roy1000 כתב:jol9 כתב:מותר לדבר נגד, רק כדאי שיהיה מדובר בדברים עם תוכן קצת יותר ראוי, אחרת זה פשוט נראה פתטי.
מה בדיוק תוכן לא ראוי? הרי בעינייך ושאר עדת המעריצים העיוורים של ביבי שום ביקורת מכל סוג שהיא כלפי ביבי אינה ראויה. לא שמעתי אותך מבקר אותו פעם אחת אפילו.
באיזה עולם ראש ממשלה שאומר ש"הוא מתייחס לאלו ששלח למערכה כמו בניו" בעוד בניו לא הלכו לשום מערכה זה ראוי? הרי בכל מדינה דמוקרטית היו קורעים מנהיג כזה לגזרים על האמירה הזו.
התגובות הפאבלוביות שלך רק מבהירות לי שכבר יצאנו משלב הדמוקרטיה ואנחנו נמצאים במדינה הזו במצב דומה לשלטון של ארדואן בטורקיה (שגם הוא נבחר ברוב גדול).
תוכן לא ראוי, הוא תוכן ששווה ערך ברמת המשכל שלו למיץ של זבל למשל.
דבר ראשון, מאיפה אתה יודע איפה הבן של נתניהו משרת עכשיו? לדעתי הוא משרת בשיאות קרבי.
דבר שני,אני לא יודע אם אתה מודע לזה, אבל כל בחור בן 17 שמגיע לצו ראשון ממויין לפי הכישורים שלו.
אבא של אותו בחור לא יכול להחליט עבורו - אתה תלך לטיס, אתה תלך לסיירת מטכ"ל, אתה תלך לחובלים ואתה תלך לפרוייקט תלפיות.
הצבא מחליט מי הולך לאן, ע"פ הכישורים שלו.
ממתי אנחנו שופטים מנהיגים ע"פ השירות הצבאי של הבנים שלו? האם זה שהוא היה קצין בסיירת מטכ"ל, לא אמור לעניין אותנו יותר?
ואיפה אדון לפיד, האליל שלך, היה בצבא? אולי הוא היה זה שצלח את התעלה במלחמת יום כיפור....
ביבי אמר אמירה כללית ונכונה מאוד, ואין שום קשר לבנים האישיים שלו, ולהחלטות שלו לצאת למבצעים או שלא לצאת אליהם.
אני מבקר את ביבי הרבה יותר משאתה מבקר את לפיד הכשלונר הזה. רק שהביקורת שלי היא עניינית, ולא קשקשנית.