04 פברואר 2012, 21:33
04 פברואר 2012, 21:45
04 פברואר 2012, 22:00
05 פברואר 2012, 06:37
LIAV10 כתב:קאזאן הרבה יותר טובה ממכבי?
לא ידעתי..
05 פברואר 2012, 06:51
Holiday_Armadillo כתב:כל פעם שמנצחים עם משחק יפה ומהנה לקהל בלאט והשחקנים אומרים שזה מה שקורה כשיש זמן להתאמן ולהתכונן..עכשיו יש 4 ימים עד לקאנטו..נראה מה יהיה ואיזה משחק נקבל..
05 פברואר 2012, 07:00
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל פעם שמנצחים עם משחק יפה ומהנה לקהל בלאט והשחקנים אומרים שזה מה שקורה כשיש זמן להתאמן ולהתכונן..עכשיו יש 4 ימים עד לקאנטו..נראה מה יהיה ואיזה משחק נקבל..
האמת , חוץ מהניצחון על מדריד (שגם בו היו עליות וירידות ) אני לא זוכר העונה משחק אחד שממש נהנתי בו לכל אורכו .
לגבי המשחק עצמו , יהיה קשה מאוד וההפרש הזה לא קל במיוחד עם איך שמכבי ניראת . כמו במשחק הקודם , צריך להיזהר ממיקוב שגם אם לא קולע הרבה , הוא יודע להפוך את אילו שלידו לטובים יותר . היה יכול להות מחליף הרבה יותר ראוי לאיידסון מסמית...
05 פברואר 2012, 07:15
05 פברואר 2012, 07:42
05 פברואר 2012, 07:51
קודי כתב:שץי שאלות עיקריות לקראת יום חמישי:
1. המצב הפיזי של השחקנים, שאמור להיות סביר אחרי כמה ימים ללא משחק.
2. היכולת להתמודד עם הלחץ שמשחק כזה טומן בחובו. פעם ראשונה העונה שיש למכבי משחק של להיות או לחדול.
השלכות תוצאת המשחק ברורות:
הפסד ואנחנו בחוץ, נצחון עד 8 הפרש ואנחנו זקוקים לנצחון ביתי על ז'לגיריס ושני הפסדים של קאנטו (בבית נגד ברצלונה ובקובנה) כדי לעלות ונצחון מעל 8 הפרש ומספיק הפסד אחד של קאנטו כדי לעלות. כלומר נצחון מעל 8 הפרש ככל הנראה יעלה אותנו לרבע הגמר ואילו נצחון דחוק ישאיר את גורלנו בידיים של האיטלקים.
מכבי טובה יותר מקאנטו, השאלה עד כמה חדים יבואו השחקנים והמאמן. אין שום סיבה לרוטציות של 12 שחקנים ואין לשחקנים כמו בורשטיין ושאייר מה לחפש על המגרש. בנוסף, פאפאס חייב לשחק הרבה יותר דקות ולא ברור לי למה בלאט לא מאפשר את זה, כי כשהוא על המגרש ההתקפה זורמת בצורה הכי טובה. אני במקום בלאט הייתי מחלק את עמדת הרכז בין פאפאס (ברוב המשחק) לבין אוחיון ונותן ללנגפורד לשחק כמה שהוא יכול, כאשר מאלט מחליף אותו בעמדה 2 וגם משחק יחד איתו (על חשבון סמית). לטעמי הקו האחורי הכי טוב היום כולל את פאפאס יחד עם מאלט ולנגפורד יחד בחמישיה.
05 פברואר 2012, 07:59
yzafrir כתב:קודי כתב:שץי שאלות עיקריות לקראת יום חמישי:
1. המצב הפיזי של השחקנים, שאמור להיות סביר אחרי כמה ימים ללא משחק.
2. היכולת להתמודד עם הלחץ שמשחק כזה טומן בחובו. פעם ראשונה העונה שיש למכבי משחק של להיות או לחדול.
השלכות תוצאת המשחק ברורות:
הפסד ואנחנו בחוץ, נצחון עד 8 הפרש ואנחנו זקוקים לנצחון ביתי על ז'לגיריס ושני הפסדים של קאנטו (בבית נגד ברצלונה ובקובנה) כדי לעלות ונצחון מעל 8 הפרש ומספיק הפסד אחד של קאנטו כדי לעלות. כלומר נצחון מעל 8 הפרש ככל הנראה יעלה אותנו לרבע הגמר ואילו נצחון דחוק ישאיר את גורלנו בידיים של האיטלקים.
מכבי טובה יותר מקאנטו, השאלה עד כמה חדים יבואו השחקנים והמאמן. אין שום סיבה לרוטציות של 12 שחקנים ואין לשחקנים כמו בורשטיין ושאייר מה לחפש על המגרש. בנוסף, פאפאס חייב לשחק הרבה יותר דקות ולא ברור לי למה בלאט לא מאפשר את זה, כי כשהוא על המגרש ההתקפה זורמת בצורה הכי טובה. אני במקום בלאט הייתי מחלק את עמדת הרכז בין פאפאס (ברוב המשחק) לבין אוחיון ונותן ללנגפורד לשחק כמה שהוא יכול, כאשר מאלט מחליף אותו בעמדה 2 וגם משחק יחד איתו (על חשבון סמית). לטעמי הקו האחורי הכי טוב היום כולל את פאפאס יחד עם מאלט ולנגפורד יחד בחמישיה.
גם ניצחון מעל 8 עדיין משאיר את הגורל שלנו בידי האיטלקים שצריכים לנצח את ברצלונה בבית שמגיעה למשחק כשאין לה על מה לשחק יותר (הבטיחה את המקום הראשון...) ונגד ז'אל בחוץ שכבר איבדה עניין...
לגבי מי צריך לשחק , מי שיהיה טוב שישחק ולא מי שהמאמן אוהב...
05 פברואר 2012, 08:13
05 פברואר 2012, 08:25
05 פברואר 2012, 10:21
05 פברואר 2012, 10:27
yzafrir כתב:אני גם מאמין שברצלונה יבואו לנצח ושז'אלגיריס ילחמו עד הסוף כי אני מאמין בהגינות בספורט אבל העובדות הם שקאנטו תלוייה בעצמה יותר כרגע ושתי ניצחונות האלו מעלים אותה . אלא אם אנחנו ננצח את ברצלונה בחוץ ואז יש חשיבות לנצח את קאנטו מעל 8...
05 פברואר 2012, 12:37
yzafrir כתב:אני גם מאמין שברצלונה יבואו לנצח ושז'אלגיריס ילחמו עד הסוף כי אני מאמין בהגינות בספורט אבל העובדות הם שקאנטו תלוייה בעצמה יותר כרגע ושתי ניצחונות האלו מעלים אותה . אלא אם אנחנו ננצח את ברצלונה בחוץ ואז יש חשיבות לנצח את קאנטו מעל 8...
05 פברואר 2012, 14:37
05 פברואר 2012, 14:49
05 פברואר 2012, 14:59
חנו'ש כתב:צפריר, זה לא מדויק להגיד שגם אם מכבי מנצחת את קאנטו ביותר מ-8 הפרש עדיין קאנטו תלויה רק בעצמה, כי במצב כזה קאנטו תהיה תלויה במכבי בדיוק כמו שמכבי תהיה תלויה בקאנטו.
אם מכבי תנצח את 2 המשחקים הנותרים שלה (עד כמה שזה קשה לראות את מכבי בכושרה הנוכחי מנצחת בברצלונה), אז מכבי תעלה גם אם קאנטו תנצח את 2 המשחקים שלה ב-100 הפרש כל אחד.
נכון שלקאנטו יש משחק בית מול בארסה בעוד שלנו נשאר משחק חוץ נגדם ולכן הסיכויים נוטים קלות לטובת קאנטו, אבל אני מהמרת על כך שבארסה תנצח גם אותם וגם אותנו ולכן זה יהיה תלוי בעיקר בתוצאת המשחק ביום חמישי ומה שנעשה שבוע לאחר מכן מול ז'אלגיריס.
05 פברואר 2012, 15:02
jol9 כתב:חנו'ש כתב:צפריר, זה לא מדויק להגיד שגם אם מכבי מנצחת את קאנטו ביותר מ-8 הפרש עדיין קאנטו תלויה רק בעצמה, כי במצב כזה קאנטו תהיה תלויה במכבי בדיוק כמו שמכבי תהיה תלויה בקאנטו.
אם מכבי תנצח את 2 המשחקים הנותרים שלה (עד כמה שזה קשה לראות את מכבי בכושרה הנוכחי מנצחת בברצלונה), אז מכבי תעלה גם אם קאנטו תנצח את 2 המשחקים שלה ב-100 הפרש כל אחד.
נכון שלקאנטו יש משחק בית מול בארסה בעוד שלנו נשאר משחק חוץ נגדם ולכן הסיכויים נוטים קלות לטובת קאנטו, אבל אני מהמרת על כך שבארסה תנצח גם אותם וגם אותנו ולכן זה יהיה תלוי בעיקר בתוצאת המשחק ביום חמישי ומה שנעשה שבוע לאחר מכן מול ז'אלגיריס.
ומה שהם יעשו מול ז'לגיריס. בכלל בכלל לא בטוח שהם ינצחו את הליטאים בחוץ.
05 פברואר 2012, 15:08
חנו'ש כתב:jol9 כתב:חנו'ש כתב:צפריר, זה לא מדויק להגיד שגם אם מכבי מנצחת את קאנטו ביותר מ-8 הפרש עדיין קאנטו תלויה רק בעצמה, כי במצב כזה קאנטו תהיה תלויה במכבי בדיוק כמו שמכבי תהיה תלויה בקאנטו.
ומה שהם יעשו מול ז'לגיריס. בכלל בכלל לא בטוח שהם ינצחו את הליטאים בחוץ.
זה נכון, אבל אם השבוע מכבי תנצח בהפרש הרצוי ושבוע הבא תנצח את הליטאים בעוד שבארסה תנצח את האיטלקים אז המחזור האחרון יהיה חסר חשיבות כי מכבי תבטיח את העלייה.