המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:ברור שאני מעדיף מישהו כמו ווילבקין, אבל לא בטוח שהוא יהיה בהישג יד, ולא בטוח שרייס זה לא הדבר הכי טוב שמכבי תצליח להביא במחיר סביר. מה שבטוח זה שאין סיבה להחתים אותו כבר בשלב הזה.
הוא גם חתום בברצלונה לעונה הבאה על סכום לא מבוטל, זה גם משהו שיכול להוזיל אותו.
arel123 כתב:שועל כתב:ברור שאני מעדיף מישהו כמו ווילבקין, אבל לא בטוח שהוא יהיה בהישג יד, ולא בטוח שרייס זה לא הדבר הכי טוב שמכבי תצליח להביא במחיר סביר. מה שבטוח זה שאין סיבה להחתים אותו כבר בשלב הזה.
ווילבקין חתום בדרושפאקה אז זה לא אפשרי...
מישהו כמו לארקין עדיף על פניו, אבל רייס הוא לא אופציה כזאת רעה
שועל כתב:arel123 כתב:שועל כתב:ברור שאני מעדיף מישהו כמו ווילבקין, אבל לא בטוח שהוא יהיה בהישג יד, ולא בטוח שרייס זה לא הדבר הכי טוב שמכבי תצליח להביא במחיר סביר. מה שבטוח זה שאין סיבה להחתים אותו כבר בשלב הזה.
ווילבקין חתום בדרושפאקה אז זה לא אפשרי...
מישהו כמו לארקין עדיף על פניו, אבל רייס הוא לא אופציה כזאת רעה
התכוונתי ללארקין....
MTA2311 כתב:ההתנגדות היא לא כי רייס שחקן רע, או כי הייתה לו עונה פחות טובה. ההתנגדות היא מתוך ההבנה למה הם עושים את הצעד הזה, מה הציפיות שהוא יגרור והסיכוי שהוא יצדיק את הציפיות האלה.
toja27 כתב:MTA2311 כתב:ההתנגדות היא לא כי רייס שחקן רע, או כי הייתה לו עונה פחות טובה. ההתנגדות היא מתוך ההבנה למה הם עושים את הצעד הזה, מה הציפיות שהוא יגרור והסיכוי שהוא יצדיק את הציפיות האלה.
לא יודע למה כל זה אמור לעניין אותנו, הציפיות, המניע וכו' שורה תחתונה צריכים לבנות קבוצה טובה ואני בהחלט יכול לראות את טייריס רייס כרכז של קבוצה כזו.
החציל האצטקי כתב:אני הכי אהבתי והחזקתי מרייס בזמנו.
אבל עברו הרבה מים בנהר מאז. הבחור מזדקן, מכבי השתנתה והציפיות משתנות.
לא צריך ללכת אחורה אלא להביט קדימה, ולהתחיל כאן משהו חדש ומוצלח.
להביא אותו הנה זה לא מתאים.
טיוס מילא, כי הוא גם הישראלי הכי בכיר בשוק, ומכבי חייבת להחזיק אותם.
אבל המקום הריאלי בקריירה של רייס היום- הוא לא של רכז שיכול לסחוב את מכבי על הגב ולהוציא אותה מהבוץ.
Holiday_Armadillo כתב:3 מיליון לשחקן שיהיה בסוף החוזה בן 33
איזה מזל שלמדו ממקרה סמית'
Holiday_Armadillo כתב:3 מיליון לשחקן שיהיה בסוף החוזה בן 33
איזה מזל שלמדו ממקרה סמית'
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־31 אורחים