שועל כתב:בספורטנדו מדווחים היום שמכבי הגישה לברצוקאס הצעה
http://www.sportando.com/en/europe/isra ... eason.html
אני מדווחת שהוא נקרע מצחוק
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:בספורטנדו מדווחים היום שמכבי הגישה לברצוקאס הצעה
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:בספורטנדו מדווחים היום שמכבי הגישה לברצוקאס הצעה
אני מדווחת שהוא נקרע מצחוק
שמואל1 כתב:בנושא המאמן הבא, הדעות במכבי חלוקות. אחרי שבלאט סירב לחוזה הרב שנתי שהוצע לו, הבעלים יעלו בדיונים ביניהם את האופציות האחרות. לפחות שניים מבין בעלי המניות מצדדים במאמן ישראלי על הקווים, מה שמחזיר לעניינים את ארז אדלשטיין, אבל כאמור, הכל פתוח.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 16059.html
yzafrir כתב:שמואל1 כתב:בנושא המאמן הבא, הדעות במכבי חלוקות. אחרי שבלאט סירב לחוזה הרב שנתי שהוצע לו, הבעלים יעלו בדיונים ביניהם את האופציות האחרות. לפחות שניים מבין בעלי המניות מצדדים במאמן ישראלי על הקווים, מה שמחזיר לעניינים את ארז אדלשטיין, אבל כאמור, הכל פתוח.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 16059.html
חייב להודות שאני מאוד מעריך אותו כמאמן וכבן אדם ואת המאמנים הישראלים בכלל . יחסית לתקציבים של הקבוצות בארץ ולרמת השחקנים הישראלים , הם מצליחים לבנות קבוצות לא רעות ולבחור זרים מעניינים שהרבה מהם קופצים לליגות בכירות אחר כך .
לדעתי בעמדת המאמן , לא בטוח שצריך להשתולל ולהביא מאמן זר ויקר שהתקציב של מכבי לא בטוח שיוכל להצליח.
ארז יכול להצליח במכבי לדעתי כי היום אם מכבי לוקחת את היורוליג , זה בדיוק כמו שגליל או חיפה או חולון גנבו אליפות בארץ. התעלות ריגעית ברגעים הקריטיים.
yanay21 כתב:ארז בעייתי משתי סיבות, שקשורות אחת לשנייה: הפיוז שלו קצר(הסתכסך אפילו עם הפועל ת"א, ונתנו לו שם חופש פעולה), וההנהלה שלנו קשה. אז אם הוא יתכופף בפני ההנהלה, הקבוצה לא תהיה "שלו", ולטוב או לרע, לא תשקף אותו. אם לא, הוא פשוט יעוף.
felix_r כתב:yanay21 כתב:ארז בעייתי משתי סיבות, שקשורות אחת לשנייה: הפיוז שלו קצר(הסתכסך אפילו עם הפועל ת"א, ונתנו לו שם חופש פעולה), וההנהלה שלנו קשה. אז אם הוא יתכופף בפני ההנהלה, הקבוצה לא תהיה "שלו", ולטוב או לרע, לא תשקף אותו. אם לא, הוא פשוט יעוף.
יש עוד הרבה בעיות איתו!
1) הוא מעולם לא אימן ברמה הזאת.
2) הוא מעולם לא אימן קבוצה עם סגל ארוך יותר מ 6 שחקנים, ולא יודע להתנהל עם סגל ארוך. אפילו בנבחרת הוא שיחק ב 6 שחקנים, למרות קצב המשחקים הגבוה.
3) הוא לא יודע לאמן קבוצה של 2 משחקים בשבוע.
4) הוא לא יודע לאמן קבוצה שהולכת על תארים.
5) הוא לא יודע להתנהל עם כוכבים שמרוויחים פי 10 ממנו.
6) הוא אדום שונא מכבי
MTA2311 כתב:למה לצאת מנקודת הנחה שהוא טוב מספיק גם בלי האופי הבעייתי?
לא יכול לחשוב על סיבה אחת לקחת אותו האמת. אפילו לא אחת.
MTA2311 כתב:למה לצאת מנקודת הנחה שהוא טוב מספיק גם בלי האופי הבעייתי?
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:למה לצאת מנקודת הנחה שהוא טוב מספיק גם בלי האופי הבעייתי?
זה לא שאני מעוניין שיחתימו אותו. אבל זה כמו הדיונים הנורא משעשעים בשרשור המלפפונים.
אנחנו אומרים ששחקן X לא מספיק טוב, כאילו השחקן שאשכרה יביאו יהיה קווין דוראנט. ההנהלה כבר בונה סגל. ככה שיש שתי אופציות: מאמן זר גרוע(היוש, ז'אן טבק), או מאמן ישראלי כלשהו, שמכבי זה הכי גבוה שהוא יכול להגיע.
אני כל כך לא סומך עליהם שיבנו סגל נורמלי, ככה שאין לי בעיה שיביאו את אדלשטיין.
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:למה לצאת מנקודת הנחה שהוא טוב מספיק גם בלי האופי הבעייתי?
זה לא שאני מעוניין שיחתימו אותו. אבל זה כמו הדיונים הנורא משעשעים בשרשור המלפפונים.
אנחנו אומרים ששחקן X לא מספיק טוב, כאילו השחקן שאשכרה יביאו יהיה קווין דוראנט. ההנהלה כבר בונה סגל. ככה שיש שתי אופציות: מאמן זר גרוע(היוש, ז'אן טבק), או מאמן ישראלי כלשהו, שמכבי זה הכי גבוה שהוא יכול להגיע.
אדלשטיין לא עדיף על טבק באף פרמטר בעיני.
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:למה לצאת מנקודת הנחה שהוא טוב מספיק גם בלי האופי הבעייתי?
אדלשטיין לא עדיף על טבק באף פרמטר בעיני.
באמת?
למה? באילו פרמטרים? אני לא חולק עלייך, כי אני אדיש כלפי שניהם באותה מידה, וכנראה שאני אתמלא שנאה טהורה כלפי כל אחד מהם אחרי שניים שלושה משחקים, אבל סקרן לשמוע
roy1000 כתב:אם האלרטנטיבה זה טבק, אז נראה לי שאדלשטיין עדיף. טבק הוא מאמן חלש גם ברמת הליגה הישראלית.
jol9 כתב:roy1000 כתב:אם האלרטנטיבה זה טבק, אז נראה לי שאדלשטיין עדיף. טבק הוא מאמן חלש גם ברמת הליגה הישראלית.
אין שום סיבה שאלה יהיו האלטרנטיבות.
למכבי יש כסף, והיא יכולה לשלם למאמן. למעשה, זאת אולי העמדה היחידה בקבוצה, שמכבי יכולה לשלם כמו קבוצת טופ יורוליג.
האם לא עדיף לקחת את החצי מליון (במקרה הטוב) שמכבי שמה על השחקנים ה-13 וה-12 בקבוצה, על מאמן שאמור לנהל את כל העסק?
האם זה באמת כזה קשה להביא את ברצוקאס, טרינקיירי, קזלאוסקס או מאמן מהסדר גודל הזה?
למה מועדון כמו מכבי צריך להסתפק בפרשן, ששיא הקריירה שלו באימון קבוצות זה הפועל ת"א, או בשחקן עבר שכשל באופן חד וטוטאלי
בעונה האחרונה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313 ו־8 אורחים