ת'רד המלפפונים - מכבי מעוניינת בכריס סינגלטון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים - ארז אדלשטיין מועמד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 מאי 2016, 12:49

שועל כתב:בספורטנדו מדווחים היום שמכבי הגישה לברצוקאס הצעה

http://www.sportando.com/en/europe/isra ... eason.html

אני מדווחת שהוא נקרע מצחוק
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 27 מאי 2016, 13:03

Holiday_Armadillo כתב:
שועל כתב:בספורטנדו מדווחים היום שמכבי הגישה לברצוקאס הצעה

http://www.sportando.com/en/europe/isra ... eason.html

אני מדווחת שהוא נקרע מצחוק

זה ידוע, רק הבהרתי למה
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

Re: ת'רד המלפפונים - מכבי תפתח במו"מ עם טרינקיירי

הודעהעל ידי yzafrir » 29 מאי 2016, 00:03

שמואל1 כתב:
בנושא המאמן הבא, הדעות במכבי חלוקות. אחרי שבלאט סירב לחוזה הרב שנתי שהוצע לו, הבעלים יעלו בדיונים ביניהם את האופציות האחרות. לפחות שניים מבין בעלי המניות מצדדים במאמן ישראלי על הקווים, מה שמחזיר לעניינים את ארז אדלשטיין, אבל כאמור, הכל פתוח.

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 16059.html

חייב להודות שאני מאוד מעריך אותו כמאמן וכבן אדם ואת המאמנים הישראלים בכלל . יחסית לתקציבים של הקבוצות בארץ ולרמת השחקנים הישראלים , הם מצליחים לבנות קבוצות לא רעות ולבחור זרים מעניינים שהרבה מהם קופצים לליגות בכירות אחר כך .
לדעתי בעמדת המאמן , לא בטוח שצריך להשתולל ולהביא מאמן זר ויקר שהתקציב של מכבי לא בטוח שיוכל להצליח.
ארז יכול להצליח במכבי לדעתי כי היום אם מכבי לוקחת את היורוליג , זה בדיוק כמו שגליל או חיפה או חולון גנבו אליפות בארץ. התעלות ריגעית ברגעים הקריטיים.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

Re: ת'רד המלפפונים - מכבי תפתח במו"מ עם טרינקיירי

הודעהעל ידי felix_r » 29 מאי 2016, 00:45

yzafrir כתב:
שמואל1 כתב:
בנושא המאמן הבא, הדעות במכבי חלוקות. אחרי שבלאט סירב לחוזה הרב שנתי שהוצע לו, הבעלים יעלו בדיונים ביניהם את האופציות האחרות. לפחות שניים מבין בעלי המניות מצדדים במאמן ישראלי על הקווים, מה שמחזיר לעניינים את ארז אדלשטיין, אבל כאמור, הכל פתוח.

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 16059.html

חייב להודות שאני מאוד מעריך אותו כמאמן וכבן אדם ואת המאמנים הישראלים בכלל . יחסית לתקציבים של הקבוצות בארץ ולרמת השחקנים הישראלים , הם מצליחים לבנות קבוצות לא רעות ולבחור זרים מעניינים שהרבה מהם קופצים לליגות בכירות אחר כך .
לדעתי בעמדת המאמן , לא בטוח שצריך להשתולל ולהביא מאמן זר ויקר שהתקציב של מכבי לא בטוח שיוכל להצליח.
ארז יכול להצליח במכבי לדעתי כי היום אם מכבי לוקחת את היורוליג , זה בדיוק כמו שגליל או חיפה או חולון גנבו אליפות בארץ. התעלות ריגעית ברגעים הקריטיים.

יחסית או לא יחסית הוא לא זכה בכלום בארץ. הוא טוב בתפקיד עוזר מאמן , לא מאמן ראשי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yanay21 » 29 מאי 2016, 00:46

ארז בעייתי משתי סיבות, שקשורות אחת לשנייה: הפיוז שלו קצר(הסתכסך אפילו עם הפועל ת"א, ונתנו לו שם חופש פעולה), וההנהלה שלנו קשה. אז אם הוא יתכופף בפני ההנהלה, הקבוצה לא תהיה "שלו", ולטוב או לרע, לא תשקף אותו. אם לא, הוא פשוט יעוף.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי felix_r » 29 מאי 2016, 00:52

yanay21 כתב:ארז בעייתי משתי סיבות, שקשורות אחת לשנייה: הפיוז שלו קצר(הסתכסך אפילו עם הפועל ת"א, ונתנו לו שם חופש פעולה), וההנהלה שלנו קשה. אז אם הוא יתכופף בפני ההנהלה, הקבוצה לא תהיה "שלו", ולטוב או לרע, לא תשקף אותו. אם לא, הוא פשוט יעוף.

יש עוד הרבה בעיות איתו!

1) הוא מעולם לא אימן ברמה הזאת.

2) הוא מעולם לא אימן קבוצה עם סגל ארוך יותר מ 6 שחקנים, ולא יודע להתנהל עם סגל ארוך. אפילו בנבחרת הוא שיחק ב 6 שחקנים, למרות קצב המשחקים הגבוה.

3) הוא לא יודע לאמן קבוצה של 2 משחקים בשבוע.

4) הוא לא יודע לאמן קבוצה שהולכת על תארים.

5) הוא לא יודע להתנהל עם כוכבים שמרוויחים פי 10 ממנו.

6) הוא אדום שונא מכבי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yanay21 » 29 מאי 2016, 01:00

felix_r כתב:
yanay21 כתב:ארז בעייתי משתי סיבות, שקשורות אחת לשנייה: הפיוז שלו קצר(הסתכסך אפילו עם הפועל ת"א, ונתנו לו שם חופש פעולה), וההנהלה שלנו קשה. אז אם הוא יתכופף בפני ההנהלה, הקבוצה לא תהיה "שלו", ולטוב או לרע, לא תשקף אותו. אם לא, הוא פשוט יעוף.

יש עוד הרבה בעיות איתו!

1) הוא מעולם לא אימן ברמה הזאת.

2) הוא מעולם לא אימן קבוצה עם סגל ארוך יותר מ 6 שחקנים, ולא יודע להתנהל עם סגל ארוך. אפילו בנבחרת הוא שיחק ב 6 שחקנים, למרות קצב המשחקים הגבוה.

3) הוא לא יודע לאמן קבוצה של 2 משחקים בשבוע.

4) הוא לא יודע לאמן קבוצה שהולכת על תארים.

5) הוא לא יודע להתנהל עם כוכבים שמרוויחים פי 10 ממנו.

6) הוא אדום שונא מכבי

ברור שגם אלו בעיות, אבל אלו דברים שבמובן מסויים, כן יש להם פתרון. כמובן שאני לא בהכרח משווה, כי זו קבוצה וזה מאמן, אבל אם תסתכל על OKC, נניח, במשך כל השנים. היו סיבות מאוד ספיציפיות למה הם לא הצליחו ללכת עד הסוף, להתחבר כקבוצה. ופתאום, דווקא בפלייאוף הזה, אחרי ארבע שנים, הם אולי בדרך לעוד גמר. וכל מה שאמרו בגנותם נכון, עד לרגע שזה כבר לא נכון. הוא יכול ללמוד לאמן 2 משחקים בשבוע, ובעניין התארים, כמה קבוצות כבר לקחו תארים בארץ בזמן שהוא אימן, שאינן מכבי?לא הרבה. לגבי הכוכבים, גם את זה אפשר ללמוד. וזה גם תלוי מי אותם אנשים. דווין סמית', לדוגמה, יכול להרוויח גם מיליון יורו, אבל הוא תמיד יהיה שחקן של מאמן. ג'רמי פארגו יכול להרוויח שקל, והוא לא יהיה. אז אדלשטיין יכול להתרגל לרמה הזו. כי בוא נודה, אנחנו לא ריאל, לא ברצלונה, ואנחנו אפילו לא מכבי של לפני כמה שנים. כשמאמנים ברמה הזו, צריך להתחיל מקבוצה בינונית. והיי, מי יותר מתאים מאיתנו.

ולגבי זה שהוא אדום, גל מקל מוסר לכולנו ד"ש חם.

אני לא אומר שאתה טועה, אבל כל מה שציינת, חוץ מ-6, אלו דברים שהוא יכול להסתדר איתם, כי זו התפתחות של מאמן, ותלוי שחקנים. אבל ההנהלה שלנו היא מה שהיא, והיא לא תשתנה בחיים. ואם הוא יתגמש איתה, אז עדיף שדני פדרמן יאמן אותנו. האמת, חלום לראות את דני מאמן.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 מאי 2016, 01:01

למה לצאת מנקודת הנחה שהוא טוב מספיק גם בלי האופי הבעייתי?

לא יכול לחשוב על סיבה אחת לקחת אותו האמת. אפילו לא אחת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 29 מאי 2016, 01:06

MTA2311 כתב:למה לצאת מנקודת הנחה שהוא טוב מספיק גם בלי האופי הבעייתי?

זה לא שאני מעוניין שיחתימו אותו. אבל זה כמו הדיונים הנורא משעשעים בשרשור המלפפונים.
אנחנו אומרים ששחקן X לא מספיק טוב, כאילו השחקן שאשכרה יביאו יהיה קווין דוראנט. ההנהלה כבר בונה סגל. ככה שיש שתי אופציות: מאמן זר גרוע(היוש, ז'אן טבק), או מאמן ישראלי כלשהו, שמכבי זה הכי גבוה שהוא יכול להגיע.

אני כל כך לא סומך עליהם שיבנו סגל נורמלי, ככה שאין לי בעיה שיביאו את אדלשטיין.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי felix_r » 29 מאי 2016, 01:08

איך אתה לא מוצא סיבה? איך? הרי ארז אדלשטיין לא פעם העיד על עצמו שהוא מאמן מצוין! למה אתה לא מאמין לו?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 מאי 2016, 01:13

yanay21 כתב:

זה לא שאני מעוניין שיחתימו אותו. אבל זה כמו הדיונים הנורא משעשעים בשרשור המלפפונים.
אנחנו אומרים ששחקן X לא מספיק טוב, כאילו השחקן שאשכרה יביאו יהיה קווין דוראנט. ההנהלה כבר בונה סגל. ככה שיש שתי אופציות: מאמן זר גרוע(היוש, ז'אן טבק), או מאמן ישראלי כלשהו, שמכבי זה הכי גבוה שהוא יכול להגיע.

אדלשטיין לא עדיף על טבק באף פרמטר בעיני.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 29 מאי 2016, 01:20

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:

באמת?
למה? באילו פרמטרים? אני לא חולק עלייך, כי אני אדיש כלפי שניהם באותה מידה, וכנראה שאני אתמלא שנאה טהורה כלפי כל אחד מהם אחרי שניים שלושה משחקים, אבל סקרן לשמוע
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 מאי 2016, 01:22

yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:

באמת?
למה? באילו פרמטרים? אני לא חולק עלייך, כי אני אדיש כלפי שניהם באותה מידה, וכנראה שאני אתמלא שנאה טהורה כלפי כל אחד מהם אחרי שניים שלושה משחקים, אבל סקרן לשמוע

אין משהו ספציפי. אני פשוט חושב שארז לא עשה\הראה שום דבר בקריירה ששם אותו לפני טבק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 29 מאי 2016, 06:30

אם האלרטנטיבה זה טבק, אז נראה לי שאדלשטיין עדיף. טבק הוא מאמן חלש גם ברמת הליגה הישראלית.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 29 מאי 2016, 07:12

מסכים. אם זה טבק או אדלשטיין עדיף את הג'ינג'י.
er79

הודעהעל ידי my man » 29 מאי 2016, 08:29

שניהם לא יעברו את ינואר...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שועל » 29 מאי 2016, 17:20

ברצוקאס קרוב לסיכום בדרושפאקה, מכבי מעוניינת בכריס סינגלטון

http://www.basketinside.com/europe-bask ... resh_ce-cp
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jol9 » 29 מאי 2016, 17:36

roy1000 כתב:אם האלרטנטיבה זה טבק, אז נראה לי שאדלשטיין עדיף. טבק הוא מאמן חלש גם ברמת הליגה הישראלית.

אין שום סיבה שאלה יהיו האלטרנטיבות.
למכבי יש כסף, והיא יכולה לשלם למאמן. למעשה, זאת אולי העמדה היחידה בקבוצה, שמכבי יכולה לשלם כמו קבוצת טופ יורוליג.
האם לא עדיף לקחת את החצי מליון (במקרה הטוב) שמכבי שמה על השחקנים ה-13 וה-12 בקבוצה, על מאמן שאמור לנהל את כל העסק?

האם זה באמת כזה קשה להביא את ברצוקאס, טרינקיירי, קזלאוסקס או מאמן מהסדר גודל הזה?

למה מועדון כמו מכבי צריך להסתפק בפרשן, ששיא הקריירה שלו באימון קבוצות זה הפועל ת"א, או בשחקן עבר שכשל באופן חד וטוטאלי
בעונה האחרונה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 29 מאי 2016, 17:44

אני לא חושב שהבעיה של מכבי עם להביא מאמן תהיה הכסף. הם יודעים להכניס יד לכיס כשצריך(לא בהכרח לכיס שלהם). אבל הם בחיים לא יתנו למאמן לבנות את הקבוצה בעצמו. אז למה שמאמן טופ יורוליג יבוא לקבוצה שמנחיתים לו על הראש?
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי שועל » 29 מאי 2016, 17:45

jol9 כתב:
roy1000 כתב:אם האלרטנטיבה זה טבק, אז נראה לי שאדלשטיין עדיף. טבק הוא מאמן חלש גם ברמת הליגה הישראלית.

אין שום סיבה שאלה יהיו האלטרנטיבות.
למכבי יש כסף, והיא יכולה לשלם למאמן. למעשה, זאת אולי העמדה היחידה בקבוצה, שמכבי יכולה לשלם כמו קבוצת טופ יורוליג.
האם לא עדיף לקחת את החצי מליון (במקרה הטוב) שמכבי שמה על השחקנים ה-13 וה-12 בקבוצה, על מאמן שאמור לנהל את כל העסק?

האם זה באמת כזה קשה להביא את ברצוקאס, טרינקיירי, קזלאוסקס או מאמן מהסדר גודל הזה?

למה מועדון כמו מכבי צריך להסתפק בפרשן, ששיא הקריירה שלו באימון קבוצות זה הפועל ת"א, או בשחקן עבר שכשל באופן חד וטוטאלי
בעונה האחרונה?

לפי הפרסומים מכבי הציעה לבלאט 800K לעונה. אם אלו הסכומים, אז הבחירה היא אכן בין טבק לאדלשטיין.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313 ו־8 אורחים