23 אפריל 2015, 09:50
jol9 כתב:מותר לדבר נגד, רק כדאי שיהיה מדובר בדברים עם תוכן קצת יותר ראוי, אחרת זה פשוט נראה פתטי.
23 אפריל 2015, 10:11
roy1000 כתב:הוא לא צריך לקבוע להם שום דבר. שיהיה להם לבריאות בדובר צה"ל או במחנה או באיפה שהם לא היו, אבל הוא גם לא צריך לדבר על איך הוא מתייסר לפני שהוא "שולח חיילים למערכה כאילו היו בניו", כאשר בניו מעולם לא עמדו בשום סכנה במערכות שהוא שלח אליהן. זה זלזלול במתים.
עדיין לא ברור מה הבעיה? אני אתן דוגמא - זה בערך כמו שאריה דרעי יגיד שכל שקל שהוא מוציא מקופת המדינה זה כמו שקל שיוצא לו מהכיס.
23 אפריל 2015, 10:52
23 אפריל 2015, 11:18
roy1000 כתב:jol9 כתב:מותר לדבר נגד, רק כדאי שיהיה מדובר בדברים עם תוכן קצת יותר ראוי, אחרת זה פשוט נראה פתטי.
מה בדיוק תוכן לא ראוי? הרי בעינייך ושאר עדת המעריצים העיוורים של ביבי שום ביקורת מכל סוג שהיא כלפי ביבי אינה ראויה. לא שמעתי אותך מבקר אותו פעם אחת אפילו.
באיזה עולם ראש ממשלה שאומר ש"הוא מתייחס לאלו ששלח למערכה כמו בניו" בעוד בניו לא הלכו לשום מערכה זה ראוי? הרי בכל מדינה דמוקרטית היו קורעים מנהיג כזה לגזרים על האמירה הזו.
התגובות הפאבלוביות שלך רק מבהירות לי שכבר יצאנו משלב הדמוקרטיה ואנחנו נמצאים במדינה הזו במצב דומה לשלטון של ארדואן בטורקיה (שגם הוא נבחר ברוב גדול).
23 אפריל 2015, 11:19
23 אפריל 2015, 12:15
jol9 כתב:תוכן לא ראוי, הוא תוכן ששווה ערך ברמת המשכל שלו למיץ של זבל למשל.
דבר ראשון, מאיפה אתה יודע איפה הבן של נתניהו משרת עכשיו? לדעתי הוא משרת בשיאות קרבי.
דבר שני,אני לא יודע אם אתה מודע לזה, אבל כל בחור בן 17 שמגיע לצו ראשון ממויין לפי הכישורים שלו.
אבא של אותו בחור לא יכול להחליט עבורו - אתה תלך לטיס, אתה תלך לסיירת מטכ"ל, אתה תלך לחובלים ואתה תלך לפרוייקט תלפיות.
הצבא מחליט מי הולך לאן, ע"פ הכישורים שלו.
ממתי אנחנו שופטים מנהיגים ע"פ השירות הצבאי של הבנים שלו? האם זה שהוא היה קצין בסיירת מטכ"ל, לא אמור לעניין אותנו יותר?
ואיפה אדון לפיד, האליל שלך, היה בצבא? אולי הוא היה זה שצלח את התעלה במלחמת יום כיפור....
ביבי אמר אמירה כללית ונכונה מאוד, ואין שום קשר לבנים האישיים שלו, ולהחלטות שלו לצאת למבצעים או שלא לצאת אליהם.
אני מבקר את ביבי הרבה יותר משאתה מבקר את לפיד הכשלונר הזה. רק שהביקורת שלי היא עניינית, ולא קשקשנית.
23 אפריל 2015, 12:17
23 אפריל 2015, 12:18
יוסי22 כתב:ואם להיות ענייני לרגע אני מניח שיש כמה גורמים בצבא שמעדיפים לא לראות בן של ראש ממשלה נהרג או נחטף ולמען האמן הם גם צודקים .
23 אפריל 2015, 12:27
חנו'ש כתב:רוי, אני האחרונה שאתה יכול לצוות לעדר המעריצים של ביבי, אני די לא סובלת אותו אבל זה באמת מרגיש כאילו את קצת מגזים.
אז אמר, זו אמירה די בנאלית וסטנדרטית. לא עשה לי כלום.
האמת שבאופן כללי הנאומים של ביבי לא עושים לי כלום. זה קצת מפחיד כמה שהוא לא מעורר בי שום רגש, שום אמפתיה.
הוא משדר לי סוג של רובוטיות שיודעת לדבר יפה ולהתנסח מצוין אבל לא מעורר בי כלום.
לא משדר לי שום חיבור או עומק או אמיתיות בדברים.
23 אפריל 2015, 13:22
חנו'ש כתב:רוי, אני האחרונה שאתה יכול לצוות לעדר המעריצים של ביבי, אני די לא סובלת אותו אבל זה באמת מרגיש כאילו את קצת מגזים.
האמת שבאופן כללי הנאומים של ביבי לא עושים לי כלום. זה קצת מפחיד כמה שהוא לא מעורר בי שום רגש, שום אמפתיה.
23 אפריל 2015, 13:58
toja27 כתב:חנו'ש כתב:רוי, אני האחרונה שאתה יכול לצוות לעדר המעריצים של ביבי, אני די לא סובלת אותו אבל זה באמת מרגיש כאילו את קצת מגזים.
האמת שאצלי זה אותו דבר. מדברים על הנאומים הסוחפים של ביבי והאמת שאני לא נסחף לשום מקום. מצד שני אין לי גם שום סלידה ממנו.
23 אפריל 2015, 14:11
חנו'ש כתב:toja27 כתב:חנו'ש כתב:רוי, אני האחרונה שאתה יכול לצוות לעדר המעריצים של ביבי, אני די לא סובלת אותו אבל זה באמת מרגיש כאילו את קצת מגזים.
האמת שאצלי זה אותו דבר. מדברים על הנאומים הסוחפים של ביבי והאמת שאני לא נסחף לשום מקום. מצד שני אין לי גם שום סלידה ממנו.
גם אצלי זה לא סלידה כמו סתם מחסור ברגש.
הוא משדר לי כזו מלאכותיות שאני ממש רואה בו סוג של רובוט.
לשם ההשוואה יש הרבה פוליטיקאים כמו בנט או דרעי שאני בכלל לא קרובה לדיעותיהם ולא שייכת למחנה שלהם, אבל הם משדרים לי הרבה יותר אמיתיות ורגש כשהם מדברים. הם יותר בני אדם.
ביבי הוא רובוט....
23 אפריל 2015, 14:17
23 אפריל 2015, 14:18
23 אפריל 2015, 15:51
roy1000 כתב:jol9 כתב:תוכן לא ראוי, הוא תוכן ששווה ערך ברמת המשכל שלו למיץ של זבל למשל.
דבר ראשון, מאיפה אתה יודע איפה הבן של נתניהו משרת עכשיו? לדעתי הוא משרת בשיאות קרבי.
דבר שני,אני לא יודע אם אתה מודע לזה, אבל כל בחור בן 17 שמגיע לצו ראשון ממויין לפי הכישורים שלו.
אבא של אותו בחור לא יכול להחליט עבורו - אתה תלך לטיס, אתה תלך לסיירת מטכ"ל, אתה תלך לחובלים ואתה תלך לפרוייקט תלפיות.
הצבא מחליט מי הולך לאן, ע"פ הכישורים שלו.
ממתי אנחנו שופטים מנהיגים ע"פ השירות הצבאי של הבנים שלו? האם זה שהוא היה קצין בסיירת מטכ"ל, לא אמור לעניין אותנו יותר?
ואיפה אדון לפיד, האליל שלך, היה בצבא? אולי הוא היה זה שצלח את התעלה במלחמת יום כיפור....
ביבי אמר אמירה כללית ונכונה מאוד, ואין שום קשר לבנים האישיים שלו, ולהחלטות שלו לצאת למבצעים או שלא לצאת אליהם.
אני מבקר את ביבי הרבה יותר משאתה מבקר את לפיד הכשלונר הזה. רק שהביקורת שלי היא עניינית, ולא קשקשנית.
טוב ששמנו אותך כשופט אובייקטיבי למנת משכל. לא יודע מה הייתי עושה בלי השיפוט הזה. איפה בדיוק ביקרתי את ביבי? אתה אפילו לא מבקר אותו על זה שאין לו שום עניין להקים ממשלה.
אלא אם כן משהו השתנה, בחור בן 17 (או 16) שמגיע ללשכת גיוס אומר מה הוא רוצה לעשות והרצון שלו מהווה חלק גדול במקום אליו הוא נשלח.
מי שרוצה ללכת לשירות קרבי יכול להגיע לזה אלא אם כן הוא באמת סובל מבעיה בריאותית חמורה. בכל מקרה, הבנים של ביבי הם אנשים פרטיים ואין לי שום ביקורת על ההחלטות הפרטיות שלהם. כמו שאמרתי - שיהיה להם לבריאות בדובר צה"ל או באיפה שההוא שהולך עם כל מיני סלבריטאיות לא היה. הבנים שלו לא חייבים כלום לאף אחד.
הבעיה היא בחוסר הרגישות המשווע של מה שביבי אמר. זו לא אמירה כללית ולא שום דבר. זה לגלוג חסר רגישות על משפחות שקולות וזה המשך ישיר למה שהוא עשה במערכת הבחירות. בכל דמוקרטיה היו קורעים אותו על האמירה הזו וחוסר הרגישות שגלום בה. כמו שאמרתי, את השלב הזה מדינת ישראל כבר עברה, ואנחנו בשלב שמתקרב לטורקיה וזה ברור לחלוטין מהצורה הפולחנית שאתה ועדת המעריצים מתייחסים לביבי.
23 אפריל 2015, 15:55
23 אפריל 2015, 16:06
חוץ מזה כל הפוליטיקאים שקרנים ואופורטוניסטים....
23 אפריל 2015, 16:23
23 אפריל 2015, 16:35
חנו'ש כתב:לדעתי הוא דווקא ממש מאמין בדברים שהוא אומר.
חוץ מזה כל הפוליטיקאים שקרנים ואופורטוניסטים....
23 אפריל 2015, 16:38
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:ואם להיות ענייני לרגע אני מניח שיש כמה גורמים בצבא שמעדיפים לא לראות בן של ראש ממשלה נהרג או נחטף ולמען האמן הם גם צודקים .
אין שום בעיה עם בן של ראש ממשלה שמשתתף בקרבות. במדינה מתוקנת יגידו שזה דבר ראוי מאין כמוהו. חייו של יאיר נתניהו ממש לא יותר יקרים מאלו של הדר גולדין ז"ל.
בכל מקרה, הבעיה היא לא שהבנים שלא לא משתתפים במערכות שהוא אחראי להן. הבעיה היא בחוסר הרגישות והזלזלול הבוטה של ביבי בעם שהוא מולך עליו. ראינו את הזלזול הזה במהלך כל מערכת הבחירות והתוצאות רק החריפו את המצב.