שמואל1 כתב:טראמפ ממשיך לעבוד: יחתום על צו שאוסר על כניסת פליטים ממדינות מוסלמיות.
עדכון: חתם.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:טראמפ ממשיך לעבוד: יחתום על צו שאוסר על כניסת פליטים ממדינות מוסלמיות.
שמואל1 כתב:שמואל1 כתב:טראמפ ממשיך לעבוד: יחתום על צו שאוסר על כניסת פליטים ממדינות מוסלמיות.
שועל כתב:שמואל1 כתב:שמואל1 כתב:טראמפ ממשיך לעבוד: יחתום על צו שאוסר על כניסת פליטים ממדינות מוסלמיות.
איסור זמני צריך להדגיש, אני גם לא יודע אם החתימה היא השלב האחרון
roy1000 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:שמואל1 כתב:טראמפ ממשיך לעבוד: יחתום על צו שאוסר על כניסת פליטים ממדינות מוסלמיות.
אתה באמת מסרב להאמין למציאות אה? אשרות הן בסמכות מוחלטת של מחלקת המדינה (כלומר הנשיא). טראמפ יכול לעשות כרצונו ולתת או לסרב לאשרות כפי שהוא רואה לנכון. החתימה היא השלב הראשון והאחרון. גם ככה ארה"ב (בחוכמה רבה) לא אפשרה יותר מדי הגירה מוסלמית. עכשיו גם הטפטוף ייפסק. הם מוזמנים ללכת לגרמניה, אבל מהנסיון עם גרמנים, אני לא חושב שהם יישארו שם זמן רב.
אבל אין בעיה, תמשיך להתעלם מהמציאות ולהאמין שפוטין הוא השטן הגדול ושרוסיה אוטוטו עומדת להשתלט על העולם. הכל טוב.
roy1000 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:שמואל1 כתב:טראמפ ממשיך לעבוד: יחתום על צו שאוסר על כניסת פליטים ממדינות מוסלמיות.
אתה באמת מסרב להאמין למציאות אה? אשרות הן בסמכות מוחלטת של מחלקת המדינה (כלומר הנשיא). טראמפ יכול לעשות כרצונו ולתת או לסרב לאשרות כפי שהוא רואה לנכון. החתימה היא השלב הראשון והאחרון. גם ככה ארה"ב (בחוכמה רבה) לא אפשרה יותר מדי הגירה מוסלמית. עכשיו גם הטפטוף ייפסק. הם מוזמנים ללכת לגרמניה, אבל מהנסיון עם גרמנים, אני לא חושב שהם יישארו שם זמן רב.
אבל אין בעיה, תמשיך להתעלם מהמציאות ולהאמין שפוטין הוא השטן הגדול ושרוסיה אוטוטו עומדת להשתלט על העולם. הכל טוב.
roy1000 כתב:יוני, מנסיון העבר עם העם הגרמני, אתה חושב שמרקל תשרוד עוד זמן רב?
שועל כתב:אולי זו סתם שאלה אידיוטית, לא אמור להפריע לגופי המודיעין בארה"ב שאזרחים אמריקאים לא יוכלו להיכנס למדינות ערביות?
felix_r כתב:שועל כתב:אולי זו סתם שאלה אידיוטית, לא אמור להפריע לגופי המודיעין בארה"ב שאזרחים אמריקאים לא יוכלו להיכנס למדינות ערביות?
האמריקאים מאזינים לכל העולם ואחותו. לא נראה לי, שהיום עדיין צריכים להכנס פיזית למדינה כלשהי על מנת לקבל מידע מודיעיני
MaccabiTA כתב:felix_r כתב:שועל כתב:אולי זו סתם שאלה אידיוטית, לא אמור להפריע לגופי המודיעין בארה"ב שאזרחים אמריקאים לא יוכלו להיכנס למדינות ערביות?
האמריקאים מאזינים לכל העולם ואחותו. לא נראה לי, שהיום עדיין צריכים להכנס פיזית למדינה כלשהי על מנת לקבל מידע מודיעיני
סיגינט (מודיעין אותות) ובתוכו האזנות הוא רק חלק קטן מהספקטרום, גם אם הוא הכי מגניב שיש.
בכל מקרה איסור כניסה כזה או אחר לא ישפיע בשום צורה
שמואל1 כתב:טראמפ חתם על צו נשיאותי הדורש הצגת תוכנית לחיסול דאעש בחודש הקרוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים