עולם הטניס - נובאק סלאם? עונת החימר יצאה לדרך

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: נובאק מנצח את נדאל בגמר ה-6 ברציפות ומשלים עונה חלומית

הודעהעל ידי yiffy » 13 ספטמבר 2011, 16:40

אם להיות פייר, אם אני אוהד של רפא היום, לא רק שאני לא שוקע בחלומות הנעימים אך רחוקים מהמציאות של השתוות לפדרר תוך 4 שנים, אלא אני מתחיל ממש לפחד לגורלו של הרולאן גארוס הנצחי שהספרדי כמעט רשם בטאבו.

אין שום סיבה בעולם שנולה לא יזכה בתואר הזה ביכולתו הנוכחית. על החימר הוא ניצח את רפא עוד יותר בקלות מאשר על המשטחים הקשים והדשא.

אוהדי רפא יכולים לחשוב לעצמם, טוב נו, במקרה הכי גרוע הוא יזכה בכל אחת מארבע השנים הקרובות ברולאן גארוס ואז מספיקה הבלחה אחת או שתיים או מעידה של נולה בטורנירים האחרים ואז השיא של פדרר זה כאן. בפועל, הרולאן גארוסים נמצאים בסכנה אמיתית וכבר עוד שנתיים נדאל מגיע לגיל שבו פדרר - שחקן הרבה פחות פיזי ותלוי כושר ממנו - התחיל לדעוך. זה עוד בלי לקחת בחשבון פציעות אפשריות ופריצה של שחקנים נוספים.

מן הסתם לא הכל אבוד ורפא הוא אף פעם לא הימור רע לזכיות בטורנירים הגדולים, אבל הספרות 6 ו-0 מהדהדות כרגע בראש יותר מכל דבר אחר. עד שה-0 הזה לא יזוז קצת, אני אישית ממליץ להנמיך ציפיות או לפחות לקוות בשקט.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 13 ספטמבר 2011, 16:44

נכון, זה גם יכל לקרות השנה אם רוג'ר לא היה מנצח בחצי הגמר.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי שחף » 13 ספטמבר 2011, 16:46

misha כתב:אני בספק. אתה מניח שנובאק ייחלש, אתה מניח שלא יהיה עדו איזה שחקן חדש שיכנס למשחק של הגדולים ואתה מניח שהברכיים של נדאל יחזיקו עוד 4 שנים בטופ של הטופ. כרגע נובאק לא רואה אותו ממטר ונדאל יצטרך להתארגן מחדש ולהביא עוד משהו לתמונה. נראה בעונה הבאה אם יצליח.

נובאק לא ייחלש אבל אני לא רואה אותו לוקח 3 סלאמים כל שנה. גם 2 זה קשה בסבב הנוכחי.
שחף

הודעהעל ידי misha » 13 ספטמבר 2011, 16:59

שחף כתב:
misha כתב:אני בספק. אתה מניח שנובאק ייחלש, אתה מניח שלא יהיה עדו איזה שחקן חדש שיכנס למשחק של הגדולים ואתה מניח שהברכיים של נדאל יחזיקו עוד 4 שנים בטופ של הטופ. כרגע נובאק לא רואה אותו ממטר ונדאל יצטרך להתארגן מחדש ולהביא עוד משהו לתמונה. נראה בעונה הבאה אם יצליח.

נובאק לא ייחלש אבל אני לא רואה אותו לוקח 3 סלאמים כל שנה. גם 2 זה קשה בסבב הנוכחי.

ביכולת כזאת, מי אמור להפריע לפחות בשנתיים הקרובות? הוא יכול לתת עוד כמה שנים כאלו אם יישאר מרוכז ולא ייתן להצלחה לעלות לו לראש.
חוץ מזה, לך תדע כמה שנים טובות עוד נשארו לנדאל. כמו שאתה רואה סרט שנדאל ישיג את פדרר תוך 4 שנים, אני רואה סרט לא פחות טוב בו נובאק משיג את רפא.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yiffy » 13 ספטמבר 2011, 17:04

misha כתב:
שחף כתב:

ביכולת כזאת, מי אמור להפריע לפחות בשנתיים הקרובות? הוא יכול לתת עוד כמה שנים כאלו אם יישאר מרוכז ולא ייתן להצלחה לעלות לו לראש.
חוץ מזה, לך תדע כמה שנים טובות עוד נשארו לנדאל. כמו שאתה רואה סרט שנדאל ישיג את פדרר תוך 4 שנים, אני רואה סרט לא פחות טוב בו נובאק משיג את רפא.

תכל'ס זה בדיוק אותו הבדל - 6 סלאמים. עד שרפא לא יזכה באחד, הטיעון של "רפא עדיין זוכה בסלאמים" לא יחזיק מים.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 13 ספטמבר 2011, 19:53

כאוהד שרוף של רפא אני יכול להגיד שאני מאוד מבואס, אבל מציאותי.
רפא נחות במצ'אפ מול נובאק. אין לו את הסרב שאמור לתת לו את הנקודות הקלות, ובראליז הוא לא מספיק תוקפני.

עם זאת אני חושב שאולי רפא העביר דיסקט במהלך המשחק. הוא הבין שאין טעם לשחק טניס הגנתי וזהיר מול נובאק. זה טניס שעובד מול מארי
שמאבד מהר מאוד את הסבלנות, אבל לא מול דג'וקוביץ'.

רפא כבר ניצח את דג'וקוביץ' בעבר, והוא ינצח אותו בעתיד, הוא גם יזכה בעוד סלאמים - הוא טוב מדי בשביל לא לזכות.
נכון לעכשיו הוא נחות, אבל אם ייקח את עצמו ויעבוד קשה בפגרה (ומבחינתי הוא יכול לצאת לפגרה כבר עכשיו, העונה הזאת נגמרה בעצם אתמול) אז יש לו סיכוי
טוב לתת עוד עונה זוגית מופלאה כמו שנתן ב08 ו-10.

לגבי נובאק - אז השנאה שלי אליו גדלה מיום ליום. כמה שהוא טניסאי גדול, ככה הוא ספורטאי קטן. פסק הזמן הרפואי היה לחלוטין מסיבות טקטיות, וזה לא מקובל בספורט
הזה, בטח לא במעמד הגמר. אני לא חושב שלרפא נגמר הדלק. הוא פשוט איבד את המומנטום ואת הריכוז, וזאת אשמתו בלבד. בפעם הבאה זה לא יקרה לו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 15 ספטמבר 2011, 09:36

נכון לעכשיו הוא נחות, אבל אם ייקח את עצמו ויעבוד קשה בפגרה (ומבחינתי הוא יכול לצאת לפגרה כבר עכשיו, העונה הזאת נגמרה בעצם אתמול) אז יש לו סיכוי

בגדול זה נכון, אבל אל תשכח שיש את טורניר לונדון שהוא גם יוקרתי וגם רפא מגן בו על ניקוד של גמר.
אם הוא מתכנן לשוב מתישהו למקום הראשון בעולם - העסק מתחיל שם. חוץ מזה, אם הוא רוצה לשתול בראש של נולה זרע של מחשבה על כך שהוא מסוגל לנצח אותו, נראה לי שטורניר סוף השנה הוא הזמן האידיאלי לכך.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 15 ספטמבר 2011, 10:06

נובאק הפך למפלצת. פשוט בלתי ניתן לעצירה. כבוד ענק !
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 15 ספטמבר 2011, 16:37

yiffy כתב:

בגדול זה נכון, אבל אל תשכח שיש את טורניר לונדון שהוא גם יוקרתי וגם רפא מגן בו על ניקוד של גמר.
אם הוא מתכנן לשוב מתישהו למקום הראשון בעולם - העסק מתחיל שם. חוץ מזה, אם הוא רוצה לשתול בראש של נולה זרע של מחשבה על כך שהוא מסוגל לנצח אותו, נראה לי שטורניר סוף השנה הוא הזמן האידיאלי לכך.

לא חושב. זה אולי חשוב לרפא איפשהו במוח האחורי, אבל מה שבאמת חשוב זה לנוח ולהתאמן חזק לקראת העונה הבאה.
אולי רפא כן ישקיע בדייויס בשביל לעזור לנבחרת שלו להחזיר את התואר. איך שזה נראה עכשיו, אז גם הדרך לתואר הזה עוברת דרך דג'וקוביץ' וסרביה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 16 ספטמבר 2011, 10:53

לא ידעתי איפה לשים את זה, ישראל מול קנדה בגביע דיוויס על העלייה לבית העליון. שלמה צורף ממשיך מגעיל אותי, ממשיך לזלזל בשחקנים שבאים לפה: "פוסטופיל זה שם של תרופה". התבטאות בהמית שמתאימה ליציע העיתונות. מעניין איך צורף היה מגיב אם שדרני יורוספורט היו משבשים את השם של דודי סלע. בטח היה קורא להם אנטישמים. בנאדם מגעיל.
שחף

הודעהעל ידי misha » 16 ספטמבר 2011, 16:43

והשחקן הלא מוכר שהוא זלזל בו ניצח את דודי. באמת לא נעים לשמוע אותו, אפשר למצוא פרשן טוב יותר.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 ספטמבר 2011, 17:34

האמת הכושר של נולה מלחיץ אותי בתור rafa fan הוא פשוט מדהים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 16 ספטמבר 2011, 17:48

אמיר ויינטרוב כישרון גדול(ללא קשר לתוצאה של המשחק היום). גבוה מהטניסאי הממוצע(1.88 מ'), סרב טוב(משהו שאין כמעט לאף אחד מהטניסאים שלנו) ותנועה טובה יחסית לשחקן בגובה הזה. פוטנציאל הרבה יותר גדול מציפרוח כמו דודי שה-Limit שלו מוגבל בגלל המבנה שלו בטניס הכל כך פיזי של היום.
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 ספטמבר 2011, 19:37

שחף כתב:אמיר ויינטרוב כישרון גדול(ללא קשר לתוצאה של המשחק היום). גבוה מהטניסאי הממוצע(1.88 מ'), סרב טוב(משהו שאין כמעט לאף אחד מהטניסאים שלנו) ותנועה טובה יחסית לשחקן בגובה הזה. פוטנציאל הרבה יותר גדול מציפרוח כמו דודי שה-Limit שלו מוגבל בגלל המבנה שלו בטניס הכל כך פיזי של היום.

וכבר בן 25..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yiffy » 16 ספטמבר 2011, 20:08

LIAV10 כתב:
שחף כתב:אמיר ויינטרוב כישרון גדול(ללא קשר לתוצאה של המשחק היום). גבוה מהטניסאי הממוצע(1.88 מ'), סרב טוב(משהו שאין כמעט לאף אחד מהטניסאים שלנו) ותנועה טובה יחסית לשחקן בגובה הזה. פוטנציאל הרבה יותר גדול מציפרוח כמו דודי שה-Limit שלו מוגבל בגלל המבנה שלו בטניס הכל כך פיזי של היום.

וכבר בן 25..

פסדר, אף אחד לא בונה עליו לשבור את שיא ה-GS של פדרר. הרבה טניסאים לא רעים פורצים בגיל כזה.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 17 ספטמבר 2011, 08:35

:)
אמיר שיחק מדהים אתמול. אני מניח שלא הרבה ראו פה. הוא אומנם התמודד עם טניסאי לא בכושר משחק אומנם, אבל כזה עם הגשות של 220 קמ''ש על מגרשים קשים ועוצמות טובות גם בחבטות הקרקע. היו רגעים ששיפשפתי את העיניים ותהיתי אם זה לא נובאק שעלה בטעות על המגרש ברמת השרון, עם חבטות ההחזרה האיכותיות והטניס הכמעט נקי מטעויות.
שחף

הודעהעל ידי קובי » 17 ספטמבר 2011, 10:50

שחף, ויינטרוב הוא לא שחקן מתמול שלשום בענף והוא ידוע ומוכר לחובבי הטניס בארץ.
דיברו עליו כדבר הבא בטניס הישראלי, אבל הבנאדם לא מצליח לעשות את קפיצת המדרגה ונשאר מאחורי הבכירים בטניס שלנו כבר שנים. כנראה שבספורט צריך קצת יותר מ"רק" כשרון.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי שחף » 17 ספטמבר 2011, 11:11

אז בוא נהיה אופטימיים ונקווה שהמשחק הזה יהיה קרש קפיצה לקראת התקדמות בסבב. סך הכל גם דודי עשה את הקפיצה שלו אחרי משחק גדול בדייויס(מול גונזאלס). אומנם זה היה בגיל צעיר יותר אבל יש גם מקרים של ליטט בלומרס בטניס.כישרון אין ספק שיש לבחור.
שחף

הודעהעל ידי קובי » 17 ספטמבר 2011, 13:10

אני סקפטי. הלוואי.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי שחף » 17 ספטמבר 2011, 14:17

נו, ועכשיו התקשורת שלנו עברה מזילזול להתלהבות יתר חסרת פרופורציות מהילד הקנדי. מי ישמע שבעוד כמה חודשים נראה אותו קורע את רפא ואת נובאק באליפות אוסטרליה. איזה קישקוש.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד