29 מאי 2016, 13:06
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:סיפרת לה כבר שאני מצטרף?
אני לא ידעתי שאתה מצטרף, איך אני אספר לה?
עכשיו את יודעת
מה יקרה כשיהיו כל מיני שוויינים במטבח?
נסתדר
אגב, אני ליד החלון
29 מאי 2016, 17:45
Holiday_Armadillo כתב:Holiday_Armadillo כתב:כרטיסים - 287x2
דירה - 280 יורו לשבוע
דירה וכרטיסים לשבוע בגרמניה עולים כמו סופ''ש בארץ
מה שנשאר זה רק להחליף כסף, לבדוק שהדרכונים בתוקף (רק היום חשבתי על זה) ולהוציא כסף אבל יש מלא זמן לזה
מישהו ניסה פעם כרטיס נטען בחו''ל? תוהה לעצמי אם זה יותר נוח ממזומן כי מזומן רואים בדיוק כמה יש, אי אפשר לאבד את הספירה
אז בסוף הטיול התארך משבוע ל-10 ימים (אמא שלי התחננה)
29 מאי 2016, 19:10
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Holiday_Armadillo כתב:כרטיסים - 287x2
דירה - 280 יורו לשבוע
דירה וכרטיסים לשבוע בגרמניה עולים כמו סופ''ש בארץ
מה שנשאר זה רק להחליף כסף, לבדוק שהדרכונים בתוקף (רק היום חשבתי על זה) ולהוציא כסף אבל יש מלא זמן לזה
מישהו ניסה פעם כרטיס נטען בחו''ל? תוהה לעצמי אם זה יותר נוח ממזומן כי מזומן רואים בדיוק כמה יש, אי אפשר לאבד את הספירה
אז בסוף הטיול התארך משבוע ל-10 ימים (אמא שלי התחננה)
אמא שלך צודקת.
שבוע טס בטיל... היום שמגיעים והיום שעוזבים הם ימים מבוזבזים לרוב, ולוקח גם עוד איזה יום לפחות להתרגל לקצב ולמקום...
אני עדיין מופתע שיש אנשים שנוסעים לחופשים בישראל.
שתי לילות בצימר עולים 2000 ש"ח שהם כ-510 דולר. גם מי שעצלן ולא רוצה להתאמץ, נכנס לגוליבר או לדקה ה-90 ומוצא 2-3 דילים של כמה ימים,
במחיר הזה +/- בכרתים, בבודפשט, בפראג או ביוון.
לך לא צריך לספר, אבל מי שלא היה, באוסטריה, צימר עם נוף מטמטם, וכל הפסיליטיז, עולה 70-80 יורו ללילה (ויש גם פחות), לעומת ה-240 יורו
שזה עולה בצימר מצוי וסטנדרטי...
לא הוגן בכלל.
29 מאי 2016, 21:54
29 מאי 2016, 21:56
jol9 כתב:לגמרי לגמרי.
285 דולר זה מחיר פצצה.
מסכים לגמרי לגבי חופשות בישראל. חבל כי הרבה אנשים באמת אוהבים להגיע לכאן (משום מה).
אינטרנט היום זה די סטנדרט. כלומר, WIFI זה בסיסי לגמרי שיהיה בדירה, ולגבי גלישה רגילה, אז אנחנו עושים חבילת גלישה ושיחות,
תמיד, למרות שלי יש טלפון חברה ואני יכול להתקשר בחינם.
זה לא זול, אבל זה נותן שקט נפשי, שיש שני טלפונים פעילים בחו"ל, ושווה את ה-300 ש"ח.
29 מאי 2016, 22:54
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:לגמרי לגמרי.
285 דולר זה מחיר פצצה.
מסכים לגמרי לגבי חופשות בישראל. חבל כי הרבה אנשים באמת אוהבים להגיע לכאן (משום מה).
אינטרנט היום זה די סטנדרט. כלומר, WIFI זה בסיסי לגמרי שיהיה בדירה, ולגבי גלישה רגילה, אז אנחנו עושים חבילת גלישה ושיחות,
זה לא זול, אבל זה נותן שקט נפשי, שיש שני טלפונים פעילים בחו"ל, ושווה את ה-300 ש"ח.
אין מצב שאני מוציאה 300 שקל על זה
וזאת שאנחנו שוכרים ממנה דיי..הרבה זמן בעסק, נגדיר את זה ככה
אין לה את כל הקטע של..לשים WIFI וכל זה
29 מאי 2016, 22:57
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:לגמרי לגמרי.
285 דולר זה מחיר פצצה.
אין מצב שאני מוציאה 300 שקל על זה
וזאת שאנחנו שוכרים ממנה דיי..הרבה זמן בעסק, נגדיר את זה ככה
אין לה את כל הקטע של..לשים WIFI וכל זה
מממ
בעסה.
האמת לא כזה מזיק גם להתנתק קצת מהעניינים. בטח יש שם בתי קפה עם WIFI, לא?
בכל מקרה זה באמת די מגביל.
30 מאי 2016, 00:23
30 מאי 2016, 19:26
30 מאי 2016, 23:17
30 מאי 2016, 23:19
yanay21 כתב:נשבע לך שמחר התכוונתי לכתוב על זה פה!
ממש לא נעים לי, כי הייתם מדהימים וכתבתם מלא המלצות, אבל אני משנה כיוון לניו יורק. חשבתי שאני לא אקבל ויזה, אז כבר חשבתי על אירופה, אבל מסתבר שקיבלתי.
30 מאי 2016, 23:21
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:נשבע לך שמחר התכוונתי לכתוב על זה פה!
ממש לא נעים לי, כי הייתם מדהימים וכתבתם מלא המלצות, אבל אני משנה כיוון לניו יורק. חשבתי שאני לא אקבל ויזה, אז כבר חשבתי על אירופה, אבל מסתבר שקיבלתי.
איזה מבאס אתה
גועל נפש
30 מאי 2016, 23:22
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:נשבע לך שמחר התכוונתי לכתוב על זה פה!
איזה מבאס אתה
גועל נפש
מה הבעיה עם ניו יורק?אנטישמית
30 מאי 2016, 23:24
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:נשבע לך שמחר התכוונתי לכתוב על זה פה!
איזה מבאס אתה
גועל נפש
איכס
לא מבינה את האטרקציה וגם לא אבין
30 מאי 2016, 23:26
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:נשבע לך שמחר התכוונתי לכתוב על זה פה!
איזה מבאס אתה
גועל נפש
איכס
לא מבינה את האטרקציה וגם לא אבין
בואי איתי ונברר!
30 מאי 2016, 23:28
30 מאי 2016, 23:30
yanay21 כתב:נעשה טיול פורומי, נצרף עוד כמה אנשים, יהיה אש(בפועל, זו תהיה נסיעה לכינרת, והיחיד שיהנה זה אורי, שילך לקברי צדיקים בטבריה)
30 מאי 2016, 23:32
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:נעשה טיול פורומי, נצרף עוד כמה אנשים, יהיה אש(בפועל, זו תהיה נסיעה לכינרת, והיחיד שיהנה זה אורי, שילך לקברי צדיקים בטבריה)
רק לאירופה אני נוסעת וגם רוב הסיכויים שזאת תהיה משימת איסוף מידע של אור
30 מאי 2016, 23:33
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:נעשה טיול פורומי, נצרף עוד כמה אנשים, יהיה אש(בפועל, זו תהיה נסיעה לכינרת, והיחיד שיהנה זה אורי, שילך לקברי צדיקים בטבריה)
מישהי פה ברמה גבוהה.
למרות שאני כן בונה על אירופה, אבל משהו קצר יותר. כנראה בחופשת סמסטר. יש לי המון פערים להשלים
30 מאי 2016, 23:36
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:נעשה טיול פורומי, נצרף עוד כמה אנשים, יהיה אש(בפועל, זו תהיה נסיעה לכינרת, והיחיד שיהנה זה אורי, שילך לקברי צדיקים בטבריה)
מישהי פה ברמה גבוהה.
למרות שאני כן בונה על אירופה, אבל משהו קצר יותר. כנראה בחופשת סמסטר. יש לי המון פערים להשלים
בן אדם מזעזע