04 אפריל 2016, 17:11
MTA2311 כתב:מקובי כתב:roy1000 כתב:מקובי כתב:אתם מדברים כאילו במכבי לא משחקים ושיחקו השנה 3 שחקנים עם חוזים של מיליון-מיליון וחצי...
רנדולף זה סכומים גבוהים יותר וממש לא בליגה של מכבי.
לא בטוח שהוא מקבל יותר מקובאן (פליקס?)
כמה אתה חושב שהוא שווה? 2 מיליון? 2 וחצי? אתה באמת רואה את אחת הגדולות לוקחת שחקן כזה במחיר כזה?
כי לי קצת קשה לראות את זה.
אנקראם- מסכים.
ההערות כאן הן על כך שמכבי משקרים למנויים על כך שהם יביאו שמות יקרים... אבל בת'כלס? השנה הם השקיעו הרבה כסף
(לא סותר את זה שהם השקיעו כמו מפגרים)
אז הגיע הזמן שהאוהדים ילמדו לעשות את ההבחנה בין גימיקים שחוקים לבין השקעה נכונה, ויגיבו בהתאם.
04 אפריל 2016, 19:24
04 אפריל 2016, 19:35
מקובי כתב:MTA2311 כתב:מקובי כתב:roy1000 כתב:מקובי כתב:אתם מדברים כאילו במכבי לא משחקים ושיחקו השנה 3 שחקנים עם חוזים של מיליון-מיליון וחצי...
רנדולף זה סכומים גבוהים יותר וממש לא בליגה של מכבי.
לא בטוח שהוא מקבל יותר מקובאן (פליקס?)
כמה אתה חושב שהוא שווה? 2 מיליון? 2 וחצי? אתה באמת רואה את אחת הגדולות לוקחת שחקן כזה במחיר כזה?
כי לי קצת קשה לראות את זה.
אנקראם- מסכים.
ההערות כאן הן על כך שמכבי משקרים למנויים על כך שהם יביאו שמות יקרים... אבל בת'כלס? השנה הם השקיעו הרבה כסף
(לא סותר את זה שהם השקיעו כמו מפגרים)
אז הגיע הזמן שהאוהדים ילמדו לעשות את ההבחנה בין גימיקים שחוקים לבין השקעה נכונה, ויגיבו בהתאם.
התלונה כאן היא לא על עצם השחקן.
כולכם חושבים שרנדולף הוא שחקן שמתאים להיות במכבי.
התלונה כאן היא שאתם חושבים שמכבי לא תביא שחקן יקר, סה"כ רשמתי שמכבי השנה השקיעה הרבה כסף בסגל השחקנים.
יש תחושה שלא משנה מה יעשו בקבוצה, יתקפו אותם.
04 אפריל 2016, 19:38
04 אפריל 2016, 20:27
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:כמעט בטוח שפבראני עלה 800-850k. בסכומים ששפכו עליו ועל המסומם, היו יכולים להביא פאקינג סנטר שפיץ. למרות שהיו רק 4 עסקאות של שחקנים גבוהים באירופה בקיץ.
אני חושבת שזה השכר של אמבקווה ופבראני היה 750k