פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
18 יוני 2017, 00:38
אני גם מסכימה שלהחזיר את רייס יהיה טעות שכנראה תצליח לזרוק עוד עונה לפח עוד לפני שהתחילה.. היתה לו עונה זוועתית. למה לא לנסות כיוונים אחרים לשם שינוי? ולא חסרים שחקנים טובים ויציבים יותר ממנו..
18 יוני 2017, 00:46
ברור שאני מעדיף מישהו כמו ווילבקין, אבל לא בטוח שהוא יהיה בהישג יד, ולא בטוח שרייס זה לא הדבר הכי טוב שמכבי תצליח להביא במחיר סביר. מה שבטוח זה שאין סיבה להחתים אותו כבר בשלב הזה.
הוא גם חתום בברצלונה לעונה הבאה על סכום לא מבוטל, זה גם משהו שיכול להוזיל אותו.
18 יוני 2017, 01:01
שועל כתב:ברור שאני מעדיף מישהו כמו ווילבקין, אבל לא בטוח שהוא יהיה בהישג יד, ולא בטוח שרייס זה לא הדבר הכי טוב שמכבי תצליח להביא במחיר סביר. מה שבטוח זה שאין סיבה להחתים אותו כבר בשלב הזה.
ווילבקין חתום בדרושפאקה אז זה לא אפשרי...
מישהו כמו לארקין עדיף על פניו, אבל רייס הוא לא אופציה כזאת רעה
18 יוני 2017, 01:02
arel123 כתב:שועל כתב:ברור שאני מעדיף מישהו כמו ווילבקין, אבל לא בטוח שהוא יהיה בהישג יד, ולא בטוח שרייס זה לא הדבר הכי טוב שמכבי תצליח להביא במחיר סביר. מה שבטוח זה שאין סיבה להחתים אותו כבר בשלב הזה.
התכוונתי ללארקין....
18 יוני 2017, 01:03
שועל כתב:arel123 כתב:שועל כתב:ברור שאני מעדיף מישהו כמו ווילבקין, אבל לא בטוח שהוא יהיה בהישג יד, ולא בטוח שרייס זה לא הדבר הכי טוב שמכבי תצליח להביא במחיר סביר. מה שבטוח זה שאין סיבה להחתים אותו כבר בשלב הזה.
התכוונתי ללארקין....
כן תיארתי לעצמי
18 יוני 2017, 01:45
לא הייתי פוסל את רייס רק כי הוא שיחק בקבוצה בעבר וגם ברצלונה חוותה עונה נוראית ביחד איתו. בעיקרון זה תלוי בחזון שיש להם בבניית הקבוצה ובהתאמת השחקנים . בדרך כלל עונה של שחקן תלויה בעונה של הקבוצה כולה. בהתחלת העונה , רייס היה נראה כמו השחקן הטוב באירופה בעמדתו, דומיננטי, בעל ביטחון ובלתי עציר, חלק מהחבר'ה כאן שמתנגדים אליו עכשיו אמרו מילים חמות עליו בזמנו . ככל שהעונה התקדמה וראו שברצלונה לא מצליחה להתרומם, גם איכות המשחק שלו ירדה וכפי שקורה הרבה פעמים, וקשה להבין בדיוק במקרים כאלו מי הביצה ומי התרנגולת.
רייס עדיין יודע לשחק כדורסל, עדיין לא איבד מהאופי ועדיין מחובר לקבוצה. לא הייתי שולל אותו.
18 יוני 2017, 01:49
ההתנגדות היא לא כי רייס שחקן רע, או כי הייתה לו עונה פחות טובה. ההתנגדות היא מתוך ההבנה למה הם עושים את הצעד הזה, מה הציפיות שהוא יגרור והסיכוי שהוא יצדיק את הציפיות האלה.
18 יוני 2017, 04:56
MTA2311 כתב:ההתנגדות היא לא כי רייס שחקן רע, או כי הייתה לו עונה פחות טובה. ההתנגדות היא מתוך ההבנה למה הם עושים את הצעד הזה, מה הציפיות שהוא יגרור והסיכוי שהוא יצדיק את הציפיות האלה.
לא יודע למה כל זה אמור לעניין אותנו, הציפיות, המניע וכו' שורה תחתונה צריכים לבנות קבוצה טובה ואני בהחלט יכול לראות את טייריס רייס כרכז של קבוצה כזו.
18 יוני 2017, 05:10
אני הכי אהבתי והחזקתי מרייס בזמנו.
אבל עברו הרבה מים בנהר מאז. הבחור מזדקן, מכבי השתנתה והציפיות משתנות.
לא צריך ללכת אחורה אלא להביט קדימה, ולהתחיל כאן משהו חדש ומוצלח.
להביא אותו הנה זה לא מתאים.
טיוס מילא, כי הוא גם הישראלי הכי בכיר בשוק, ומכבי חייבת להחזיק אותם.
אבל המקום הריאלי בקריירה של רייס היום- הוא לא של רכז שיכול לסחוב את מכבי על הגב ולהוציא אותה מהבוץ.
18 יוני 2017, 09:57
יכול להיות ששילוב של רייס ועוד שחקן מהסוג הזה בקו האחורי, זה הדבר הכי נכון. כלומר, לא להפיל את העניין על שחקן אחד אלא על שניים
18 יוני 2017, 10:44
toja27 כתב:MTA2311 כתב:ההתנגדות היא לא כי רייס שחקן רע, או כי הייתה לו עונה פחות טובה. ההתנגדות היא מתוך ההבנה למה הם עושים את הצעד הזה, מה הציפיות שהוא יגרור והסיכוי שהוא יצדיק את הציפיות האלה.
לא יודע למה כל זה אמור לעניין אותנו, הציפיות, המניע וכו' שורה תחתונה צריכים לבנות קבוצה טובה ואני בהחלט יכול לראות את טייריס רייס כרכז של קבוצה כזו.
זה באמת לא צריך לעניין אם אנחנו חיים בואקום ולא יודעים איך המועדון הזה מתנהל ומה קרה בו בשנים האחרונות.
זה בדיוק כמו הסיטואציה עם בלאט שלא היית שלם לגביה.
18 יוני 2017, 11:04
מה עם וארגס מחיפה?
18 יוני 2017, 11:21
החציל האצטקי כתב:אני הכי אהבתי והחזקתי מרייס בזמנו.
אבל עברו הרבה מים בנהר מאז. הבחור מזדקן, מכבי השתנתה והציפיות משתנות.
לא צריך ללכת אחורה אלא להביט קדימה, ולהתחיל כאן משהו חדש ומוצלח.
להביא אותו הנה זה לא מתאים.
טיוס מילא, כי הוא גם הישראלי הכי בכיר בשוק, ומכבי חייבת להחזיק אותם.
אבל המקום הריאלי בקריירה של רייס היום- הוא לא של רכז שיכול לסחוב את מכבי על הגב ולהוציא אותה מהבוץ.
כן, מסכים. גם יש פה זיכרון קצר יחסית. נכון שהעונה ההיא הייתה מלאת בעיות - אבל בלי רייס כמושיע הגדול הגענו עד להצלבה נגד מילאנו. הוא לא היה משמעותי כמעט כל העונה ועדיין הצלחנו להגיע ל8 האחרונות גם בלעדיו. הוא היה זה (עם טיוס ובלו) שסחב אותנו משם לגביע - אבל עצם העובדה שהגענו ל"איזור נוחות" שלנו ושאף אחד לא באמת ציפה ממנו לעשות את הטירוף שעשה עזר מאוד. כשאף אחד לא מצפה ממך לכאלה דברים זה תמיד יותר פשוט.
עכשיו ברור לכולם שהולכים לצפות ממנו את התצוגה נגד ריאל ומילאנו במאי 2014 כל מחזור ליגה זניח. וזה לא הולך לקרות.
18 יוני 2017, 16:43
מכבי ת"לא לרייס: 3 מיליון דולר ל3 עונות.
כארם משעור במו"מ מתקדם.
כל זה, להזכירכם, לפני שיש למכבי מאמן, שוב!!
http://sports.walla.co.il/item/3074180
18 יוני 2017, 16:46
מפרסמים מלא תכניות עכשיו בשביל שיוכלו להגיד שהכל אבוד כשספאחיה לא יחתום
18 יוני 2017, 16:55
3 מיליון לשחקן שיהיה בסוף החוזה בן 33
איזה מזל שלמדו ממקרה סמית'
18 יוני 2017, 17:42
3 מליון דולר ל-3 עונות לשחקן שבסוף החוזה בן 33 באיחור של 3 שנים
18 יוני 2017, 17:49
Holiday_Armadillo כתב:3 מיליון לשחקן שיהיה בסוף החוזה בן 33
אין סעיפי יציאה?
18 יוני 2017, 17:59
Holiday_Armadillo כתב:3 מיליון לשחקן שיהיה בסוף החוזה בן 33
מרתיח כל פעם מחדש..
18 יוני 2017, 18:11
כל מקרה לגופו. אולי החוזה לטייריס הוא טוב. גם לא מדובר בשחקן עם בעיות בריאותיות כמו דווין.
זאת לא הנקודה לדעתי.
הנקודה היא שעושים מו"מ, ומדליפים אותו החוצה כספין לאוהדים, כשברור שהדבר הזה לא תואם עם מי שהולך להיות המאמן.
הייתי זורם עם זה, אם היו אומרים שניקולה הוא GM והוא הדמות המקצועית מספר 1 במועדון, אבל עד לפני כמה ימים, הוא לא היה מיועד להיות כזה.
זה אומר שניקולה כנראה שוב משתף פעולה עם אותם האנשים בדיוק, ומכאן הדרך לאמירה של איינשטיין כלפי ציפיות שונות, כשנקודת ההתחלה לא השתנתה,
היא קצרה מאוד.