יום חמישי: מכבי - קאנטו , 21:00 ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

יום חמישי: מכבי - קאנטו , 21:00 ערוץ 10

הודעהעל ידי where is the love? » 04 פברואר 2012, 21:33

אז חברים וחברות מדברים על המון משחקים שהם משחקי עונה ובכן זה באמת משחק עונה כולנו יודעים שיש מצב לסיים מקום שני ולפגוש אולי את קאזאן שלמרות שהיא הרבה הרבה הרבה יותר טובה מאתנו יש לנו סיכוי מסויים כי לקבוצה שלנו יש ניסיון במעמד הזה וזה כמובן עדיף על פנאתינייקוס אבל עד אז המסע ארוך.

מעכשיו לה משנה מה היה, לא מנשה אדריאטית או פארמר או ריבים או וויכיחום או שחקנים גרועים או טעויות של בלאט, עכשיו כולנו מגיעים לנוקיה בחמישי ונותנים את הגרון כי לא רק שאנחנו צריכים לנצח אלא אנחנו צריכים לנצח ביותר מ-8 . אני מאמין שנעשה את זה בעזרת השם !!!
יש לנו שבוע להתכונן וגם לדבר כאן על תרד המשחק הגדול , אני כבר לא יכול לחכות יותר!

הפעם יש לי שיר שמבטא את ההשארות בחשיכה, כי אני מרגיש שנשארנו קצת בחשיכה והאוהבה שלנו מכבי עדיין לא חזרה ולכן :

I know that you love me, there's no need to talk
I see the look in your eyes and I got the proof
And there are no lies on your body, so take off your dress
I just want to get at the truth
I know that you love me, there's no need to talk
I see the look in your eyes and I got the proof
And there are no lies on your body, so take off your dress
I just want to get at the truth
And there are so many things that I just got to know
You tell me who! You tell me where! You tell me when!
But don't tell me now, I don't need any answers tonight
I just need some love, so turn out the lights
And I'll be left in the dark again
Left in the dark again
Left Iin the dark again
Left Iin the dark again

שיהיה לכולנו בהצלחה, טענות מענות שאלות ושאר ירקות בתרד הזה בואו נתחיל להתכונן !!!! :heart :heart :heart
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

Re: יום חמישי: מכבי - קאנטו , 21:00 ערוץ 10

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 פברואר 2012, 21:45

קאזאן הרבה יותר טובה ממכבי?
לא ידעתי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 פברואר 2012, 22:00

כל פעם שמנצחים עם משחק יפה ומהנה לקהל בלאט והשחקנים אומרים שזה מה שקורה כשיש זמן להתאמן ולהתכונן..עכשיו יש 4 ימים עד לקאנטו..נראה מה יהיה ואיזה משחק נקבל..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 05 פברואר 2012, 06:37

LIAV10 כתב:קאזאן הרבה יותר טובה ממכבי?
לא ידעתי..

ליאב, אני מסתכל על איך שהקבוצה עצמה נראית וכקבוצה קאזאן כרגע נראית הרבה יותר טובה. אם חושבים על לשחק ברוסיה זה די קשה.

כך או כך זה צרות של עשירים, הלוואי ונעלה וקודם כל צריך לנצח את קאנטו ולא רק לנצח אלא יותר מ-8.
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי yzafrir » 05 פברואר 2012, 06:51

Holiday_Armadillo כתב:כל פעם שמנצחים עם משחק יפה ומהנה לקהל בלאט והשחקנים אומרים שזה מה שקורה כשיש זמן להתאמן ולהתכונן..עכשיו יש 4 ימים עד לקאנטו..נראה מה יהיה ואיזה משחק נקבל..

האמת , חוץ מהניצחון על מדריד (שגם בו היו עליות וירידות ) אני לא זוכר העונה משחק אחד שממש נהנתי בו לכל אורכו .

לגבי המשחק עצמו , יהיה קשה מאוד וההפרש הזה לא קל במיוחד עם איך שמכבי ניראת . כמו במשחק הקודם , צריך להיזהר ממיקוב שגם אם לא קולע הרבה , הוא יודע להפוך את אילו שלידו לטובים יותר . היה יכול להות מחליף הרבה יותר ראוי לאיידסון מסמית...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי where is the love? » 05 פברואר 2012, 07:00

yzafrir כתב:
Holiday_Armadillo כתב:כל פעם שמנצחים עם משחק יפה ומהנה לקהל בלאט והשחקנים אומרים שזה מה שקורה כשיש זמן להתאמן ולהתכונן..עכשיו יש 4 ימים עד לקאנטו..נראה מה יהיה ואיזה משחק נקבל..

האמת , חוץ מהניצחון על מדריד (שגם בו היו עליות וירידות ) אני לא זוכר העונה משחק אחד שממש נהנתי בו לכל אורכו .

לגבי המשחק עצמו , יהיה קשה מאוד וההפרש הזה לא קל במיוחד עם איך שמכבי ניראת . כמו במשחק הקודם , צריך להיזהר ממיקוב שגם אם לא קולע הרבה , הוא יודע להפוך את אילו שלידו לטובים יותר . היה יכול להות מחליף הרבה יותר ראוי לאיידסון מסמית...

אני מאוד נהנתי במשחקים של נגד אפס, במיוחד במשחק הבית.
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי yzafrir » 05 פברואר 2012, 07:15

צודק , גם נגד אפס בבית היה משחק מצויין אבל זהו בערך...

יש מצב שגם אם מכבי ינצחו בהפרש הרצוי עדיין לא יעלו כי לקאנטו נשארו שני משחקים שאחד בבית נגד ברצלונה שמגיע אחרי שהבטיח את המקום הראשון ואחד נגד ז'אל בחוץ שכבר איבדה כל סיכוי להעפיל....
בקיצור כבר לא הכל תלוי בנו .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 05 פברואר 2012, 07:42

שץי שאלות עיקריות לקראת יום חמישי:
1. המצב הפיזי של השחקנים, שאמור להיות סביר אחרי כמה ימים ללא משחק.
2. היכולת להתמודד עם הלחץ שמשחק כזה טומן בחובו. פעם ראשונה העונה שיש למכבי משחק של להיות או לחדול.

השלכות תוצאת המשחק ברורות:
הפסד ואנחנו בחוץ, נצחון עד 8 הפרש ואנחנו זקוקים לנצחון ביתי על ז'לגיריס ושני הפסדים של קאנטו (בבית נגד ברצלונה ובקובנה) כדי לעלות ונצחון מעל 8 הפרש ומספיק הפסד אחד של קאנטו כדי לעלות. כלומר נצחון מעל 8 הפרש ככל הנראה יעלה אותנו לרבע הגמר ואילו נצחון דחוק ישאיר את גורלנו בידיים של האיטלקים.

מכבי טובה יותר מקאנטו, השאלה עד כמה חדים יבואו השחקנים והמאמן. אין שום סיבה לרוטציות של 12 שחקנים ואין לשחקנים כמו בורשטיין ושאייר מה לחפש על המגרש. בנוסף, פאפאס חייב לשחק הרבה יותר דקות ולא ברור לי למה בלאט לא מאפשר את זה, כי כשהוא על המגרש ההתקפה זורמת בצורה הכי טובה. אני במקום בלאט הייתי מחלק את עמדת הרכז בין פאפאס (ברוב המשחק) לבין אוחיון ונותן ללנגפורד לשחק כמה שהוא יכול, כאשר מאלט מחליף אותו בעמדה 2 וגם משחק יחד איתו (על חשבון סמית). לטעמי הקו האחורי הכי טוב היום כולל את פאפאס יחד עם מאלט ולנגפורד יחד בחמישיה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 05 פברואר 2012, 07:51

קודי כתב:שץי שאלות עיקריות לקראת יום חמישי:
2. היכולת להתמודד עם הלחץ שמשחק כזה טומן בחובו. פעם ראשונה העונה שיש למכבי משחק של להיות או לחדול.

הפסד ואנחנו בחוץ, נצחון עד 8 הפרש ואנחנו זקוקים לנצחון ביתי על ז'לגיריס ושני הפסדים של קאנטו (בבית נגד ברצלונה ובקובנה) כדי לעלות ונצחון מעל 8 הפרש ומספיק הפסד אחד של קאנטו כדי לעלות. כלומר נצחון מעל 8 הפרש ככל הנראה יעלה אותנו לרבע הגמר ואילו נצחון דחוק ישאיר את גורלנו בידיים של האיטלקים.
מכבי טובה יותר מקאנטו, השאלה עד כמה חדים יבואו השחקנים והמאמן. אין שום סיבה לרוטציות של 12 שחקנים ואין לשחקנים כמו בורשטיין ושאייר מה לחפש על המגרש. בנוסף, פאפאס חייב לשחק הרבה יותר דקות ולא ברור לי למה בלאט לא מאפשר את זה, כי כשהוא על המגרש ההתקפה זורמת בצורה הכי טובה. אני במקום בלאט הייתי מחלק את עמדת הרכז בין פאפאס (ברוב המשחק) לבין אוחיון ונותן ללנגפורד לשחק כמה שהוא יכול, כאשר מאלט מחליף אותו בעמדה 2 וגם משחק יחד איתו (על חשבון סמית). לטעמי הקו האחורי הכי טוב היום כולל את פאפאס יחד עם מאלט ולנגפורד יחד בחמישיה.

גם ניצחון מעל 8 עדיין משאיר את הגורל שלנו בידי האיטלקים שצריכים לנצח את ברצלונה בבית שמגיעה למשחק כשאין לה על מה לשחק יותר (הבטיחה את המקום הראשון...) ונגד ז'אל בחוץ שכבר איבדה עניין...

לגבי מי צריך לשחק , מי שיהיה טוב שישחק ולא מי שהמאמן אוהב...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 05 פברואר 2012, 07:59

yzafrir כתב:
קודי כתב:שץי שאלות עיקריות לקראת יום חמישי:

גם ניצחון מעל 8 עדיין משאיר את הגורל שלנו בידי האיטלקים שצריכים לנצח את ברצלונה בבית שמגיעה למשחק כשאין לה על מה לשחק יותר (הבטיחה את המקום הראשון...) ונגד ז'אל בחוץ שכבר איבדה עניין...

לגבי מי צריך לשחק , מי שיהיה טוב שישחק ולא מי שהמאמן אוהב...

לגבי המשחק של קאנטו נגד ברצלונה - הפסד של הספרדים בהפרש גבוה מ-5 יכול לסכן את המקום הראשון שלהם ולכן כן יהיה להם על מה לשחק. מעבר לכך, אם ננצח בברצלונה (שגם לה אין בשביל מה לשחק) אז לא מעניין מה קאנטו יעשו... בכל מקרה, אני לא רואה את קאנטו מנצחת בשני המשחקים שנותרו לה אבל בהחלט רואה אותם לוקחים אחד מהם ולכן לדעתי כל תוצאה שהיא פחות מנצחון ב-9 הפרש היא רעה מאוד עבורנו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 05 פברואר 2012, 08:13

ברצלונה סביר להניח שתגיע למשחק נגדם עם מאזן של 4-0 וקאנטו אם יפסידו לנו יגיעו עם 2-2 כך שהפסד של ברצלונה לא יסכן אותם , מקסימום יגרום להם לנצח את מכבי בבית שזו משימה לא מסובכת יותר מידי בשבילם...
לקנטו יספיק גם ניצחון בפחות מ-5 כדי להגדיל מאוד את הסיכויי שלהם לעלות כשרק יצטרכו לנצח את ז'אל בחוץ...
בכל מקרה קאנטו תלוייה בעצמה , מנצחת את שני המשחקים = עולה לטופ 8 ....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי where is the love? » 05 פברואר 2012, 08:25

אני חושב שאם מכבי לא ינצחו את קאנטו ביותר מ-8 אז לא מגיע לה לעלות.

באשר למשחקים של קאנטו מול ברצלונה , אני חושב שברצלונה כן יבואו לנצח.
לגבי זלגיריס בחוץ האוהדים בקובנה תמיד באים ותמיד יבואו לשחק כדורסל טוב ככה שם לא יתנו את המשחק.

בכל אופן במידה ומכבי לא תעלה זה יהיה ממש חבל.
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי yzafrir » 05 פברואר 2012, 10:21

אני גם מאמין שברצלונה יבואו לנצח ושז'אלגיריס ילחמו עד הסוף כי אני מאמין בהגינות בספורט אבל העובדות הם שקאנטו תלוייה בעצמה יותר כרגע ושתי ניצחונות האלו מעלים אותה . אלא אם אנחנו ננצח את ברצלונה בחוץ ואז יש חשיבות לנצח את קאנטו מעל 8...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי where is the love? » 05 פברואר 2012, 10:27

yzafrir כתב:אני גם מאמין שברצלונה יבואו לנצח ושז'אלגיריס ילחמו עד הסוף כי אני מאמין בהגינות בספורט אבל העובדות הם שקאנטו תלוייה בעצמה יותר כרגע ושתי ניצחונות האלו מעלים אותה . אלא אם אנחנו ננצח את ברצלונה בחוץ ואז יש חשיבות לנצח את קאנטו מעל 8...

מה שכן אחרי קאנטו יש פגרה שבוע, ככה שאנחנו נהיה במתח הרבה זמן....
בשבוע שאחרי מגיעה חולון בכושר טוב מאוד ועם הקהל הגדול שלה ורצון של פיני ושמיר עלול לגרום לנו לא להגיע לגמר.

אבל בכל זאת זה רחוק מאתנו, היום יום ראשון וחמישי הוא פשוט משחק עונה על כל הקופה!
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי jol9 » 05 פברואר 2012, 12:37

yzafrir כתב:אני גם מאמין שברצלונה יבואו לנצח ושז'אלגיריס ילחמו עד הסוף כי אני מאמין בהגינות בספורט אבל העובדות הם שקאנטו תלוייה בעצמה יותר כרגע ושתי ניצחונות האלו מעלים אותה . אלא אם אנחנו ננצח את ברצלונה בחוץ ואז יש חשיבות לנצח את קאנטו מעל 8...

לא מבין למה צריך לחפש את העניינים האלה. מי יודע מה יהיה?
מכבי צריכה לבוא ולנצח ולא להתעסק בחישובים.

את המשחק בבארסה, אין הרבה סיכוי להוציא, אבל את שני המשחקים הבאים צריך לנצח ולהגיע לבארסה במצב של 3-3.

בכל מקרה, מכבי קבוצה טובה שמגיע לה לעלות לטופ 8, ואני גם מאמין שנעשה את זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Lirca » 05 פברואר 2012, 14:37

חבר'ה היינו במצבים הרבה יותר קשים בעבר (מישהו זוכר את שלב הטופ 16 בעונת 2002?). צריכים לקוות שמכבי תראה מה היא יודעת לעשות במצבי לחץ כמו זה שהיא נמצאת בו.
ברור שההפסד בחמישי האחרון מאוד כואב אבל צריך לשים אותו מאחור ולשכוח את מה שהיה שם (חוץ מההפרש כמובן).

דבר אחד בטוח, אם במהלך האחרון של המשחק נצטרך סל אחד בשביל ההפרש, אסור לתת את הכדור לאוחיון (שחלילה לא ישכח כמו במשחק נגד מילאנו בהיכל שיש הפרש שצריך למחוק).
Lirca

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 פברואר 2012, 14:49

צפריר, זה לא מדויק להגיד שגם אם מכבי מנצחת את קאנטו ביותר מ-8 הפרש עדיין קאנטו תלויה רק בעצמה, כי במצב כזה קאנטו תהיה תלויה במכבי בדיוק כמו שמכבי תהיה תלויה בקאנטו.
אם מכבי תנצח את 2 המשחקים הנותרים שלה (עד כמה שזה קשה לראות את מכבי בכושרה הנוכחי מנצחת בברצלונה), אז מכבי תעלה גם אם קאנטו תנצח את 2 המשחקים שלה ב-100 הפרש כל אחד.

נכון שלקאנטו יש משחק בית מול בארסה בעוד שלנו נשאר משחק חוץ נגדם ולכן הסיכויים נוטים קלות לטובת קאנטו, אבל אני מהמרת על כך שבארסה תנצח גם אותם וגם אותנו ולכן זה יהיה תלוי בעיקר בתוצאת המשחק ביום חמישי ומה שנעשה שבוע לאחר מכן מול ז'אלגיריס.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 05 פברואר 2012, 14:59

חנו'ש כתב:צפריר, זה לא מדויק להגיד שגם אם מכבי מנצחת את קאנטו ביותר מ-8 הפרש עדיין קאנטו תלויה רק בעצמה, כי במצב כזה קאנטו תהיה תלויה במכבי בדיוק כמו שמכבי תהיה תלויה בקאנטו.
אם מכבי תנצח את 2 המשחקים הנותרים שלה (עד כמה שזה קשה לראות את מכבי בכושרה הנוכחי מנצחת בברצלונה), אז מכבי תעלה גם אם קאנטו תנצח את 2 המשחקים שלה ב-100 הפרש כל אחד.

נכון שלקאנטו יש משחק בית מול בארסה בעוד שלנו נשאר משחק חוץ נגדם ולכן הסיכויים נוטים קלות לטובת קאנטו, אבל אני מהמרת על כך שבארסה תנצח גם אותם וגם אותנו ולכן זה יהיה תלוי בעיקר בתוצאת המשחק ביום חמישי ומה שנעשה שבוע לאחר מכן מול ז'אלגיריס.

ומה שהם יעשו מול ז'לגיריס. בכלל בכלל לא בטוח שהם ינצחו את הליטאים בחוץ.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 פברואר 2012, 15:02

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:צפריר, זה לא מדויק להגיד שגם אם מכבי מנצחת את קאנטו ביותר מ-8 הפרש עדיין קאנטו תלויה רק בעצמה, כי במצב כזה קאנטו תהיה תלויה במכבי בדיוק כמו שמכבי תהיה תלויה בקאנטו.

זה נכון, אבל אם השבוע מכבי תנצח בהפרש הרצוי ושבוע הבא תנצח את הליטאים בעוד שבארסה תנצח את האיטלקים אז המחזור האחרון יהיה חסר חשיבות כי מכבי תבטיח את העלייה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 05 פברואר 2012, 15:08

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:

זה נכון, אבל אם השבוע מכבי תנצח בהפרש הרצוי ושבוע הבא תנצח את הליטאים בעוד שבארסה תנצח את האיטלקים אז המחזור האחרון יהיה חסר חשיבות כי מכבי תבטיח את העלייה.

גם אם מכבי תגיע עם הגב לקיר במחזור האחרון, זה עדיין לא אבוד. אני מקווה שז'לגיריס תצליח לנצח את בארסה אצלה בבית, כדי שעדיין יהיה להם
עבור מה לשחק, וכדי שבארסה לא תגיע לקאנטו בשביל לטייל בפיאצות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־17 אורחים