העימות הנשיאותי הראשון-THE BIG BIRD DEBATE

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: העימות הנשיאותי הראשון-THE BIG BIRD DEBATE

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אוקטובר 2012, 16:49

MTA2311 כתב:ליאב, כמו כל סקר צריך לקחת את זה בעירבון מוגבל. זה ישתנה עוד 200 פעם בחודש הקרוב. כמו שכרמל אמרה, זה מאוד חשוב מי עורך את הסקר, ומי מפרסם את התוצאות. אני פשוט שמח שרומני לפחות צמצם את הפער(זה כבר ברור).
אנחנו צריכים הרבה מזל, כי לסמוך על העם האמריקאי(שאני באופן אישי חושב שהוא פשוט מטומטם) אי אפשר.

הבעיה עם אובמה זה שהוא נפגש עם ג'יי זי וביונסה ושר שירים מול המצלמה
בשביל הצעירים שרק עכשיו קיבלו זכות להצביע ועוקבים אחרי שחקנים וזמרים בהוליווד שהם מעריצים זה הדבר הכי חשוב ובגלל זה צריך להצביע לנשיא ה''מגניב''
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 אוקטובר 2012, 17:01

הבנתי שרומני האשים את אובאמה שהוא הפריד את ארה״ב מישראל (מה שנכון)
נראה לי שרומני כנשיא יעשה לנו הרבה טוב..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אוקטובר 2012, 17:05

מדברים עכשיו על משהו חשוב ב-FOX
רומני דיבר על זה שהוא יוריד לכל המעמדים את המס ב-20% בשביל לעודד צמיחה ובו-זמנית יעלה את ההכנסה מעסקים
אובמה ציטט איזשהו פרופסור לכלכלה ואמר שהוא טוען(הפרופסור)שהתוכנית של רומני פשוט לא אפשרית מבחינה מתמטית
עכשיו הפרופסור הזה יוצא בהצהרה שאובמה טועה ולפי החישובים שלו התוכנית של רומני יותר מאפשרית

אובמה שוב מוכיח כמה אין לו מושג בכלכלה כשהוא קוטל תוכנית אפשרית וכל מה שהוא יודע לעשות זה להעלות מיסים ורומני מצד שני מוכיח כמה הוא מבין בכספים עם תוכנית הרבה יותר מורכבת שכוללת לא רק הפחתה במיסים אלא גם צמיחה והוספת מקומות עבודה

אובמה אוהב להתגאות בזה שבתקופה שלו נוספו 25 מליון מקומות עבודה אבל הוא שוכח לספר שנסגרו 24.9 מליון מקומות עבודה ובפועל הוא הוסיף רק 125K
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 אוקטובר 2012, 17:07

Holiday_Armadillo כתב:מדברים עכשיו על משהו חשוב ב-FOX
רומני דיבר על זה שהוא יוריד לכל המעמדים את המס ב-20% בשביל לעודד צמיחה ובו-זמנית יעלה את ההכנסה מעסקים
אובמה ציטט איזשהו פרופסור לכלכלה ואמר שהוא טוען(הפרופסור)שהתוכנית של רומני פשוט לא אפשרית מבחינה מתמטית
עכשיו הפרופסור הזה יוצא בהצהרה שאובמה טועה ולפי החישובים שלו התוכנית של רומני יותר מאפשרית

אובמה שוב מוכיח כמה אין לו מושג בכלכלה ורומני מצד שני מוכיח כמה הוא מבין בכספים

איזה ערוץ?

105?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 08 אוקטובר 2012, 18:55

אובמה שוב מוכיח כמה אין לו מושג בכלכלה כשהוא קוטל תוכנית אפשרית וכל מה שהוא יודע לעשות זה להעלות מיסים ורומני מצד שני מוכיח כמה הוא מבין בכספים עם תוכנית הרבה יותר מורכבת שכוללת לא רק הפחתה במיסים אלא גם צמיחה והוספת מקומות עבודה

אובמה אוהב להתגאות בזה שבתקופה שלו נוספו 25 מליון מקומות עבודה אבל הוא שוכח לספר שנסגרו 24.9 מליון מקומות עבודה ובפועל הוא הוסיף רק 125K

הוא מתכוון להוריד את המיסים בעשרים אחוז? :eek
איך המדינה תחזיק את עצמה? אני מניח שזה יהיה לתקופה קצרה יחסית אבל עדיין
בטח אחרי זה הוא יחזיר אותו למצב הרגיל ואפילו יעלה קצת לתקופה מסוימת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אוקטובר 2012, 19:04

LIAV10 כתב:

אובמה שוב מוכיח כמה אין לו מושג בכלכלה ורומני מצד שני מוכיח כמה הוא מבין בכספים

איזה ערוץ?

105?

כן
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 08 אוקטובר 2012, 19:26

כרמל, לא משנה כמה את אנטי-אובמה, אני מציע לך לקחת כל מה שאת שומעת סתם ככה ברשת פוקס ניוז בערבון מוגבל מאין כמוהו. יש שם בפריים טיים כמה אנשים שמקבילים בתודעה הציבורית שלהם לברוך מרזל ואיתמר בן גביר (שוב, ב-msnbc) זה אותו דבר לצד השני.

CNN אולי שמאלנים בכל מה שקשור לישראל (ואני מדגיש את האולי כי אני באמת לא יודע) אבל את יכולה לשאול כל אמריקאי שנמצא בעניינים והוא יגיד לך שיש קונצנזוס על זה שהם במרכז הפוליטיקה האמריקאית. ישנם כמה רפובליקנים חשובים שמזוהים עם הערוץ הזה כמו ניוט גינגריץ׳ והעיתונאי המוערך ג׳ורג׳ וויל.

הסקרים מעט התייצבו אחרי הבליץ של רומני. האבטלה ירדה ל-7.8% (לראשונה מאז 09׳) ואובמה
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אוקטובר 2012, 19:29

yiffy כתב:כרמל, לא משנה כמה את אנטי-אובמה, אני מציע לך לקחת כל מה שאת שומעת סתם ככה ברשת פוקס ניוז בערבון מוגבל מאין כמוהו. יש שם בפריים טיים כמה אנשים שמקבילים בתודעה הציבורית שלהם לברוך מרזל ואיתמר בן גביר (שוב, ב-msnbc) זה אותו דבר לצד השני.

CNN אולי שמאלנים בכל מה שקשור לישראל (ואני מדגיש את האולי כי אני באמת לא יודע) אבל את יכולה לשאול כל אמריקאי שנמצא בעניינים והוא יגיד לך שיש קונצנזוס על זה שהם במרכז הפוליטיקה האמריקאית. ישנם כמה רפובליקנים חשובים שמזוהים עם הערוץ הזה כמו ניוט גינגריץ׳ והעיתונאי המוערך ג׳ורג׳ וויל.

הסקרים מעט התייצבו אחרי הבליץ של רומני. האבטלה ירדה ל-7.8% (לראשונה מאז 09׳) ואובמה

אני לא מטומטמת
אני יודעת שפוקס ניוז זאת תחנה מגוחכת שהמגישים בה מגיעים לאורגזמה מהמילה ''ישו''
הם חבורה של פרנואידים(לפעמים בצדק)קיצוניים(חלק מהם)ואני יודעת את זה..אני עדיין מעדיפה אותם על CNN..הם מגעילים אותי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 08 אוקטובר 2012, 19:31

הסקרים מעט התייצבו אחרי הבליץ של רומני. האבטלה ירדה ל-7.8% (לראשונה מאז 09׳) ואובמה גיס סכומי שיא בחודש החולף. ה-intrade אורז הם כרגע 66.5 לאובמה ו-33.5. העימות בנושאי חוץ יהיה נקודה מכרעת נוספת. אובמה מגיע פגיע אחרי מאורעות לוב, אבל יש לו קלף חזק מאוד בכיס והוא כמובן חיסול בן-לאדן. התוספת היא ההערה של רומני ב-09׳ בא טען שלא צריך להשקיע משאבים רבים מדי על מנת לרדוף אחר אדם אחד (בן לאדן).

קיצור, יהיה מעניין :)
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אוקטובר 2012, 19:49

מצד אחד אני לא חושבת שאובמה יגיע ישנוני אחרי העימות הראשון והוא ינסה לפגוע ברומני בכל דרך אפשרית(לעומת הפעם הראשונה שהוא לא הזכיר את ה-47% וכל זה)
מצד שני אני חושבת שלרומני יש יותר כלים ''להפחיד'' את הציבור האמריקאי עם מה שבאמת קורה במזרח התיכון
מצד שלישי אני לא חושבת שלאמריקאים ממש אכפת ממדיניות החוץ של ארה''ב..זה לא יזניק מועמד אחד בטירוף כמו העימות הראשון שהיה על הכלכלה הפנימית של ארה''ב
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 08 אוקטובר 2012, 20:32

Holiday_Armadillo כתב:מצד אחד אני לא חושבת שאובמה יגיע ישנוני אחרי העימות הראשון והוא ינסה לפגוע ברומני בכל דרך אפשרית(לעומת הפעם הראשונה שהוא לא הזכיר את ה-47% וכל זה)
מצד שני אני חושבת שלרומני יש יותר כלים ''להפחיד'' את הציבור האמריקאי עם מה שבאמת קורה במזרח התיכון
מצד שלישי אני לא חושבת שלאמריקאים ממש אכפת ממדיניות החוץ של ארה''ב..זה לא יזניק מועמד אחד בטירוף כמו העימות הראשון שהיה על הכלכלה הפנימית של ארה''ב

וואלה?!
ספרי את זה לג׳רלד פורד שהיה משוכנע ב-76׳ שפולין אינה חלק מהגוש הסובייטי, או לפיילין שרואה את רוסיה כל בוקר מהמרפסת שלה.

האמריקאים מתעדפים את נושאי החוץ הרבה מתחת לכלכלה וענייני פנים, אבל יש רמה מסוימת של בורות ואי-בהירות שהם לא מוכנים לסבול. אני מאמין שהציבור יהיה רגיש גם לעימות הזה.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אוקטובר 2012, 20:53

yiffy כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מצד אחד אני לא חושבת שאובמה יגיע ישנוני אחרי העימות הראשון והוא ינסה לפגוע ברומני בכל דרך אפשרית(לעומת הפעם הראשונה שהוא לא הזכיר את ה-47% וכל זה)

וואלה?!
ספרי את זה לג׳רלד פורד שהיה משוכנע ב-76׳ שפולין אינה חלק מהגוש הסובייטי, או לפיילין שרואה את רוסיה כל בוקר מהמרפסת שלה.

האמריקאים מתעדפים את נושאי החוץ הרבה מתחת לכלכלה וענייני פנים, אבל יש רמה מסוימת של בורות ואי-בהירות שהם לא מוכנים לסבול. אני מאמין שהציבור יהיה רגיש גם לעימות הזה.

אני לא מדברת על אמירות כמו של שרה פיילין שהייתה בטוחה שיש לה את כל הכישורים לנהל במדיניות החוץ כי היא רואה את רוסיה מהחצר האחורית שלה

אני מדברת על זה שאני לא חושבת שהנשיא ייבחר לפי העימות על ענייני החוץ

יש ספיישל בערוץ ניקולודיאון שנקרא ''ילדים בוחרים את הנשיא'' ורומני בחר לא להשתתף אז כמובן שהבית הלבן יצא במתקפה חסרת תקדים
Deputy National Press Secretary Adam Fetcher tells TMZ, "It's no surprise Romney decided to play hookey. Kids demand details, and I'm sure they want some answers on why Romney could increase their class sizes, eliminate their teacher's jobs, raise taxes on their families and slash funding for Big Bird."

Fetcher ends with this zinger: "'The dog ate my homework' just doesn't cut it when you're running for President."

תראו את אחד הטוקבקים
It's okay for Nobama to blow off the PM of Israel when he's busy appearing on Letterman, but he's going to dog Romney for not having the time for 'Kids Pick the President'? A bit hypocritical!

פשוט מגעיל המתקפות הנמוכות האלה מהצוות של אובמה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 08 אוקטובר 2012, 21:36

LIAV10 כתב:הבנתי שרומני האשים את אובאמה שהוא הפריד את ארה״ב מישראל (מה שנכון)
נראה לי שרומני כנשיא יעשה לנו הרבה טוב..

כל נשיא רפובליקאי הוא תמיד עדיף לישראל מאשר דמוקראטי באופן מסורתי.
לגבי "יעשה לנו הרבה טוב" זה לא בטוח, כי האמריקאים לא תמיד מבינים את ההשלחות של מעשיהם במזרח התיכון.
לדוגמא, הפלישה האמריקאית לעיראק נחשבה בזמנו טובה לישראל, אבל בעצם היא היתה רעה, כי היא הרסה את האיזון באיזור וגרמה באופן ישיר לעלייתה של איראן. לפני הפלישה האמריקאית לעיראק, עיראק ואיראן היו נלחמות זו בזו, ואחת לא נתנה לשניה לעלות יותר מדי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 08 אוקטובר 2012, 22:16

סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 אוקטובר 2012, 22:24

מחר יהיה סקר שאובמה מוביל ב-8%
הסקרים האלה שווים לתחת..אני מציעה לא להתלהב

רומני:''נעזור למורדים בסוריה להתחמש במה שיצטרכו''..לא טוב מיט, לא טוב :nono
מעניין אותי כמה אנשים בעולם יודעים מי באמת עומד מאחרי המהומות של ה''אביב הערבי''..אני בטוחה שרוב העולם חושב שזה אנשים פשוטים שרוצים דמוקרטיה
הבעיה היא שתתן לערבי דמוקרטיה והוא עדיין יבחר מנהיגים קיצוניים
זה שנותנים להם דמוקרטיה לא אומר שנותנים להם חינוך וזה לא אומר שפתאום יש להם מנטליות של העולם המערבי..אף אחד לא קולט את זה

היה מספיק לראות את התחקיר בעובדה שהלכו לאן שהכל התחיל(תוניסיה)ואלה שהתחילו את האביב הערבי, כביכול האנשים הנאורים, אמרו בפירוש שהם יבחרו במישהו שיהפוך את המדינה שלהם למדינה עם יסודות קיצוניים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 אוקטובר 2012, 12:01

CNN מרכז?

תמונה
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 09 אוקטובר 2012, 19:16

אני היחיד שחושב שאובאמה הגיע לנשיאות כי האמריקאים חשבו שזה יהיה מגניב לבחור נשיא שחור, כמו בסרט של כריס רוק? מציגים שם מישהו שנראה דומה לרומני בצורה נורא שחצנית, ובעימות ביניהם כריס רוק אומר שזה טוב שהוא חובבן כי הוא לא יצר אויבים לפני כן. שנתיים אחר כך הדביל הזה נבחר להיות נשיא.
בכל מה שקשור למדיניות חוץ אובאמה הוכיח שהוא לא מבין שום דבר בקדנציה שלו. אבל על זה כנראה שלא יוכרעו הבחירות...
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 אוקטובר 2012, 19:22

שחף כתב:אני היחיד שחושב שאובאמה הגיע לנשיאות כי האמריקאים חשבו שזה יהיה מגניב לבחור נשיא שחור, כמו בסרט של כריס רוק? מציגים שם מישהו שנראה דומה לרומני בצורה נורא שחצנית, ובעימות ביניהם כריס רוק אומר שזה טוב שהוא חובבן כי הוא לא יצר אויבים לפני כן. שנתיים אחר כך הדביל הזה נבחר להיות נשיא.
בכל מה שקשור למדיניות חוץ אובאמה הוכיח שהוא לא מבין שום דבר בקדנציה שלו. אבל על זה כנראה שלא יוכרעו הבחירות...

אתה ממש לא היחידי שחושב את זה..פשוט אם מישהו יגיד את זה אז ישר יקום רעש אדיר בארה''ב שהוא גזען
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 09 אוקטובר 2012, 19:39

למי שלא ראה את הסרט:
http://www.youtube.com/watch?v=igg8NYlZZJ8
למעט הפאן המצחיק והקומי, יש דימיון גדול בעיני לאובאמה, וניסיון די עלוב להציג את "אמריקה המעונבת".
"yes we can= America is a big titty woman". אותו מסר חלול.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 אוקטובר 2012, 22:07

ג'ואן ריברס המלכה!!
היהדות שלה לפני העדר ההוליוודי!
כשהיא שומעת שאני מישראל, היא מיד שולפת את הג'ואיש מאם ושואלת אותי "איך אתה חושב שדברים יסתיימו במזרח התיכון? אני כל כך מודאגת, אתה לא יודע עד כמה. בשבוע שעבר ישבתי לארוחת ערב עם חברים לכבוד חג הסוכות וזה היה הנושא העיקרי סביב השולחן.אני מצביעה למיט רומני רק בגלל ישראל. אין ברירה".
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים