בארץ 3

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בארץ 3

הודעהעל ידי felix_r » 10 ספטמבר 2016, 01:49

LIAV10 כתב:סתםםםם כרמלללל חייםשליי אוהב אותךךךך נסיכההההה!!!1!!11!!

מאוחר מדי!

תמונה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 10 ספטמבר 2016, 05:08

jol9 כתב:אין מה לשנוא אותה באמת. אבל המדינה חייבת להגן על עצמה מפני שליחי החמאס שיושבים בפרלמנט שלה.

אני די בטוח שהיא לא שליחה של חמאס. היא לאומנית ערבייה בדיוק כמו מייסד המפלגה שלה שנמצא עכשיו בקטאר.

לגבי השאלה אם זה טוב או רע שהיא בכנסת? אני לא בטוח בתשובה. זה בטח שלא רע לביבי.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 10 ספטמבר 2016, 09:36

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אין מה לשנוא אותה באמת. אבל המדינה חייבת להגן על עצמה מפני שליחי החמאס שיושבים בפרלמנט שלה.

אני די בטוח שהיא לא שליחה של חמאס. היא לאומנית ערבייה בדיוק כמו מייסד המפלגה שלה שנמצא עכשיו בקטאר.

לגבי השאלה אם זה טוב או רע שהיא בכנסת? אני לא בטוח בתשובה. זה בטח שלא רע לביבי.

אין שום סיבה שהאנשים האלה יישבו בפרלמנט.
האוכלוסיה הערבית זקוקה למישהו שינסה לחבר ולאחד את הקרעים, ולא ישסע עוד יותר.
היא מקדמת את האינטרסים של מי בדיוק בכנסת?
אבו מאזן? אז שתשב שפרלמנט הפלסטינאי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 10 ספטמבר 2016, 09:49

jol9 כתב:אין שום סיבה שהאנשים האלה יישבו בפרלמנט.

אתה חושב שהיא מקדמת במשהו את האינטרס הפלשתיני? אתה חושב שהפרובוקציות שלה עוזרות במשהו לאינטרס הזה?

האינטרס היחידי שהיא מקדמת זה האינטרס של ביבי לקטב בין ערבים ליהודים בחברה ולצור תחושה של חיים במצור ("החיים עצמם"). גם לדעתי היא לא צריכה להיות בכנסת, אבל אין סיכוי שביבי יעשה משהו להוציא אותה משם. היא הנכס האלקטורלי הכי גדול שלו.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 10 ספטמבר 2016, 11:22

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אין שום סיבה שהאנשים האלה יישבו בפרלמנט.

אתה חושב שהיא מקדמת במשהו את האינטרס הפלשתיני? אתה חושב שהפרובוקציות שלה עוזרות במשהו לאינטרס הזה?

האינטרס היחידי שהיא מקדמת זה האינטרס של ביבי לקטב בין ערבים ליהודים בחברה ולצור תחושה של חיים במצור ("החיים עצמם"). גם לדעתי היא לא צריכה להיות בכנסת, אבל אין סיכוי שביבי יעשה משהו להוציא אותה משם. היא הנכס האלקטורלי הכי גדול שלו.

לא חושב שהיא הנכס של ביבי או של הימין. כלומר ברור שזה טוב לימין שיש כאלה חלאות בצד השמאלי,
ואז תמיד אפשר להגיד שכל ממשלת שמאל שתקום, תהיה בהכרח ממשלה שמתבססת על הערבים.
את זה הציבור הישראלי לא ייקבל.

אבל אני אישית מעדיף אנשים שהאג'נדה שלהם היא אשכרה לעשות דברים בשביל האזרחים (ערבים או יהודים).
זאת המשימה של האנשים האלה בכנסת, והם נכשלים בה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי shayD » 10 ספטמבר 2016, 12:40

לא תהיה ממשלת שמאל עם ערבים בקואליציה , זה לא יעבור בתקופת זמן שלנו.

כן תהיה ממשלת שמאל עם חרדים כחלון והעבודה בראשות יש עתיד/העבודה בחיזוק של מפלגת בלון ומרצ.
למות או לכבוש את ההר.
סמל אישי של המשתמש
shayD

הודעהעל ידי jol9 » 10 ספטמבר 2016, 12:58

shayD כתב:לא תהיה ממשלת שמאל עם ערבים בקואליציה , זה לא יעבור בתקופת זמן שלנו.

כן תהיה ממשלת שמאל עם חרדים כחלון והעבודה בראשות יש עתיד/העבודה בחיזוק של מפלגת בלון ומרצ.

ברור שלא תהיה ממשלת שמאל עם הערבים, אבל זאת ממשלת שמאל יחידה שיכולה לשרוד.
כל מי שהצביע לבוז'י, לא חשב לעומקם של הדברים, וחשב שבוז'י יוכל לעשות קסמים פוליטיים ולחבר
בין ליברמן לזהבה באותה הממשלה.

יכולה לקום כאן ממשלת ימין יציבה כמו שיש עכשיו, או ממשלת מרכז לא יציבה כמו שהיתה לפני שנתיים.
בשתי הממשלות, המשותף הוא שמי שיכול להרכיב אותה הוא ראש הליכוד.

זאת המפה הפוליטית בארץ בשיטת הבחירות הנוכחית, וזה לא ישתנה להערכתי בקרוב.
כל הסקרים המגוחכים שלוש שנים לפני הבחירות, לא משנים שום דבר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 10 ספטמבר 2016, 14:21

jol9 כתב:ברור שלא תהיה ממשלת שמאל עם הערבים, אבל זאת ממשלת שמאל יחידה שיכולה לשרוד.
כל מי שהצביע לבוז'י, לא חשב לעומקם של הדברים, וחשב שבוז'י יוכל לעשות קסמים פוליטיים ולחבר

יכולה לקום כאן ממשלת ימין יציבה כמו שיש עכשיו, או ממשלת מרכז לא יציבה כמו שהיתה לפני שנתיים.

ממשלה עם ערבים לא תהיה. הם אפילו לא הסכימו לחתום עם מרץ על הסכם עודפים.

אם תסתכל על הסקרים, תראה שדווקא יש אפשרות שממשלה שתתבסס על יש עתיד, העבודה, כחלון ואולי הליכוד.

בכלל, מכיוון שהנושא המדיני לא נמצא כרגע על השולחן, לא אצל הימין ולא אצל יש עתיד או העבודה, אז יש סיכוי תיאורטי לממשלה כזו. כמובן שזה רק תיאורטי, ואין סיכוי ממשי להחליף את ביבי בבחירות.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 10 ספטמבר 2016, 14:24

מישהו ראה את הסרטון של ביבי על הטיהור האתני? אני דווקא מסכים איתו. הרעיון של פינוי מאות אלפי אנשים הוא לא הגיוני ולא ישים. כל סיפור פינוי ההתנחלויות צריך לרדת מהפרק.

מדינה פלשתינית אם וכאשר תוקם לא תהיה נקיה מיהודים, בדיוק כמו שישראל לא נקיה מערבים, וזה משהו שצריך להיות מובן לכולם.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 10 ספטמבר 2016, 14:36

roy1000 כתב:
jol9 כתב:ברור שלא תהיה ממשלת שמאל עם הערבים, אבל זאת ממשלת שמאל יחידה שיכולה לשרוד.

ממשלה עם ערבים לא תהיה. הם אפילו לא הסכימו לחתום עם מרץ על הסכם עודפים.

אם תסתכל על הסקרים, תראה שדווקא יש אפשרות שממשלה שתתבסס על יש עתיד, העבודה, כחלון ואולי הליכוד.

בכלל, מכיוון שהנושא המדיני לא נמצא כרגע על השולחן, לא אצל הימין ולא אצל יש עתיד או העבודה, אז יש סיכוי תיאורטי לממשלה כזו. כמובן שזה רק תיאורטי, ואין סיכוי ממשי להחליף את ביבי בבחירות.

סקרים זה קצת כמו לבנות קבוצה במשחקי המנג'ר למיניהם. על הנייר זה נראה נפלא, אבל בפועל
זה מתעלם לחלוטין מאינטרסים, אגו, רצונות וכד'.
נכון לכרגע, וכל עוד ביבי נמצא בפוליטיקה הישראלית ומוביל את הליכוד, אין היתכנות לממשלה יציבה,
שהיא לא ממשלת ימין - חרדים, ואין היתכנות לזה שביבי יקים ממשלה כזאת.

מספרית יכולה נניח לקום ממשלה של לפיד, כחלון, ליברמן, עבודה והחרדים אבל זאת לא תהיה ממשלה
מתפקדת.
הטעות הגדולה של לפיד היתה הפסילה של המפלגות החרדיות, והפארסה שלו כשר האוצר בממשלה של
ביבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 ספטמבר 2016, 17:03

זה שיאיר התחזק מאז הבחירות היה ידוע, אבל התוצאה בסקר הנוכחית משקפת באופן ישיר את מה שהעם חושב על משבר השבת. עוד שבועיים זה יישכח.

יאיר מתחיל להתחנף לחרדים אחרי הטעות שעשה מולם בתחילת הקריירה הפוליטית שלו, אבל לא בטוח שזה יעזור. עם שס כן, עם יהדות התורה לא.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 10 ספטמבר 2016, 17:24

jol9 כתב:סקרים זה קצת כמו לבנות קבוצה במשחקי המנג'ר למיניהם. על הנייר זה נראה נפלא, אבל בפועל
נכון לכרגע, וכל עוד ביבי נמצא בפוליטיקה הישראלית ומוביל את הליכוד, אין היתכנות לממשלה יציבה,

מספרית יכולה נניח לקום ממשלה של לפיד, כחלון, ליברמן, עבודה והחרדים אבל זאת לא תהיה ממשלה
מתפקדת.
הטעות הגדולה של לפיד היתה הפסילה של המפלגות החרדיות, והפארסה שלו כשר האוצר בממשלה של
ביבי.

אין לי גם ספק שהסקרים האלה לא יתממשו. כמו שאמרתי, כל עוד ביבי פה, הליכוד יהיה בשלטון בפורמט כזה או אחר. אבל אחריו, בהחלט יכולה להיות ממשלה של מרכז - ליכוד - עבודה.

אין לי מושג על איזה פארסה אתה מדבר. יאיר לפיד לא עשה שום דבר מיוחד בשנתיים שהיה שר אוצר. פארסה בטח שלא הייתה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 10 ספטמבר 2016, 17:37

roy1000 כתב:
jol9 כתב:סקרים זה קצת כמו לבנות קבוצה במשחקי המנג'ר למיניהם. על הנייר זה נראה נפלא, אבל בפועל

מתפקדת.
ביבי.

אין לי גם ספק שהסקרים האלה לא יתממשו. כמו שאמרתי, כל עוד ביבי פה, הליכוד יהיה בשלטון בפורמט כזה או אחר. אבל אחריו, בהחלט יכולה להיות ממשלה של מרכז - ליכוד - עבודה.

אין לי מושג על איזה פארסה אתה מדבר. יאיר לפיד לא עשה שום דבר מיוחד בשנתיים שהיה שר אוצר. פארסה בטח שלא הייתה.

היו פארסות. חוק מע"מ אפס עליו הוא עמל כ"כ קשה, בוטל בשניה. כנ"ל חוקי הגיוס שלו לחרדים.
אבל אלה לא הפארסות שדיברתי עליהן. הבעיה הקשה ביותר איתו היתה הנסיון לכפות דברים
על מפלגת השלטון ועל אופי ההתנהלות של כל הממשלה.
ראשית בכך שהוא למעשה פסל מפלגות אחרות, ולא איפשר את הכנסתן לקואליציה.
שנית בכך שהוא לא התגמש ולא איפשר למשול.

הטעויות שהוא עשה גסות מדי לטעמי, מכדי שאפשר יהיה לטאטא אותן. גם באופוזיציה, הוא לא ממש עושה
משהו, ולא ממש שומעים אותו.
מה שכן, האפסיות המוחלטת של מחנה השמאל, יאפשרו לו לבסוף להנהיג את המחנה הזה, אם ירצה בכך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 10 ספטמבר 2016, 17:44

jol9 כתב:היו פארסות. חוק מע"מ אפס עליו הוא עמל כ"כ קשה, בוטל בשניה. כנ"ל חוקי הגיוס שלו לחרדים.
אבל אלה לא הפארסות שדיברתי עליהן. הבעיה הקשה ביותר איתו היתה הנסיון לכפות דברים
על מפלגת השלטון ועל אופי ההתנהלות של כל הממשלה.
ראשית בכך שהוא למעשה פסל מפלגות אחרות, ולא איפשר את הכנסתן לקואליציה.
שנית בכך שהוא לא התגמש ולא איפשר למשול.

הטעויות שהוא עשה גסות מדי לטעמי, מכדי שאפשר יהיה לטאטא אותן. גם באופוזיציה, הוא לא ממש עושה
משהו, ולא ממש שומעים אותו.
מה שכן, האפסיות המוחלטת של מחנה השמאל, יאפשרו לו לבסוף להנהיג את המחנה הזה, אם ירצה בכך.

חוק מע"מ אפס ביבי ביטל. את חוקי הגיוס לחרדים הממשלה הנוכחית ביטלה. זה לא קשור בכלום אליו.

היו לו 18 מנדטים שזה לא הרבה פלות ממה שהיה לליכוד. הייתה לו כל זכות (וחובה) לנסות ולקדם את האג'נדה שבשבילה הוא נבחר. לא הייתה שום בעיה של משילות.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 10 ספטמבר 2016, 17:48

בהחלט שהוא היה צריך לקדם, אבל הוא עשה בדרך את כל הטעויות האפשריות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי shayD » 10 ספטמבר 2016, 23:15

מעניין אותי מה יהיו ההשלכות הבירוקרטיות אם תהיינה מבחינת הבניה בארץ אחרי נפילת החניון.

דניה סיבוס בונה גם את הרכבת הקלה בתא אגב.

לפי המרצים שלי היה שם כשל הנדסי אדיר בהתחשב בעובדה שהיו 5 חתימות של חמישה מהנדסים שונים על כל יציקה ותוכנית.
למות או לכבוש את ההר.
סמל אישי של המשתמש
shayD

הודעהעל ידי rc4991 » 10 ספטמבר 2016, 23:20

shayD כתב:מעניין אותי מה יהיו ההשלכות הבירוקרטיות אם תהיינה מבחינת הבניה בארץ אחרי נפילת החניון.

דניה סיבוס בונה גם את הרכבת הקלה בתא אגב.

לפי המרצים שלי היה שם כשל הנדסי אדיר בהתחשב בעובדה שהיו 5 חתימות של חמישה מהנדסים שונים על כל יציקה ותוכנית.

קראתי שבחודש הבא יש ועדה שתדון בסעיף הפיקוח כתוצאה מאסון ורסאי (כן, עדיין לא יישמו מאז שום מסקנה כנראה)
אני מניח שזה פשוט יגרום לועדה הזאת לאשר את הדברים האלה לאור העובדה שישחטו אותם אם לא
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 ספטמבר 2016, 23:21

יקימו איזשהי ועדת חקירה, עוד שנתיים היא תפרסם מסקנות מפוצצות ושום דבר לא יקרה בפועל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי shayD » 10 ספטמבר 2016, 23:23

כל הסיפור הזה שברקע משרד הבינוי רוצה לאשר לקבלנים לא להעסיק מהנדס ראשי על מנת לקבל היתר בפרויקטים קטנים.
למות או לכבוש את ההר.
סמל אישי של המשתמש
shayD

הודעהעל ידי my man » 10 ספטמבר 2016, 23:23

MTA2311 כתב:יקימו איזשהי ועדת חקירה, עוד שנתיים היא תפרסם מסקנות מפוצצות ושום דבר לא יקרה בפועל.

אתה אופטימי עם השנתיים..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים