המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cifkcv כתב:אני דווקא מרוצה מאוד מההחתמה של מדר. הוא באד אס מאדאר פאקר והוא גם ווינר. לא הראה עדיין את מלוא הפוטצניאל שלו.
אף אחד לא "התחייב לו על דקות". בטח לא בחוזה, אין כזה דבר. אבל כן קטש אמר לו אני מאמין בך ובעמדה 1 זה אתה וקלארק יחד עם נגיעות של לונדברג שיהיה גם ב-2 (אם ישאר ונראה שכן וטוב שכך). יחד עם ג'ונדי ולוני(שאני מקווה ומאמין שלא ישאר ויביא גארד נוסף ברמה) זה קו אחורי מספיק מאוזן ואיכותי. בכל מקרה הקבוצה לא "תלויה" במדר אבל הוא יקבל הזדמנות ויהיו לו הרבה דקות ולדעתי הוא יוכיח את עצמו בגדול.. זה נכון שקלארק לא רכז קלאסי, אבל הוא עדיין שחקן איכותי, שיכול לשחק גם ליד רכז כמו מדר ותכלס לונדברג כן הראה שהוא יכול להיות "רכז" והוא הרבה יותר שקול ומתאים לשיטה של קטש. אז לדעתי עמדה 1 מספיק עמוקה ואיכותית.
מבחינה כספית מעניין לראות איך זה יקרה. אני רואה תרחיש ששטילמן "לוקח את זה על עצמו". אבל אז מה עם סורקין? מה עם עוד שחקנים שירצו להשתדרג? זה מה שיכול להיות בעייתי. כמו כן הסיפור של הורד ומדר? לא באמת יודע מה היה שם אבל מקווה שזה לא יהיה בעייתי.
בכל מקרה אם נביא סנטר אחד איכותי ונשאיר את לונדברג לצאת צירוף גארד יוצר ברמה (באטלר?) או שווקר ישאר ומקווה שיוכל לעשות קפיצת מדגרגה מבחינה יציבות יהיה סגל חזק מאוד בעיניי.

אני מניח שזה תלוי בלוני. הגארד הזה בעמדת הקלעי. אם לוני חוזר לנ.ב.א יגיע מישהו במקומו, אם לא, נדפקנו איתו.Gevaudan כתב:אם להאמין לשטילמן, סגר פה עוד רכז זר שיגיע בנוסף.
מעבר לכך צריכים להגיע שני סנטרים, ואם יהיה צורך עוד גארד. יכול להיות שבגלל שמדר הגיע בכסף רב, ירדו מהאופציה הזו.

Mitelka כתב:אני מניח שזה תלוי בלוני. הגארד הזה בעמדת הקלעי. אם לוני חוזר לנ.ב.א יגיע מישהו במקומו, אם לא, נדפקנו איתו.Gevaudan כתב:אם להאמין לשטילמן, סגר פה עוד רכז זר שיגיע בנוסף.
מעבר לכך צריכים להגיע שני סנטרים, ואם יהיה צורך עוד גארד. יכול להיות שבגלל שמדר הגיע בכסף רב, ירדו מהאופציה הזו.
"יגיע רכז זר " יזה אומר קלארק, מדר ועוד רכז? כל הסיפור של מדר שרוצה להוביל ויביאו לו עוד רכז? לצערי לא נראה לי (הלוואי, אבל לא נראה לי). והכל מצביע על זה שלונדברג בחוץ.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk

הבן אדם לכאורה סגר אצלך במיליון פחות כדי להיות המוביל ואתה מביא לו שני שחקנים על הראש באותה עמדה? טכנית אני אשמח אבל זה לא כל הסיפור של הבטחה להוביל את הקבוצה?MTA2311 כתב:Mitelka כתב:אני מניח שזה תלוי בלוני. הגארד הזה בעמדת הקלעי. אם לוני חוזר לנ.ב.א יגיע מישהו במקומו, אם לא, נדפקנו איתו.Gevaudan כתב:אם להאמין לשטילמן, סגר פה עוד רכז זר שיגיע בנוסף.
"יגיע רכז זר " יזה אומר קלארק, מדר ועוד רכז? כל הסיפור של מדר שרוצה להוביל ויביאו לו עוד רכז? לצערי לא נראה לי (הלוואי, אבל לא נראה לי). והכל מצביע על זה שלונדברג בחוץ.
למה? לדעתי בדיוק הפוך. מאמין שאחרי הסגירה של מדר הסיכוי שלודנברג ישאר עלה משמעותית.

Mitelka כתב:הבן אדם לכאורה סגר אצלך במיליון פחות כדי להיות המוביל ואתה מביא לו שני שחקנים על הראש באותה עמדה? טכנית אני אשמח אבל זה לא כל הסיפור של הבטחה להוביל את הקבוצה?MTA2311 כתב:Mitelka כתב:אני מניח שזה תלוי בלוני. הגארד הזה בעמדת הקלעי. אם לוני חוזר לנ.ב.א יגיע מישהו במקומו, אם לא, נדפקנו איתו.Gevaudan כתב:אם להאמין לשטילמן, סגר פה עוד רכז זר שיגיע בנוסף.
למה? לדעתי בדיוק הפוך. מאמין שאחרי הסגירה של מדר הסיכוי שלודנברג ישאר עלה משמעותית.

אז אם ככה, אתם מאוד צריכים לשמוח. החלפנו את בלאט החור בהגנה ושק חבטות גדול פה בשחקן הרבה יותר הגנתי ומגוון גם התקפית (מגיע יותר לטבעת, סוחט יותר עבירות).MTA2311 כתב:Mitelka כתב:הבן אדם לכאורה סגר אצלך במיליון פחות כדי להיות המוביל ואתה מביא לו שני שחקנים על הראש באותה עמדה? טכנית אני אשמח אבל זה לא כל הסיפור של הבטחה להוביל את הקבוצה?MTA2311 כתב:Mitelka כתב:אני מניח שזה תלוי בלוני. הגארד הזה בעמדת הקלעי. אם לוני חוזר לנ.ב.א יגיע מישהו במקומו, אם לא, נדפקנו איתו.Gevaudan כתב:אם להאמין לשטילמן, סגר פה עוד רכז זר שיגיע בנוסף.
אני חושב שבדיוק בגלל זה לודנברג ישאר. גם הוא וגם קלארק יכולים לשחק ביחד עם מדר בהרכבים מסוימים, וללודנברג גם אין איזה אגו גדול מדי. נראה לי יותר סביר.

Mitelka כתב:אז אם ככה, אתם מאוד צריכים לשמוח. החלפנו את בלאט החור בהגנה ושק חבטות גדול פה בשחקן הרבה יותר הגנתי ומגוון גם התקפית (מגיע יותר לטבעת, סוחט יותר עבירות).MTA2311 כתב:Mitelka כתב:הבן אדם לכאורה סגר אצלך במיליון פחות כדי להיות המוביל ואתה מביא לו שני שחקנים על הראש באותה עמדה? טכנית אני אשמח אבל זה לא כל הסיפור של הבטחה להוביל את הקבוצה?MTA2311 כתב:Mitelka כתב:אני מניח שזה תלוי בלוני. הגארד הזה בעמדת הקלעי. אם לוני חוזר לנ.ב.א יגיע מישהו במקומו, אם לא, נדפקנו איתו.
אני חושב שבדיוק בגלל זה לודנברג ישאר. גם הוא וגם קלארק יכולים לשחק ביחד עם מדר בהרכבים מסוימים, וללודנברג גם אין איזה אגו גדול מדי. נראה לי יותר סביר.
אני לא מת על הקו האחורי המסתמן בכלל. בטח אם לוני ישאר. ואני שם בסימן שאלה את ההתאמה של מדר לקטש. עם כל הדיווחים הלא פחות ממטורללים בעיניי שהוא זורק את בלאט אהובו ומתחנן למדר.

Mitelka כתב:אז אם ככה, אתם מאוד צריכים לשמוח. החלפנו את בלאט החור בהגנה ושק חבטות גדול פה בשחקן הרבה יותר הגנתי ומגוון גם התקפית (מגיע יותר לטבעת, סוחט יותר עבירות).MTA2311 כתב:Mitelka כתב:הבן אדם לכאורה סגר אצלך במיליון פחות כדי להיות המוביל ואתה מביא לו שני שחקנים על הראש באותה עמדה? טכנית אני אשמח אבל זה לא כל הסיפור של הבטחה להוביל את הקבוצה?MTA2311 כתב:Mitelka כתב:אני מניח שזה תלוי בלוני. הגארד הזה בעמדת הקלעי. אם לוני חוזר לנ.ב.א יגיע מישהו במקומו, אם לא, נדפקנו איתו.
אני לא מת על הקו האחורי המסתמן בכלל. בטח אם לוני ישאר. ואני שם בסימן שאלה את ההתאמה של מדר לקטש. עם כל הדיווחים הלא פחות ממטורללים בעיניי שהוא זורק את בלאט אהובו ומתחנן למדר.
אין הבדל משמעותי בדקות בכל העונות שלו במכבי. 20 דקות ממוצע בערב ביורוליג. גם בעונה הראשונה, גם בעונה האחרונה.עידן כתב:Mitelka כתב:אז אם ככה, אתם מאוד צריכים לשמוח. החלפנו את בלאט החור בהגנה ושק חבטות גדול פה בשחקן הרבה יותר הגנתי ומגוון גם התקפית (מגיע יותר לטבעת, סוחט יותר עבירות).MTA2311 כתב:Mitelka כתב:הבן אדם לכאורה סגר אצלך במיליון פחות כדי להיות המוביל ואתה מביא לו שני שחקנים על הראש באותה עמדה? טכנית אני אשמח אבל זה לא כל הסיפור של הבטחה להוביל את הקבוצה?MTA2311 כתב:למה? לדעתי בדיוק הפוך. מאמין שאחרי הסגירה של מדר הסיכוי שלודנברג ישאר עלה משמעותית.
פשוט מאוד - כל הדיבורים על "בלאט אהובו" הם קשקוש חסר בסיס. ברגע שיש לקטש בסגל גארד טוב יותר, הוא לא מהסס לפתוח איתו ולשחק איתו הרבה דקות על פני בלאט. בעונה הראשונה של בלאט במכבי הוא לא פתח בחמישייה ביורוליג אפילו במשחק אחד כי היו גארדים בכירים לפניו.

מרסר כתב:ברדה: אופטימיות במכבי לגבי השארתו של לונדברג במועדון אחרי שירד בדרישות הכספיות שלו, בנוסף מכבי תגיש הצעה כספית לסנטר ברונו פרננדו וזה רק אחרי שהאופצייה של פרטיזן בלגרד עליו תפוג.
https://www.one.co.il/Article/526977.html

אדם כתב:מדר בא ואומר למכבי אני רוצה להתחייב לכם ל5 שנים בחור בן 25 על מה נלחמים שילמו פה לזבלים מיליונים לפלופים שידענו שהם כאלה לפני החתימה ואם ישראלי בכיר נלחמים על מה?.
מה הם חושבים ששטילמן לא ישאר ולא יהיה כסף?
כמו בלאט ודיברתלומאו ששיחקו פה וסורקין מה מבהיל אותם שהם מתחייבים לסכומים אז מה
מרסר כתב:אדם כתב:מדר בא ואומר למכבי אני רוצה להתחייב לכם ל5 שנים בחור בן 25 על מה נלחמים שילמו פה לזבלים מיליונים לפלופים שידענו שהם כאלה לפני החתימה ואם ישראלי בכיר נלחמים על מה?.
מה הם חושבים ששטילמן לא ישאר ולא יהיה כסף?
כמו בלאט ודיברתלומאו ששיחקו פה וסורקין מה מבהיל אותם שהם מתחייבים לסכומים אז מה
יש היגיון במה שהם אומרים, מדר עבר פציעה לא קלה בברך אתה רוצה להתחייב במיליונים לדבר שכזה? 3 שנים זה אחלה חוזה יהיה לו ולמכבי טוב יאריכו לו את החוזה.
Mitelka כתב:אין הבדל משמעותי בדקות בכל העונות שלו במכבי. 20 דקות ממוצע בערב ביורוליג. גם בעונה הראשונה, גם בעונה האחרונה.
עידן כתב:Mitelka כתב:אין הבדל משמעותי בדקות בכל העונות שלו במכבי. 20 דקות ממוצע בערב ביורוליג. גם בעונה הראשונה, גם בעונה האחרונה.
זה רק מחזק מה שאמרתי. 20 דקות זה כמות של מחליף בכיר או שחקן שיש לו תחרות ברמה דומה על העמדה. אם קטש כל כך מאוהב בו, לכאורה, למה הוא לא נתן לו יותר דקות? על פניו בלאט היה אמור לשחק באזור ה-30 דקות בערב כמו הורד.

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים