המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:באמת לא מובן איך בחור בגילו ועם הניסיון שלו לא עומד בלחץ של משחקי היורוליג.
המשחק הטוב האחרון שלו היה מול באיירן אי שם לפני 3 שנים.
שחף1 כתב:שועל כתב:באמת לא מובן איך בחור בגילו ועם הניסיון שלו לא עומד בלחץ של משחקי היורוליג.
אין לזה קשר לעמידה בלחץ. הוא בן 33,רק שבניגוד לשחקנים אחרים הוא לא שמר על הגוף שלו בכלל אז הוא משחק כמו מישהו בן 36. הוא לא יכול להוציא זריקה עם מבט נקי ביורוליג, זה ההבדל
שועל כתב:שחף1 כתב:שועל כתב:באמת לא מובן איך בחור בגילו ועם הניסיון שלו לא עומד בלחץ של משחקי היורוליג.
אין לזה קשר לעמידה בלחץ. הוא בן 33,רק שבניגוד לשחקנים אחרים הוא לא שמר על הגוף שלו בכלל אז הוא משחק כמו מישהו בן 36. הוא לא יכול להוציא זריקה עם מבט נקי ביורוליג, זה ההבדל
הוא לא קולע ביורוליג שלשות שהוא קולע בקלות בליגה.
שועל כתב:שחף1 כתב:שועל כתב:באמת לא מובן איך בחור בגילו ועם הניסיון שלו לא עומד בלחץ של משחקי היורוליג.
הוא לא קולע ביורוליג שלשות שהוא קולע בקלות בליגה.
yanay21 כתב:הוא פשוט מתרגל לתפקיד שהוא יקבל במועדון לאחר פרישתו.
שחקן בינוני, אופי דוחה. וזה היה רלוונטי גם אם היה נותן עונה אירופית טובה. מזמן היה צריך להיות בחוץ.
roy1000 כתב:yanay21 כתב:הוא פשוט מתרגל לתפקיד שהוא יקבל במועדון לאחר פרישתו.
שחקן בינוני, אופי דוחה. וזה היה רלוונטי גם אם היה נותן עונה אירופית טובה. מזמן היה צריך להיות בחוץ.
עדיין מחזיק את מכבי בליגה.
jol9 כתב:אני אוהב את פניני. אין לי שום בעיה עם הדברים שהוא אומר.
זה לא התפקיד שלו לדרוש מהפכות בניהול של הקבוצה.
jol9 כתב:אני אוהב את פניני. אין לי שום בעיה עם הדברים שהוא אומר.
שחף1 כתב:jol9 כתב:אני אוהב את פניני. אין לי שום בעיה עם הדברים שהוא אומר.
לא מדברים על זה. הקבוצה נראתה כמו זבל ביום חמישי, לפחות שיבוא ויתנצל על הדבר הזה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־6 אורחים