21 יוני 2023, 14:47
felix_r כתב:מכבי לא צריכה את בלאט, ובלאט לא צריך את מכבי. מכבי מנסה להביא את בלאט בגלל האבא, למרות שהיא לא צריכה אותו. ואילו הבן מוכן לבוא למכבי בגלל הכסף הגדול שהוא יקבל, למרות שמכבי לא מתאימה לו מבחינה מקצועית
21 יוני 2023, 14:59
omerk כתב:felix_r כתב:מכבי לא צריכה את בלאט, ובלאט לא צריך את מכבי. מכבי מנסה להביא את בלאט בגלל האבא, למרות שהיא לא צריכה אותו. ואילו הבן מוכן לבוא למכבי בגלל הכסף הגדול שהוא יקבל, למרות שמכבי לא מתאימה לו מבחינה מקצועית
אני חושב בדיוק ההפך: מכבי צריכה את בלאט ובלאט צריך את מכבי ולכן אני לא מבין מה כל הרעשי רקע האלו.
בלאט צריך את מכבי כי שום קבוצת פלייאוף אחרת לא תתן לו את העטפת ואת ההזדמנות כמו מכבי. כמובן שאני מניח שיש לו שאיפות עוד להתקדם במעמד שלו ביורוליג ולא להשאר במקום. אם הוא לא יצליח לבלוט במכבי אז השלב הבא זה לחזור לאיזו נמושה כמו אלבה או לרדת לליגה נמוכה יותר - זו ההזדמנות שלו.
מכבי צריכה את בלאט כי אנחנו צריכים ישראלים בכירים - כבר ראינו בשנים האחרונות שאם מכבי לא טובה בליגה זה משפיע גם על המורל והיכולת ביורוליג. ירושלים הולכת להעמיד, ככל הנראה, סגל ישראלי מכובד ומכבי חיבים להעמיד אחד יותר מכובד. בלאט יהיה פקטור רציני בליגה. מה שכן, אני לא מבין למה אפילו לא פוזלים לכיוון מדר רק לראות אם יש סיכוי בכלל. אם בלאט מרשה לעצמו להפעיל לחץ על מכבי ולהגיד שיש לו עוד הצעות, אז לא גם מכבי צריכה לחשוב על תחליף מהצד שלה במקביל.
21 יוני 2023, 15:33
עידן כתב:omerk כתב:felix_r כתב:מכבי לא צריכה את בלאט, ובלאט לא צריך את מכבי. מכבי מנסה להביא את בלאט בגלל האבא, למרות שהיא לא צריכה אותו. ואילו הבן מוכן לבוא למכבי בגלל הכסף הגדול שהוא יקבל, למרות שמכבי לא מתאימה לו מבחינה מקצועית
אני חושב בדיוק ההפך: מכבי צריכה את בלאט ובלאט צריך את מכבי ולכן אני לא מבין מה כל הרעשי רקע האלו.
בלאט צריך את מכבי כי שום קבוצת פלייאוף אחרת לא תתן לו את העטפת ואת ההזדמנות כמו מכבי. כמובן שאני מניח שיש לו שאיפות עוד להתקדם במעמד שלו ביורוליג ולא להשאר במקום. אם הוא לא יצליח לבלוט במכבי אז השלב הבא זה לחזור לאיזו נמושה כמו אלבה או לרדת לליגה נמוכה יותר - זו ההזדמנות שלו.
מכבי צריכה את בלאט כי אנחנו צריכים ישראלים בכירים - כבר ראינו בשנים האחרונות שאם מכבי לא טובה בליגה זה משפיע גם על המורל והיכולת ביורוליג. ירושלים הולכת להעמיד, ככל הנראה, סגל ישראלי מכובד ומכבי חיבים להעמיד אחד יותר מכובד. בלאט יהיה פקטור רציני בליגה. מה שכן, אני לא מבין למה אפילו לא פוזלים לכיוון מדר רק לראות אם יש סיכוי בכלל. אם בלאט מרשה לעצמו להפעיל לחץ על מכבי ולהגיד שיש לו עוד הצעות, אז לא גם מכבי צריכה לחשוב על תחליף מהצד שלה במקביל.
מי אמר שלא בדקו את מדר? לא אתפלא בכלל אם בדקו וקיבלו סירוב מוחלט, זה נראה לי כמו תרחיש הגיוני מאוד. מדר כבר משחק בקבוצת פלייאוף ביורוליג עם מאמן ברמה גבוהה ועם שכר לא רע ככל הידוע לי, ועם מקום שמהווה מקפצה טובה להתקדם הלאה לנבא או לקבוצה בכירה אחרת באירופה.
21 יוני 2023, 15:59
21 יוני 2023, 16:02
Shay_uzan כתב:מכבי זורקת רמז על הודעה בקרוב
21 יוני 2023, 16:06
21 יוני 2023, 16:48
21 יוני 2023, 17:07
omerk כתב:די מעצבן שהם עושים טיזינג על כל "החתמה" כולל של שחקנים משלימים שבסה"כ האריכו חוזה ולא באמת היה ספק לגבי זה. אפשר פשוט להודיע כשזה סופי וקורה בלי כל הקקי מסביב. זה סתם אנטי-קליימקסי ומטומטם.
21 יוני 2023, 17:07
21 יוני 2023, 17:19
Avi1508 כתב:מה אומרים על ג'בארי פארקר לעמדה מס' 4, נבחר שני בדראפט 2014( אקסום נבחר חמישי באותו דראפט)
לפי הדיווחים יש סיכוי שהוא יגיע לאירופה בעונה הבאה
21 יוני 2023, 17:28
Avi1508 כתב:מה אומרים על ג'בארי פארקר לעמדה מס' 4, נבחר שני בדראפט 2014( אקסום נבחר חמישי באותו דראפט)
21 יוני 2023, 18:28
omerk כתב:עידן כתב:omerk כתב:felix_r כתב:מכבי לא צריכה את בלאט, ובלאט לא צריך את מכבי. מכבי מנסה להביא את בלאט בגלל האבא, למרות שהיא לא צריכה אותו. ואילו הבן מוכן לבוא למכבי בגלל הכסף הגדול שהוא יקבל, למרות שמכבי לא מתאימה לו מבחינה מקצועית
מי אמר שלא בדקו את מדר? לא אתפלא בכלל אם בדקו וקיבלו סירוב מוחלט, זה נראה לי כמו תרחיש הגיוני מאוד. מדר כבר משחק בקבוצת פלייאוף ביורוליג עם מאמן ברמה גבוהה ועם שכר לא רע ככל הידוע לי, ועם מקום שמהווה מקפצה טובה להתקדם הלאה לנבא או לקבוצה בכירה אחרת באירופה.
כי דברים כאלו מודלפים ע"י סוכנים כמעט תמיד. מה רע למדר מבחינת הסוכן שלו להציג תמונה שיש לו ביד שחקן מבוקש כדי להעלות את הבאז סביבו?
21 יוני 2023, 18:36
21 יוני 2023, 22:18
21 יוני 2023, 23:03
23 יוני 2023, 07:42
24 יוני 2023, 21:21
24 יוני 2023, 22:01
24 יוני 2023, 22:11
24 יוני 2023, 23:59