felix_r כתב:זה העניין. זכרתי שהוא שחקן פנים, ומאוד הופתעתי שבסרטון מה- D ליג הוא ממש משחק בחוץ וזורק זריקות ארוכות וגם שלשות
בעונה האחרונה שלו במישיגן סטייט הוא קלע ב42% לשלוש. בNBA פחות הלך לו, אבל יש לו יד. אין שאלה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:זה העניין. זכרתי שהוא שחקן פנים, ומאוד הופתעתי שבסרטון מה- D ליג הוא ממש משחק בחוץ וזורק זריקות ארוכות וגם שלשות
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:כן, עכשיו ראיתי סרטון שלו ביוטיוב והבנתי למה בזכרון שלי הגדרתי אותו כ"חייתי". לא השחקן הכי מלוטש בעולם, אבל אתלט עם הרבה אנרגיה. הזכיר לי את שיין לאוואל משום מה
הוא גם מגיע מאותה עיר שבה גדל נוריס קול. דייטון באוהיו.
עדכון: עכשיו ראיתי משחק שלו ב D ליג, והוא משחק שם ממש 4 , פנים לסל, זורק מבחוץאני די מבולבל
הוא יכול לשחק פנים לסל וגב לסל. הוא אתלט גדול. הוא שיחק בקולג'ים גם כשחקן פנים לכל דבר, ויש לו טכניקה טובה. מאוד מגוון.
זה העניין. זכרתי שהוא שחקן פנים, ומאוד הופתעתי שבסרטון מה- D ליג הוא ממש משחק בחוץ וזורק זריקות ארוכות וגם שלשות
Gordonword כתב:הוא בעיקר סטרץ׳ 4 כל הקריירה שלו, הסייז שלו מאפשר לו לשחק כ5.
יש לי תחושה שאתה מתבלבל עם קווינסי אייסי.
אנטוניו כתב:לא מבין למה ממשיכים לחפור על אדריאן פיין . אכן שחקן טוב אבל לא היה ולא יהיה מועמד.
er79 כתב:אני לא מכיר יותר מדי את פיין למעט סרטונים ביוטיוב, חייב להודות שלא נפלתי על סמך אותם ביצועים, ראיתי שחקן עם טאץ' בקליעה מחצי מרחק אבל לא נפלה לי הלסת מבחינת שאר התכונות. שוב, אולי צפייה במשחקים מלאים הייתה משנה את דעתי.
felix_r כתב:er79 כתב:אני לא מכיר יותר מדי את פיין למעט סרטונים ביוטיוב, חייב להודות שלא נפלתי על סמך אותם ביצועים, ראיתי שחקן עם טאץ' בקליעה מחצי מרחק אבל לא נפלה לי הלסת מבחינת שאר התכונות. שוב, אולי צפייה במשחקים מלאים הייתה משנה את דעתי.
אין בעיה, לא מתאים לך פיין? אז תקבל את דיימון סימפסון. יש לו סט תכונות מדהים!
er79 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:אני לא מכיר יותר מדי את פיין למעט סרטונים ביוטיוב, חייב להודות שלא נפלתי על סמך אותם ביצועים, ראיתי שחקן עם טאץ' בקליעה מחצי מרחק אבל לא נפלה לי הלסת מבחינת שאר התכונות. שוב, אולי צפייה במשחקים מלאים הייתה משנה את דעתי.
אין בעיה, לא מתאים לך פיין? אז תקבל את דיימון סימפסון. יש לו סט תכונות מדהים!
סביר להניח שבין כה זה מה שיהיה. לא נקבל סנטר ביותר מ-250k
er79 כתב:אני לא מכיר יותר מדי את פיין למעט סרטונים ביוטיוב, חייב להודות שלא נפלתי על סמך אותם ביצועים, ראיתי שחקן עם טאץ' בקליעה מחצי מרחק אבל לא נפלה לי הלסת מבחינת שאר התכונות. שוב, אולי צפייה במשחקים מלאים הייתה משנה את דעתי.
moring1 כתב:יש שמועות לא מבוססות שמכבי סגרה עם סנטר מחימקי מוסקבה והודעה תצא בערב, למישהו יש מידע על זה?
felix_r כתב:moring1 כתב:יש שמועות לא מבוססות שמכבי סגרה עם סנטר מחימקי מוסקבה והודעה תצא בערב, למישהו יש מידע על זה?
הם סתם התבלבלו בין שמות הקבוצות הרוסיות. זה קווין ג'ונס מלוקומוטיב
החציל האצטקי כתב:McClown?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים