ת'רד המלפפונים- רנדולף, המילטון וקירק מועמדים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים- רנדולף, המילטון וקירק מועמדים

הודעהעל ידי ankram » 04 אפריל 2016, 17:11

MTA2311 כתב:
מקובי כתב:
roy1000 כתב:
מקובי כתב:אתם מדברים כאילו במכבי לא משחקים ושיחקו השנה 3 שחקנים עם חוזים של מיליון-מיליון וחצי...

רנדולף זה סכומים גבוהים יותר וממש לא בליגה של מכבי.

לא בטוח שהוא מקבל יותר מקובאן (פליקס?)

כמה אתה חושב שהוא שווה? 2 מיליון? 2 וחצי? אתה באמת רואה את אחת הגדולות לוקחת שחקן כזה במחיר כזה?
כי לי קצת קשה לראות את זה.

אנקראם- מסכים.
ההערות כאן הן על כך שמכבי משקרים למנויים על כך שהם יביאו שמות יקרים... אבל בת'כלס? השנה הם השקיעו הרבה כסף
(לא סותר את זה שהם השקיעו כמו מפגרים)

אז הגיע הזמן שהאוהדים ילמדו לעשות את ההבחנה בין גימיקים שחוקים לבין השקעה נכונה, ויגיבו בהתאם.

מה השתנה באותם אוהדים שבגלל "הקולות" פדרמן החליט להעיף מפה את דיויד כי "שוד ושבר" הוא הגיע רק לפיינל פור , לאותם אוהדים שרואים כיצד המאמן הזבל הזה שניקולה הפיל לנו על הראש מחרבן לנו את המועדון ומפרק לנו את השחקנים , אבל מעדיפים לשתוק(בגלל מחאת המנויים)???

רק אוהדי מכבי יכולים להעיף מפה את טבק , אבי אבן , בוגטין וניקולה , אבוי למי שיאמין למילה של עו"ד נוכל ובעל המפעלים המזהמים ביותר במדינה.
אם אוהדי מכבי שמגיעים בכ"ז להיכל (לא מבין למה , להסתכל על פח אשפה , זה אותו מחזה) , חפצים בעתידו של המועדון , הם חייבים להביע את מחאתם בקולי קולות , באותה נחרצות שהם יוצאים נגד עליית מחירי המנוי , "מתחת לכל אבן יש נחשים" היתה החלטה מצויינת ויש להמשיכה.
אני מציע את הדברים הבאים:

"לא רוצים להיות מזוהמים כמו בז"ן"
"לא רוצים לגמור כמו ספליט!!"
"רוצים עוזר מאמן שאימן פעם קבוצת גברים!!"
"די להחתים נכים!!"
"לא רוצים יהלומים , רוצים שחקני כדורסל!!"
"תפסיקו לכדרר , תתחילו לשחק!!"
"חלאס עם התירוצים!! לכולם יש פצועים!!"
"תנו ליבזורי לנצח!!"
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שחף » 04 אפריל 2016, 19:24

המילטון אמור להיות בליגה של מכבי. ראנדולף אחרי העונה האחרונה לא ממש.
אני לא חושב שמדובר ברשימה במטרה למשוך מנויים. השם של לאנגפורד לצורך העניין קצת יותר רלוונטי לזה(וגם אם היו זורקים את שאראס בתור מועמד למשרת המאמן. בטוח יקרה מתישהו גם) לרוב המנויים אין מושג מי זה המילטון. אנשים פה חושבים שכולם קוראים בדראפט אקספרס ונכנסים לאתרים לבדוק סטטיסטיקות של שחקנים בזמן ש-90 אחוז מהאנשים לא יודעים בכלל את ההבדל בין אופייבו לאמבקווה. בהחלט יכול להיות שמדובר ברשימה של שחקנים שרוצים לעונה הבאה. הבעיה שבדרך כלל יש פער די גדול בין הרשימה של אלו שרוצים לשחקנים שמגיעים לפה בפועל.
שחף

הודעהעל ידי שחף » 04 אפריל 2016, 19:35

מקובי כתב:
MTA2311 כתב:
מקובי כתב:
roy1000 כתב:
מקובי כתב:אתם מדברים כאילו במכבי לא משחקים ושיחקו השנה 3 שחקנים עם חוזים של מיליון-מיליון וחצי...

רנדולף זה סכומים גבוהים יותר וממש לא בליגה של מכבי.

לא בטוח שהוא מקבל יותר מקובאן (פליקס?)

כמה אתה חושב שהוא שווה? 2 מיליון? 2 וחצי? אתה באמת רואה את אחת הגדולות לוקחת שחקן כזה במחיר כזה?
כי לי קצת קשה לראות את זה.

אנקראם- מסכים.
ההערות כאן הן על כך שמכבי משקרים למנויים על כך שהם יביאו שמות יקרים... אבל בת'כלס? השנה הם השקיעו הרבה כסף
(לא סותר את זה שהם השקיעו כמו מפגרים)

אז הגיע הזמן שהאוהדים ילמדו לעשות את ההבחנה בין גימיקים שחוקים לבין השקעה נכונה, ויגיבו בהתאם.

התלונה כאן היא לא על עצם השחקן.
כולכם חושבים שרנדולף הוא שחקן שמתאים להיות במכבי.
התלונה כאן היא שאתם חושבים שמכבי לא תביא שחקן יקר, סה"כ רשמתי שמכבי השנה השקיעה הרבה כסף בסגל השחקנים.

יש תחושה שלא משנה מה יעשו בקבוצה, יתקפו אותם.

אתה חושב שההתנהלות השנה הייתה נכונה? רוב התלונות השנה לא היו על כסף. היו על מה שעשו איתו. פאברני זה מחדל. בנדר בתור שחקן בכיר זה סוג של מחדל. גם לשים 75% מהתקציב על הקו האחורי זה בעיה אם לא הייתה כוונה להעלות את התקציב בסך הכל(ואותו דבר יהיה גם אם יעשו את זה שנה הבאה על הקו הקדמי).
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 אפריל 2016, 19:38

"לא משנה מה יעשו"
מי ישמע באמת ניסו הכל ונכשלו.
בניתם קבוצה בלי סנטר? בניתם קבוצה עם בנדר כפורוורד מוביל? נתתם את הקבוצה למאמן מחריד כמו טבק בשלב קריטי של העונה? הרווחתם ביושר כל בדל של ביקורת שקיבלתם.

מקובי, אני קורא אותך פה כבר שנים, והתווכחנו פה לא מעט. הדבר האחרון שאני יכול להגיד עליך זה שאתה אדם לא אינטליגנט. איך אתה לא רואה שמשקרים ומשתינים לך בפרצוף כבר שנים?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 04 אפריל 2016, 20:27

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:כמעט בטוח שפבראני עלה 800-850k. בסכומים ששפכו עליו ועל המסומם, היו יכולים להביא פאקינג סנטר שפיץ. למרות שהיו רק 4 עסקאות של שחקנים גבוהים באירופה בקיץ.

אני חושבת שזה השכר של אמבקווה ופבראני היה 750k

פבראני 800 אלף דולר (600 נטו), אמבקווה קצת פחות מ-950 אלף דולר (700 נטו).
אחדשיודע

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot] ו־13 אורחים