בארץ

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בארץ

הודעהעל ידי roy1000 » 16 ספטמבר 2015, 21:55

jol9 כתב:בסופו של דבר, אין מה להיכנס לכיס שלה או של אישיות ציבורית אחרת, אבל כשרה לדעתי היא עושה טעות, שעשה ברק בזמנו

כשבכל יומיים אנחנו שומעים על פוליטקאים שמעורבים בפרשיות שוחד, אז הגיוני ועוד איך לבקש הצהרות הון מנבחרי ציבור (וגם שופטים לדעתי). בחורה זו שקונה בית ב- 6.5 מליון זה לא סביר בעליל.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 16 ספטמבר 2015, 22:01

בסופו של דבר גם משפחה צעירה שמכניסה נניח בין 20 ל30 אלף ש"ח נקיים בחודש, מסוגלת כמובן לחיות ברמת חיים גבוהה יחסית, אבל
לא לקנות בית של האלפיון העליון
היא שרה, וכולנו יודעים כמה היא מרוויחה, ואני מניח שבעלה כטייס עושה לכל היותר כמוה וזה הרבה פחות מהאלפיון העליון

ד"א מבחינתי אני ממש לא צריך שהצהרת ההון תהיה חשופה לציבור הרחב, אבל אולי כדאי שתהיה ועדה שתהיה חשופה לפרטים האלה ותפקח
עליהם, ובמידת הצורך תעלה דיון ציבורי בנושא כזה או אחר
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 16 ספטמבר 2015, 22:12

jol9 כתב:בסופו של דבר גם משפחה צעירה שמכניסה נניח בין 20 ל30 אלף ש"ח נקיים בחודש, מסוגלת כמובן לחיות ברמת חיים גבוהה יחסית, אבל
לא לקנות בית של האלפיון העליון
היא שרה, וכולנו יודעים כמה היא מרוויחה, ואני מניח שבעלה כטייס עושה לכל היותר כמוה וזה הרבה פחות מהאלפיון העליון

ד"א מבחינתי אני ממש לא צריך שהצהרת ההון תהיה חשופה לציבור הרחב, אבל אולי כדאי שתהיה ועדה שתהיה חשופה לפרטים האלה ותפקח
עליהם, ובמידת הצורך תעלה דיון ציבורי בנושא כזה או אחר

בעלה לא טייס. הוא טייס במילואים. הוא עובד בתור מאמן כושר או משהו כזה ומטפל בילדים.

ממש לא מעניין אותי להיכנס לכיס של כל ח"כ, אבל נבחר ציבור שקונה בית ב- 6.5 מליון צריך להסביר מאיפה הכסף. בנט עשה אקזיט של כמה מליוני דולרים, יש אחרים שעשו כסף לפני שהגיעו לכנסת, אבל דבר כזה דורש הסבר ואין שום סיבה בעולם שאיילת שקד לא תסביר מה מקור ההון לבית כזה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 16 ספטמבר 2015, 22:17

כן...
ד"א אחרי שקצת דיברנו על זה, אני מסכים שאנשים עשירים שמגיעים לפוליטיקה, זה בדר"כ לפחות מבטיח שהם לא ייפלו לשחיטויות קטנות
כאלה ואחרות.
מדברים על ניר ברקת כזה שיתמודד על ראשות הליכוד בעידן פוסט ביבי. זה יכול להיות מבורך
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 17 ספטמבר 2015, 13:57

jol9 כתב:מדברים על ניר ברקת כזה שיתמודד על ראשות הליכוד בעידן פוסט ביבי. זה יכול להיות מבורך

אני מכיר את ברקת. למדתי אצלו קורס באוניברסיטה. בנאדם מאוד ערכי. סוג של אנטי-ביבי. לא יודע בדיוק מה העמדות הפוליטיות שלו, אבל אין מה להשוות אותו לכל אדם אחר ברשימת הליכוד.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 21 ספטמבר 2015, 20:18

עלילות שרה נתניהו:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4702330,00.html

מכה עובדים, הופכת שולחנות ושוברים כלים. לא מבין איך האישה הזו עדיין לא בכלא.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 21 ספטמבר 2015, 20:39

וואי, באמת לא סביר.
היא ביקשה מהבשלנים להכין לה לאכול.... איך היא מעזה החצופה הזאת.
כלא?? על דבר כזה צריכים להוציא להורג ע״י קילוף העור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 21 ספטמבר 2015, 20:52

jol9 כתב:וואי, באמת לא סביר.

כן, בוא תתעלם מזה שהיא מכה אנשים שעובדים בבית ראש הממשלה, ושהיא שוברת כלים בהתקפי זעם. אם אישה שמנצלת מעמד של בעלה ומכה עובדי מדינה (כמובן העובדים הכי חלשים במערכת),ומתנהגת באופן כללי כאילו אנחנו נמצאים במאה ה- 18 באיזה מטע בלואיזיאנה, לא נמצאת בכלא, אז באמת שאפשר פשוט לפרק את כל מערכת המשפט הפלילית.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 21 ספטמבר 2015, 22:30

roy1000 כתב:
jol9 כתב:וואי, באמת לא סביר.

כן, בוא תתעלם מזה שהיא מכה אנשים שעובדים בבית ראש הממשלה, ושהיא שוברת כלים בהתקפי זעם. אם אישה שמנצלת מעמד של בעלה ומכה עובדי מדינה (כמובן העובדים הכי חלשים במערכת),ומתנהגת באופן כללי כאילו אנחנו נמצאים במאה ה- 18 באיזה מטע בלואיזיאנה, לא נמצאת בכלא, אז באמת שאפשר פשוט לפרק את כל מערכת המשפט הפלילית.

לכל עדות אינטרסנטית כזאת או אחרת, יש עדויות סותרות.
אני כבר מזמן הפסקתי להאמין למה שכתוב על ביבי ועל שרה בתקשורת, בטח ובטח כשזה כתוב בידיעות או בYNET.

אני עדיין חושב שאם היה משהו אמיתי באמת, הם כבר מזמן היו מוגלים מהמדינה. כל הסיפור כאן הוא רדיפה, בדיוק כמו הסיפורים
עם ליברמן, עם ישראל ביתנו ועם שלל הפרשיות שהתפוצצו כרעם ביום בהיר, ולא יצא מהן כלום בסוף.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 21 ספטמבר 2015, 23:17

jol9 כתב:לכל עדות אינטרסנטית כזאת או אחרת, יש עדויות סותרות.
אני כבר מזמן הפסקתי להאמין למה שכתוב על ביבי ועל שרה בתקשורת, בטח ובטח כשזה כתוב בידיעות או בYNET.

אני עדיין חושב שאם היה משהו אמיתי באמת, הם כבר מזמן היו מוגלים מהמדינה. כל הסיפור כאן הוא רדיפה, בדיוק כמו הסיפורים
עם ליברמן, עם ישראל ביתנו ועם שלל הפרשיות שהתפוצצו כרעם ביום בהיר, ולא יצא מהן כלום בסוף.

נכון. פשוט קנוניה של עשרות אנשים נגד שרה נתניהו. כל כך הרבה עדי שקר נגדה ורק היא אומרת אמת. מאז הרצח של JFK העולם לא ראה קנוניה כו שיש נגד שרה נתניהו.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 21 ספטמבר 2015, 23:25

roy1000 כתב:
jol9 כתב:לכל עדות אינטרסנטית כזאת או אחרת, יש עדויות סותרות.

נכון. פשוט קנוניה של עשרות אנשים נגד שרה נתניהו. כל כך הרבה עדי שקר נגדה ורק היא אומרת אמת. מאז הרצח של JFK העולם לא ראה קנוניה כו שיש נגד שרה נתניהו.

לא לא, ממש לא רק היא. אני שמעתי רק קומץ של דגנרטים ואופורטוניסטים, שאמרו את מה שאמרו. רוב העדויות דווקא הפוכות.
אבל עזוב, זה מתחיל להיות נדוש.

תמשיך להתענג על הפרסומים של הביובון הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 ספטמבר 2015, 00:04

jol9 כתב:לא לא, ממש לא רק היא. אני שמעתי רק קומץ של דגנרטים ואופורטוניסטים, שאמרו את מה שאמרו. רוב העדויות דווקא הפוכות.

כן ממש. אישה העידה היום בבית משפט ששרה היכתה אותה. האישה הזו אין לה שום אינטרס לשקר, אבל הכל זה קנוניה, נכון?
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 22 ספטמבר 2015, 00:52

roy1000 כתב:
jol9 כתב:לא לא, ממש לא רק היא. אני שמעתי רק קומץ של דגנרטים ואופורטוניסטים, שאמרו את מה שאמרו. רוב העדויות דווקא הפוכות.

כן ממש. אישה העידה היום בבית משפט ששרה היכתה אותה. האישה הזו אין לה שום אינטרס לשקר, אבל הכל זה קנוניה, נכון?

ואני אומר שוב, שעל כל אישה שהעידה ככה, יש עשר נשים שמעידות אחרת.
מעניין שהיא לא הגישה תלונה בזמנו כשזה קרה לכאורה... אני חושב שאני יודע למה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 22 ספטמבר 2015, 02:41

roy1000 כתב:

היא לא העידה שנשכו אותה בצוואר ומצצו לה את הדם? :cool
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 22 ספטמבר 2015, 07:57

jol9 כתב:ואני אומר שוב, שעל כל אישה שהעידה ככה, יש עשר נשים שמעידות אחרת.

מה זה להעיד אחרת? יש מישהו שראה את האירוע והעיד אחרת?
היא סירבה להעיד במשטרה כי היא פוחדת על העבודה שלה, אבל אני בטוח שאתה יודע למה. גם בבית המשפט היא לא רצתה להעיד, אבל הביאו אותה בכוח.
מה שיפה זה שאתה ישר תומך בבנאדם האלים ויוצא נגד האנשים הכי מסכנים בחברה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 22 ספטמבר 2015, 10:23

roy1000 כתב:
jol9 כתב:ואני אומר שוב, שעל כל אישה שהעידה ככה, יש עשר נשים שמעידות אחרת.

מה זה להעיד אחרת? יש מישהו שראה את האירוע והעיד אחרת?
היא סירבה להעיד במשטרה כי היא פוחדת על העבודה שלה, אבל אני בטוח שאתה יודע למה. גם בבית המשפט היא לא רצתה להעיד, אבל הביאו אותה בכוח.
מה שיפה זה שאתה ישר תומך בבנאדם האלים ויוצא נגד האנשים הכי מסכנים בחברה.

אני פשוט רואה כאן דפוס מאוד ברור של התנהלות.
מכפישים, משמיצים, רומסים, ואז שקט ודמהה וכלום לא קורה.

אני לא אומר שאין ולא היו דברים מעולם. יכול להיות שהיו (ותסלח לי שאני לא מאמין למילה של מני נפתלי).

אבל בסופו של דבר יש כאן חופש תעסוקה - אתה לא היית נשאר במקום שרע לך בו, נכון? אבל הם נשארו והרבה.
אני חושב שיש כאן קבוצה של אנשים, שהגיעה לעבודה נחשקת באופן יחסי (לעבוד בבית ראש הממשלה, ולהיות עובד מדינה,
זה בוודאי לא האנשים הכי מסכנים בחברה - רחוק מאוד מזה),אבל כמו רבים מבני עמנו,
הם לא אוהבים לעבוד קשה, ולא עמדו בסטנדרטים שהוצבו להם, ואז כמו שגם מקובל מאוד בארצנו, במקום
לקחת אחריות ולעשות חשבון נפש, הם מחפשים את מי להאשים ומוציאים את כל החרא החוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 22 ספטמבר 2015, 11:10

jol9 כתב:אבל בסופו של דבר יש כאן חופש תעסוקה - אתה לא היית נשאר במקום שרע לך בו, נכון? אבל הם נשארו והרבה.
אני חושב שיש כאן קבוצה של אנשים, שהגיעה לעבודה נחשקת באופן יחסי (לעבוד בבית ראש הממשלה, ולהיות עובד מדינה,
הם לא אוהבים לעבוד קשה, ולא עמדו בסטנדרטים שהוצבו להם, ואז כמו שגם מקובל מאוד בארצנו, במקום

אישה בלי השכלה שהיא מבשלת היא לא הבנאדם הכי חלש בחברה? חופש תעסוקה? איפה בדיוק היא תמצא עבודה? האישה הזו תעשה הכל לשמור על מקום העבודה שלה כי אין לה ממש אלטרנטיבות. אולי אפשר גם לאנוס אותה ואז להגיד שיכלה לעזוב? להגיד שיש "חופש תעסוקה" ושבנאדם לא יישאר איפה שלא טוב לו זה קשקוש. לא כל כך קל למצוא מקום עבודה, בטח שלבנאדם בלי השכלה או כישורים מיוחדים.

לא אוהבים לעבוד קשה? הדברים שאתה אומר הם פשוט בושה. אשכרה מצדיק את זכותה של שרה נתניהו להרביץ לעובדי מדינה בשם "חופש התעסוקה". אני ממש לא מבין מאיפה בא הקטע הזה שאפשר להתייחס לבני אדם כאילו הם עבדים? מותר לה גם להצליף בהם? לירות בהם? זה משהו מרוסיה שלשליט מותר הכל? אני לגמרי בהלם מהדברים שאתה אומר פה.

חבל שאתה לא מבין שגם אתה אולי תמצא את עצמך פעם במקום שאתה תהיה תלוי במקום העבודה שלך מסיבה כזו או אחרת. מעניין אם אז תטען בזכות של המעסיק להכות אותך.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 22 ספטמבר 2015, 15:12

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אבל בסופו של דבר יש כאן חופש תעסוקה - אתה לא היית נשאר במקום שרע לך בו, נכון? אבל הם נשארו והרבה.

אישה בלי השכלה שהיא מבשלת היא לא הבנאדם הכי חלש בחברה? חופש תעסוקה? איפה בדיוק היא תמצא עבודה? האישה הזו תעשה הכל לשמור על מקום העבודה שלה כי אין לה ממש אלטרנטיבות. אולי אפשר גם לאנוס אותה ואז להגיד שיכלה לעזוב? להגיד שיש "חופש תעסוקה" ושבנאדם לא יישאר איפה שלא טוב לו זה קשקוש. לא כל כך קל למצוא מקום עבודה, בטח שלבנאדם בלי השכלה או כישורים מיוחדים.

לא אוהבים לעבוד קשה? הדברים שאתה אומר הם פשוט בושה. אשכרה מצדיק את זכותה של שרה נתניהו להרביץ לעובדי מדינה בשם "חופש התעסוקה". אני ממש לא מבין מאיפה בא הקטע הזה שאפשר להתייחס לבני אדם כאילו הם עבדים? מותר לה גם להצליף בהם? לירות בהם? זה משהו מרוסיה שלשליט מותר הכל? אני לגמרי בהלם מהדברים שאתה אומר פה.

חבל שאתה לא מבין שגם אתה אולי תמצא את עצמך פעם במקום שאתה תהיה תלוי במקום העבודה שלך מסיבה כזו או אחרת. מעניין אם אז תטען בזכות של המעסיק להכות אותך.

דבר ראשון, אני מתנגד לחלוטין לטענה שלך שמדובר באוכלוסייה הכי חלשה שיש. אנשים שעובדים בבית ראש הממשלה, הם לא המגזר החלש
ביותר, והם גם רחוקים משם. אתה לא מכיר כנראה יותר מדי אוכלוסיות חלשות, כי באוניברסיטת ת"א לא מסתובבות כאלה, אבל אני יודע מה זה
ממקור ראשון, כי אני גדלתי במאיון התחתון, או איך שלא קוראים לזה.
עד כדי כך, שבאוניברסיטת ת"א, קיבלתי בשנה שלמדתי שם, מלגות יותר גבוהות משכר הלימוד ומשכר הדירה שהייתי צריך לשלם...
אז אנא חסוך ממני את ההטפות האלה, כי כמה שלא תחשוב שיש לך מושג על משהו כזה, אין לך שום מושג חוץ מהברברת הסטנדרטית
של המעמד הגבוה והמתנשא.

דבר שני, אני מתנגד לחלוטין לכל אלימות, איזה שלא תהיה. מבחינתי מה שעושה מני נפתלי, הן פעולות אלימות לא פחות ממה שהוא מספר שעשו לו.
מנגד, אם כל הסיפורים על שרה נכונים, אז איך זה שלא הוגש נגדה שום כתב אישום, ואיך זה שהיא לא הורשעה בשום דבר ולא חוייבה לשלם
פיצויים? אני מבין לגמרי שיש פחד של מרות, ולרוב העובד הפשוט ייפחד לעשות איזשהו מהלך, אבל הטענות של האנשים האלה, קצת לא מסתדרות
לי עם העובדות האחרות. פתאום כולם יוצאים מהחורים שלהם בתקופה של בחירות, או שכל העדויות וההכפשות מתפרסמות רק בYNET ובידיעות...

דבר שלישי, אולי מה שאמרתי לגבי ה"לא רוצים להתאמץ" היה קצת לא במקום. הכוונה שלי היתה שיכול להיות ששרה דורשת סטנדרטים מאוד גבוהים
מהעובדים בבית ראש הממשלה, וזה לא מתאים לכולם, ויכול להיות שהיא אף מפריזה בדרישות שלה.
אצלנו בעבודה למשל, יש קבוצה אחת שידוע שיש שם דרישות מאוד גבוהות ואנשים טובים נפלטים משם לא פעם, והם אפילו לא יודעים למה.
אני בהחלט רואה מצב כזה גם שם.

אני אישית מקווה לדבר אחד - שהצדק ייצא לאור. אם שרה אכן התעמרה והתעללה בעובדים, אז היא וביבי יחוייבו לשלם להם פיצויים מכספם
הפרטי
ולהתנצל פומבית (וכמובן אם יש עילה למעשים פליליים, אז גם לעמוד למשפט).
אם מדובר בדברים בגבולות החוק (ועדיין מותר להרים קול על עובד), ושאין שום התעללות שיטתית בעובדים, כפי שזה מתואר בתלונות, אז הייתי
מצפה לאותו הדבר מהמתלוננים, כלומר לשלם, להתנצל ולעמוד למשפט במידה ויש תלונות כזב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 23 ספטמבר 2015, 14:18

אני נדהם מאיך שאתה רץ להגן על האישה המטורללת הזו. כשחוזרת אותה התלונה נגדה שוב ושוב מכל כך הרבה אנשים שונים, אתה צריך להיות הכחשה עמוקה בשביל לחשוב שהכל קונספירציה. מעניין שהיא אשת ראש הממשלה היחידה בהסטוריה של מדינת ישראל שתלונות כאלה צצות נגדה.

אין פה שום עניין של כסף והזוג נתניהו לא ישלם שקל מהכיס שלו (של שלדון). אישה שמכה לעובדת מדינה מקומה בכלא (או במקרה של שרה מאושפזת במחלקה סגורה). נקודה.

ולא, בית ראש הממשלה זה לא העסק הפרטי של שרה והיא לא יכולה להתייחס לעובדים כאילו הם עובדים במשק הבית הפרטי שלה. חבל שאתה לא מבין את זה.

ברור לי שאתה לא ראית את הכתבה שצירפתי. אני מציע לך שתראה לפני שאתה מגיב.

בלי קשר, אני ממש לא יודע מה זה "מעמד גבוה"? זה עניין של כסף? אני ממש לא עשיר גדול וגם לא בא ממשפחה עשירה. מצד שני, האנשים שאתה מגן עליהם בחירוף נפש התעשרו מאוד מהשירות הציבורי שלהם.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 23 ספטמבר 2015, 20:49

roy1000 כתב:אני נדהם מאיך שאתה רץ להגן על האישה המטורללת הזו. כשחוזרת אותה התלונה נגדה שוב ושוב מכל כך הרבה אנשים שונים, אתה צריך להיות הכחשה עמוקה בשביל לחשוב שהכל קונספירציה. מעניין שהיא אשת ראש הממשלה היחידה בהסטוריה של מדינת ישראל שתלונות כאלה צצות נגדה.

אין פה שום עניין של כסף והזוג נתניהו לא ישלם שקל מהכיס שלו (של שלדון). אישה שמכה לעובדת מדינה מקומה בכלא (או במקרה של שרה מאושפזת במחלקה סגורה). נקודה.

ולא, בית ראש הממשלה זה לא העסק הפרטי של שרה והיא לא יכולה להתייחס לעובדים כאילו הם עובדים במשק הבית הפרטי שלה. חבל שאתה לא מבין את זה.

ברור לי שאתה לא ראית את הכתבה שצירפתי. אני מציע לך שתראה לפני שאתה מגיב.

בלי קשר, אני ממש לא יודע מה זה "מעמד גבוה"? זה עניין של כסף? אני ממש לא עשיר גדול וגם לא בא ממשפחה עשירה. מצד שני, האנשים שאתה מגן עליהם בחירוף נפש התעשרו מאוד מהשירות הציבורי שלהם.

אני חושב שסיכמתי את זה כמו שצריך.
ונראה לי גם שאתה יכול להסכים לזה.
אם יש משהו, אז מבחינתי שתקבל את מלוא חומרת הדין, ואם אין, אז הפוך.

אני לא קופץ להגן אוטומטית על מגזר כזה או אחר, כי אני לא רובין הוד.
עבריינים ואנשים רעים יכולים לבוא גם מהמגזרים החלשים ביותר וגם מהחזקים ביותר, ואין שום סיבה להעדיף עבריין כזה על עבריין אחר.

ישנן עובדות, ובית המשפט צריך להכריע.
כמו שתראה בשרשור על גלעד ארדן, אני יודע להעביר ביקורת ולא להתבצר בעמדה המקורית שלי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים