Euro 2012

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: Euro 2012

הודעהעל ידי refael » 27 יוני 2012, 21:44

Dperk כתב:
refael כתב:רציתי שפורטוגל תנצח, לא אוהב את הספרדים האלו.
אני מתבאס בשביל רונאלדו אפילו פנדל לא הספיק לבעוט חחח

פשוט בושה הרונאלדו הזה, כל הטריקים שלו בפנדלים וכל הביטחון העצמי, והוא לא בין ארבעת הבועטים הראשונים?? שני הבלמים בועטים לפניו?? איזו פחדנות. למה הוא שמר את עצמו, לחתונה?

בדרך כלל הבועט הכי טוב נשאר אחרון.
להזכיר לך לא מזמן גמר ליגת האלופות הפנדל האחרון בעט דרוגבה.
תמונה
refael

הודעהעל ידי Dperk » 27 יוני 2012, 21:49

refael כתב:
Dperk כתב:

פשוט בושה הרונאלדו הזה, כל הטריקים שלו בפנדלים וכל הביטחון העצמי, והוא לא בין ארבעת הבועטים הראשונים?? שני הבלמים בועטים לפניו?? איזו פחדנות. למה הוא שמר את עצמו, לחתונה?

בדרך כלל הבועט הכי טוב נשאר אחרון.
להזכיר לך לא מזמן גמר ליגת האלופות הפנדל האחרון בעט דרוגבה.

רק חלק מהמאמנים דוגלים בשיטה הזו. חלק גדול דוגל בכך שאם הבועט הכי טוב יבעט אחרון יכול להיות שהוא לא יבעט בכלל.
Dperk

הודעהעל ידי חנו'ש » 27 יוני 2012, 22:22

yiffy כתב:
Dperk כתב:

לפי דעתי הפנדל החמישי, זה שיכול היה להכריע והיה עשוי להיות הקשה ביותר מנטלית, נשמר בשבילו.
באסה ענקית. ציפיתי שאוהדי בארסה שרק מחכים לרונאלדו בכל פינה יאכלו קצת ת'לב. את הכוכב שלהם הם רואים נופל רק פעם ב-4 שנים (כי כשהוא מבזה את הנבחרת בקופה אמריקה אף אחד לא שם לב לזה) ואילו לאידו של רונאלדו כיף להם לשמוח תמיד.

בתור אחת שדי מחבבת את בארסה אני יכולה להגיד לך (ואני כמובן מדברת בשם עצמי בלבד), שרונאלדו ממש לא מעניין אותי.
מה אוהדי בארסה נראים לך?? כמו אוהדי הפועל שרק מעניין אותם לראות את אויבם נופל??
בארסה מביאה להם מספיק הצלחות והשגים ושמחה בשביל שהם רק יחכו לנפילה של רונאלדו בשביל לשמוח.
ובניגוד לרונאלדו, רוב האנשים לא כאלו אובססיביים כלפי יריביהם.....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קובי » 28 יוני 2012, 06:33

ללא קשר לבארסה כלל, כשמביטים בהתנהגות של רונאלדו על המגרש ובהרבה מקרים גם מחוצה לו, קשה מאוד להישאר אדיש.
התנהגות שחצנית, דיבורים מתנשאים, פרצופים על הדשא שגובלת בהתנהגות אינפנטילית. יש שיאמרו פרימדונה.

כשחקן, אין מה לומר - שחקן כדורגל פשוט נפלא ויש לו באמת הכל. מהירות, דריבל, בעיטה, נגיחה. באמת שחקן אדיר.
מה שלא יהפוך אותו לשחקן הטוב ביותר במשחק מעולם ולא משנה מה יהיו השגיו בעתיד (ויש לו עוד למה לשאוף, הוא צעיר), היא ההתנהגות שלו. ע"ע M.J מול קובי.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yiffy » 28 יוני 2012, 06:54

קובי כתב:ללא קשר לבארסה כלל, כשמביטים בהתנהגות של רונאלדו על המגרש ובהרבה מקרים גם מחוצה לו, קשה מאוד להישאר אדיש.
התנהגות שחצנית, דיבורים מתנשאים, פרצופים על הדשא שגובלת בהתנהגות אינפנטילית. יש שיאמרו פרימדונה.

כשחקן, אין מה לומר - שחקן כדורגל פשוט נפלא ויש לו באמת הכל. מהירות, דריבל, בעיטה, נגיחה. באמת שחקן אדיר.
מה שלא יהפוך אותו לשחקן הטוב ביותר במשחק מעולם ולא משנה מה יהיו השגיו בעתיד (ויש לו עוד למה לשאוף, הוא צעיר), היא ההתנהגות שלו. ע"ע M.J מול קובי.

קובי, מישהו ינפץ לך מתישהו את האימאג' שלך על ג'ורדן. הוא אמנם היה חביב על המגרש, אבל די מגעיל מחוצה לו. על הספר Jordan Rules שמעת?

רונאלדו האדם הוא אחת הפיגורות המעצבנות בכדורגל העולמי - אני לא חולק על זה. תמיד חשבתי שהוא סוג של עארס צעצוע, סטייל אלו שתמיד עולים להתקפה במשחקים של ביה"ס ותוקעים בהגנה ובשער את החנונים.

יחד עם זאת, אני לא יכול שלא להעריך את הכדורגל שלו. אני מתחבר לסגנון שלו הרבה יותר מאשר לשל מסי וגם מחזיק ממנו מנהיג לא רע בכלל (אולי לא בפורטוגל, שם יש לא מעט שחקנים עם בעיות אגו). לא חסרים אוהדי בארסה שמלווים אותו כמו צל לכל מקום שיילך, אני מכיר כמה מהיכרות אישית.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי Dperk » 28 יוני 2012, 06:57

קובי כתב:ללא קשר לבארסה כלל, כשמביטים בהתנהגות של רונאלדו על המגרש ובהרבה מקרים גם מחוצה לו, קשה מאוד להישאר אדיש.

אכן, רונאלדו לגמרי מזכיר פרימדונה, והניגוד בינו לבין מסי הצנוע שמכבד את המשחק ואת היריבים, גורמת לשנאה הגדולה כלפיו.

רונאלדו לא מאוד צעיר, בן 27, ובגלל שהוא מבוסס כל כך על מהירות מעניין מתי תגיע הירידה הבלתי נמנעת ומה יקרה לו כתוצאה מכך. בדר"כ שחקנים שהמשחק שלהם מבוסס על מהירות נפגעים הכי מהר והכי קשה כשעוברים את השיא. רונאלדו לא נראה לי מישהו שיהיה מסוגל להמציא את עצמו שוב כקשר מרכז שדה כמו ראיין גיגס.
Dperk

הודעהעל ידי jol9 » 28 יוני 2012, 07:46

Dperk כתב:

זה בדיוק מה שגם אני חשבתי, וגם היתה לי תחושה שזה מה שיהיה. אני מאוד אוהב את רונלדו, וחושב שהוא עילוי, אבל הוא יצא נקניק בקטע הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 28 יוני 2012, 07:50

yiffy כתב:

קובי, מישהו ינפץ לך מתישהו את האימאג' שלך על ג'ורדן. הוא אמנם היה חביב על המגרש, אבל די מגעיל מחוצה לו. על הספר Jordan Rules שמעת?

רונאלדו האדם הוא אחת הפיגורות המעצבנות בכדורגל העולמי - אני לא חולק על זה. תמיד חשבתי שהוא סוג של עארס צעצוע, סטייל אלו שתמיד עולים להתקפה במשחקים של ביה"ס ותוקעים בהגנה ובשער את החנונים.

יחד עם זאת, אני לא יכול שלא להעריך את הכדורגל שלו. אני מתחבר לסגנון שלו הרבה יותר מאשר לשל מסי וגם מחזיק ממנו מנהיג לא רע בכלל (אולי לא בפורטוגל, שם יש לא מעט שחקנים עם בעיות אגו). לא חסרים אוהדי בארסה שמלווים אותו כמו צל לכל מקום שיילך, אני מכיר כמה מהיכרות אישית.

ג'ורדן לא היה חביב על המגרש ולא מחוצה לו. אבל הוא לא היה פרימדונה. הוא היה אדם קשוח מאוד ומקצועי מאוד, שלא ראה בעיניים בדרך למטרה, ויישר
את כל מי שנראה לו שהיה צריך יישור.
רונלדו טיפוס מאוד שונה מג'ורדן. לא רואה קשר בינהם. קובי קצת מזכיר את ג'ורדן בהתנהלות, אבל לטעמי הוא הרבה פחות ווינר ואישיות ממייק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 28 יוני 2012, 19:15

jol9 כתב:
Dperk כתב:

זה בדיוק מה שגם אני חשבתי, וגם היתה לי תחושה שזה מה שיהיה. אני מאוד אוהב את רונלדו, וחושב שהוא עילוי, אבל הוא יצא נקניק בקטע הזה.

אתם פשוט טועים, ובגדול. המאמן השאיר אותו לסוף כדי שיבעט את הבעיטה הקובעת, הבעיה שהבעיטה שלו כבר לא היתה קובעת בשלב הזה. לא לשכוח, שסדר הבועטים נקבע לפני תחילת הבעיטות
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 יוני 2012, 20:28

לא ישנתי בכלל אז נרדמתי
זאת התוצאה האחרונה שחשבתי שאני אראה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 יוני 2012, 20:29

Holiday_Armadillo כתב:לא ישנתי בכלל אז נרדמתי

כן, בהחלט מפתיע. הייתי סבור שגרמניה תעלה לגמר ואולי אף תזכה בו לנוכח היכולת הפושרת של ספרד. אבל האיטלקים הפתיעו בגדול והם מבחינתי מועמדים חזקים לתואר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 יוני 2012, 20:32

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:לא ישנתי בכלל אז נרדמתי

כן, בהחלט מפתיע. הייתי סבור שגרמניה תעלה לגמר ואולי אף תזכה בו לנוכח היכולת הפושרת של ספרד. אבל האיטלקים הפתיעו בגדול והם מבחינתי מועמדים חזקים לתואר.

לצערי כרגע נראה לי שזה עניין כמו של מאצ'-אפ בכדורסל
איטליה אולי היו טובים במאצ'-אפ נגד איטליה אבל ספרד עדיין תזכה ולא נראה זכר מהאיטליה הזאת בגמר

הייתה ''שאלה'' אתמול בחדשות הספורט האם הגרמנים יכולים להכניע שוער בשם בופון
לפני הרבה שנים זה היה אח של סבא שלו(או בן דוד של סבא שלו)או משהו כזה והם לא הצליחו להכניע אותו
לפני כמה שנים זה היה בופון עצמו

בזמנו זה נראה לי כמו שאלה דבילית שנוצרה בשביל למלא זמן..אופס :laugh2
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 יוני 2012, 20:33

גרמניה מבקיעה פנדל ויש להם 2 דקות להשוות :eek
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 יוני 2012, 20:36

איזה טעות דבילית של הגרמנים בסוף!! תרימו!!
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 יוני 2012, 20:37

איטליה בגמר.
בראשון, הגמר הגדול- ספרד נגד איטליה!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 28 יוני 2012, 20:48

לדעתי באלוטלי לא ישחק בגמר. זה נראה כמו מתיחה בשריר וזה לפחות שבוע החלמה.
Dperk

הודעהעל ידי felix_r » 28 יוני 2012, 20:53

המאמן הגרמני הרג את הנבחרת שלו. הגרמנים תמיד היו חזקים בסדר ושיטה, ולא בעילטורים. אבל המאמן עילטר כבר בהתחלה כשפתח בהרכב מוזר. איך, איך לעזאזל הוא חשב שמול הגנה איטלקית הוא יסתדר רק עם אוזיל וללא מולר? ומה עושה פודולסקי קילומטר מהשער?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 יוני 2012, 20:55

אמירה משעשעת של אלי אילדיס בחדשות הספורט

*מירי, שגיא ואוחנה מדברים על הגמר*
''איטליה הקשתה על הספרדים''
''לפי דעתי יהיה פנדלים''
''אף זוכה לא תפתיע''
''ספרד תשחק את הסגנון שלה''

אלי אילדיס:''אני אומר לכם שצרפת עוד תבקיע''