בארץ

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בארץ

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אפריל 2015, 09:50

jol9 כתב:מותר לדבר נגד, רק כדאי שיהיה מדובר בדברים עם תוכן קצת יותר ראוי, אחרת זה פשוט נראה פתטי.

מה בדיוק תוכן לא ראוי? הרי בעינייך ושאר עדת המעריצים העיוורים של ביבי שום ביקורת מכל סוג שהיא כלפי ביבי אינה ראויה. לא שמעתי אותך מבקר אותו פעם אחת אפילו.

באיזה עולם ראש ממשלה שאומר ש"הוא מתייחס לאלו ששלח למערכה כמו בניו" בעוד בניו לא הלכו לשום מערכה זה ראוי? הרי בכל מדינה דמוקרטית היו קורעים מנהיג כזה לגזרים על האמירה הזו.

התגובות הפאבלוביות שלך רק מבהירות לי שכבר יצאנו משלב הדמוקרטיה ואנחנו נמצאים במדינה הזו במצב דומה לשלטון של ארדואן בטורקיה (שגם הוא נבחר ברוב גדול).
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 אפריל 2015, 10:11

roy1000 כתב:הוא לא צריך לקבוע להם שום דבר. שיהיה להם לבריאות בדובר צה"ל או במחנה או באיפה שהם לא היו, אבל הוא גם לא צריך לדבר על איך הוא מתייסר לפני שהוא "שולח חיילים למערכה כאילו היו בניו", כאשר בניו מעולם לא עמדו בשום סכנה במערכות שהוא שלח אליהן. זה זלזלול במתים.

עדיין לא ברור מה הבעיה? אני אתן דוגמא - זה בערך כמו שאריה דרעי יגיד שכל שקל שהוא מוציא מקופת המדינה זה כמו שקל שיוצא לו מהכיס.

כמעט כל בנאדם במדינה הזאת מחשיב את אותם חללים לילדים שלו, לא ביבי המציא את הביטוי הזה, ״הילדים של כולנו״.
אתה סתם מנסה לחפש אותו בקטנות.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אפריל 2015, 10:52

בסדר. אני רחוק מלהיות הבנאדם היחידי שהמילים האלה צרמו לו. לא יכול להיות שביבי לא הבין את הבעיתיות בדברים שהוא אמר. זה פשוט המשך ישיר לזלול שלו שהגיע לשיא במערכת הבחירות.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 23 אפריל 2015, 11:18

roy1000 כתב:
jol9 כתב:מותר לדבר נגד, רק כדאי שיהיה מדובר בדברים עם תוכן קצת יותר ראוי, אחרת זה פשוט נראה פתטי.

מה בדיוק תוכן לא ראוי? הרי בעינייך ושאר עדת המעריצים העיוורים של ביבי שום ביקורת מכל סוג שהיא כלפי ביבי אינה ראויה. לא שמעתי אותך מבקר אותו פעם אחת אפילו.

באיזה עולם ראש ממשלה שאומר ש"הוא מתייחס לאלו ששלח למערכה כמו בניו" בעוד בניו לא הלכו לשום מערכה זה ראוי? הרי בכל מדינה דמוקרטית היו קורעים מנהיג כזה לגזרים על האמירה הזו.

התגובות הפאבלוביות שלך רק מבהירות לי שכבר יצאנו משלב הדמוקרטיה ואנחנו נמצאים במדינה הזו במצב דומה לשלטון של ארדואן בטורקיה (שגם הוא נבחר ברוב גדול).

תוכן לא ראוי, הוא תוכן ששווה ערך ברמת המשכל שלו למיץ של זבל למשל.
דבר ראשון, מאיפה אתה יודע איפה הבן של נתניהו משרת עכשיו? לדעתי הוא משרת בשיאות קרבי.

דבר שני,אני לא יודע אם אתה מודע לזה, אבל כל בחור בן 17 שמגיע לצו ראשון ממויין לפי הכישורים שלו.
אבא של אותו בחור לא יכול להחליט עבורו - אתה תלך לטיס, אתה תלך לסיירת מטכ"ל, אתה תלך לחובלים ואתה תלך לפרוייקט תלפיות.
הצבא מחליט מי הולך לאן, ע"פ הכישורים שלו.

ממתי אנחנו שופטים מנהיגים ע"פ השירות הצבאי של הבנים שלו? האם זה שהוא היה קצין בסיירת מטכ"ל, לא אמור לעניין אותנו יותר?
ואיפה אדון לפיד, האליל שלך, היה בצבא? אולי הוא היה זה שצלח את התעלה במלחמת יום כיפור....

ביבי אמר אמירה כללית ונכונה מאוד, ואין שום קשר לבנים האישיים שלו, ולהחלטות שלו לצאת למבצעים או שלא לצאת אליהם.

אני מבקר את ביבי הרבה יותר משאתה מבקר את לפיד הכשלונר הזה. רק שהביקורת שלי היא עניינית, ולא קשקשנית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 23 אפריל 2015, 11:19

יש עוד כמה אנשים שסובלים מביביפוביה , בזה אתה צודק .

זה לא הופך את הבעיה לחמורה פחות .

אם להיות דמגוגים אפשר להיות לשני הכיוונים ....

ואם להיות ענייני לרגע אני מניח שיש כמה גורמים בצבא שמעדיפים לא לראות בן של ראש ממשלה נהרג או נחטף ולמען האמן הם גם צודקים .
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אפריל 2015, 12:15

jol9 כתב:תוכן לא ראוי, הוא תוכן ששווה ערך ברמת המשכל שלו למיץ של זבל למשל.
דבר ראשון, מאיפה אתה יודע איפה הבן של נתניהו משרת עכשיו? לדעתי הוא משרת בשיאות קרבי.

דבר שני,אני לא יודע אם אתה מודע לזה, אבל כל בחור בן 17 שמגיע לצו ראשון ממויין לפי הכישורים שלו.
אבא של אותו בחור לא יכול להחליט עבורו - אתה תלך לטיס, אתה תלך לסיירת מטכ"ל, אתה תלך לחובלים ואתה תלך לפרוייקט תלפיות.

ממתי אנחנו שופטים מנהיגים ע"פ השירות הצבאי של הבנים שלו? האם זה שהוא היה קצין בסיירת מטכ"ל, לא אמור לעניין אותנו יותר?
ואיפה אדון לפיד, האליל שלך, היה בצבא? אולי הוא היה זה שצלח את התעלה במלחמת יום כיפור....

ביבי אמר אמירה כללית ונכונה מאוד, ואין שום קשר לבנים האישיים שלו, ולהחלטות שלו לצאת למבצעים או שלא לצאת אליהם.

אני מבקר את ביבי הרבה יותר משאתה מבקר את לפיד הכשלונר הזה. רק שהביקורת שלי היא עניינית, ולא קשקשנית.

טוב ששמנו אותך כשופט אובייקטיבי למנת משכל. לא יודע מה הייתי עושה בלי השיפוט הזה. איפה בדיוק ביקרתי את ביבי? אתה אפילו לא מבקר אותו על זה שאין לו שום עניין להקים ממשלה.

אלא אם כן משהו השתנה, בחור בן 17 (או 16) שמגיע ללשכת גיוס אומר מה הוא רוצה לעשות והרצון שלו מהווה חלק גדול במקום אליו הוא נשלח.

מי שרוצה ללכת לשירות קרבי יכול להגיע לזה אלא אם כן הוא באמת סובל מבעיה בריאותית חמורה. בכל מקרה, הבנים של ביבי הם אנשים פרטיים ואין לי שום ביקורת על ההחלטות הפרטיות שלהם. כמו שאמרתי - שיהיה להם לבריאות בדובר צה"ל או באיפה שההוא שהולך עם כל מיני סלבריטאיות לא היה. הבנים שלו לא חייבים כלום לאף אחד.

הבעיה היא בחוסר הרגישות המשווע של מה שביבי אמר. זו לא אמירה כללית ולא שום דבר. זה לגלוג חסר רגישות על משפחות שקולות וזה המשך ישיר למה שהוא עשה במערכת הבחירות. בכל דמוקרטיה היו קורעים אותו על האמירה הזו וחוסר הרגישות שגלום בה. כמו שאמרתי, את השלב הזה מדינת ישראל כבר עברה, ואנחנו בשלב שמתקרב לטורקיה וזה ברור לחלוטין מהצורה הפולחנית שאתה ועדת המעריצים מתייחסים לביבי.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 אפריל 2015, 12:17

רוי, אני האחרונה שאתה יכול לצוות לעדר המעריצים של ביבי, אני די לא סובלת אותו אבל זה באמת מרגיש כאילו את קצת מגזים.
אז אמר, זו אמירה די בנאלית וסטנדרטית. לא עשה לי כלום.

האמת שבאופן כללי הנאומים של ביבי לא עושים לי כלום. זה קצת מפחיד כמה שהוא לא מעורר בי שום רגש, שום אמפתיה.
הוא משדר לי סוג של רובוטיות שיודעת לדבר יפה ולהתנסח מצוין אבל לא מעורר בי כלום.
לא משדר לי שום חיבור או עומק או אמיתיות בדברים.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אפריל 2015, 12:18

יוסי22 כתב:ואם להיות ענייני לרגע אני מניח שיש כמה גורמים בצבא שמעדיפים לא לראות בן של ראש ממשלה נהרג או נחטף ולמען האמן הם גם צודקים .

אין שום בעיה עם בן של ראש ממשלה שמשתתף בקרבות. במדינה מתוקנת יגידו שזה דבר ראוי מאין כמוהו. חייו של יאיר נתניהו ממש לא יותר יקרים מאלו של הדר גולדין ז"ל.
בכל מקרה, הבעיה היא לא שהבנים שלא לא משתתפים במערכות שהוא אחראי להן. הבעיה היא בחוסר הרגישות והזלזלול הבוטה של ביבי בעם שהוא מולך עליו. ראינו את הזלזול הזה במהלך כל מערכת הבחירות והתוצאות רק החריפו את המצב.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אפריל 2015, 12:27

חנו'ש כתב:רוי, אני האחרונה שאתה יכול לצוות לעדר המעריצים של ביבי, אני די לא סובלת אותו אבל זה באמת מרגיש כאילו את קצת מגזים.

האמת שבאופן כללי הנאומים של ביבי לא עושים לי כלום. זה קצת מפחיד כמה שהוא לא מעורר בי שום רגש, שום אמפתיה.

חני, זה לא סוד האיש הזה מעורר בי בחילה אחרי מה שהוא עשה במערכת הבחירות האחרונה.
כמו שאמרתי, אני ממש לא בודד בסלידה מהאמרה הזו. בארוע שבו הייתי אתמול כולם דיברו על זה. אפשר גם לראות את זה ברשתות החברתיות.

הנאומים שלו הם המשך ישיר למערכת הבחירות. התנשאות, זלזול, מורמות מהעם. הולך ומתקרב לארדוראן מיום ליום.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 23 אפריל 2015, 13:22

חנו'ש כתב:רוי, אני האחרונה שאתה יכול לצוות לעדר המעריצים של ביבי, אני די לא סובלת אותו אבל זה באמת מרגיש כאילו את קצת מגזים.

האמת שאצלי זה אותו דבר. מדברים על הנאומים הסוחפים של ביבי והאמת שאני לא נסחף לשום מקום. מצד שני אין לי גם שום סלידה ממנו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 אפריל 2015, 13:58

toja27 כתב:

האמת שאצלי זה אותו דבר. מדברים על הנאומים הסוחפים של ביבי והאמת שאני לא נסחף לשום מקום. מצד שני אין לי גם שום סלידה ממנו.

גם אצלי זה לא סלידה כמו סתם מחסור ברגש.
הוא משדר לי כזו מלאכותיות שאני ממש רואה בו סוג של רובוט.

לשם ההשוואה יש הרבה פוליטיקאים כמו בנט או דרעי שאני בכלל לא קרובה לדיעותיהם ולא שייכת למחנה שלהם, אבל הם משדרים לי הרבה יותר אמיתיות ורגש כשהם מדברים. הם יותר בני אדם.
ביבי הוא רובוט....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי toja27 » 23 אפריל 2015, 14:11

חנו'ש כתב:
toja27 כתב:

גם אצלי זה לא סלידה כמו סתם מחסור ברגש.
הוא משדר לי כזו מלאכותיות שאני ממש רואה בו סוג של רובוט.

לשם ההשוואה יש הרבה פוליטיקאים כמו בנט או דרעי שאני בכלל לא קרובה לדיעותיהם ולא שייכת למחנה שלהם, אבל הם משדרים לי הרבה יותר אמיתיות ורגש כשהם מדברים. הם יותר בני אדם.
ביבי הוא רובוט....

כן אותו דבר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אפריל 2015, 14:17

עד לפני הבחירות האחרונות אני הייתי במחנה האדיש כלפי ביבי, אבל במערכת הבחירות האחרונה הוא שבר את כל הכלים. בצורה צינית הוא הלך ופגע במדינה עם הנאום בקונגרס בשביל לקבל עוד שני מנדטים בבחירות, אח"כ ההתבטאויות העלובות, הנסיגה הצינית מנאום בר אילן (שיום אחרי הבחירות הוא ביטל גם את זה), וכמובן ה"ערבים נוהרים באוטובוסים" שפורסם בכל כלי התקשורת בעולם ושיחק לידי השונאים שלנו.

ההתנהלות שלו במערכת הבחירות האחרונה הייתה חסרת תקדים בציניות שלה ובמוכנות שלו לפגוע במדינה ובאינטרסים של המדינה בשביל להיבחר. אז לא, אני שייך למחנה שכבר לא אדיש כלפי האיש הזה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אפריל 2015, 14:18

דרך אגב - אין שום דבר אמיתי בבנט. הוא ציני, שקרן ואופורטוניסט בדיוק כמו ביבי.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 23 אפריל 2015, 15:51

roy1000 כתב:
jol9 כתב:תוכן לא ראוי, הוא תוכן ששווה ערך ברמת המשכל שלו למיץ של זבל למשל.

טוב ששמנו אותך כשופט אובייקטיבי למנת משכל. לא יודע מה הייתי עושה בלי השיפוט הזה. איפה בדיוק ביקרתי את ביבי? אתה אפילו לא מבקר אותו על זה שאין לו שום עניין להקים ממשלה.

אלא אם כן משהו השתנה, בחור בן 17 (או 16) שמגיע ללשכת גיוס אומר מה הוא רוצה לעשות והרצון שלו מהווה חלק גדול במקום אליו הוא נשלח.

מי שרוצה ללכת לשירות קרבי יכול להגיע לזה אלא אם כן הוא באמת סובל מבעיה בריאותית חמורה. בכל מקרה, הבנים של ביבי הם אנשים פרטיים ואין לי שום ביקורת על ההחלטות הפרטיות שלהם. כמו שאמרתי - שיהיה להם לבריאות בדובר צה"ל או באיפה שההוא שהולך עם כל מיני סלבריטאיות לא היה. הבנים שלו לא חייבים כלום לאף אחד.

הבעיה היא בחוסר הרגישות המשווע של מה שביבי אמר. זו לא אמירה כללית ולא שום דבר. זה לגלוג חסר רגישות על משפחות שקולות וזה המשך ישיר למה שהוא עשה במערכת הבחירות. בכל דמוקרטיה היו קורעים אותו על האמירה הזו וחוסר הרגישות שגלום בה. כמו שאמרתי, את השלב הזה מדינת ישראל כבר עברה, ואנחנו בשלב שמתקרב לטורקיה וזה ברור לחלוטין מהצורה הפולחנית שאתה ועדת המעריצים מתייחסים לביבי.

אני נמצא בחברת אנשים שאולי 2% מהם הצביעו ביבי, וה-2% האלה זה אני. לא שמעתי אפילו מישהו אחד אומר משהו על הדבר הזה.

ד"א, לפי מה שאני מבין, הבן השני של ביבי כן בקרבי, והוא אפילו ויתר על שירות ב8200 לטובת זה.
אני לא רואה שום דבר ציני בהתנהלות שלו לא בבחירות ולא אחריהן.

איזה ביקורת היתה לי על ביבי? רק לפני כמה ימים כתבתי לגבי הרכבת הממשלה, ואתה זה שכתבת, שזה דווקא טוב שאין ממשלה, אז פתאום
זה לא בסדר.
אני גם ביקרתי אותו על ההליכה לבחירות, שהיו מיותרות, וגם ביקרתי אותו על הנושא של יוקר המחייה, ושלא נעשה מספיק בשביל לרסן את המחירים
כאן.
מצד שני, אני גם יודע לראות את הדברים הטובים.
אחד מהם ד"א, זה לראות את כל השמאלנים התל אביבים בהלם אחרי היוודע התוצאות, ולראות את הפרצוף האמיתי והמתנשא שלהם... זה
היה priceless
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 אפריל 2015, 15:55

[quote="roy]אגב - אין שום דבר אמיתי בבנט. הוא ציני, שקרן ואופורטוניסט בדיוק כמו ביבי.[/quote]
לדעתי הוא דווקא ממש מאמין בדברים שהוא אומר.
חוץ מזה כל הפוליטיקאים שקרנים ואופורטוניסטים....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 23 אפריל 2015, 16:06

קודם כל זה נכון ברמת העיקרון.

עדיין אסור לשכוח, שהשיטה הדמוקרטית היא שיטה של פשרות. גם מי שנבחר להיות ראש הממשלה, הוא עדיין לא מלך, וגם הוא צריך להתפשר על הרבה דברים שבאמת היה רוצה לעשות, אבל צריך להתפשר עליהם כדי להרכיב קואליציה.

לכן יש להבדיל בין הבטחות שכן תלויות ברצונו של הבן אדם , וכאלה שלא תלויות בו ב 100%
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 אפריל 2015, 16:23

מי שמבטיח דברים שלא תלויים בו ב100% לא יותר טוב ממי שמבטיח דברים שכן תלויים בו ולא מקיים אותם.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 23 אפריל 2015, 16:35

חנו'ש כתב:לדעתי הוא דווקא ממש מאמין בדברים שהוא אומר.

אני לא חושב שאפילו בנט מאמין בדברים שהוא אומר. הוא בא מבית קונסרבטיבי ואין לו שום קשר לפאנטיות הדתית של אורי אריאל והחבר'ה שהוא מייצג. זו הכל הונאה אחת גדולה.

ועוד לא דיברתי על המצגים המגוחכים שלו לגבי ה"הישגים" הדמיוניים שלו, וכמובן יש את הריצה שלו אחרי ביבי לארה"ב כשביבי אפילו לא מוכן להעלות אותו על המטוס.

האיש הזה מגוחך. הוא מנסה לחקות את ביבי ומקצין את זה.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 23 אפריל 2015, 16:38

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:ואם להיות ענייני לרגע אני מניח שיש כמה גורמים בצבא שמעדיפים לא לראות בן של ראש ממשלה נהרג או נחטף ולמען האמן הם גם צודקים .

אין שום בעיה עם בן של ראש ממשלה שמשתתף בקרבות. במדינה מתוקנת יגידו שזה דבר ראוי מאין כמוהו. חייו של יאיר נתניהו ממש לא יותר יקרים מאלו של הדר גולדין ז"ל.
בכל מקרה, הבעיה היא לא שהבנים שלא לא משתתפים במערכות שהוא אחראי להן. הבעיה היא בחוסר הרגישות והזלזלול הבוטה של ביבי בעם שהוא מולך עליו. ראינו את הזלזול הזה במהלך כל מערכת הבחירות והתוצאות רק החריפו את המצב.

מסתבר שסתם יצאת הזוי פה כי ביבי דיבר היום במשדר יום העצמאות על זה שהבן שלו במסלול קרבי , אז תצטרך למצוא נושא אחר לניגוח .

אני עדיין חושב שזו טעות שיזכרו בה כשיהיה מאוחר מידי אם חס ושלום יקרה לו משהו וזה יוצג כהישג שובר שיוויון לצד השני שלא לדבר על חטיפה שלו .

כמובן שאלו תרחישי קיצון אבל מדינה יכולה להסתדר עם בן אדם אחד פחות בשירות הקרבי כשהנזקים עלולים להיות כל כך משמעותיים אבל זו כבר רק דעתי .

לגבי הרגשות נדמה לי שאתם בעמדת מיעוט בנושא הזה , ביבי הוא כמו מכבי במדינה הזו או שאתה אוהב אותו או שאתה שונא אותו אבל יש מעט מאוד אנשים שאדישים אליו אבל הנה מצאנו גם כאלו :cool

לא חושב שיש הרבה מדינות בעולם שבהן התנהלה מערכת בחירות שלמה בשאלה הרת הגורל "זה אני או הם " ובצד השני "זה אנחנו או הוא " , מערכת בחירות שלמה על הראש שלו ובסופו של דבר הוא קיבל להערכתי(הליכוד ומפלגות הלווין שהצהירו על תמיכה בו ) כ-60% מקולות היהודים .

אני חייב לציין שאני ממש לא מבכר קולות יהודיים על קולות ערביים ובעיני קול יהודי הוא בדיוק כמו קול ערבי אבל בהקשר הפוליטי ברור שהערבים נמצאים בצד השמאלי של המפה הפוליטית עם למעלה מ-90% שהציעו למפלגה הערבית ולצורך הענין אני כן הייתי מפריד את התמיכה בראש הממשלה בתוך הציבור היהודי , לא כדי להכריע שילטון ( בזה כמובן צריך להתחשב בכלל האוכלוסיה) אלא כדי לקבל מגמה על התמיכה של הציבור הישראלי/יהודי בראש הממשלה בניגוד לרושם שעלה מהתקשורת .

באותו אופן אני גם רואה את הקריאה שלו ביום הבחירות לצאת להצביע כי הערבים מצביעים בשיעורים גבוהים , יש פה ענין פוליטי ולא גזעני אלא שהגזע /דת במקרה הזה מעורבת בפולטיקה ומטבע הדברים יוצרת הקשר שנשמע לא טוב.

בסופו של דבר כשרואים את נתוני ההצבעה בערים כמו תל אביב / חיפה / הרצליה וכו' אפשר להבין מאיפה מגיע הרושם התקשורתי כאילו העם שונא את ביבי , בפועל העם ברובו הגדול תומך בו רק שיש עוד ערים בישראל חוץ מתל אביב .
יוסי22

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים