27 יוני 2012, 21:44
Dperk כתב:refael כתב:רציתי שפורטוגל תנצח, לא אוהב את הספרדים האלו.
אני מתבאס בשביל רונאלדו אפילו פנדל לא הספיק לבעוט חחח
פשוט בושה הרונאלדו הזה, כל הטריקים שלו בפנדלים וכל הביטחון העצמי, והוא לא בין ארבעת הבועטים הראשונים?? שני הבלמים בועטים לפניו?? איזו פחדנות. למה הוא שמר את עצמו, לחתונה?
27 יוני 2012, 21:49
refael כתב:Dperk כתב:refael כתב:רציתי שפורטוגל תנצח, לא אוהב את הספרדים האלו.
פשוט בושה הרונאלדו הזה, כל הטריקים שלו בפנדלים וכל הביטחון העצמי, והוא לא בין ארבעת הבועטים הראשונים?? שני הבלמים בועטים לפניו?? איזו פחדנות. למה הוא שמר את עצמו, לחתונה?
בדרך כלל הבועט הכי טוב נשאר אחרון.
להזכיר לך לא מזמן גמר ליגת האלופות הפנדל האחרון בעט דרוגבה.
27 יוני 2012, 22:22
yiffy כתב:Dperk כתב:refael כתב:רציתי שפורטוגל תנצח, לא אוהב את הספרדים האלו.
לפי דעתי הפנדל החמישי, זה שיכול היה להכריע והיה עשוי להיות הקשה ביותר מנטלית, נשמר בשבילו.
באסה ענקית. ציפיתי שאוהדי בארסה שרק מחכים לרונאלדו בכל פינה יאכלו קצת ת'לב. את הכוכב שלהם הם רואים נופל רק פעם ב-4 שנים (כי כשהוא מבזה את הנבחרת בקופה אמריקה אף אחד לא שם לב לזה) ואילו לאידו של רונאלדו כיף להם לשמוח תמיד.
28 יוני 2012, 06:33
28 יוני 2012, 06:54
קובי כתב:ללא קשר לבארסה כלל, כשמביטים בהתנהגות של רונאלדו על המגרש ובהרבה מקרים גם מחוצה לו, קשה מאוד להישאר אדיש.
התנהגות שחצנית, דיבורים מתנשאים, פרצופים על הדשא שגובלת בהתנהגות אינפנטילית. יש שיאמרו פרימדונה.
כשחקן, אין מה לומר - שחקן כדורגל פשוט נפלא ויש לו באמת הכל. מהירות, דריבל, בעיטה, נגיחה. באמת שחקן אדיר.
מה שלא יהפוך אותו לשחקן הטוב ביותר במשחק מעולם ולא משנה מה יהיו השגיו בעתיד (ויש לו עוד למה לשאוף, הוא צעיר), היא ההתנהגות שלו. ע"ע M.J מול קובי.
28 יוני 2012, 06:57
קובי כתב:ללא קשר לבארסה כלל, כשמביטים בהתנהגות של רונאלדו על המגרש ובהרבה מקרים גם מחוצה לו, קשה מאוד להישאר אדיש.
התנהגות שחצנית, דיבורים מתנשאים, פרצופים על הדשא שגובלת בהתנהגות אינפנטילית. יש שיאמרו פרימדונה.
כשחקן, אין מה לומר - שחקן כדורגל פשוט נפלא ויש לו באמת הכל. מהירות, דריבל, בעיטה, נגיחה. באמת שחקן אדיר.
מה שלא יהפוך אותו לשחקן הטוב ביותר במשחק מעולם ולא משנה מה יהיו השגיו בעתיד (ויש לו עוד למה לשאוף, הוא צעיר), היא ההתנהגות שלו. ע"ע M.J מול קובי.
28 יוני 2012, 07:46
Dperk כתב:refael כתב:רציתי שפורטוגל תנצח, לא אוהב את הספרדים האלו.
28 יוני 2012, 07:50
yiffy כתב:קובי כתב:ללא קשר לבארסה כלל, כשמביטים בהתנהגות של רונאלדו על המגרש ובהרבה מקרים גם מחוצה לו, קשה מאוד להישאר אדיש.
קובי, מישהו ינפץ לך מתישהו את האימאג' שלך על ג'ורדן. הוא אמנם היה חביב על המגרש, אבל די מגעיל מחוצה לו. על הספר Jordan Rules שמעת?
רונאלדו האדם הוא אחת הפיגורות המעצבנות בכדורגל העולמי - אני לא חולק על זה. תמיד חשבתי שהוא סוג של עארס צעצוע, סטייל אלו שתמיד עולים להתקפה במשחקים של ביה"ס ותוקעים בהגנה ובשער את החנונים.
יחד עם זאת, אני לא יכול שלא להעריך את הכדורגל שלו. אני מתחבר לסגנון שלו הרבה יותר מאשר לשל מסי וגם מחזיק ממנו מנהיג לא רע בכלל (אולי לא בפורטוגל, שם יש לא מעט שחקנים עם בעיות אגו). לא חסרים אוהדי בארסה שמלווים אותו כמו צל לכל מקום שיילך, אני מכיר כמה מהיכרות אישית.
28 יוני 2012, 19:15
jol9 כתב:Dperk כתב:refael כתב:רציתי שפורטוגל תנצח, לא אוהב את הספרדים האלו.
זה בדיוק מה שגם אני חשבתי, וגם היתה לי תחושה שזה מה שיהיה. אני מאוד אוהב את רונלדו, וחושב שהוא עילוי, אבל הוא יצא נקניק בקטע הזה.
28 יוני 2012, 20:28
28 יוני 2012, 20:29
Holiday_Armadillo כתב:לא ישנתי בכלל אז נרדמתי
זאת התוצאה האחרונה שחשבתי שאני אראה
28 יוני 2012, 20:32
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא ישנתי בכלל אז נרדמתי
זאת התוצאה האחרונה שחשבתי שאני אראה
כן, בהחלט מפתיע. הייתי סבור שגרמניה תעלה לגמר ואולי אף תזכה בו לנוכח היכולת הפושרת של ספרד. אבל האיטלקים הפתיעו בגדול והם מבחינתי מועמדים חזקים לתואר.
28 יוני 2012, 20:33
28 יוני 2012, 20:36
28 יוני 2012, 20:37
28 יוני 2012, 20:48
28 יוני 2012, 20:53
28 יוני 2012, 20:55
28 יוני 2012, 21:09
Holiday_Armadillo כתב:אמירה משעשעת של אלי אילדיס בחדשות הספורט
*מירי, שגיא ואוחנה מדברים על הגמר*
''איטליה הקשתה על הספרדים''
''לפי דעתי יהיה פנדלים''
''אף זוכה לא תפתיע''