שי רקנאטי בראיון לוואלה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

שי רקנאטי בראיון לוואלה

הודעהעל ידי קודי » 20 יולי 2012, 12:25

http://sports.walla.co.il/?w=/196/2551658

במדינת הללה-לנד של רקנאטי הכל נפלא.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

Re: מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

הודעהעל ידי זרובבל » 20 יולי 2012, 12:40

כמה נקודות מעניינות מהראיון:
שאראס בכלל לא על הפרק, "אני לא מבין מאיפה השמועות האלה". אני דווקא כן, מאופירה.
בלאט רצה את גורדון אבל "הוא הלך לשחק בחוזה גבוה". הווי אומר שמיליון וחצי דולר לגארד, מבחינת מכבי, זה מאוד גבוה. מסקנה: מקאלב כבר לא ינחת פה.
מכבי לא רצתה את טיוס מלכתחילה.
הבעלים לא יוציאו כסף מהכיס. נגמרו הימים האלה.
זרובבל

הודעהעל ידי itay92 » 20 יולי 2012, 12:43

זרובבל כתב:כמה נקודות מעניינות מהראיון:
בלאט רצה את גורדון אבל "הוא הלך לשחק בחוזה גבוה". הווי אומר שמיליון וחצי דולר לגארד, מבחינת מכבי, זה מאוד גבוה. מסקנה: מקאלב כבר לא ינחת פה.

איזה ראיון?
itay92

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 יולי 2012, 12:44

"כל שחקן היה סיפור שונה. קיווינו, גם ההנהלה וגם המאמן, שיותם יהיה, אבל מה לעשות שהיו בעיות עם רשות המסים? יותם אמר לנו שיותר מחצי שנה הוא מנסה להבין מהרשות מה יהיה גובה התשלום שהוא יחויב בו אם יחליט לחזור לארץ, והוא פשוט לא קיבל מהם מספר. הוא אמר להם: 'תגידו לי כמה – מאתיים אלף? חצי מיליון? מיליון וחצי? רק תתנו לי מספר, כדי שאדע לשקול את הצעדים שלי'. אבל אפילו את זה לא נתנו לו. אז בסוף הוא הלך וחתם במקום אחר. מה קרה בסוף? ברשות המסים הרחיקו מישראל ישראלי שהם יכלו לעשות עליו קצת כסף. בכל הסיפור הזה יותם היה המסכן. אבל אנחנו לא יכולנו לעשות בעניין הזה כלום."

אני מקווה שזה יכניס פה כמה אנשים לפרופורציה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yarinsaky » 20 יולי 2012, 12:45

זרובבל כתב:כמה נקודות מעניינות מהראיון:

כל עוד ההנהלה במתכונת הנוחכית שלה זה נכון כנראה.

מה שאפשר להבין מהראיון שהוא מצפה לקבוצה לוחמת שהצוות המקצועי יוציא ממנה יותר ממה שהיא שווה על הנייר. יש לבלאט תיק כבד מאוד על הראש בעונה הבאה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי JeremyP » 20 יולי 2012, 12:49

קודי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/196/2551658

במדינת הללה-לנד של רקנאטי הכל נפלא.

הוא יודע שהאוהדים כועסים והוא מנסה לחרטט אותנו על הטעויות שמכבי עשו העונה
צריך להמשיך ללחוץ על ההנהלה ולהראות להם שאנחנו לא נוותר!!!!
JeremyP

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 יולי 2012, 12:49

נשבעת לכם שלרגעים מסוימים זה היה נשמע כאילו גרינוולד מראיין בכלל את חביב..... :cool
כמו זה למשל:
'המשכיות של שחקנים זה ערך חשוב, אבל תסתכל על מה שקורה באירופה בשנים האחרונות. חוץ מפנאתינייקוס, שהיה להם תקציב ענק ואת אובראדוביץ' שעזר לשכנע שחקנים להישאר, אפילו קבוצות עם תקציבים של עשרות מיליוני יורו – כמו צסק"א, ברצלונה וריאל – לא הצליחו לשמר סגלים לאורך זמן. אצל כולן יש תחלופת שחקנים גבוהה מאוד. נגמרו התקופות ששחקנים נשארים ארבע-חמש שנים באותה קבוצה. בכדורסל המודרני סגל זה דבר מאוד דינמי. גם בקבוצה שמעמידה תקציבים של 40 מיליון יורו, שחקנים זרים לא מצליחים להחזיק מעמד יותר משנתיים. ואגב, אותן קבוצות, עם כל התקציבים הגדולים האלה, לא מגיעות בסוף להישגים של מכבי.

בחיי שהוא יותר גרוע מהג'וניור של פדרמן....
הוא גם לא עונה ממש לשאלות ששואלים אותו.
למשל לשם שינוי, דווקא גרינוולד שאל שאלה טובה ומעניינת, והוא קשקש משהו שבכל לא קשור לשאלה שנשאל:
תקציב שפוי זה כמובן חשוב, אבל השאלה היא האם הפסקתם להתגמש, או הפכתם הרבה פחות גמישים מבעבר. גם פעם הקו הניהולי היה לשמור על הוצאות שמתכתבות עם גובה ההכנסות, אבל כשהיה צריך להביא כסף מהבית – וזה קרה כמה וכמה פעמים בעשור הקודם – הבעלים לא היססו ועשו זאת.
"זה לא עובד ככה. אתה, כבעלים, מציג למאמן שלך תקציב מסוים, והמאמן צריך להבין שלא הכל מסתדר בתוך המסגרת התקציבית הזו. דיוויד תמיד רוצה לבנות את הקבוצה הכי טובה, הכי מוכשרת, אבל כשמציעים לשחקן שאתה רוצה פי שלושה ממה שאתה מציע, למרות שגם המאמן שלך מודה שהוא לא שווה את הסכומים האלה, אז אין מה לעשות ואתה צריך לוותר עליו".

:unsure
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי זרובבל » 20 יולי 2012, 12:54

"אותן קבוצות, עם כל התקציבים הגדולים האלה, לא מגיעות בסוף להישגים של מכבי".

משפט מצחיק. למכבי באמת יש הישגים מיוחדים בהשוואה לתקציב שלה, אבל העובדה היא שמאז 2006 היא הגיעה רק פעמיים לפיינל פור, בזמן שצסקא לקחה שני גביעים, פאו שלושה וברצלונה אחד. מכבי הולכת ומתרחקת מהקבוצות הגדולות באירופה מבחינה תקציבית, ובסופו של דבר זה יתבטא גם בתוצאות על המגרש כי הפערים גדולים מדי. לא כל יום פורים.
זרובבל

Re: שי רקנאטי בראיון לוואלה

הודעהעל ידי גלעד א » 20 יולי 2012, 12:59

הוא הגדיר בדיוק למה צריך מחאה.
גלעד א

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 יולי 2012, 13:04

וגם לא הבנתי מה הקשר להזכיר את ניקולה בין השמות של שחקנים שכביכול לא הצליחו אחרי שעזבו את מכבי.
מעבר לכך שזה די טמטום להגיד את זה, כי זה לא שיש איזו קללה על כל שחקן שבוחר לעזוב את מכבי, ניקולה לאחר שעזב פשוט הלך בדרכו של כל שחקן והזדקן לו לאיטו, דבר טבעי לחלוטין.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מתAMסרת » 20 יולי 2012, 13:05

"..אני סומך על המאמנים שלנו שיעשו עבודה טובה, ושתהיה לנו קבוצה לוחמת ומעניינת".

הכל על הראש של בלאט. הקוסם יצליח ואז ההצלחה תהיה של ההנהלה על ניהול שפוי .
לא יצליח - כישלון של בלאט והצוות המקצועי.

וואלה יופי !
מתAMסרת

הודעהעל ידי שחף » 20 יולי 2012, 13:12

מעניין שרקאנטי נשאל על כל השחקנים שמכבי רצתה ולא הגיעו ולא אומר שם שום דבר לגבי מאריץ' בזמן שהוא מגיב על כל האחרים.(על ת'יוס טוען שמכבי לא הייתה מעוניינת בכלל, על הלפרין מדבר על ענייני המיסוי וגורדון לא היה סגור בכלל)

אני די נוטה לאמץ את הגירסה שלו לגבי הנדריקס, אגב.
שחף

טוב..

הודעהעל ידי gandya » 20 יולי 2012, 13:23

התקשורת לוחצת, האוהדים רוטנים, אבל שי רקנאטי – מבכירי מכבי תל אביב במתכונתה הניהולית החדשה – לא מבין על מה המהומה. "גל נטישות? היה רק שחקן אחד מהסגל של העונה שעברה שעזב למרות שמאוד רצינו שיישאר – קית' לנגפורד", מספר רקנאטי בשיחה עם וואלה! ספורט. "על יתר השחקנים ויתרנו בעצמנו. אם באמת היינו רוצים אותם, היינו משאירים אותם במערכת.

כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו. רצינו 5 אמיתי, לא 4 וחצי. יש לנו כבר סנטר חדש (גיורגי שרמדיני, א.ג.), ויהיה לנו עוד אחד. יוגב? למרות שאני מאוד רוצה להגיד מה אני חושב עליו אני לא יכול, כי זה עבר לפסים משפטיים, אבל בינתיים אני רק יכול להגיד שצריכים לדעת לכבד חוזים שנחתמים מראש. בלו? הוא בחר בקריירה אחרת שלא בתחום הכדורסל, רצה להגשים את עצמו באופן אחר, ולא עמדנו בדרכו.

איזה יופי לראות בעלים שסותרים אחד את השני, רק לפני שבוע פדרמן גוניור אמר שמכבי וותרו על גיימס כהימור בכדי להשאיר את לנג, אבל בסופו של דבר מכבי נותרה בלי שני השחקנים שהמאמן ביקש להשאיר בפרוש. לא יודע 4.5 או 3\4, זה השחקן שרצה המאמן, נראה איזה 5 מהליגה האוקראינית תחתים מכבי בניהולך העונה(רמזים אתה כבר נותן לכך בעצמך בהמשך, בזה עוד נגע).

יכול להיות שמורן בא אלינו מנקודת פתיחה אפילו טובה יותר מזו של יוגב. בעונה שעברה התלבטנו בין מורן ליוגב, וכולם אמרו לנו ללכת על מורן. בסוף הימרנו על יוגב, ולמרות שאף אחד לא ניבא לו גדולות, זה הצליח. אני לא יודע אם מורן ישחזר את ההצלחה, אבל אני חושב שמורן הוא פייטר בלתי רגיל, הוא שחקן רעב מאוד, והוא מתאים לפאזל שלנו. אנחנו רוצים שחקנים רעבים, קבוצה רעבה. זה מה שחשוב לנו.

הרבה מלל ללא תוכן, בסופו של דבר אוחיון העודף, זו הייתה החלטת מאמן שהצדיקה את עצמה, הסיכוי של מורן רוט להצליח במכבי העונה, לא גבוהה בהרבה מהסיכוי של פלוני לזכות בלוטו.

המשכיות של שחקנים זה ערך חשוב, אבל תסתכל על מה שקורה באירופה בשנים האחרונות. חוץ מפנאתינייקוס, שהיה להם תקציב ענק ואת אובראדוביץ' שעזר לשכנע שחקנים להישאר, אפילו קבוצות עם תקציבים של עשרות מיליוני יורו – כמו צסק"א, ברצלונה וריאל – לא הצליחו לשמר סגלים לאורך זמן. אצל כולן יש תחלופת שחקנים גבוהה מאוד. נגמרו התקופות ששחקנים נשארים ארבע-חמש שנים באותה קבוצה. בכדורסל המודרני סגל זה דבר מאוד דינמי. גם בקבוצה שמעמידה תקציבים של 40 מיליון יורו, שחקנים זרים לא מצליחים להחזיק מעמד יותר משנתיים. ואגב, אותן קבוצות, עם כל התקציבים הגדולים האלה, לא מגיעות בסוף להישגים של מכבי

צסק"א בהחלט שימרה את הסגל הרבה מאוד זמן, עד עזיבת מסינה, ואז באמת הגיעה הזמן לרענן את הסגל. כמו כן שחקן שעוזב את אחת הקבוצות המדוברות(ברצלונה\ריאל\צסק"א\..), זה שחקן שעוזב לקבוצה אחרת בד"כ תמורת חוזה נמוך יותר(או דומה), העזיבה היא בעקבות אי שבעות רצון לרוב מצד הקבוצה. זה לא מה שקורה במכבי, חצי מהשחקנים שעוזבים, עושים זאת בגלל החוזה הנמוך.

תראה מה קרה באולימפיאקוס. הרבה שנים הם השקיעו מיליונים, ובסוף בקיץ שעבר הם הורידו את התקציב, בנו קבוצה בתקציב שפוי, יפה ונמוך, ודווקא אז לקחו גביע אירופה. מזה אני לומד שלא בהכרח צריך הרבה כסף כדי להצליח, אלא מה שחשוב זה לבנות קבוצה בצורה נכונה.

נתחיל בעובדה שתקציב אולימפיאקוס עונה שעברה לא היה נמוך כלל, ואנחנו כאוהדים נסמך אם זה יהיה התקציב של מכבי.
ונמשיך בזה שפעם בעשור יוצא שקבוצת יורוליג זוכה בגביע, בשאר 90% זוכות קבוצות שמשקיעות, כך זה בחיים, אתה מקבל את מה שאתה משלם עבורו, נכון כמעט תמיד, לפעמים, כמו במקרה של עלות המחיר של מנוי מכבי בעונה הקרובה, זה כנראה לא יהיה המצב. (האוהדים רוצים לראות קבוצה טובה, ומשלמים לא מעט עבור ההצגה).

יש לנו מגבלות תקציב, ומאוד קשה למצוא שחקנים עם פוטנציאל גדול בשכר נמוך. עדיין, אנחנו עושים את זה כמעט בכל עונה. תראה את ברצלונה: היא לקחה מאיתנו את אידסון, שילמה לו 2 מיליון יורו בעונה, הוא לא נתן תפוקה ששווה את הסכום הזה, והיום הם תקועים איתו. בכלל, לפעמים אתה מצליח במערכת של קבוצה אחת, ובמערכת של קבוצה אחרת אתה לא מצליח. קח לדוגמה את המקרים של ג'רמי פארגו, של ניקולה וויצ'יץ', וכאמור של צ'אק אידסון: מכבי התאימה להם כמו כפפה ליד, הם היו נהדרים אצלנו, אבל כשהם עזבו אותנו ה'כוכבות' שלהם נעלמה. אז שחקנים צריכים לחשוב גם על העניין הזה

המחירים בשוק לא מתחשבים ברצון הנהלת מכבי "לשמור על שפיות", המחרים בשוק עולים, ועושה רושם שהתקציב של מכבי יורד. כנראה שצריך למצוא לכך פתרונות, שמעתי שרענן כץ לא פוסל חזרה.

זה לא עובד ככה. אתה, כבעלים, מציג למאמן שלך תקציב מסוים, והמאמן צריך להבין שלא הכל מסתדר בתוך המסגרת התקציבית הזו. דיוויד תמיד רוצה לבנות את הקבוצה הכי טובה, הכי מוכשרת, אבל כשמציעים לשחקן שאתה רוצה פי שלושה ממה שאתה מציע, למרות שגם המאמן שלך מודה שהוא לא שווה את הסכומים האלה, אז אין מה לעשות ואתה צריך לוותר עליו

בוודאי שלא הכל מסתדר, הבעיה מתחילה כאשר 70% מהדברים לא מסתדרים. המאמן ביקש שני שחקנים מהעונה שעבר- אף אחד מהם לא כאן. גורדון והלפרין, גם הם לא כאן, ברור שזו רק רשימה מאוד חלקית.

אני מקווה ששרמדיני יוכל להתבלט בעונה הבאה. כמה משחקים טובים נתן לנו סופו בשנה שעברה? לא הרבה. אני מקווה ששרמדיני ייתן יותר משחקים טובים ממה שנתן סופו. אני מקווה שגם שון ג'יימס יתבלט.

מזה(שמצפים מגיימס לתרום) אפשר להבין שהסנטר 5 "אמתי" שיגיעה לכאן, אולי הוא יהיה אמתי, אבל זה יהיה משהו מהליגה האוקראינית, או משהו בסגנון, בהחלט שיפור לעומת הנדריקס, שהוא בכלל 4.5, אבל תגלית העונה בליגה הספרדית.

שמע, קשה לי לדעת לאן הקבוצה הזו תגיע. בעבר היו סגלים של מכבי שחשבתי שייקחו את אליפות אירופה ולא הגיעו קרוב לזה, והיו סגלים שחשבתי שלא יגיעו לכלום ובסוף עשו פיינל פור. אז אתה לא יכול באמת לדעת. הכל תלוי בחיבור של השחקנים. אני סומך על המאמנים שלנו שיעשו עבודה טובה, ושתהיה לנו קבוצה לוחמת ומעניינת.

אולי לך זה ממש קשה.. אבל לנו די ברור שהקבוצה הזו לא תגיע לשום מקום, הקבוצה הזו לא שווה כלום ללא חיזוק מאוד רציני בעמדת הגארד(כי בעמדת הסנטר כבר הבנו שאין כוונה להשקיע).
נערך לאחרונה על ידי gandya בתאריך 20 יולי 2012, 14:01, נערך פעם אחת בסך הכל.
gandya

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 יולי 2012, 13:35

אני חושבת שאם הגענו למצב בו באמת התקציב מאוזן ("שפוי") והבעלים לא מוציאים כלום מהכיס, למה אנחנו צריכים בכלל בהנהלה אנשים עשירים?? שלא לדבר על הבנים שלהם....
אנחנו צריכים שאת הקבוצה ינהלו אנשים המוכשרים לנהל קבוצות ספורט ורצוי כאלו בעלי רזומה מרשים.
לשמעון יש רזומה מאוד מרשים וכל קבוצה היתה מתה שהוא ינהל אותה (אולי אפשר להגיד את זה גם על פדרמן האב, כמה שאני לא מתה עליו), אבל איזה רזומה יש לג'וניורים??
עם מתעלמים מחשבון הבנק של הפדרמנים והרקאנטים שגם ככה מכבי כמעט שלא רואה מזה כלום, אז למה הם הוחלטו כאנשים הטובים ביותר לנהל את המועדון הזה??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 20 יולי 2012, 13:39

אני חושב שמצאנו קרבן חדש ואפשר להתחיל קצת לרענן את המתקפה על פדרמן ובנו.
רקאנטי היה גם זה שהתראיין בעונה שעברה וטען שמכבי היא עסק לא רווחי ושכל השותפים יוצאים מופסדים מדי שנה.

יכול להיות שזה דוקא רקאנטי שמנהיג את הקמצנות במכבי? צריכים לזכור שיש לו בדיוק את אותם אחוזי שליטה במכבי כמו פדרמן.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 20 יולי 2012, 13:41

מהראיון אפשר להבין שלושה דברים:
1. רקנאטי ג'וניור לא מבין כדורסל. ביטויים כמו טיוס הוא 3-4 או מורן רוט עדיף על אוחיון עדיף שלא יצאו מפיו.
2. מכבי מנוהלת על ידי ילדים שחצנים ועשירים. מעבר לראיון הזה, אני מזכיר לכולם את ההתבטאות האומללה שלו מלפני כמה חודשים שגם הוא היה רוצה לעבוד עד הצהריים בתגובה לטענות השחקנים בנוגע לאדריאטית.
3. בלאט כנראה גם לא חכם במיוחד אם הוא מוכן להמשיך לאמן את הקבוצה שמנוהלת בידי הילדים האלה, שגם לא מהססים לבקר אותו כשבא להם (שון ג'יימס לא קיבל צ'אנס ראויף בלאט צריך להבין שאי אפשר לקבל כל מה שרוצים וכד'). לא ברור לי איך מאמן ברמה של בלאט, שמציל את הקבוצה שנה אחרי שנה מהצרות שמנהליה מכניסים אותה, עוד מוכן לספוג את הנזיפות האלה דרך התקשורת (מילא מדייויד פדרמן אבל משי רקנאטי? אין גבול?).
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 20 יולי 2012, 14:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 20 יולי 2012, 14:01

אם הבעלים לא מתכוונים להוציא כסף מכיסם , אז שיתנו לי להיות הבעלים .
או אפילו לכלב שלי , גם הוא לא יוציא כסף מכיסו ואני בטוח שיעשה עבודה לא פחות טובה מהבעלים הנוכחים . להחתים את השחקנים האחרונים שנותרים ללא חוזה זה ממש קל...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי לברון » 20 יולי 2012, 14:05

על מה בדיוק הוא מדבר כשהוא אומר לא רצינו לא עשינו? שיגיד פדרמן לא רצה פדרמן לא עשה אין לו שום מילה במכבי של היום
באותה מידה יכלו לראיין את אילן השועל יש להם בערך אותו כוח והשפעה במכבי
לברון

הודעהעל ידי rc4991 » 20 יולי 2012, 14:13

מקורבים למאמן תוקפים את ההנהלה וטוענים כי "הם מתקמצנים על כל דולר, לא נותנים לדיוויד לבנות את הקבוצה שהוא רוצה ומצפים שיעשה נסים עם סגל בינוני"

ובסוף אחד המנהלים תוקף את המאמן שלנו,פשוט בושה של התנהלות
"ובכל מקרה יש למכבי כמה אופציות על כל עמדה"

מילא בתחילת הקיץ להגיד את זה כשיש עוד לא מעט שחקנים חופשיים אבל עכשיו אחרי שכמעט כולם חתמו הוא ממשיך עם המשפט המעצבן הזה? :x
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 20 יולי 2012, 14:15

חנו'ש כתב:אני חושבת שאם הגענו למצב בו באמת התקציב מאוזן ("שפוי") והבעלים לא מוציאים כלום מהכיס, למה אנחנו צריכים בכלל בהנהלה אנשים עשירים?? שלא לדבר על הבנים שלהם....
אנחנו צריכים שאת הקבוצה ינהלו אנשים המוכשרים לנהל קבוצות ספורט ורצוי כאלו בעלי רזומה מרשים.
לשמעון יש רזומה מאוד מרשים וכל קבוצה היתה מתה שהוא ינהל אותה (אולי אפשר להגיד את זה גם על פדרמן האב, כמה שאני לא מתה עליו), אבל איזה רזומה יש לג'וניורים??
עם מתעלמים מחשבון הבנק של הפדרמנים והרקאנטים שגם ככה מכבי כמעט שלא רואה מזה כלום, אז למה הם הוחלטו כאנשים הטובים ביותר לנהל את המועדון הזה??

נכון,מוזר שלא חשבתי/חשבנו על זה עד עכשיו(ואני רציני)
אבל אני לא רואה את הפדרמנים ורקאנטי עוזבים את מכבי,אחרי הכל פדרמן כבר השתלט סופית על המועדון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, גל גל ו־32 אורחים