jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Holiday_Armadillo כתב:כרטיסים - 287x2
דירה - 280 יורו לשבוע
דירה וכרטיסים לשבוע בגרמניה עולים כמו סופ''ש בארץ
מה שנשאר זה רק להחליף כסף, לבדוק שהדרכונים בתוקף (רק היום חשבתי על זה) ולהוציא כסף אבל יש מלא זמן לזה
מישהו ניסה פעם כרטיס נטען בחו''ל? תוהה לעצמי אם זה יותר נוח ממזומן כי מזומן רואים בדיוק כמה יש, אי אפשר לאבד את הספירה
אז בסוף הטיול התארך משבוע ל-10 ימים (אמא שלי התחננה)
אמא שלך צודקת.
שבוע טס בטיל... היום שמגיעים והיום שעוזבים הם ימים מבוזבזים לרוב, ולוקח גם עוד איזה יום לפחות להתרגל לקצב ולמקום...
אני עדיין מופתע שיש אנשים שנוסעים לחופשים בישראל.
שתי לילות בצימר עולים 2000 ש"ח שהם כ-510 דולר. גם מי שעצלן ולא רוצה להתאמץ, נכנס לגוליבר או לדקה ה-90 ומוצא 2-3 דילים של כמה ימים,
במחיר הזה +/- בכרתים, בבודפשט, בפראג או ביוון.
לך לא צריך לספר, אבל מי שלא היה, באוסטריה, צימר עם נוף מטמטם, וכל הפסיליטיז, עולה 70-80 יורו ללילה (ויש גם פחות), לעומת ה-240 יורו
שזה עולה בצימר מצוי וסטנדרטי...
לא הוגן בכלל.
אם יהיה לי אינטרנט אני בסדר גם שנה שם, אבל בלי אינטרנט שבוע זה ממש סטרץ' בשבילי
צריכה עוד לברר את כל העניין כי מסתבר שהחבילת ''הכל כלול'' שלי לא כוללת את חו''ל
אנחנו תמיד עם טיסה שנוחתת ממש מוקדם והמראה שיוצאת מאוד מאוחר, אז כן מצליחים להוציא משהו מהיום הראשון והאחרון, אבל אני מסכימה שאני רוב הזמן פשוט מותשת ביום הראשון ונרדמת כבר באיזה 5 אחה''צ עד הבוקר
צריכה למצוא פיתרון לזה
אנחנו הזמנו מגוליבר את הכרטיסים, אבל אני לא בן אדם שחי על הקצה אז לא היה לי רצון לחכות עד לרגע האחרון בשביל שאולי יהיה מחיר מטורף
אני חושבת שעשינו את זה פעם ובסוף נתקענו עם מחיר של איזה 403 דולר לכרטיס
בסופו של יום, 285 דולר זה מחיר נוח לגמרי ושווה את השקט הנפשי
אלא אם כן אתם כבר מתים, יש לכם ילדים ואתם חייבים להשאיר אותם איזה יומיים אצל הסבתא בשביל להציל את הנישואים באיזה צימר בצפון, אין שום סיבה, ואני מתכוונת שום סיבה שבעולם, לנפוש בארץ
במחיר של סופ''ש בארץ אפשר בקלות לסגור שבוע בחו''ל, ויש לזה ערך מוסף שאין ישראלים