toja27 כתב:MTA2311 כתב:להחליף את הgm, את מחלקת הסקאוטינג ואת מערך הכושר. להפסיק לתת לדני לנהל עניינים מאחורי הקלעים (או לחלופין להכיר בו רשמית ולתת לו תפקיד). גם לשלם למאמן היה יכול להיות צעד נחמד.
אם הם טוענים שהרבה מההחלטות שלהם הם לקחו בניגוד לדעת הGM והשנה הם מתכוונים להפסיק בדיוק אם זה, אז אין היגיון בלהחליף GM . את עניין הGM יש לבחון בעונה הבאה אחרי ההצהרות שלהם שהם לא מתכוונים יותר להתערב ובניית הסגל היא באחריות הGM והמאמן.
בשום מקום עוד לא הוכח שרגב פנאן לא עשה עבודה טובה, אפשר לטעון שאפשר לשדרג את מחלקת הכושר באמצעים מודרניים מתקדמים יותר כמו שנאמר כאן לפני, אבל אני לא רואה עילה מספקת לטעון שרגב פנאן אחראי לפציעות של שחקנים.
לגבי מחלקת הסקאוטינג אני מסכים, אם כי גם כאן ישנה הסתייגות מסויימת. אבי אבן אחראי להמלצת שחקנים, הוא לא בוחר אותם לכדי הרכבת הקבוצה.
אבל בשורה תחתונה, כן הייתי רוצה שיפור כאן.
דני פדרמן לא רלוונטי לדעתי כל עוד הוא לא מתערב בהחלטות מקצועיות, שזה מה שהובטח וכנל המשכורת של שיבק שזה נושא לעיתונים צהובים שמחפשים דרמות. שהרי לכולם ברור ששיבק יצא נשכר ככה או ככה.
טוז'ה, זה פוסט קצת עצוב בעיני.
בקבוצה מקצוענית, אנשי המקצוע צריכים להיות מקצוענים.
כמו שאתה לא תלך לרופא שהוא בעצם לא רופא, אלא החבר של הבן של הרופא המפורסם, ככה גם אין שום סיבה שאבי אבן יהיה במועדון הזה, בתפקידו
הנוכחי, כנ"ל רגב פנאן וכמובן גם דני פדרמן.
ניקולה כאן כבר 4 שנים, ואיתו, מכבי רשמה עונה מופלאה, עונה רעה ושתי עונות נוראיות.
אני נוטה לזקוף את העונה המופלאה למי שבאמת היה אחראי לבניית הסגל, ולא לזה שהחליף את גור שלף.
יחסית לאחרים, אפשר להתייחס לניקולה כאיש מקצוע, כי הוא בביזנס הזה המון המון שנים, ועבד עם הטובים שבטובים, ולכן את הצ'אנס הנוסף שהוא מקבל,
עוד אפשר היה לבלוע.
אבל בעיניי הכשלון הגדול ביותר של ניקולה, זה לא זה שהוא לא הצליח לעמוד מול הזקנים ולמנוע מהם לקבל החלטות מקצועיות, אלא בזה שהוא לא הביא איתו את הידע והמקצוענות הכרואטית, לאיך שמועדון ספורט מודרני צריך להיראות, ובעיקר בתחום הכושר והסקאוטינג.
היה לו 4 שנים לבצע תיקונים והתאמות והוא לא עשה שום דבר בעניין הזה.