פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים V11

15 אוגוסט 2017, 14:09

felix_r כתב:זה העניין. זכרתי שהוא שחקן פנים, ומאוד הופתעתי שבסרטון מה- D ליג הוא ממש משחק בחוץ וזורק זריקות ארוכות וגם שלשות

בעונה האחרונה שלו במישיגן סטייט הוא קלע ב42% לשלוש. בNBA פחות הלך לו, אבל יש לו יד. אין שאלה.

15 אוגוסט 2017, 14:09

felix_r כתב:
החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:כן, עכשיו ראיתי סרטון שלו ביוטיוב והבנתי למה בזכרון שלי הגדרתי אותו כ"חייתי". לא השחקן הכי מלוטש בעולם, אבל אתלט עם הרבה אנרגיה. הזכיר לי את שיין לאוואל משום מה :laugh2

הוא גם מגיע מאותה עיר שבה גדל נוריס קול. דייטון באוהיו.
:fe:

עדכון: עכשיו ראיתי משחק שלו ב D ליג, והוא משחק שם ממש 4 , פנים לסל, זורק מבחוץ :eek אני די מבולבל

הוא יכול לשחק פנים לסל וגב לסל. הוא אתלט גדול. הוא שיחק בקולג'ים גם כשחקן פנים לכל דבר, ויש לו טכניקה טובה. מאוד מגוון.

זה העניין. זכרתי שהוא שחקן פנים, ומאוד הופתעתי שבסרטון מה- D ליג הוא ממש משחק בחוץ וזורק זריקות ארוכות וגם שלשות

הוא בעיקר סטרץ׳ 4 כל הקריירה שלו, הסייז שלו מאפשר לו לשחק כ5.
יש לי תחושה שאתה מתבלבל עם קווינסי אייסי.

15 אוגוסט 2017, 14:13

Gordonword כתב:הוא בעיקר סטרץ׳ 4 כל הקריירה שלו, הסייז שלו מאפשר לו לשחק כ5.
יש לי תחושה שאתה מתבלבל עם קווינסי אייסי.

היה חמש לכל דבר ועניין בקולג'ים. מי ששיחק איתו ב4 היה אחד, דריימונד.

15 אוגוסט 2017, 14:19

כמובן לא צריך להסיק מזה כלום כי זה גם קרה לי עם למאר פטרסון, אבל קרל לנדרי נתן לי לייק לשאלתי האם הוא בדרך למכבי.

15 אוגוסט 2017, 14:32

לא מבין למה ממשיכים לחפור על אדריאן פיין . אכן שחקן טוב אבל לא היה ולא יהיה מועמד.

15 אוגוסט 2017, 14:34

אנטוניו כתב:לא מבין למה ממשיכים לחפור על אדריאן פיין . אכן שחקן טוב אבל לא היה ולא יהיה מועמד.

גם נוריס קול לא היה. עד אתמול.

15 אוגוסט 2017, 14:58

אני לא מכיר יותר מדי את פיין למעט סרטונים ביוטיוב, חייב להודות שלא נפלתי על סמך אותם ביצועים, ראיתי שחקן עם טאץ' בקליעה מחצי מרחק אבל לא נפלה לי הלסת מבחינת שאר התכונות. שוב, אולי צפייה במשחקים מלאים הייתה משנה את דעתי.

15 אוגוסט 2017, 15:12

er79 כתב:אני לא מכיר יותר מדי את פיין למעט סרטונים ביוטיוב, חייב להודות שלא נפלתי על סמך אותם ביצועים, ראיתי שחקן עם טאץ' בקליעה מחצי מרחק אבל לא נפלה לי הלסת מבחינת שאר התכונות. שוב, אולי צפייה במשחקים מלאים הייתה משנה את דעתי.

אין בעיה, לא מתאים לך פיין? אז תקבל את דיימון סימפסון. יש לו סט תכונות מדהים! :laugh2

15 אוגוסט 2017, 15:18

felix_r כתב:
er79 כתב:אני לא מכיר יותר מדי את פיין למעט סרטונים ביוטיוב, חייב להודות שלא נפלתי על סמך אותם ביצועים, ראיתי שחקן עם טאץ' בקליעה מחצי מרחק אבל לא נפלה לי הלסת מבחינת שאר התכונות. שוב, אולי צפייה במשחקים מלאים הייתה משנה את דעתי.

אין בעיה, לא מתאים לך פיין? אז תקבל את דיימון סימפסון. יש לו סט תכונות מדהים! :laugh2

סביר להניח שבין כה זה מה שיהיה. לא נקבל סנטר ביותר מ-250k

15 אוגוסט 2017, 15:22

er79 כתב:
felix_r כתב:

סביר להניח שבין כה זה מה שיהיה. לא נקבל סנטר ביותר מ-250k

זה לא סכום כזה נמוך.
סינגלטון מפאו הגיע ללוקומוטיב בסכום דומה.
טריי תומפיקנס מריאל הגיע לניז'ני תמורת 180 אלף.
אתה חושב שקווינסי מילר הגיע לכוכב האדום ביותר כסף? לא!

15 אוגוסט 2017, 15:24

הבעיה היא ששחקנים שומעים "מכבי" ואז הדרישות עולות. חושבים שדני הוא דני פזרני.

15 אוגוסט 2017, 15:29

תהנה.
מול ג'וליוס רנדל, ווילי קולי סטיין, דקארי ג'ונסון. פותח בעמדה 4 ליד מאט קוסטלו (וברנדן דוסון בעמדה 3), משחק לא מעט דקות גם ב-5.

רנדל אמנם חוגג עם 27 ו-13, אבל מתקשה מאוד בהגנה בפוסט על פיין שמסיים עם 15 נקודות ו-3 ריבאונדים, ובעיקר מפגין את ההאסל והרוח של מישיגן סטייט, שמספיקה פה לנצחון דחוק.

15 אוגוסט 2017, 15:33

הגענו לרגע האמת, סנטר נורמלי ויש סיכוי לעשות משהו ביורוליג, ולא יחגגו עלינו בריבאונד.

15 אוגוסט 2017, 16:00

יש שמועות לא מבוססות שמכבי סגרה עם סנטר מחימקי מוסקבה והודעה תצא בערב, למישהו יש מידע על זה?

15 אוגוסט 2017, 16:03

moring1 כתב:יש שמועות לא מבוססות שמכבי סגרה עם סנטר מחימקי מוסקבה והודעה תצא בערב, למישהו יש מידע על זה?

הם סתם התבלבלו בין שמות הקבוצות הרוסיות. זה קווין ג'ונס מלוקומוטיב :laugh2

15 אוגוסט 2017, 16:06

felix_r כתב:
moring1 כתב:יש שמועות לא מבוססות שמכבי סגרה עם סנטר מחימקי מוסקבה והודעה תצא בערב, למישהו יש מידע על זה?

הם סתם התבלבלו בין שמות הקבוצות הרוסיות. זה קווין ג'ונס מלוקומוטיב :laugh2

לא שאלתי אם זה הוא והוא כתב שזה מקלאון. איך מאייתים את השם שלו באנגלית?

15 אוגוסט 2017, 16:09

אני לא מומחה לחימקי, אבל אני לא זוכר שחקן בשם כזה בחימקי.

15 אוגוסט 2017, 16:10

http://en.bckhimki.ru/mainteam/teamstaff/
זה הסגל משנה שעברה. השנה הצטרף אחד עם שם דומה למה שכתבת וקוראים לו מלקולם תומאס. הוא היה במכבי בעבר...

15 אוגוסט 2017, 16:14

McClown?

15 אוגוסט 2017, 16:15

החציל האצטקי כתב:McClown?

:laugh1
נושא נעול