felix_r כתב:מכבי לא צריכה את בלאט, ובלאט לא צריך את מכבי. מכבי מנסה להביא את בלאט בגלל האבא, למרות שהיא לא צריכה אותו. ואילו הבן מוכן לבוא למכבי בגלל הכסף הגדול שהוא יקבל, למרות שמכבי לא מתאימה לו מבחינה מקצועית
אני חושב בדיוק ההפך: מכבי צריכה את בלאט ובלאט צריך את מכבי ולכן אני לא מבין מה כל הרעשי רקע האלו.
בלאט צריך את מכבי כי שום קבוצת פלייאוף אחרת לא תתן לו את העטפת ואת ההזדמנות כמו מכבי. כמובן שאני מניח שיש לו שאיפות עוד להתקדם במעמד שלו ביורוליג ולא להשאר במקום. אם הוא לא יצליח לבלוט במכבי אז השלב הבא זה לחזור לאיזו נמושה כמו אלבה או לרדת לליגה נמוכה יותר - זו ההזדמנות שלו.
מכבי צריכה את בלאט כי אנחנו צריכים ישראלים בכירים - כבר ראינו בשנים האחרונות שאם מכבי לא טובה בליגה זה משפיע גם על המורל והיכולת ביורוליג. ירושלים הולכת להעמיד, ככל הנראה, סגל ישראלי מכובד ומכבי חיבים להעמיד אחד יותר מכובד. בלאט יהיה פקטור רציני בליגה. מה שכן, אני לא מבין למה אפילו לא פוזלים לכיוון מדר רק לראות אם יש סיכוי בכלל. אם בלאט מרשה לעצמו להפעיל לחץ על מכבי ולהגיד שיש לו עוד הצעות, אז לא גם מכבי צריכה לחשוב על תחליף מהצד שלה במקביל.