המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:הוא הולך להיות רכז שלישי באטלנטה - אחרי דניס שרדר וג'ארט ג'ק.
הסיכוי שרכז שלישי יקבל חוזה של 5 מיליון דולר ברוטו לעונה בגיל 29 אומנם לא מאוד מאוד מופרך (במקרה שירשים בהזדמנויות שיקבל), אבל גם לא גבוה במיוחד, בלשון המעטה.
הוא בכל מקרה לא צפוי להחזיר את הסכומים שהיה יכול להרוויח בשנתיים הקרובות באירופה, או לפחות קשה להאמין שיעשה זאת.
לגבי תוכנית מסודרת לפנסיה לאירופאים - אני מכיר שיש דבר כזה בליגות כדורגל בכירות (וגם לא כל כך בכירות האמת) באירופה.
אני מניח שלקבוצות כמו ברצלונה וריאל מדריד (שמועדוני הכדורסל שלהם נמצאים תחת אותה קורת גג) יש משהו בנושא הזה.
ובלי קשר, כמו שאתה ואני מפרישים לפנסיה - כך יכול לעשות כל אחד.
jay כתב:רוצה לא רוצה - מאוד קשר לדיון. יש GUARANTEED ויש בוא תשים עכשיו את הכסף שלך ואתה כנראה תראה אותו בסוף החיים.
סכומי פנסיה - מאוד קשר לדיון. גם אם ליגות מסוימות מציעות תנאים קיקיוניים משלהם, זה לא מזכיר במאומה פנסיית NBA ואמריקאים לא קופצים על זה.
כמו שאמרתי, לא נכנסתי ל-401K שזה יותר דומה לפנסיה שאתה מכיר, וזה נוסף על הסכומים של הפנסיה שדיברתי עליה, וכן, זה מאוד משמעותי.
זו לא הנחה, קראתי ושמעתי הרבה עדויות של שחקנים.
לא ברור לי הזילזול שלך ולמה אתה קופץ להתווכח בכזו החלטיות כשאתה בעצמך לא יודע מה הולך. ומשום זו ההחלטיות שלי שמפריעה לך.
jol9 כתב:התרעת "עוד ויכוח ארוך עם אחדשיודע"
jol9 כתב:התרעת "עוד ויכוח ארוך עם אחדשיודע"
rc4991 כתב:jol9 כתב:התרעת "עוד ויכוח ארוך עם אחדשיודע"
למה היטלר מאונן?
rc4991 כתב:jol9 כתב:התרעת "עוד ויכוח ארוך עם אחדשיודע"
למה היטלר מאונן?
Asf כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:התרעת "עוד ויכוח ארוך עם אחדשיודע"
למה היטלר מאונן?
כי הוא כנראה על ספה.
(ספה זה הדבקון החדש)
Asf כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:התרעת "עוד ויכוח ארוך עם אחדשיודע"
למה היטלר מאונן?
כי הוא כנראה על ספה.
(ספה זה הדבקון החדש)
אחדשיודע כתב:jay כתב:רוצה לא רוצה - מאוד קשר לדיון. יש GUARANTEED ויש בוא תשים עכשיו את הכסף שלך ואתה כנראה תראה אותו בסוף החיים.
סכומי פנסיה - מאוד קשר לדיון. גם אם ליגות מסוימות מציעות תנאים קיקיוניים משלהם, זה לא מזכיר במאומה פנסיית NBA ואמריקאים לא קופצים על זה.
כמו שאמרתי, לא נכנסתי ל-401K שזה יותר דומה לפנסיה שאתה מכיר, וזה נוסף על הסכומים של הפנסיה שדיברתי עליה, וכן, זה מאוד משמעותי.
לא ברור לי הזילזול שלך ולמה אתה קופץ להתווכח בכזו החלטיות כשאתה בעצמך לא יודע מה הולך. ומשום זו ההחלטיות שלי שמפריעה לך.
אז תקרא שוב את כל ההודעות שלי בנושא הזה. לא הצגתי שום דבר שאין לי מידע מדויק לגביו כעובדה מוחלטת, אלא כהנחה. בניגוד אלייך למשל.
אתה לא מכיר אם יש/אין תוכניות פנסיה במקומות אחרים, אבל קבעת בביטחון שאין משום מה. אתה לבטח לא מכיר את התנאים שיש בכל תוכנית כזאת (אם יש), אבל קבעת בביטחון שהיא מציעה תנאים קיקיוניים משום מה. אז לא, סכומים של תנאי פנסיה אחת אינם רלונוטיים כל עוד אינך מכיר את התנאים והסכומים של הפנסיה השנייה.
לגבי ה-401k, אאל"ט אף אחד לא מחייב את השחקנים להצטרף לתוכנית הזאת, זה לבחירתו של כל שחקן. ולכן גם מה שכתבת בשורה הראשונה לא רלוונטי.
jay כתב:אחדשיודע כתב:jay כתב:רוצה לא רוצה - מאוד קשר לדיון. יש GUARANTEED ויש בוא תשים עכשיו את הכסף שלך ואתה כנראה תראה אותו בסוף החיים.
אז תקרא שוב את כל ההודעות שלי בנושא הזה. לא הצגתי שום דבר שאין לי מידע מדויק לגביו כעובדה מוחלטת, אלא כהנחה. בניגוד אלייך למשל.
אתה לא מכיר אם יש/אין תוכניות פנסיה במקומות אחרים, אבל קבעת בביטחון שאין משום מה. אתה לבטח לא מכיר את התנאים שיש בכל תוכנית כזאת (אם יש), אבל קבעת בביטחון שהיא מציעה תנאים קיקיוניים משום מה. אז לא, סכומים של תנאי פנסיה אחת אינם רלונוטיים כל עוד אינך מכיר את התנאים והסכומים של הפנסיה השנייה.
לגבי ה-401k, אאל"ט אף אחד לא מחייב את השחקנים להצטרף לתוכנית הזאת, זה לבחירתו של כל שחקן. ולכן גם מה שכתבת בשורה הראשונה לא רלוונטי.
מי אמר שאני לא מכיר? אתה. כמו כל הדברים האחרים ש"הנחת". אתה היחידי שיוצא פה בינתיים בקביעות לא מבוססות, רק שאצלך קביעה כזו היא הנחה. אולי זה מלשון ההנחה שאתה מעניק לעצמך.
כשנוח לך, העיקר שלשחקנים יש את האופציה להפריש. אבל פתאום כשזה לא מתאים, אז למי אכפת שיש להם אופציה כזאת! לא משנה שבכלל לא הבנת מה ההבדל בין ההפרשות.
פעם אחרונה: היכולת להפריש לעצמך כסף לפנסיה באיזו קופה שאלוהים יודע מה יהיה איתה בקראסנודר נגיד, אם בכלל, היא לחלוטין אינה ברת השוואה לפנסיה בטוחה בתנאים ידועים מראש ללא הפרשה, יחד עם היכולת להפריש עם מאצ'ינג של 140% מהמעסיק. וזה לא אני אומר, זה השחקנים אומרים. ונלך עוד צעד קדימה, זה אפילו לא משנה אם הם צודקים ברדיפה שלהם אחרי הפנסיה של הליגה או לא, זה רק מראה מה הם חושבים על ה"פנסיות" האחרות והאם הם משקיעים בהן.
rc4991 כתב:בינתיים מפרסמים שדיווחי השכר של דילייני לא היו נכונים והוא ירוויח 2.5 מיליון דולר לעונה ולא לשנתיים
שועל כתב:למרות ההופעות הלא מרשימות שלו עד כה, באריזונה מתלהבים מהשילוב בין בחירת הדראפט ממכבי תל אביב לחברו שהגיע בטרייד מסקרמנטו. בנדר כיכב באולפן ליגת הקיץ של פיניקס והפגין חוש הומור מרשים
http://sports.walla.co.il/item/2978614
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים