המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:אני בספק. אתה מניח שנובאק ייחלש, אתה מניח שלא יהיה עדו איזה שחקן חדש שיכנס למשחק של הגדולים ואתה מניח שהברכיים של נדאל יחזיקו עוד 4 שנים בטופ של הטופ. כרגע נובאק לא רואה אותו ממטר ונדאל יצטרך להתארגן מחדש ולהביא עוד משהו לתמונה. נראה בעונה הבאה אם יצליח.
שחף כתב:misha כתב:אני בספק. אתה מניח שנובאק ייחלש, אתה מניח שלא יהיה עדו איזה שחקן חדש שיכנס למשחק של הגדולים ואתה מניח שהברכיים של נדאל יחזיקו עוד 4 שנים בטופ של הטופ. כרגע נובאק לא רואה אותו ממטר ונדאל יצטרך להתארגן מחדש ולהביא עוד משהו לתמונה. נראה בעונה הבאה אם יצליח.
נובאק לא ייחלש אבל אני לא רואה אותו לוקח 3 סלאמים כל שנה. גם 2 זה קשה בסבב הנוכחי.
misha כתב:שחף כתב:misha כתב:אני בספק. אתה מניח שנובאק ייחלש, אתה מניח שלא יהיה עדו איזה שחקן חדש שיכנס למשחק של הגדולים ואתה מניח שהברכיים של נדאל יחזיקו עוד 4 שנים בטופ של הטופ. כרגע נובאק לא רואה אותו ממטר ונדאל יצטרך להתארגן מחדש ולהביא עוד משהו לתמונה. נראה בעונה הבאה אם יצליח.
נובאק לא ייחלש אבל אני לא רואה אותו לוקח 3 סלאמים כל שנה. גם 2 זה קשה בסבב הנוכחי.
ביכולת כזאת, מי אמור להפריע לפחות בשנתיים הקרובות? הוא יכול לתת עוד כמה שנים כאלו אם יישאר מרוכז ולא ייתן להצלחה לעלות לו לראש.
חוץ מזה, לך תדע כמה שנים טובות עוד נשארו לנדאל. כמו שאתה רואה סרט שנדאל ישיג את פדרר תוך 4 שנים, אני רואה סרט לא פחות טוב בו נובאק משיג את רפא.
נכון לעכשיו הוא נחות, אבל אם ייקח את עצמו ויעבוד קשה בפגרה (ומבחינתי הוא יכול לצאת לפגרה כבר עכשיו, העונה הזאת נגמרה בעצם אתמול) אז יש לו סיכוי
טוב לתת עוד עונה זוגית מופלאה כמו שנתן ב08 ו-10.
yiffy כתב:נכון לעכשיו הוא נחות, אבל אם ייקח את עצמו ויעבוד קשה בפגרה (ומבחינתי הוא יכול לצאת לפגרה כבר עכשיו, העונה הזאת נגמרה בעצם אתמול) אז יש לו סיכוי
טוב לתת עוד עונה זוגית מופלאה כמו שנתן ב08 ו-10.
בגדול זה נכון, אבל אל תשכח שיש את טורניר לונדון שהוא גם יוקרתי וגם רפא מגן בו על ניקוד של גמר.
אם הוא מתכנן לשוב מתישהו למקום הראשון בעולם - העסק מתחיל שם. חוץ מזה, אם הוא רוצה לשתול בראש של נולה זרע של מחשבה על כך שהוא מסוגל לנצח אותו, נראה לי שטורניר סוף השנה הוא הזמן האידיאלי לכך.
שחף כתב:אמיר ויינטרוב כישרון גדול(ללא קשר לתוצאה של המשחק היום). גבוה מהטניסאי הממוצע(1.88 מ'), סרב טוב(משהו שאין כמעט לאף אחד מהטניסאים שלנו) ותנועה טובה יחסית לשחקן בגובה הזה. פוטנציאל הרבה יותר גדול מציפרוח כמו דודי שה-Limit שלו מוגבל בגלל המבנה שלו בטניס הכל כך פיזי של היום.
LIAV10 כתב:שחף כתב:אמיר ויינטרוב כישרון גדול(ללא קשר לתוצאה של המשחק היום). גבוה מהטניסאי הממוצע(1.88 מ'), סרב טוב(משהו שאין כמעט לאף אחד מהטניסאים שלנו) ותנועה טובה יחסית לשחקן בגובה הזה. פוטנציאל הרבה יותר גדול מציפרוח כמו דודי שה-Limit שלו מוגבל בגלל המבנה שלו בטניס הכל כך פיזי של היום.
וכבר בן 25..
שחף כתב:אמיר ויינטרוב כישרון גדול(ללא קשר לתוצאה של המשחק היום). גבוה מהטניסאי הממוצע(1.88 מ'), סרב טוב(משהו שאין כמעט לאף אחד מהטניסאים שלנו) ותנועה טובה יחסית לשחקן בגובה הזה. פוטנציאל הרבה יותר גדול מציפרוח כמו דודי שה-Limit שלו מוגבל בגלל המבנה שלו בטניס הכל כך פיזי של היום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־0 אורחים