NBA OFFSEASON 2016

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

NBA OFFSEASON 2016

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 יולי 2016, 14:16

נמשיך כאן
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: NBA OFFSEASON 2016 - חדש

הודעהעל ידי אחדשיודע » 12 יולי 2016, 19:11

* סאשה וויאצ'יץ' סיכם בניקס לעונה נוספת עבור המינימום.
* לואיס סקולה (טורונטו) סיכם לעונה בברוקלין.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jay » 12 יולי 2016, 21:25

אחדשיודע כתב:הוא הולך להיות רכז שלישי באטלנטה - אחרי דניס שרדר וג'ארט ג'ק.
הסיכוי שרכז שלישי יקבל חוזה של 5 מיליון דולר ברוטו לעונה בגיל 29 אומנם לא מאוד מאוד מופרך (במקרה שירשים בהזדמנויות שיקבל), אבל גם לא גבוה במיוחד, בלשון המעטה.
הוא בכל מקרה לא צפוי להחזיר את הסכומים שהיה יכול להרוויח בשנתיים הקרובות באירופה, או לפחות קשה להאמין שיעשה זאת.

לגבי תוכנית מסודרת לפנסיה לאירופאים - אני מכיר שיש דבר כזה בליגות כדורגל בכירות (וגם לא כל כך בכירות האמת) באירופה.
אני מניח שלקבוצות כמו ברצלונה וריאל מדריד (שמועדוני הכדורסל שלהם נמצאים תחת אותה קורת גג) יש משהו בנושא הזה.
ובלי קשר, כמו שאתה ואני מפרישים לפנסיה - כך יכול לעשות כל אחד.

הגיל שלו לגמרי משנה את הדברים, לא זכרתי שהוא כזה זקן. למרות שעם השינויים השנה וההמשך שלהם בשנה-שנתיים הקרובות, הכל יכול להיות. אם קונלי יכול..

במילים אחרות אתה סתם זורק דברים לאוויר. אז לא, אין שום דבר מסודר. ולהפריש לבד זה בערך כמו לחסוך. אני לא יודע בן כמה אתה, אבל אם אתה אכן מפריש, אתה אמור לדעת שהמעסיק שלך מפריש הרבה יותר (בערך פי 2), ותהיה בטוח שזה לא קורה איתם, ותהיה גם בטוח שלפחות רובם לא מפרישים לעצמם שום דבר. כמו שרוי אמר, הרבה מהם פושטים רגל בדרך, והדברים האלה מצילים אותם לעת זקנה. אנטואן ווקר קופץ לי לראש, והוא עוד לא אחד שעשה מיליון או שניים ברוטו.

ולמען הסר ספק, אני לא מדבר על האירופאי המחונך שמשחק במדינה שלו ועושה כמה מיליוני יורו. אני מדבר על הניגאז מהבלוק שבאים לשחק באירופה ועושה כמה שנים יפות וחושבים שהם יכולים להחזיק לייפסטייל של דן בילזריאן עד הפנסיה (האמיתית) או עד המוות.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי אחדשיודע » 12 יולי 2016, 21:55

מאיפה ההחלטיות הזאת? למה קבעת שאין שום דבר מסודר? בדקת את זה, או שזה פשוט מתאים לתאוריה שלך?
אתה גם לא יכול לקבוע ששחקן X ממדינה/אזור Y לא מפריש לעצמו כסף לפנסיה, ואחר כן. זאת הנחה הרבה יותר מידי גורפת וסטיגמטית.

יש לשחקן אפשרות להפריש כסף לפנסיה? כן, ובזה מסתכם הסיפור. אני לא נכנס בכלל לסכומים, יש הרבה משתנים בנושא הזה (וברור שתוכנית פנסיה מסודרת יותר מטיבה ומקלה).
רוצה/לא רוצה, מפריש/לא מפריש, זה כבר עניינו של כל שחקן. זה לא קשור לדיון הזה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jay » 12 יולי 2016, 22:11

רוצה לא רוצה - מאוד קשר לדיון. יש GUARANTEED ויש בוא תשים עכשיו את הכסף שלך ואתה כנראה תראה אותו בסוף החיים.
סכומי פנסיה - מאוד קשר לדיון. גם אם ליגות מסוימות מציעות תנאים קיקיוניים משלהם, זה לא מזכיר במאומה פנסיית NBA ואמריקאים לא קופצים על זה.
כמו שאמרתי, לא נכנסתי ל-401K שזה יותר דומה לפנסיה שאתה מכיר, וזה נוסף על הסכומים של הפנסיה שדיברתי עליה, וכן, זה מאוד משמעותי.

זו לא הנחה, קראתי ושמעתי הרבה עדויות של שחקנים.

לא ברור לי הזילזול שלך ולמה אתה קופץ להתווכח בכזו החלטיות כשאתה בעצמך לא יודע מה הולך. ומשום זו ההחלטיות שלי שמפריעה לך.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי jol9 » 12 יולי 2016, 22:15

התרעת "עוד ויכוח ארוך עם אחדשיודע"

תמונה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 12 יולי 2016, 22:28

jay כתב:רוצה לא רוצה - מאוד קשר לדיון. יש GUARANTEED ויש בוא תשים עכשיו את הכסף שלך ואתה כנראה תראה אותו בסוף החיים.
סכומי פנסיה - מאוד קשר לדיון. גם אם ליגות מסוימות מציעות תנאים קיקיוניים משלהם, זה לא מזכיר במאומה פנסיית NBA ואמריקאים לא קופצים על זה.
כמו שאמרתי, לא נכנסתי ל-401K שזה יותר דומה לפנסיה שאתה מכיר, וזה נוסף על הסכומים של הפנסיה שדיברתי עליה, וכן, זה מאוד משמעותי.

לא ברור לי הזילזול שלך ולמה אתה קופץ להתווכח בכזו החלטיות כשאתה בעצמך לא יודע מה הולך. ומשום זו ההחלטיות שלי שמפריעה לך.

אז תקרא שוב את כל ההודעות שלי בנושא הזה. לא הצגתי שום דבר שאין לי מידע מדויק לגביו כעובדה מוחלטת, אלא כהנחה. בניגוד אלייך למשל.
אתה לא מכיר אם יש/אין תוכניות פנסיה במקומות אחרים, אבל קבעת בביטחון שאין משום מה. אתה לבטח לא מכיר את התנאים שיש בכל תוכנית כזאת (אם יש), אבל קבעת בביטחון שהיא מציעה תנאים קיקיוניים משום מה. אז לא, סכומים של תנאי פנסיה אחת אינם רלונוטיים כל עוד אינך מכיר את התנאים והסכומים של הפנסיה השנייה.

לגבי ה-401k, אאל"ט אף אחד לא מחייב את השחקנים להצטרף לתוכנית הזאת, זה לבחירתו של כל שחקן. ולכן גם מה שכתבת בשורה הראשונה לא רלוונטי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אחדשיודע » 12 יולי 2016, 22:29

jol9 כתב:התרעת "עוד ויכוח ארוך עם אחדשיודע"

תמונה

:thumbup
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 12 יולי 2016, 22:31

תמונה

למה היטלר מאונן?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 יולי 2016, 22:32

rc4991 כתב:

תמונה

למה היטלר מאונן?

למה אתה מאונן? למה יוני מאונן? למה כולם מאוננים? כי היה קצת זמן פנוי ושיעמם
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Asf » 12 יולי 2016, 22:43

rc4991 כתב:

תמונה

למה היטלר מאונן?

כי הוא כנראה על ספה.
(ספה זה הדבקון החדש)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 יולי 2016, 22:43

Asf כתב:
rc4991 כתב:

תמונה

למה היטלר מאונן?

כי הוא כנראה על ספה.
(ספה זה הדבקון החדש)

מעולה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 יולי 2016, 22:45

Asf כתב:
rc4991 כתב:

תמונה

למה היטלר מאונן?

כי הוא כנראה על ספה.
(ספה זה הדבקון החדש)

משחק מילים על המילה דבקון ו''דביק'' שמתאימה לסיטואציה? לא? אוקיי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jay » 12 יולי 2016, 23:05

אחדשיודע כתב:
jay כתב:רוצה לא רוצה - מאוד קשר לדיון. יש GUARANTEED ויש בוא תשים עכשיו את הכסף שלך ואתה כנראה תראה אותו בסוף החיים.

אז תקרא שוב את כל ההודעות שלי בנושא הזה. לא הצגתי שום דבר שאין לי מידע מדויק לגביו כעובדה מוחלטת, אלא כהנחה. בניגוד אלייך למשל.
אתה לא מכיר אם יש/אין תוכניות פנסיה במקומות אחרים, אבל קבעת בביטחון שאין משום מה. אתה לבטח לא מכיר את התנאים שיש בכל תוכנית כזאת (אם יש), אבל קבעת בביטחון שהיא מציעה תנאים קיקיוניים משום מה. אז לא, סכומים של תנאי פנסיה אחת אינם רלונוטיים כל עוד אינך מכיר את התנאים והסכומים של הפנסיה השנייה.

לגבי ה-401k, אאל"ט אף אחד לא מחייב את השחקנים להצטרף לתוכנית הזאת, זה לבחירתו של כל שחקן. ולכן גם מה שכתבת בשורה הראשונה לא רלוונטי.

מי אמר שאני לא מכיר? אתה. כמו כל הדברים האחרים ש"הנחת". אתה היחידי שיוצא פה בינתיים בקביעות לא מבוססות, רק שאצלך קביעה כזו היא הנחה. אולי זה מלשון ההנחה שאתה מעניק לעצמך.

כשנוח לך, העיקר שלשחקנים יש את האופציה להפריש. אבל פתאום כשזה לא מתאים, אז למי אכפת שיש להם אופציה כזאת! לא משנה שבכלל לא הבנת מה ההבדל בין ההפרשות.

פעם אחרונה: היכולת להפריש לעצמך כסף לפנסיה באיזו קופה שאלוהים יודע מה יהיה איתה בקראסנודר נגיד, אם בכלל, היא לחלוטין אינה ברת השוואה לפנסיה בטוחה בתנאים ידועים מראש ללא הפרשה, יחד עם היכולת להפריש עם מאצ'ינג של 140% מהמעסיק. וזה לא אני אומר, זה השחקנים אומרים. ונלך עוד צעד קדימה, זה אפילו לא משנה אם הם צודקים ברדיפה שלהם אחרי הפנסיה של הליגה או לא, זה רק מראה מה הם חושבים על ה"פנסיות" האחרות והאם הם משקיעים בהן.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי אחדשיודע » 12 יולי 2016, 23:23

jay כתב:
אחדשיודע כתב:

מי אמר שאני לא מכיר? אתה. כמו כל הדברים האחרים ש"הנחת". אתה היחידי שיוצא פה בינתיים בקביעות לא מבוססות, רק שאצלך קביעה כזו היא הנחה. אולי זה מלשון ההנחה שאתה מעניק לעצמך.

כשנוח לך, העיקר שלשחקנים יש את האופציה להפריש. אבל פתאום כשזה לא מתאים, אז למי אכפת שיש להם אופציה כזאת! לא משנה שבכלל לא הבנת מה ההבדל בין ההפרשות.

פעם אחרונה: היכולת להפריש לעצמך כסף לפנסיה באיזו קופה שאלוהים יודע מה יהיה איתה בקראסנודר נגיד, אם בכלל, היא לחלוטין אינה ברת השוואה לפנסיה בטוחה בתנאים ידועים מראש ללא הפרשה, יחד עם היכולת להפריש עם מאצ'ינג של 140% מהמעסיק. וזה לא אני אומר, זה השחקנים אומרים. ונלך עוד צעד קדימה, זה אפילו לא משנה אם הם צודקים ברדיפה שלהם אחרי הפנסיה של הליגה או לא, זה רק מראה מה הם חושבים על ה"פנסיות" האחרות והאם הם משקיעים בהן.

חביבי, אני בכלל לא מדבר על תנאי הפנסיה המוסכמים בין ה-NBA לאיגוד השחקנים. זה נתון עובדתי - ממש לא על זה הוויכוח. תקרא טוב.
גם לא דיברתי על הפנסיה הקבועה והמובטחת שמגיעה לכל שחקן ב-NBA עם וותק של 3 שנים או יותר בליגה (שמגיעה מתוך אחוז אחד של הכנסות ה-NBA, ולא קשורה להפרשה מהמשכורות של השחקנים). הפנסיה המדוברת הספציפית הזאת, על אף שהיא מסתכמת ב-1-2 מיליון דולר ברוטו לשחקן במקרה הטוב (פינטס במונחי NBA), היא ללא ספק יתרון על פני מקומות עבודה אחרים לכדורסלנים. אבל עם הפנסיה הזאת או בלעדיה, דלייני (שאף אחד לא מבטיח לו מראש שישאר 3 שנים בליגה) מקריב כאמור סכום לא מבוטל של כסף.

התייחסתי להחלטיות הלא מוסברת מההודעה שלך לגבי תוכניות פנסיה אחרות, וספציפית לתוכנית ה-401k (בהשוואה לתוכניות פנסיה אחרות) - שזו תוכנית אופציונלית, למי מהשחקנים שבוחר להצטרף אליה. ולא, אתה לא יכול להשוות את תנאי הפנסיה הללו (שידועים ומפורסמים בפומבי) לפנסיה שקיימת או לא קיימת במקומות אחרים, מהסיבה הפשוטה שאינך מכיר/בקיא בכל תוכניות הפנסיות המוצעות בכל ליגה וקבוצה באירופה - וגם אני לא. על אף שאני כן מכיר שקיימות תוכניות פנסיה בליגות כדורגל מסויימות באירופה, ולכן אני מניח שקיימות כאלו גם בליגות/קבוצות כדורסל מסויימות באירופה. זה הכל. לדבר על התוכנית הזאת בהשוואה לתוכניות אחרות, שאיננו מכירים את התנאים שלהן (במקרה שאכן מציעים/מחייבים להפריש), זה בדיוק ההגדרה של "לדבר באוויר".
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 12 יולי 2016, 23:55, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שועל » 12 יולי 2016, 23:54

למרות ההופעות הלא מרשימות שלו עד כה, באריזונה מתלהבים מהשילוב בין בחירת הדראפט ממכבי תל אביב לחברו שהגיע בטרייד מסקרמנטו. בנדר כיכב באולפן ליגת הקיץ של פיניקס והפגין חוש הומור מרשים

http://sports.walla.co.il/item/2978614

:eek
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי rc4991 » 12 יולי 2016, 23:55

בינתיים מפרסמים שדיווחי השכר של דילייני לא היו נכונים והוא ירוויח 2.5 מיליון דולר לעונה ולא לשנתיים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 12 יולי 2016, 23:57

rc4991 כתב:בינתיים מפרסמים שדיווחי השכר של דילייני לא היו נכונים והוא ירוויח 2.5 מיליון דולר לעונה ולא לשנתיים

אכן, שזה עדיין פי 2 פחות ממה שהוצע לו באירופה.
אבל די מדהים שתוך יומיים השכר שלו בתקשורת הוקפץ כפליים, ועוד פעמיים (קפץ מ-600 אלף ל-1.2 מיליון אתמול, ומ-1.2 מיליון ל-2.5 מיליון היום).
מחר בכלל יגידו לנו שהוא חתם על חוזה של 5 מיליון דולר (טוב, זה כבר בוודאות לא אפשרי מבחינת תקרת השכר של אטלנטה) ולא יהיה על מה להתווכח.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אחדשיודע » 13 יולי 2016, 00:19

שועל כתב:למרות ההופעות הלא מרשימות שלו עד כה, באריזונה מתלהבים מהשילוב בין בחירת הדראפט ממכבי תל אביב לחברו שהגיע בטרייד מסקרמנטו. בנדר כיכב באולפן ליגת הקיץ של פיניקס והפגין חוש הומור מרשים

http://sports.walla.co.il/item/2978614

:eek

חמוד. מקווה שזה יספיק לו בשביל להפוך למשהו בליגה הזאת.
אחדשיודע

הודעהעל ידי LIAV10 » 13 יולי 2016, 00:29

מת עליו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר