פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
17 דצמבר 2016, 18:48
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 32897.html"יש אחריות לשחקנים. אנחנו מאוד אוהבים את רמי הדר כמאמן וכאדם.
המסר שאני רוצה להעביר לאוהדים זה שלהיות אוהד זה לא רק ברגעים הכי טובים, צריך לתמוך בקבוצה גם בתקופות פחות טובות. זה הרגעים שאנחנו הכי צריכים אותם".עוד אחד שצריך לטוס מפה בסוף העונה. מה עם איזה התנצלות על המשחק ביום חמישי? או אולי איזה זריקה לשלוש שתיכנס לסל ביורוליג, נניח?
17 דצמבר 2016, 18:49
אני בכלל הבנתי שאוהד אמיתי דוחף את הקבוצה גם בחו''ל
שיפסיקו לשנות את המונחים כל הזמן
17 דצמבר 2016, 19:05
באמת לא מובן איך בחור בגילו ועם הניסיון שלו לא עומד בלחץ של משחקי היורוליג.
המשחק הטוב האחרון שלו היה מול באיירן אי שם לפני 3 שנים.
17 דצמבר 2016, 19:09
שועל כתב:באמת לא מובן איך בחור בגילו ועם הניסיון שלו לא עומד בלחץ של משחקי היורוליג.
אין לזה קשר לעמידה בלחץ. הוא בן 33,רק שבניגוד לשחקנים אחרים הוא לא שמר על הגוף שלו בכלל אז הוא משחק כמו מישהו בן 36. הוא לא יכול להוציא זריקה עם מבט נקי ביורוליג, זה ההבדל
17 דצמבר 2016, 19:13
הוא פשוט מתרגל לתפקיד שהוא יקבל במועדון לאחר פרישתו.
שחקן בינוני, אופי דוחה. וזה היה רלוונטי גם אם היה נותן עונה אירופית טובה. מזמן היה צריך להיות בחוץ.
17 דצמבר 2016, 19:13
שחף1 כתב:שועל כתב:באמת לא מובן איך בחור בגילו ועם הניסיון שלו לא עומד בלחץ של משחקי היורוליג.
אין לזה קשר לעמידה בלחץ. הוא בן 33,רק שבניגוד לשחקנים אחרים הוא לא שמר על הגוף שלו בכלל אז הוא משחק כמו מישהו בן 36. הוא לא יכול להוציא זריקה עם מבט נקי ביורוליג, זה ההבדל
הוא לא קולע ביורוליג שלשות שהוא קולע בקלות בליגה.
17 דצמבר 2016, 19:16
פניני לא שונה בכלום משאר הסגל- כולם לא צריכים להיות פה(חוץ מאנדרו וסוני)
17 דצמבר 2016, 19:18
שועל כתב:שחף1 כתב:שועל כתב:באמת לא מובן איך בחור בגילו ועם הניסיון שלו לא עומד בלחץ של משחקי היורוליג.
וכמה שחקנים אנחנו מכירים שאוכלים את הליגה שלנו פה בקלות בלי אפשרות לדגדג את היורוליג?
17 דצמבר 2016, 19:18
שועל כתב:שחף1 כתב:שועל כתב:באמת לא מובן איך בחור בגילו ועם הניסיון שלו לא עומד בלחץ של משחקי היורוליג.
כשאתה מקבל זריקה פנויה אחרי שהחטאת 5 זריקות לפני כן האחוזים שלך ירדו כי הביטחון העצמי שלך ירד, אלא אם אתה קלעי בלי מצפון כמו בלו או ג׳ייסי קרול. פניני הוא לא בלו
17 דצמבר 2016, 19:33
yanay21 כתב:הוא פשוט מתרגל לתפקיד שהוא יקבל במועדון לאחר פרישתו.
שחקן בינוני, אופי דוחה. וזה היה רלוונטי גם אם היה נותן עונה אירופית טובה. מזמן היה צריך להיות בחוץ.
עדיין מחזיק את מכבי בליגה.
17 דצמבר 2016, 19:36
roy1000 כתב:yanay21 כתב:הוא פשוט מתרגל לתפקיד שהוא יקבל במועדון לאחר פרישתו.
עדיין מחזיק את מכבי בליגה.
ועדיין צריך לעוף. זה לא שווה את זה
17 דצמבר 2016, 20:22
אני אוהב את פניני. אין לי שום בעיה עם הדברים שהוא אומר.
זה לא התפקיד שלו לדרוש מהפכות בניהול של הקבוצה.
17 דצמבר 2016, 20:22
jol9 כתב:אני אוהב את פניני. אין לי שום בעיה עם הדברים שהוא אומר.
17 דצמבר 2016, 20:25
jol9 כתב:אני אוהב את פניני. אין לי שום בעיה עם הדברים שהוא אומר.
לא מדברים על זה. הקבוצה נראתה כמו זבל ביום חמישי, לפחות שיבוא ויתנצל על הדבר הזה
17 דצמבר 2016, 20:27
שחף1 כתב:jol9 כתב:אני אוהב את פניני. אין לי שום בעיה עם הדברים שהוא אומר.
לא מדברים על זה. הקבוצה נראתה כמו זבל ביום חמישי, לפחות שיבוא ויתנצל על הדבר הזה
הוא התנצל. תקרא את הכתבה.
17 דצמבר 2016, 20:30
קפטן מכבי ת"א, גיא פניני, ששוחח עם האוהדים והתנצל בפניהם לאחר התבוסה בבלגרד יודע שזה הזמן עבור השחקנים לעשות חשבון נפש: "זה לא קל ולא כיף להיפרד ממאמן שהיה איתנו מפתיחת העונה. ננסה לשפר את המצב. יש המון מה להגיד על מה שקרה, אבל עדיף שכל אחד יתרכז בעצמו כרגע".
בסיום הקפטן הבהיר שהשחקנים לא מתנערים מאחריות למצב אליו נקלעה הקבוצה: "יש אחריות לשחקנים. אנחנו מאוד אוהבים את רמי הדר כמאמן וכאדם. המסר שאני רוצה להעביר לאוהדים זה שלהיות אוהד זה לא רק ברגעים הכי טובים, צריך לתמוך בקבוצה גם בתקופות פחות טובות. זה הרגעים שאנחנו הכי צריכים אותם".
לא רואה פה התנצלות. בעיני אין לו זכות לבוא ולהרצות לאוהדים על מה זה תמיכה.
17 דצמבר 2016, 20:31
"יש אחריות לשחקנים" נשמע לי כמו התנצלות.
17 דצמבר 2016, 20:35
זאת לקיחת אחריות. שזה נחמד.
אם היה בא ואומר ״אני מתנצל בפני האוהדים על התצוגה ביום חמישי. מבטיח שנהיה טובים יותר, ומקווה שהם יבואו לתמוך בנו בגביע מחר. זה חשוב לנו בעיקר בתקופה של משבר״. זה היה נראה לי הגיוני. לספר לאוהדים מה זה אוהד כשאתה קולע 6% לשלוש ביורוליג!!! זה חוצפה. שכל אחד יעשה את העבודה שלו
17 דצמבר 2016, 20:35
מסכים עם שחף
17 דצמבר 2016, 21:09
שמח לראות שעוד אנשים פה לא אוהבים אותו
הוא כבר 3 שנים לא ברמה