08 אוקטובר 2012, 16:49
MTA2311 כתב:ליאב, כמו כל סקר צריך לקחת את זה בעירבון מוגבל. זה ישתנה עוד 200 פעם בחודש הקרוב. כמו שכרמל אמרה, זה מאוד חשוב מי עורך את הסקר, ומי מפרסם את התוצאות. אני פשוט שמח שרומני לפחות צמצם את הפער(זה כבר ברור).
אנחנו צריכים הרבה מזל, כי לסמוך על העם האמריקאי(שאני באופן אישי חושב שהוא פשוט מטומטם) אי אפשר.
08 אוקטובר 2012, 17:01
08 אוקטובר 2012, 17:05
08 אוקטובר 2012, 17:07
Holiday_Armadillo כתב:מדברים עכשיו על משהו חשוב ב-FOX
רומני דיבר על זה שהוא יוריד לכל המעמדים את המס ב-20% בשביל לעודד צמיחה ובו-זמנית יעלה את ההכנסה מעסקים
אובמה ציטט איזשהו פרופסור לכלכלה ואמר שהוא טוען(הפרופסור)שהתוכנית של רומני פשוט לא אפשרית מבחינה מתמטית
עכשיו הפרופסור הזה יוצא בהצהרה שאובמה טועה ולפי החישובים שלו התוכנית של רומני יותר מאפשרית
אובמה שוב מוכיח כמה אין לו מושג בכלכלה ורומני מצד שני מוכיח כמה הוא מבין בכספים
08 אוקטובר 2012, 18:55
Holiday_Armadillo כתב:מדברים עכשיו על משהו חשוב ב-FOX
רומני דיבר על זה שהוא יוריד לכל המעמדים את המס ב-20% בשביל לעודד צמיחה ובו-זמנית יעלה את ההכנסה מעסקים
אובמה ציטט איזשהו פרופסור לכלכלה ואמר שהוא טוען(הפרופסור)שהתוכנית של רומני פשוט לא אפשרית מבחינה מתמטית
עכשיו הפרופסור הזה יוצא בהצהרה שאובמה טועה ולפי החישובים שלו התוכנית של רומני יותר מאפשרית
אובמה שוב מוכיח כמה אין לו מושג בכלכלה כשהוא קוטל תוכנית אפשרית וכל מה שהוא יודע לעשות זה להעלות מיסים ורומני מצד שני מוכיח כמה הוא מבין בכספים עם תוכנית הרבה יותר מורכבת שכוללת לא רק הפחתה במיסים אלא גם צמיחה והוספת מקומות עבודה
אובמה אוהב להתגאות בזה שבתקופה שלו נוספו 25 מליון מקומות עבודה אבל הוא שוכח לספר שנסגרו 24.9 מליון מקומות עבודה ובפועל הוא הוסיף רק 125K
08 אוקטובר 2012, 19:04
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מדברים עכשיו על משהו חשוב ב-FOX
אובמה שוב מוכיח כמה אין לו מושג בכלכלה ורומני מצד שני מוכיח כמה הוא מבין בכספים
איזה ערוץ?
105?
08 אוקטובר 2012, 19:26
08 אוקטובר 2012, 19:29
yiffy כתב:כרמל, לא משנה כמה את אנטי-אובמה, אני מציע לך לקחת כל מה שאת שומעת סתם ככה ברשת פוקס ניוז בערבון מוגבל מאין כמוהו. יש שם בפריים טיים כמה אנשים שמקבילים בתודעה הציבורית שלהם לברוך מרזל ואיתמר בן גביר (שוב, ב-msnbc) זה אותו דבר לצד השני.
CNN אולי שמאלנים בכל מה שקשור לישראל (ואני מדגיש את האולי כי אני באמת לא יודע) אבל את יכולה לשאול כל אמריקאי שנמצא בעניינים והוא יגיד לך שיש קונצנזוס על זה שהם במרכז הפוליטיקה האמריקאית. ישנם כמה רפובליקנים חשובים שמזוהים עם הערוץ הזה כמו ניוט גינגריץ׳ והעיתונאי המוערך ג׳ורג׳ וויל.
הסקרים מעט התייצבו אחרי הבליץ של רומני. האבטלה ירדה ל-7.8% (לראשונה מאז 09׳) ואובמה
08 אוקטובר 2012, 19:31
08 אוקטובר 2012, 19:49
08 אוקטובר 2012, 20:32
Holiday_Armadillo כתב:מצד אחד אני לא חושבת שאובמה יגיע ישנוני אחרי העימות הראשון והוא ינסה לפגוע ברומני בכל דרך אפשרית(לעומת הפעם הראשונה שהוא לא הזכיר את ה-47% וכל זה)
מצד שני אני חושבת שלרומני יש יותר כלים ''להפחיד'' את הציבור האמריקאי עם מה שבאמת קורה במזרח התיכון
מצד שלישי אני לא חושבת שלאמריקאים ממש אכפת ממדיניות החוץ של ארה''ב..זה לא יזניק מועמד אחד בטירוף כמו העימות הראשון שהיה על הכלכלה הפנימית של ארה''ב
08 אוקטובר 2012, 20:53
yiffy כתב:Holiday_Armadillo כתב:מצד אחד אני לא חושבת שאובמה יגיע ישנוני אחרי העימות הראשון והוא ינסה לפגוע ברומני בכל דרך אפשרית(לעומת הפעם הראשונה שהוא לא הזכיר את ה-47% וכל זה)
מצד שני אני חושבת שלרומני יש יותר כלים ''להפחיד'' את הציבור האמריקאי עם מה שבאמת קורה במזרח התיכון
מצד שלישי אני לא חושבת שלאמריקאים ממש אכפת ממדיניות החוץ של ארה''ב..זה לא יזניק מועמד אחד בטירוף כמו העימות הראשון שהיה על הכלכלה הפנימית של ארה''ב
וואלה?!
ספרי את זה לג׳רלד פורד שהיה משוכנע ב-76׳ שפולין אינה חלק מהגוש הסובייטי, או לפיילין שרואה את רוסיה כל בוקר מהמרפסת שלה.
האמריקאים מתעדפים את נושאי החוץ הרבה מתחת לכלכלה וענייני פנים, אבל יש רמה מסוימת של בורות ואי-בהירות שהם לא מוכנים לסבול. אני מאמין שהציבור יהיה רגיש גם לעימות הזה.
Deputy National Press Secretary Adam Fetcher tells TMZ, "It's no surprise Romney decided to play hookey. Kids demand details, and I'm sure they want some answers on why Romney could increase their class sizes, eliminate their teacher's jobs, raise taxes on their families and slash funding for Big Bird."
Fetcher ends with this zinger: "'The dog ate my homework' just doesn't cut it when you're running for President."
It's okay for Nobama to blow off the PM of Israel when he's busy appearing on Letterman, but he's going to dog Romney for not having the time for 'Kids Pick the President'? A bit hypocritical!
08 אוקטובר 2012, 21:36
LIAV10 כתב:הבנתי שרומני האשים את אובאמה שהוא הפריד את ארה״ב מישראל (מה שנכון)
נראה לי שרומני כנשיא יעשה לנו הרבה טוב..
08 אוקטובר 2012, 22:16
08 אוקטובר 2012, 22:24
09 אוקטובר 2012, 12:01
09 אוקטובר 2012, 19:16
09 אוקטובר 2012, 19:22
שחף כתב:אני היחיד שחושב שאובאמה הגיע לנשיאות כי האמריקאים חשבו שזה יהיה מגניב לבחור נשיא שחור, כמו בסרט של כריס רוק? מציגים שם מישהו שנראה דומה לרומני בצורה נורא שחצנית, ובעימות ביניהם כריס רוק אומר שזה טוב שהוא חובבן כי הוא לא יצר אויבים לפני כן. שנתיים אחר כך הדביל הזה נבחר להיות נשיא.
בכל מה שקשור למדיניות חוץ אובאמה הוכיח שהוא לא מבין שום דבר בקדנציה שלו. אבל על זה כנראה שלא יוכרעו הבחירות...
09 אוקטובר 2012, 19:39
09 אוקטובר 2012, 22:07
כשהיא שומעת שאני מישראל, היא מיד שולפת את הג'ואיש מאם ושואלת אותי "איך אתה חושב שדברים יסתיימו במזרח התיכון? אני כל כך מודאגת, אתה לא יודע עד כמה. בשבוע שעבר ישבתי לארוחת ערב עם חברים לכבוד חג הסוכות וזה היה הנושא העיקרי סביב השולחן.אני מצביעה למיט רומני רק בגלל ישראל. אין ברירה".