במכבי תמיד חושב שהוא זה שימציא את הגלגל. אני מקווה, שהעברה לעמדה 4 לא תגמור אותו מבחינה פיזית כמו שזה קרה לסמית', שנאלץ לא פעם לשחק בעמדה 4 למרות הנחיתות בגובה ובסוף הגוף שלו לא עמד בזה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי יוסי22 » 27 אוקטובר 2016, 03:07

לגמרי ...

שחקנים בינוניים שצריכים לקבל מעמד של שחקנים משלימים כי זה מה שהם , שחקנים משלימים .

אותי מתסכל שמכבי שמה 98 נקודות וכולם עסוקים ב-92 נקודות שמכבי ספגה ... יש גם צד שני למגרש .

מכבי תשפר את ההגנה בשלב מסוים אבל ההתקפה בהחלט מעודדת .

ויש למכבי בעיה עם ראד , הוא נזק הגנתי כואב שאני לא יודע כמה אפשר להחביא אותו ..

מכבי תצטרך למצוא פיתרון עד שמילר יחזור כי זה מפרק את ההגנה של מכבי פעם אחרי פעם .

עריכה :

אתה לא באמת משווה את יוגב לטל , הוא היה 5 רמות מעל יוגב אוחיון .. לא באותה ליגה .
יוסי22

הודעהעל ידי felix_r » 27 אוקטובר 2016, 03:15

יוסי22 כתב:לגמרי ...

שחקנים בינוניים שצריכים לקבל מעמד של שחקנים משלימים כי זה מה שהם , שחקנים משלימים .

אותי מתסכל שמכבי שמה 98 נקודות וכולם עסוקים ב-92 נקודות שמכבי ספגה ... יש גם צד שני למגרש .

מכבי תשפר את ההגנה בשלב מסוים אבל ההתקפה בהחלט מעודדת .

ויש למכבי בעיה עם ראד , הוא נזק הגנתי כואב שאני לא יודע כמה אפשר להחביא אותו ..

מכבי תצטרך למצוא פיתרון עד שמילר יחזור כי זה מפרק את ההגנה של מכבי פעם אחרי פעם .

עריכה :

אתה לא באמת משווה את יוגב לטל , הוא היה 5 רמות מעל יוגב אוחיון .. לא באותה ליגה .

טל היה יותר טוב, יותר מוכשר, אין ספק. אבל הוא גם שיחק לייד שחקנים מעולים. זה לא אותו דבר כשאתה בלי שאראס ופרקר לידך. אני זוכר את טל בורשטיין מרכז בנבחרת מול יוון ומאבד 8 ( פאקינק שמונה!!!) כדורים לדיאמנטידיס ושות'
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי יוסי22 » 27 אוקטובר 2016, 03:20

טל לא היה שחקן מושלם אבל תנסה להיזכר בתרומה שלו בנבחרת .. הוא היה שחקן יורוליג לגיטימי פלוס .

שחקן עם הגנה נהדרת , קליעה לא רעה .. השחקן המשלים המושלם .

יוגב נגר שזה כואב וההגנה שלו לא ברמה שהיא מחפה על הנכות ההגנתית .

מכבי לא יכולה להגיע לשום מקום כשהוא רכז פותח (ולא .. הוא לא היה באמת פותח ב-2014 ... ככל שרייס העיף אותו לספסל ככה מכבי הלכה והשתפרה) , זו האמת העירומה .

הוא יכול להיות שחקן מחליף ולתת הגנה וריכוז משחק , אבל הוא חייב להפחית את כמות הזריקות שלו .. אין שום סיבה שהוא יקח שלשה אלא אם כן אין ברירה , אתה לא רואה את אייברסון לוקח שלשות , גם יוגב לא צריך לזרוק משם .
יוסי22

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 אוקטובר 2016, 03:36

felix_r כתב:זה שדאודלוק וסילי ואפילו ווימס יודעים לתת מסירה טובה, זה מצוין, וזה עוזר, אבל זה לא אומר שמישהו מהם צריך לשחק רכז. זה לא התפקיד הטבעי שלהם, וזה רק מעייף אותם. שינצלו את יכולת המסירה שלהם מהעמדה שהם משחקים. גם אם יוגב הוא לא תאודוסיץ', הוא עדיין מוביל כדור הרבה יותר בטוח מהחברים.

גם במכבי הגדולה בורשטיין היה שחקן אפור שלא הצטיין יותר מדי בהתקפה, אז מה? הוא עדיין עלה בחמישיה, עשה הרבה עבודה שחורה, והשלים את החברה המבריקים.

לגבי ראד ב 3... זה ברור שהוא 3 במקור. אבל מה נעשה שמישהו במכבי תמיד חושב שהוא זה שימציא את הגלגל. אני מקווה, שהעברה לעמדה 4 לא תגמור אותו מבחינה פיזית כמו שזה קרה לסמית', שנאלץ לא פעם לשחק בעמדה 4 למרות הנחיתות בגובה ובסוף הגוף שלו לא עמד בזה

אני חושב שראד יכול לשחק את התפקיד של השחקן שמעלה את הכדור למחצית המגרש/דוחף מתפרצת בעצמו כסוג של פוינט פורוורד (ממש לא רכז, אבל בתכל'ס אני פשוט לא מחזיק מיוגב ומקל כאלה בשום צורה. עד כדי שראד לפחות שקול אליהם), ועל הדרך לחזק לנו מאוד את הריבאונד הגנה מעמדה 3.
יש לי ספקות לגבי ההגנה שלו, אבל אני חושב ששווה לנסות. אף פעם לא הבנתי למה בגאצקיס מפקיד אותו על הגארד המוביל של היריבות אבל בדיעבד יש בזה משהו, כי רמת ההבנה ההגנתית שלו והמודעות שלו בהגנה הקבוצתית הם בעייתיות. באחד על אחד הוא יכול להיות טיפה יותר יעיל ולנצל את היתרונות הפיזיים שלו שהם מאוד משמעותיים (2.05 זריז, חזק ואתלטי שמסוגל לשמור בפרימטר זה נשק שצריך לדעת לנצל).

ז"א, גאודלוק-ווימס-ראד בקו האחורי. זה קורה כרגע מעשית לא מעט (כשסמית' בעמדת הסטרץ' פור בפועל), אבל דווין חושף אותנו לבעיות בריבאונד והוא לא שומר אפקטיבי בשום צורה ובשום עמדה.
אם נביא שחקן התקפה טוב שמרווח את המשחק אבל יכול לשמור גם על גבוהים ולתרום בריבאונד נוכל לקבל יותר גם מראד וגם מדווין, שיוכלו לשחק תפקידים שמתאימים יותר למידותיהם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי איתי-שגב » 27 אוקטובר 2016, 07:56

LIAV10 כתב:
איתי-שגב כתב:
yanay21 כתב:
איתי-שגב כתב:חנוש, את האונס על בשיקטאש חוויתי חולה ויושן ברוסיה. יש מצב.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

יושן? סירייסלי? אתה צריך ללכת הבית ולטאטאות אותו?

לא היה לי כוח לנסות דרך לראות את המשחק.

לא הבנת אחי

לא היה שידור בטלוויזיה, לא היה לי כוח לחפש באינטרנט.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים