אני דווקא מרוצה מאוד מההחתמה של מדר. הוא באד אס מאדאר פאקר והוא גם ווינר. לא הראה עדיין את מלוא הפוטצניאל שלו.
אף אחד לא "התחייב לו על דקות". בטח לא בחוזה, אין כזה דבר. אבל כן קטש אמר לו אני מאמין בך ובעמדה 1 זה אתה וקלארק יחד עם נגיעות של לונדברג שיהיה גם ב-2 (אם ישאר ונראה שכן וטוב שכך). יחד עם ג'ונדי ולוני(שאני מקווה ומאמין שלא ישאר ויביא גארד נוסף ברמה) זה קו אחורי מספיק מאוזן ואיכותי. בכל מקרה הקבוצה לא "תלויה" במדר אבל הוא יקבל הזדמנות ויהיו לו הרבה דקות ולדעתי הוא יוכיח את עצמו בגדול.. זה נכון שקלארק לא רכז קלאסי, אבל הוא עדיין שחקן איכותי, שיכול לשחק גם ליד רכז כמו מדר ותכלס לונדברג כן הראה שהוא יכול להיות "רכז" והוא הרבה יותר שקול ומתאים לשיטה של קטש. אז לדעתי עמדה 1 מספיק עמוקה ואיכותית.
מבחינה כספית מעניין לראות איך זה יקרה. אני רואה תרחיש ששטילמן "לוקח את זה על עצמו". אבל אז מה עם סורקין? מה עם עוד שחקנים שירצו להשתדרג? זה מה שיכול להיות בעייתי. כמו כן הסיפור של הורד ומדר? לא באמת יודע מה היה שם אבל מקווה שזה לא יהיה בעייתי.
בכל מקרה אם נביא סנטר אחד איכותי ונשאיר את לונדברג לצאת צירוף גארד יוצר ברמה (באטלר?) או שווקר ישאר ומקווה שיוכל לעשות קפיצת מדגרגה מבחינה יציבות יהיה סגל חזק מאוד בעיניי.