פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ההנהלה הכושלת בעולם הספורט V5

05 יוני 2017, 21:10

my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
my man כתב:
RomanR כתב:
my man כתב:מה?

בכתבה שהייתה בערוץ 1 על הבנק של מוני, דיבר "מאמן בכיר" במכבי בעילום שם על ההשקעה שלו בבנק

אה..כבר חשבתי שאתה מדבר על המאמן הבכיר שההנהלה הולכת להביא..

הכתבות האלה ממומנות על ידי אוהד עכברושייה/מגדל מתוסכל או משהו?

סורי אורי, שאלה מטומטמת

אני יודע...אבל זה נראה שמישהו מנסה לעשות סיכול ממוקד או משהו בסגנון..

עקבת מספיק אחרי הקבוצה הזו והאנשים שמרכיבים אותה, כדי לדעת שהמצב כל כך גרוע שכבר לא נשאר מה לסכל.

05 יוני 2017, 21:10

MTA2311 כתב:
RomanR כתב:טוב, אפשר לסכם שה"מאמן הבכיר" זה פנחס?

או בלאט

לפי תווי הפנים זה נראה גרשון, גם מתי היה לה זמן לראיין אותו

05 יוני 2017, 21:17

יש לינק לכתבה של היום?

05 יוני 2017, 21:31

my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
my man כתב:
RomanR כתב:
my man כתב:מה?

בכתבה שהייתה בערוץ 1 על הבנק של מוני, דיבר "מאמן בכיר" במכבי בעילום שם על ההשקעה שלו בבנק

אה..כבר חשבתי שאתה מדבר על המאמן הבכיר שההנהלה הולכת להביא..

הכתבות האלה ממומנות על ידי אוהד עכברושייה/מגדל מתוסכל או משהו?

סורי אורי, שאלה מטומטמת

אני יודע...אבל זה נראה שמישהו מנסה לעשות סיכול ממוקד או משהו בסגנון..

כל השנים שהמועדון היה חזק ניסו להפיל אותו ולא הצליחו
עכשיו זה פשוט דיווח שעוזר לגסיסה

05 יוני 2017, 21:34

toja27 כתב:
MTA2311 כתב:להחליף את הgm, את מחלקת הסקאוטינג ואת מערך הכושר. להפסיק לתת לדני לנהל עניינים מאחורי הקלעים (או לחלופין להכיר בו רשמית ולתת לו תפקיד). גם לשלם למאמן היה יכול להיות צעד נחמד.

אם הם טוענים שהרבה מההחלטות שלהם הם לקחו בניגוד לדעת הGM והשנה הם מתכוונים להפסיק בדיוק אם זה, אז אין היגיון בלהחליף GM . את עניין הGM יש לבחון בעונה הבאה אחרי ההצהרות שלהם שהם לא מתכוונים יותר להתערב ובניית הסגל היא באחריות הGM והמאמן.
בשום מקום עוד לא הוכח שרגב פנאן לא עשה עבודה טובה, אפשר לטעון שאפשר לשדרג את מחלקת הכושר באמצעים מודרניים מתקדמים יותר כמו שנאמר כאן לפני, אבל אני לא רואה עילה מספקת לטעון שרגב פנאן אחראי לפציעות של שחקנים.
לגבי מחלקת הסקאוטינג אני מסכים, אם כי גם כאן ישנה הסתייגות מסויימת. אבי אבן אחראי להמלצת שחקנים, הוא לא בוחר אותם לכדי הרכבת הקבוצה.
אבל בשורה תחתונה, כן הייתי רוצה שיפור כאן.
דני פדרמן לא רלוונטי לדעתי כל עוד הוא לא מתערב בהחלטות מקצועיות, שזה מה שהובטח וכנל המשכורת של שיבק שזה נושא לעיתונים צהובים שמחפשים דרמות. שהרי לכולם ברור ששיבק יצא נשכר ככה או ככה.

טוז'ה, זה פוסט קצת עצוב בעיני.

בקבוצה מקצוענית, אנשי המקצוע צריכים להיות מקצוענים.

כמו שאתה לא תלך לרופא שהוא בעצם לא רופא, אלא החבר של הבן של הרופא המפורסם, ככה גם אין שום סיבה שאבי אבן יהיה במועדון הזה, בתפקידו
הנוכחי, כנ"ל רגב פנאן וכמובן גם דני פדרמן.

ניקולה כאן כבר 4 שנים, ואיתו, מכבי רשמה עונה מופלאה, עונה רעה ושתי עונות נוראיות.
אני נוטה לזקוף את העונה המופלאה למי שבאמת היה אחראי לבניית הסגל, ולא לזה שהחליף את גור שלף.
יחסית לאחרים, אפשר להתייחס לניקולה כאיש מקצוע, כי הוא בביזנס הזה המון המון שנים, ועבד עם הטובים שבטובים, ולכן את הצ'אנס הנוסף שהוא מקבל,
עוד אפשר היה לבלוע.
אבל בעיניי הכשלון הגדול ביותר של ניקולה, זה לא זה שהוא לא הצליח לעמוד מול הזקנים ולמנוע מהם לקבל החלטות מקצועיות, אלא בזה שהוא לא הביא איתו את הידע והמקצוענות הכרואטית, לאיך שמועדון ספורט מודרני צריך להיראות, ובעיקר בתחום הכושר והסקאוטינג.
היה לו 4 שנים לבצע תיקונים והתאמות והוא לא עשה שום דבר בעניין הזה.

05 יוני 2017, 21:59

RomanR כתב:
MTA2311 כתב:

או בלאט

אני בספק אם זה מי מהם. גם הכתבת דיברה על מפגשים של הקבוצה שלו מול הקבוצה של מוני, גם הוא אמר שזה סכומים שמעולם לא נתקל בהם, וגם משהו בתווי פנים ובעיקר בשיער הקצת עומד גורם לי לחשוב על מאמנים אחרים. אולי דן שמיר?

05 יוני 2017, 22:00

שמואל1 כתב:יש לינק לכתבה של היום?

https://www.youtube.com/watch?v=ZTadkBcnCaw

05 יוני 2017, 22:02

RomanR כתב:

טנקס

05 יוני 2017, 22:04

שמואל1 כתב:
RomanR כתב:

טנקס

*טנקסוש

05 יוני 2017, 22:05

jol9 כתב:
toja27 כתב:
MTA2311 כתב:להחליף את הgm, את מחלקת הסקאוטינג ואת מערך הכושר. להפסיק לתת לדני לנהל עניינים מאחורי הקלעים (או לחלופין להכיר בו רשמית ולתת לו תפקיד). גם לשלם למאמן היה יכול להיות צעד נחמד.

אם הם טוענים שהרבה מההחלטות שלהם הם לקחו בניגוד לדעת הGM והשנה הם מתכוונים להפסיק בדיוק אם זה, אז אין היגיון בלהחליף GM . את עניין הGM יש לבחון בעונה הבאה אחרי ההצהרות שלהם שהם לא מתכוונים יותר להתערב ובניית הסגל היא באחריות הGM והמאמן.
בשום מקום עוד לא הוכח שרגב פנאן לא עשה עבודה טובה, אפשר לטעון שאפשר לשדרג את מחלקת הכושר באמצעים מודרניים מתקדמים יותר כמו שנאמר כאן לפני, אבל אני לא רואה עילה מספקת לטעון שרגב פנאן אחראי לפציעות של שחקנים.
לגבי מחלקת הסקאוטינג אני מסכים, אם כי גם כאן ישנה הסתייגות מסויימת. אבי אבן אחראי להמלצת שחקנים, הוא לא בוחר אותם לכדי הרכבת הקבוצה.
דני פדרמן לא רלוונטי לדעתי כל עוד הוא לא מתערב בהחלטות מקצועיות, שזה מה שהובטח וכנל המשכורת של שיבק שזה נושא לעיתונים צהובים שמחפשים דרמות. שהרי לכולם ברור ששיבק יצא נשכר ככה או ככה.

כמו שאתה לא תלך לרופא שהוא בעצם לא רופא, אלא החבר של הבן של הרופא המפורסם, ככה גם אין שום סיבה שאבי אבן יהיה במועדון הזה, בתפקידו

ניקולה כאן כבר 4 שנים, ואיתו, מכבי רשמה עונה מופלאה, עונה רעה ושתי עונות נוראיות.
אני נוטה לזקוף את העונה המופלאה למי שבאמת היה אחראי לבניית הסגל, ולא לזה שהחליף את גור שלף.
יחסית לאחרים, אפשר להתייחס לניקולה כאיש מקצוע, כי הוא בביזנס הזה המון המון שנים, ועבד עם הטובים שבטובים, ולכן את הצ'אנס הנוסף שהוא מקבל,
עוד אפשר היה לבלוע.
אבל בעיניי הכשלון הגדול ביותר של ניקולה, זה לא זה שהוא לא הצליח לעמוד מול הזקנים ולמנוע מהם לקבל החלטות מקצועיות, אלא בזה שהוא לא הביא איתו את הידע והמקצוענות הכרואטית, לאיך שמועדון ספורט מודרני צריך להיראות, ובעיקר בתחום הכושר והסקאוטינג.

בעיקרון, אני מדבר על מה שאפשר לעשות מכאן והלאה, לא מה שלא נעשה במשך השנים האחרונות. על זה כבר דובר מספיק ולפחות ממה שהבעלים הצהירו, הם מנסים לתקן חלק מהדברים שלהם.
אני עניתי לגבי עניין הGM בפוסטים הקודמים ולאור ההתנהלות של הדברים לטעמי נכון לבחון את ניקולה בעונה הבאה.
כנ"ל לגבי רגב פנאן, לא הצלחתי לגמרי להבין למה הוא לא איש מקצוע.
לגבי אבי אבן , אמרתי שאני חושב שיש מקום לשיפר במחלקה הזאת, לדעתי לא הכל קשור לאבי אבן, יכול להיות שחסר שם גם כוח אדם. ובאמת יכול להיות שגם הוא לא טוב מספיק .
אגב, אני לא מאמין בעניין שאתה חייב להיות עם הרבה שנים בתוך עולם הכדורסל כדי להבין בכדורסל, כלומר זאת דעתי האישית, אם תיתן אפילו לכמה חבר'ה כאן לעבוד בתור סקאוט בקבוצה, הם יכולים לעשות עבודה טובה אם יש להם את הכלים הנכונים לכך. כלומר צריכה להיות לך הבנה ותשוקה בעניין מסויים , לא בהכרח תמיד רקע מרשים.
אני שמעתי את הראיון של ירון טלפז, הוא אמר משהו מעניין, חצי מה GM בNBA הם בכלל אנשים שלא באים מעולם הכדורסל אלא מעולם הסטטיסטיקה או משהו כזה. לידם ניקולה נראה אדם הרבה יותר מתאים לתפקיד הGM, אם כי זה לא אומר שנקיולה בהכרח יעשה עבודה טובה יותר .
בכל אופן , לא חושב שאתה צריך להיות עצוב בגלל הפוסט , כולה אמרתי שאת הדברים העיקריים שהם צריכים לתקן, הם הצהירו שהולכים לעשות זאת החל מהעונה הבאה, ומשם יהיה נכון להסיק מסקנות.

05 יוני 2017, 22:06

er79 כתב:
RomanR כתב:
MTA2311 כתב:

או בלאט

אני בספק אם זה מי מהם. גם הכתבת דיברה על מפגשים של הקבוצה שלו מול הקבוצה של מוני, גם הוא אמר שזה סכומים שמעולם לא נתקל בהם, וגם משהו בתווי פנים ובעיקר בשיער הקצת עומד גורם לי לחשוב על מאמנים אחרים. אולי דן שמיר?

לא ראיתי את הפרק, אז רק אגיד שגם יורם חרוש השקיע אצל מוני כספים

אגב, לא יודע אם זה ידוע או לא - חודש לפני שהתאבד, מוני לקח הלוואה מידידה שלו על סך 150 אלף שקל וחילק אותם בשלושה צ'קים שווים: לרגב, לחרוש ולעמי ביטון.

אולי הקידום שלו למנהל הקבוצה קשור? כנראה שלא נדע.

05 יוני 2017, 22:09

הצופה כתב:
er79 כתב:
RomanR כתב:
MTA2311 כתב:

או בלאט

אגב, לא יודע אם זה ידוע או לא - חודש לפני שהתאבד, מוני לקח הלוואה מידידה שלו על סך 150 אלף שקל וחילק אותם בשלושה צ'קים שווים: לרגב, לחרוש ולעמי ביטון.

מדהים מה שהלך שם

05 יוני 2017, 22:09

הצופה כתב:
er79 כתב:
RomanR כתב:
MTA2311 כתב:

או בלאט

common sense זה דבר נפלא

05 יוני 2017, 22:11

אני מזועזע מהפרק האחרון בערוץ 1.
מתי כבר הפרשייה הזאת תתפוצץ?

05 יוני 2017, 22:16

שמואל1 כתב:אני מזועזע מהפרק האחרון בערוץ 1.

ראיתי עכשיו את הפרק ודווקא לא נאמר בו שום דבר חדש. הספר של גרינוולד דווקא מסכם את הפרשה הרבה יותר טוב

05 יוני 2017, 22:17

הצופה כתב:

ראיתי עכשיו את הפרק ודווקא לא נאמר בו שום דבר חדש. הספר של גרינוולד דווקא מסכם את הפרשה הרבה יותר טוב

קראת אותו?
יהיה ממש נחמד אם תעשה פעם פוסט סיכום של הנקודות העיקריות שלא התפרסמו בתקשורת לפני.

05 יוני 2017, 22:19

MTA2311 כתב:
הצופה כתב:

קראת אותו?
יהיה ממש נחמד אם תעשה פעם פוסט סיכום של הנקודות העיקריות שלא התפרסמו בתקשורת לפני.

ואם תגיד לו מה אכלת

05 יוני 2017, 22:20

MTA2311 כתב:
הצופה כתב:

קראת אותו?

אני לקראת הסוף, אשתדל לעשות בסיום

05 יוני 2017, 22:25

הצופה כתב:
MTA2311 כתב:
הצופה כתב:

קראת אותו?

אני לקראת הסוף, אשתדל לעשות בסיום

טנקסוש

05 יוני 2017, 23:45

toja27 כתב:
jol9 כתב:
toja27 כתב:

עוד אפשר היה לבלוע.

בעיקרון, אני מדבר על מה שאפשר לעשות מכאן והלאה, לא מה שלא נעשה במשך השנים האחרונות. על זה כבר דובר מספיק ולפחות ממה שהבעלים הצהירו, הם מנסים לתקן חלק מהדברים שלהם.
אני עניתי לגבי עניין הGM בפוסטים הקודמים ולאור ההתנהלות של הדברים לטעמי נכון לבחון את ניקולה בעונה הבאה.
כנ"ל לגבי רגב פנאן, לא הצלחתי לגמרי להבין למה הוא לא איש מקצוע.
לגבי אבי אבן , אמרתי שאני חושב שיש מקום לשיפר במחלקה הזאת, לדעתי לא הכל קשור לאבי אבן, יכול להיות שחסר שם גם כוח אדם. ובאמת יכול להיות שגם הוא לא טוב מספיק .
אגב, אני לא מאמין בעניין שאתה חייב להיות עם הרבה שנים בתוך עולם הכדורסל כדי להבין בכדורסל, כלומר זאת דעתי האישית, אם תיתן אפילו לכמה חבר'ה כאן לעבוד בתור סקאוט בקבוצה, הם יכולים לעשות עבודה טובה אם יש להם את הכלים הנכונים לכך. כלומר צריכה להיות לך הבנה ותשוקה בעניין מסויים , לא בהכרח תמיד רקע מרשים.
אני שמעתי את הראיון של ירון טלפז, הוא אמר משהו מעניין, חצי מה GM בNBA הם בכלל אנשים שלא באים מעולם הכדורסל אלא מעולם הסטטיסטיקה או משהו כזה. לידם ניקולה נראה אדם הרבה יותר מתאים לתפקיד הGM, אם כי זה לא אומר שנקיולה בהכרח יעשה עבודה טובה יותר .
בכל אופן , לא חושב שאתה צריך להיות עצוב בגלל הפוסט , כולה אמרתי שאת הדברים העיקריים שהם צריכים לתקן, הם הצהירו שהולכים לעשות זאת החל מהעונה הבאה, ומשם יהיה נכון להסיק מסקנות.

תראה, לגבי סקאוטינג וGM, אני מסכים באיזשהו מקום שאלה תפקידים שלא בהכרח ניתן ללמוד אותם באופן פורמלי כלשהו.
הנושא של הכושר לעומת זאת הוא לגמרי לגמרי מדעי, בטח בעידן הנוכחי.

רגב פנאן הוא בחור צעיר, ואולי גם מוכשר, אבל הוא מאמן כושר צעיר, שרק לא מזמן סיים לימודים בוינגייט, ואין לו את הנסיון והידע הדרושים,
בשביל לנהל את מערך הכושר של קבוצת כדורסל בסדר גודל הזה.

לצורך העניין, זכור לנו בתחילת העונה, שד"ר מורג ניהל עבור ארז אדלשטיין את הרוטציה של גאודלוק.
ד"ר מורג הוא רופא. הוא לא איש כדורסל ולא איש ספורט. הוא אורתופד. הוא צריך להגיד האם שחקן מסויים יכול לשחק או לא.
מאמן הכושר הוא זה שאמור לבנות עבורו סולם מאמץ ולהחזיר אותו למשחק פעיל בתיאום עם המאמן.

בנוסף, כמות הפציעות הפסיכית שחווינו בשנתיים האחרונות, ממחישה את זה שיש בעיה בתחום הזה.
נושא נעול