כאן מדברים על הכל
פרסם תגובה

Re: אמריקה, טראמפ וכל נושא אחר שקשור

28 ינואר 2017, 01:11

שמואל1 כתב:טראמפ ממשיך לעבוד: יחתום על צו שאוסר על כניסת פליטים ממדינות מוסלמיות.

עדכון: חתם.

28 ינואר 2017, 01:36

שמואל1 כתב:
שמואל1 כתב:טראמפ ממשיך לעבוד: יחתום על צו שאוסר על כניסת פליטים ממדינות מוסלמיות.

איסור זמני צריך להדגיש, אני גם לא יודע אם החתימה היא השלב האחרון

28 ינואר 2017, 07:34

שועל כתב:
שמואל1 כתב:

אתה באמת מסרב להאמין למציאות אה? אשרות הן בסמכות מוחלטת של מחלקת המדינה (כלומר הנשיא). טראמפ יכול לעשות כרצונו ולתת או לסרב לאשרות כפי שהוא רואה לנכון. החתימה היא השלב הראשון והאחרון. גם ככה ארה"ב (בחוכמה רבה) לא אפשרה יותר מדי הגירה מוסלמית. עכשיו גם הטפטוף ייפסק. הם מוזמנים ללכת לגרמניה, אבל מהנסיון עם גרמנים, אני לא חושב שהם יישארו שם זמן רב.

אבל אין בעיה, תמשיך להתעלם מהמציאות ולהאמין שפוטין הוא השטן הגדול ושרוסיה אוטוטו עומדת להשתלט על העולם. הכל טוב.

28 ינואר 2017, 10:46

roy1000 כתב:
שועל כתב:
שמואל1 כתב:

אתה באמת מסרב להאמין למציאות אה? אשרות הן בסמכות מוחלטת של מחלקת המדינה (כלומר הנשיא). טראמפ יכול לעשות כרצונו ולתת או לסרב לאשרות כפי שהוא רואה לנכון. החתימה היא השלב הראשון והאחרון. גם ככה ארה"ב (בחוכמה רבה) לא אפשרה יותר מדי הגירה מוסלמית. עכשיו גם הטפטוף ייפסק. הם מוזמנים ללכת לגרמניה, אבל מהנסיון עם גרמנים, אני לא חושב שהם יישארו שם זמן רב.

אבל אין בעיה, תמשיך להתעלם מהמציאות ולהאמין שפוטין הוא השטן הגדול ושרוסיה אוטוטו עומדת להשתלט על העולם. הכל טוב.

אפשר לחשוב שאנגלה מרקל היא הגלגול המודרני של גבלס...

גרמניה היום היא כבשה בעור של כבשה.

28 ינואר 2017, 12:43

יוני, מנסיון העבר עם העם הגרמני, אתה חושב שמרקל תשרוד עוד זמן רב?

28 ינואר 2017, 14:19

roy1000 כתב:
שועל כתב:
שמואל1 כתב:

אתה מביך, שמור על הכבוד של עצמך ותפסיד בכבוד.

בכל מקרה, מדובר בשינוי זמני (4 חודשים בלבד), אלו העובדות למרות ששוב אתה מנסה להתעלם מהם. שינוי מדיניות זה משהו שונה לגמרי, שלדעתי יצטרך אישור של בתי הקונגרס כל זמן שאתה לא מביא מקור מוסמך לעניין, יהיו לו גם בעיות משפטיות לא מועטות.
אני אשמח בשביל העם האמריקאי או בשביל כל אומה אחרת אם הם יסגרו את שעריהם בפני פליטים מהמדינות הללו, עם כל הצער והכאב שבדבר.

28 ינואר 2017, 17:09

roy1000 כתב:יוני, מנסיון העבר עם העם הגרמני, אתה חושב שמרקל תשרוד עוד זמן רב?

אני יודע שמרקל היא המנהיגה הכי ותיקה מבין המנהיגים של המעצמות.
כמה זמן היא עוד תישאר אני לא יודע...

28 ינואר 2017, 23:00

אולי זו סתם שאלה אידיוטית, לא אמור להפריע לגופי המודיעין בארה"ב שאזרחים אמריקאים לא יוכלו להיכנס למדינות ערביות?

28 ינואר 2017, 23:00

לא

28 ינואר 2017, 23:02

אוקיי, הייתי שמח להסבר

28 ינואר 2017, 23:05

בעולם המודרני רוב במודיעין האנושי מגיע מאזרחים של מדינת היעד שגויסו לטובת מדינות אחרות (סוכנים) . מרגלים יש מעט, והם לא תלויים באזרחות בשביל להיכנס למדינות יעד.

28 ינואר 2017, 23:16

שועל כתב:אולי זו סתם שאלה אידיוטית, לא אמור להפריע לגופי המודיעין בארה"ב שאזרחים אמריקאים לא יוכלו להיכנס למדינות ערביות?

האמריקאים מאזינים לכל העולם ואחותו. לא נראה לי, שהיום עדיין צריכים להכנס פיזית למדינה כלשהי על מנת לקבל מידע מודיעיני

28 ינואר 2017, 23:29

felix_r כתב:
שועל כתב:אולי זו סתם שאלה אידיוטית, לא אמור להפריע לגופי המודיעין בארה"ב שאזרחים אמריקאים לא יוכלו להיכנס למדינות ערביות?

האמריקאים מאזינים לכל העולם ואחותו. לא נראה לי, שהיום עדיין צריכים להכנס פיזית למדינה כלשהי על מנת לקבל מידע מודיעיני

סיגינט (מודיעין אותות) ובתוכו האזנות הוא רק חלק קטן מהספקטרום, גם אם הוא הכי מגניב שיש.
בכל מקרה איסור כניסה כזה או אחר לא ישפיע בשום צורה

28 ינואר 2017, 23:30

MaccabiTA כתב:
felix_r כתב:

סיגינט (מודיעין אותות) ובתוכו האזנות הוא רק חלק קטן מהספקטרום, גם אם הוא הכי מגניב שיש.
בכל מקרה איסור כניסה כזה או אחר לא ישפיע בשום צורה

האנושות עוד לא מצאה תחליף אמיתי ליומינט איכותי

29 ינואר 2017, 01:13

טראמפ חתם על צו נשיאותי הדורש הצגת תוכנית לחיסול דאעש בחודש הקרוב.

29 ינואר 2017, 01:14

שמואל1 כתב:טראמפ חתם על צו נשיאותי הדורש הצגת תוכנית לחיסול דאעש בחודש הקרוב.

זה אומר boots on the ground? כי אחרת זה לא יקרה.

29 ינואר 2017, 01:16

בתגובה למדיניות של טראמפ: איראן סוגרת שעריה בפני אזרחי ארה"ב
לאחר שהנשיא הודיע כי אזרחי איראן לא יוכלו להיכנס לתחומי ארה"ב, טענה טהראן כי הוא "פתח חזית נגד העולם המוסלמי" ואסרה על כניסת אמריקנים לתחומה. "אנחנו מבחינים בין העם בארה"ב לממשל העוין - אך ניישם זאת עד להסרת המגבלות"

http://news.walla.co.il/item/3035543

העסק מתחמם.
בכלל, הרבה רעש בכל העולם סביב המדיניות החדשה של ארה"ב.

29 ינואר 2017, 01:24

ראיתי עכשיו כמעט את כל הdebate של הבחירות בין טראמפ לקלינטון ואני חייב להגיד שלפחות ברמת ההסברה קלינטון עשתה רושם טוב יותר. כמעט כל טיעון שלו הסתכם עד כמה קלינטון רעה וכו' והרבה מאוד סיסמאות מצידו. אני חושב שהעם האמרקאי בחר בו בעיקר כי היה לו מסר תקיף וברור וכי מחפשים בשורה חדשה ולא מישהי שתמשיך את דרכו של אובאמה.
כמובן שזה לא בהכרח אומר שהוא יהיה נחות ממנה ברמת המעשים.

29 ינואר 2017, 01:36

דן שפירו טוען שהוא לא מוצא סיבה להתבטאות של נתניהו אם לא שטראמפ לחץ עליו לומר את זה

29 ינואר 2017, 01:37

כי טראמפ ממש צריך לגיטימציה ותמיכה מביבי נתניהו בשביל להוציא לפועל מהלך כזה
פרסם תגובה