כאן מדברים על הכל
פרסם תגובה

Re: הרכבת הממשלה והקואליציה

30 אפריל 2015, 22:50

jol9 כתב:אני מקווה שאת המחקרים שלך באקדמיה אתה מנהל על סמך ניסויים ומספרים מוצקים ולא על סמך כתבות בהארץ.
אם הלינק המטופש הזה אמור לשכנע אותי שאתה צודק לגבי יאיר נתניהו, אז זה ממש לא הכיוון.

מעניין אותי לדעת גם על אילו עיתונים אתה מדבר ועם אילו עיתונאים דיברת והם אמרו לך את מה שאתה כותב.
לי ברור שמדובר בעוד הזיות שלך.
מאיפה אתה יודע מה הולך להיות? אתה נביא? אם כן, אז אתה נביא די גרוע, לפחות בכל מה שקשור לנתניהו.

לפחות הצלחת להרגיע אותי. איראן זה לא באמת איום. לא מבין למה לא אמרת את זה קודם.
עכשיו רק נשאר להתקשר ולעדכן את כל העולם. בעצם, מה איכפת לך לצאת בהצהרות מטופשות... הרי לא ניתן לבדוק את זה בטווח הקרוב...

לגבי הפסקה הלפני אחרונה זה פשוט מצחיק. זה כמו לראות שחור ולהגיד לבן. התקשורת היתה מגוייסת לדבר אח בלבד וזה להפיל
את נתניהו ולהמליך את בוז'י. מה לעשות שהפתט הזה רצה לשמור על נתניהו מאוחדת...
אין אלטרנטיבה? ביבי אשם שהעבודה בוחרת בכ ל מיני חנונים הזויים, בכל מיני אנארכיסטים וסוציאליסטים לצמרת המפלגה?
בבחירות האלה כל מועמד חצי סביר עם רשימה רבע סבירה היה מנצח.

אתה חי בסרט והשנאה מעוורת אותך לחלוטין.

קראת את הלינק? יש שם עובדות ברורות. אם יש לך משהו ענייני להגיד אז תגיד, אבל עצם זה שהכתבה פורסמה בהארץ לא פוסל שום דבר שכתוב בה.

שני העיתונים שאני מדבר עליהם זה "ישראל היום" ו"מקור ראשון". שניהם עיתונים של שלדון ושניהם מהווים שופר בלעדי של נתניהו. רוצה לערער על זה?

איראן זה איום? איזה איום בדיוק? הייתה לנו אי פעם מלחמה עם איראן? איזה יכולות יש להם להיכנס למלחמה עם ישראל? יש להם חיל אוויר? יש להם נושאות מטוסים? חיל ים? טנקים? אתה מודע לזה שאיראן נמצאת יותר מ- 1,000 ק"מ מישראל? אתה באמת חושב שאיראן יכול לנהל מלחמה מול ישראל (או להיפך)? חוץ למהקשיב לשטויות של ביבי אתה גם משתמש במוח שלך?

איזה תקשורת? יש אולי 4-5 עיתונאים שהיו נגד ביבי. לביבי יש שני עיתונים וצבא של מגיבי אינטרנט בתשלום שעשו מסע של דה-לגיטימציה חסר תקדים למחנה שלם. אני די בטוח שאותם העיתונאים שדיברו נגד ביבי בבחירות האלה, לא ימשיכו לעשות את זה ובבחירות הבאות כבר לא תשמע אף קול של ביקורת על ביבי או על הממשלה. "רפורמה בתקשורת" זה אחד מקווי היסוד של הממשלה. אז לא, אין אלטרנטיבה, בדיוק כמו שאין אלטרנטיבה לפוטין. כל האלטרנטיבות חוסלו.

אני חי בשנאה? אולי. אני מנצל את הזמן שעוד נשאר שבו אפשר לדבר נגד ביבי. בעוד 4-5 שנים אני לא בטוח שיהיה אפשר לכתוב במדינת ישראל דברים כאלה.

30 אפריל 2015, 23:40

פספסתי הרבה בשבועות שלא ביקרתי באגף הזה של הפורום :cool

איראן במלחמה עם ישראל כבר 26 שנים , מרגע המהפכה הם במאבק צבאי מול ישראל דרך חיזבאללה , חמאס , סוריה וכל המדינות שסובבות את ישראל ומאבק עקיף דרך פגיעה במוסדות ישראליים/ יהודיים בעולם .

האיום הגרעיני הוא איום קיומי על מדינת ישראל מהסיבה הפשוטה מאוד שיכולת גרעינית + רצון להשתמש באותה יכולת עלול להביא למיליוני הרוגים בישראל ואיראן אומרת בצורה הברורה ביותר שמטרתה היא השמדת מדינת ישראל , יש לנו כבר ניסיון מה קורה כשהעולם מתעלם מדברים מפורשים של מנהיגים חולניים כמו היטלר , מקבלים מלחמת עולם והשמדת עם ... אז למרבה המזל נתניהו הוא לא צ'מברליין המעופף והוא לא יפקיד את קיומה של מדינת ישראל בידי מטורפים דתיים קיצוניים שמצהירים בצורה הברורה ביותר שמטרתם היא השמדתנו , לרוע המזל קיבלנו בתקופה הרת הגורל הזוי את החיקוי של צ'מברליין בדמות אובמה שלא פספס אף הזדמנות להיכשל במדיניות החוץ כשהשאיר מזרח תיכון מדמם במסגרת ההתגדות שלו למלחמות ומשטרים מוסלמים קיצוניים במקום משטרים פרו מערביים , אם זה היה תלוי בהזוי הזה היה היום במצריים את האחים המוסלמים במקום סיסי והוא מסרב ללמוד מהכישלונות שלו ורוצה להשאיר לנו איום קיומי במסגרת החלומות הפנטזיונרים שלו , שוב .. מזל שנתניהו עומד בראשות הממשלה בתקופה הגורלית הזו .

ורועי .. למרבה הצער אני לא מקבל תגמול מביבי וגם לא מפדרמן ;) , אני כנראה לא מכיר את האנשים הנכונים .

30 אפריל 2015, 23:44

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני מקווה שאת המחקרים שלך באקדמיה אתה מנהל על סמך ניסויים ומספרים מוצקים ולא על סמך כתבות בהארץ.
אם הלינק המטופש הזה אמור לשכנע אותי שאתה צודק לגבי יאיר נתניהו, אז זה ממש לא הכיוון.

מעניין אותי לדעת גם על אילו עיתונים אתה מדבר ועם אילו עיתונאים דיברת והם אמרו לך את מה שאתה כותב.
לי ברור שמדובר בעוד הזיות שלך.
מאיפה אתה יודע מה הולך להיות? אתה נביא? אם כן, אז אתה נביא די גרוע, לפחות בכל מה שקשור לנתניהו.

לפחות הצלחת להרגיע אותי. איראן זה לא באמת איום. לא מבין למה לא אמרת את זה קודם.
עכשיו רק נשאר להתקשר ולעדכן את כל העולם. בעצם, מה איכפת לך לצאת בהצהרות מטופשות... הרי לא ניתן לבדוק את זה בטווח הקרוב...

לגבי הפסקה הלפני אחרונה זה פשוט מצחיק. זה כמו לראות שחור ולהגיד לבן. התקשורת היתה מגוייסת לדבר אח בלבד וזה להפיל
את נתניהו ולהמליך את בוז'י. מה לעשות שהפתט הזה רצה לשמור על נתניהו מאוחדת...
אין אלטרנטיבה? ביבי אשם שהעבודה בוחרת בכ ל מיני חנונים הזויים, בכל מיני אנארכיסטים וסוציאליסטים לצמרת המפלגה?
בבחירות האלה כל מועמד חצי סביר עם רשימה רבע סבירה היה מנצח.

אתה חי בסרט והשנאה מעוורת אותך לחלוטין.

קראת את הלינק? יש שם עובדות ברורות. אם יש לך משהו ענייני להגיד אז תגיד, אבל עצם זה שהכתבה פורסמה בהארץ לא פוסל שום דבר שכתוב בה.

שני העיתונים שאני מדבר עליהם זה "ישראל היום" ו"מקור ראשון". שניהם עיתונים של שלדון ושניהם מהווים שופר בלעדי של נתניהו. רוצה לערער על זה?

איראן זה איום? איזה איום בדיוק? הייתה לנו אי פעם מלחמה עם איראן? איזה יכולות יש להם להיכנס למלחמה עם ישראל? יש להם חיל אוויר? יש להם נושאות מטוסים? חיל ים? טנקים? אתה מודע לזה שאיראן נמצאת יותר מ- 1,000 ק"מ מישראל? אתה באמת חושב שאיראן יכול לנהל מלחמה מול ישראל (או להיפך)? חוץ למהקשיב לשטויות של ביבי אתה גם משתמש במוח שלך?

איזה תקשורת? יש אולי 4-5 עיתונאים שהיו נגד ביבי. לביבי יש שני עיתונים וצבא של מגיבי אינטרנט בתשלום שעשו מסע של דה-לגיטימציה חסר תקדים למחנה שלם. אני די בטוח שאותם העיתונאים שדיברו נגד ביבי בבחירות האלה, לא ימשיכו לעשות את זה ובבחירות הבאות כבר לא תשמע אף קול של ביקורת על ביבי או על הממשלה. "רפורמה בתקשורת" זה אחד מקווי היסוד של הממשלה. אז לא, אין אלטרנטיבה, בדיוק כמו שאין אלטרנטיבה לפוטין. כל האלטרנטיבות חוסלו.

אני חי בשנאה? אולי. אני מנצל את הזמן שעוד נשאר שבו אפשר לדבר נגד ביבי. בעוד 4-5 שנים אני לא בטוח שיהיה אפשר לכתוב במדינת ישראל דברים כאלה.

רוי באמת שאתה הזוי.
אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל.
ישראל היום זה עיתון ימני, וזה כלי התקשורת הרציני הימני היחיד בארץ, למעט ערוץ 9. תסלח לי שאני לא מחשיב את מקור ראשון...
להגיד שהיו 4-5 עיתונאים שהיו נגד ביבי, כשבמהלך חודשים ארוכים מתנהל מסע הכפשה בלתי פוסק בטלויזיה, ברדיו ובעיתונות, זה פשוט שקר גס.
אני זוכר מצויין את הויכוחים כאן בפורום הזה, שבהם הטיעון העיקרי שלך היה שמדובר בעיתונים/ערוצים פרטיים, ושמותר להם לעשות מה
שהם רוצים... אז עכשיו זה נהפך ל4-5 עיתונאים... הזוי ומביך.

אז מה אם לא היו מלחמות בעבר עם איראן? הרטוריקה והמעשים מצביעים באופן חד וברור שמובר באיום ובאיום גדול. זאת לא צפון קוריאה
שנמצאת 8000 ק"מ מישראל, ושאין לה בעצם שום דבר מהותי נגד ישראל, אלא מדינה איסלאמית קיצונית שמממנת את הטרור בסביבה,
ופועלת כל הזמן נגד ישראל ורוצה למחוק את ישראל מהמפה.
אתה באמת חושב שאיראן גרעינית זה לא איום על ישראל? אתה באמת חושב שהרוסים לא יחמשו אותם בכמה מטוסים שיוכלו לשאת את פצצות הגרעין לכיוון שלנו? עד כמה חסרי אחריות אפשר להיות?
הם לא צריכים לנהל מלחמה... רק להעיף פצצה אחת. זה יספיק.

ולגבי הרפורמה בתקשורת, על אילו קווי יסוד אתה מדבר? אין עדיין ממשלה בכלל.
אתה לוקח כל מיני רסיסי מידע מכל מיני אינטרסנטים בדיוק כמו הכתבה המטופשת שהבאת מהארץ, ומבסס על השטויות האלה את כל התאוריות
ההזויות שלך.
אני בכלל מרגיש מטומטם שאני ממשיך לנסות לשכנע אותך שביבי הוא לא היטלר.. זה פשוט דבילי לגמרי.

30 אפריל 2015, 23:52

הנה הכתבה מהארץ. נראה שאתה והכותב סובלים מאותן הפרעות...

הצגתו המדודה לציבור של יאיר נתניהו אינה מקרית. מתישהו, באמצע הקדנציה הבאה, נתבשר כולנו כי הוא פוקד את סניפי הליכוד לקראת התמודדותו לכנסת ה-21. ומשם, השמיים הם הגבול

משהו מהותי השתנה בשתי היממות החולפות בהרכב התפאורה האנושית אותה הורגלנו לראות סביב בנימין נתניהו. אל המאבטחים אטומי המבע המקיפים אותו תדיר מכל עבריו, הצטרף הבן הבכור, יאיר. שלשום (שלישי) הוא הצטלם לצדם של אבא ואמא, משלשל בעצמו פתק בקלפי בירושלים. אתמול הוא ניצב מאחורי ראש הממשלה במשך דקות ארוכות בכותל. רק שניהם מילאו את המרקע. ה"פריים" תוכנן בקפידה. שום דבר לא היה מקרי.

יש להניח שמעתה נראה את הבן יאיר בתדירות הולכת וגוברת בכל המקומות הנכונים, בהזדמנויות הצילום המתאימות. שימו לב שימו לב: שלב ב' בתוכנית אורנים הגדולה של שרה וביבי, יצא השבוע לדרך - הצגתו המדודה לציבור של היורש המיועד. האיש שבעיניהם צריך להיות יום אחד ראש הממשלה הבא של מדינת ישראל. התשובה המקומית לשושלת ה"ג'ורג בושים" באמריקה, עם שרה בתפקיד ברברה.

כפי שכבר דווח כאן במרוצת מערכת הבחירות הזו, נתניהו ג'וניור נטל חלק מרכזי ביותר בניהול מסע הבחירות של הליכוד. הוא ניווט את פעילות מטה הצעירים של המפלגה באמצעות שליח, חבר קרוב שלו שהוצנח לעמוד בראש המטה. כל המסרים, הסיסמאות, הסרטונים, הציוצים והפוסטים עברו דרכו. פעילים בליכוד גילו בשעתו, כי היוזמה להפקת סרטון הטיח המתפורר והשטיח הקרוע במעון ראש הממשלה, היתה שלו. במידת השפעתו היום־יומית על התנהלותו של אביו, לא ניתן להגזים.

גם בנאום התודה לפעילים, שלשום בגני התערוכה בתל אביב, הודה נתניהו לשני בניו, אבנר החייל ויאיר האזרח והדגיש את תרומתם החשובה לניצחון. מתישהו, באמצע הקדנציה הבאה, נתבשר בוודאי כולנו כי יאיר החל פוקד את סניפי הליכוד בירושלים לקראת התמודדותו לכנסת ה-21. ומשם, השמיים הם הגבול.

כל הכתבה הזאת מתבססת על צילום של משפחת נתניהו ליד הכותל, ועל פעילות כזאת או אחרת של יאיר נתניהו בקמפיין, וגם זה לא באופן ישיר,
אלא דרך שליח.
כל השאר זה השערות וספקולציות, ואפילו סימנתי לך אותם בהדגשה.

עכשיו תגיד לי אתה, איזה בן אדם רציני עם ראש על הכתפיים, שלא עיוור מרוב שנאה, ייקח את הכתבה הזאת, ויבנה ממנה תאוריה
שלמה על גבלס, היטלר ופוטין (טוב שלא אמרת גם את סטאלין).

30 אפריל 2015, 23:54

יוסי22 כתב:פספסתי הרבה בשבועות שלא ביקרתי באגף הזה של הפורום :cool

איראן במלחמה עם ישראל כבר 26 שנים , מרגע המהפכה הם במאבק צבאי מול ישראל דרך חיזבאללה , חמאס , סוריה וכל המדינות שסובבות את ישראל ומאבק עקיף דרך פגיעה במוסדות ישראליים/ יהודיים בעולם .

האיום הגרעיני הוא איום קיומי על מדינת ישראל מהסיבה הפשוטה מאוד שיכולת גרעינית + רצון להשתמש באותה יכולת עלול להביא למיליוני הרוגים בישראל ואיראן אומרת בצורה הברורה ביותר שמטרתה היא השמדת מדינת ישראל , יש לנו כבר ניסיון מה קורה כשהעולם מתעלם מדברים מפורשים של מנהיגים חולניים כמו היטלר , מקבלים מלחמת עולם והשמדת עם ... אז למרבה המזל נתניהו הוא לא צ'מברליין המעופף והוא לא יפקיד את קיומה של מדינת ישראל בידי מטורפים דתיים קיצוניים שמצהירים בצורה הברורה ביותר שמטרתם היא השמדתנו , לרוע המזל קיבלנו בתקופה הרת הגורל הזוי את החיקוי של צ'מברליין בדמות אובמה שלא פספס אף הזדמנות להיכשל במדיניות החוץ כשהשאיר מזרח תיכון מדמם במסגרת ההתגדות שלו למלחמות ומשטרים מוסלמים קיצוניים במקום משטרים פרו מערביים , אם זה היה תלוי בהזוי הזה היה היום במצריים את האחים המוסלמים במקום סיסי והוא מסרב ללמוד מהכישלונות שלו ורוצה להשאיר לנו איום קיומי במסגרת החלומות הפנטזיונרים שלו , שוב .. מזל שנתניהו עומד בראשות הממשלה בתקופה הגורלית הזו .

ורועי .. למרבה הצער אני לא מקבל תגמול מביבי וגם לא מפדרמן ;) , אני כנראה לא מכיר את האנשים הנכונים .

באמת פיספסת. זה האגף הכי טוב של הפורום... :grin

מה שכן אנחנו מאבדים את רוי... הבן אדם נהיה הזוי יותר מיום ליום.

01 מאי 2015, 00:19

יוני רק הערה אחת, ישראל היום ממש לא עיתון ימני הוא שופר של ביבי, ערוץ 20 למשל הוא ערוץ ימין, אבל בישראל היום לא תמצא תמיכה באף מפלגה אחרת מאשר הליכוד. לא האגף הימני של כחלון/לפיד, לא ליברמן, לא בנט ולא ההזויים של בן ארי.

01 מאי 2015, 09:26

jol9 כתב:רוי באמת שאתה הזוי.
ישראל היום זה עיתון ימני, וזה כלי התקשורת הרציני הימני היחיד בארץ, למעט ערוץ 9. תסלח לי שאני לא מחשיב את מקור ראשון...
להגיד שהיו 4-5 עיתונאים שהיו נגד ביבי, כשבמהלך חודשים ארוכים מתנהל מסע הכפשה בלתי פוסק בטלויזיה, ברדיו ובעיתונות, זה פשוט שקר גס.
אני זוכר מצויין את הויכוחים כאן בפורום הזה, שבהם הטיעון העיקרי שלך היה שמדובר בעיתונים/ערוצים פרטיים, ושמותר להם לעשות מה

אז מה אם לא היו מלחמות בעבר עם איראן? הרטוריקה והמעשים מצביעים באופן חד וברור שמובר באיום ובאיום גדול. זאת לא צפון קוריאה
שנמצאת 8000 ק"מ מישראל, ושאין לה בעצם שום דבר מהותי נגד ישראל, אלא מדינה איסלאמית קיצונית שמממנת את הטרור בסביבה,
אתה באמת חושב שאיראן גרעינית זה לא איום על ישראל? אתה באמת חושב שהרוסים לא יחמשו אותם בכמה מטוסים שיוכלו לשאת את פצצות הגרעין לכיוון שלנו? עד כמה חסרי אחריות אפשר להיות?

אתה לוקח כל מיני רסיסי מידע מכל מיני אינטרסנטים בדיוק כמו הכתבה המטופשת שהבאת מהארץ, ומבסס על השטויות האלה את כל התאוריות
ההזויות שלך.
אני בכלל מרגיש מטומטם שאני ממשיך לנסות לשכנע אותך שביבי הוא לא היטלר.. זה פשוט דבילי לגמרי.

ישראל היום הוא עיתון רציני? זו איזושהי בדיחה? עיתון ששולח תמונות לשרה נתניהו לאישור הוא עיתון רציני בעיניך? והוא לא שום עיתון ימני. הוא עיתון שהוקם ספציפית להוות שופר לביבי. אין שום קשר לימין ושמאל.

כמה עיתונאים יש בערוץ 10 שדיברו נגד ביבי? כמה יש בידיעות? אל תדאג - זה לא יימשך. אני מבטיח לך שבתוך זמן לא ארוך לא ניתן יהיה לפרסם כתבות נגד ביבי.

מה קשר רטוריקה? להגיד אפשר הכל. לא, הרוסים לא יחמשו אותם בשום מטוסים ובמילא אין להם שום סיכוי להגיע לישראל עם מטוס. אני לא מבין את השטויות האלה של להעיף פצצה אחת. נגיד שהם מעיפים פצצה ואיכשהו הפצצה שלהם מצליחה לעבור את ההגנה של החץ ולהתפוצץ בישראל. מה אתה חושב שתהיה התגובה? הרי לישראל יש יכולת של מכה שניה. גם הם יושמדו. אם יש משהו שאיראן הוכיחה זה שהם רציונליים. מאז המהפכה האיסלאמית הם לא נכנסו לשום הרפתקאה צבאית גדולה פרט למלחמת איראן עיראק שנכפתה עליהם. אתה אוכל את כל מה שביבי אומר לך בלי לחשוב לשניה.

חלק ממהסכמות של הממשלה החדשה זה שליטה מלאה של ביבי על התקשורת ורפורמה בערוצים. http://www.themarker.com/markerweek/1.2626123

תקרא לביבי מה שתרצה. היטלר, מוסולוני, פוטין. הוא משתמש בכל הטקטיקות הידועות ובתוך מספר שנים יהיה לנו משטר פאשיסטי דלוקס במדינה. כמובן שאתה ויוסי תהיו בראש המריעים. תמונה של ביבי בסלון כבר יש לכם?
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 01 מאי 2015, 09:39, נערך 2 פעמים בסך הכל.

01 מאי 2015, 09:29

jol9 כתב:כל הכתבה הזאת מתבססת על צילום של משפחת נתניהו ליד הכותל, ועל פעילות כזאת או אחרת של יאיר נתניהו בקמפיין, וגם זה לא באופן ישיר,
אלא דרך שליח.

עכשיו תגיד לי אתה, איזה בן אדם רציני עם ראש על הכתפיים, שלא עיוור מרוב שנאה, ייקח את הכתבה הזאת, ויבנה ממנה תאוריה

מה לא ברור? ביבי הכניס את הבן לפעילות פוליטית. יאיר היה מעורב מאוד בקמפיין הבחירות האחרון של הליכוד. אי אפשר להכחיש את זה. יש לך ספק שהוא הולך להיכנס לפוליטיקה באופן רישמי בקרוב ולרוץ ברשימת הליכוד? עד כדי ככה אתה עיוור?

ולא, האנשים שאתה הזכרת לפחות לא ניסו להעביר את השלטון בירושה. זה חידוש של ביבי - יותר בכיוון המלוכני מהפאשיסטי הסטדנרטי.

01 מאי 2015, 09:37

יוסי22 כתב:פספסתי הרבה בשבועות שלא ביקרתי באגף הזה של הפורום :cool

איראן לא נמצאת ומעולם לא הייתה במלחמה ישירה עם ישראל וסביר להניח שלעולם גם לא תהיה פשוט כי אין לה את היכולת.

מה זה משנה מה איראן אומרת? אני אומר שהמטרה שלי היא להיות נשיא ארה"ב. אז מה? איראן לא תשתמש בנשק גרעיני נגד ישראל כי זה יביא להשמדה של איראן והם לא משוגעים כמו שאתה חושב. הם אף פעם לא עשו שום דבר משוגע מאז המהפכה האיסלאמית. הכל אצלם מחושב מאוד. איראן זה לא גרמניה הנאצית. זו מדינה נחשלת ומושחתת ואין להם שום יכולות להחזיק איזה אימפריה או לצאת למסע כיבושים. הכל זה פנטזיות של ביבי שהוא מאכיל אותך כמו איזה ילד ואתה וחבריך שותים בשמחה.

מדינה בלי חיל ים, בלי חיל אוויר, שנמצאת יותר מ-1,000 ק"מ מאיתנו. זה האיום הקיומי?

אתה לא מקבל תגמול מביבי. יש אחרים שמקבלים (הייתה פגישה של ביבי עם הטוקבקיסטים שלו במהלך מערכת הבחירות). אתה מה שקוראים "אדיוט שימושי" בלי לפגוע.

01 מאי 2015, 13:46

roy1000 כתב:
jol9 כתב:כל הכתבה הזאת מתבססת על צילום של משפחת נתניהו ליד הכותל, ועל פעילות כזאת או אחרת של יאיר נתניהו בקמפיין, וגם זה לא באופן ישיר,
אלא דרך שליח.

מה לא ברור? ביבי הכניס את הבן לפעילות פוליטית. יאיר היה מעורב מאוד בקמפיין הבחירות האחרון של הליכוד. אי אפשר להכחיש את זה. יש לך ספק שהוא הולך להיכנס לפוליטיקה באופן רישמי בקרוב ולרוץ ברשימת הליכוד? עד כדי ככה אתה עיוור?

ולא, האנשים שאתה הזכרת לפחות לא ניסו להעביר את השלטון בירושה. זה חידוש של ביבי - יותר בכיוון המלוכני מהפאשיסטי הסטדנרטי.

מה לא ברור לך? הכתבה הזאת וכל הדברים שאתה אומר זה שטויות שמתבססות על כלום ושום דבר.
יש לי ספק גדול מאוד שנתניהו הצעיר ירצה להיכנס לזירה הפוליטית.

01 מאי 2015, 14:31

roy1000 כתב:
jol9 כתב:רוי באמת שאתה הזוי.

ההזויות שלך.

ישראל היום הוא עיתון רציני? זו איזושהי בדיחה? עיתון ששולח תמונות לשרה נתניהו לאישור הוא עיתון רציני בעיניך? והוא לא שום עיתון ימני. הוא עיתון שהוקם ספציפית להוות שופר לביבי. אין שום קשר לימין ושמאל.

כמה עיתונאים יש בערוץ 10 שדיברו נגד ביבי? כמה יש בידיעות? אל תדאג - זה לא יימשך. אני מבטיח לך שבתוך זמן לא ארוך לא ניתן יהיה לפרסם כתבות נגד ביבי.

מה קשר רטוריקה? להגיד אפשר הכל. לא, הרוסים לא יחמשו אותם בשום מטוסים ובמילא אין להם שום סיכוי להגיע לישראל עם מטוס. אני לא מבין את השטויות האלה של להעיף פצצה אחת. נגיד שהם מעיפים פצצה ואיכשהו הפצצה שלהם מצליחה לעבור את ההגנה של החץ ולהתפוצץ בישראל. מה אתה חושב שתהיה התגובה? הרי לישראל יש יכולת של מכה שניה. גם הם יושמדו. אם יש משהו שאיראן הוכיחה זה שהם רציונליים. מאז המהפכה האיסלאמית הם לא נכנסו לשום הרפתקאה צבאית גדולה פרט למלחמת איראן עיראק שנכפתה עליהם. אתה אוכל את כל מה שביבי אומר לך בלי לחשוב לשניה.

חלק ממהסכמות של הממשלה החדשה זה שליטה מלאה של ביבי על התקשורת ורפורמה בערוצים. http://www.themarker.com/markerweek/1.2626123

תקרא לביבי מה שתרצה. היטלר, מוסולוני, פוטין. הוא משתמש בכל הטקטיקות הידועות ובתוך מספר שנים יהיה לנו משטר פאשיסטי דלוקס במדינה. כמובן שאתה ויוסי תהיו בראש המריעים. תמונה של ביבי בסלון כבר יש לכם?

ישראל היום הוא עיתון רציני מאוד. הוא פשוט עיתון שאתה לא אוהב את מה שכתוב בו. אבל הוא לא פחות רציני מידיעות.

כמה עיתונאים? לא יודע, לא ספרתי. אולי 50.... הרבה יותר קל לספור גופי תקשורת שכל אחד מעסיק עשרות
עיתונאים - הארץ, ידיעות, ערוץ 10, ערוץ 2, 103FM, וואלה, YNET
כל אלה שציינתי הם בערך 80% מהתקשורת המיינסטרימית בארץ.
גלי צהל ניסו להיות מאוזנים, וישראל היום וערוץ 9 היו בצד הימני.

מעניין אותי מה המושג שיש לך בנושא איראן. אני מהמר שמדובר באפס אחד גדול. מי שמך לקבוע מה יהיה ומה
לא יהיה. אין לך שום מושג בנושא הזה אבל אתה מדבר כאילו אתה מינימום ראש המוסד.
הנה רק היום ג'ו ביידן אמר שהוא מבין לגמרי את החששות הישראלים ושמדובר בחששות לגיטימיים שמדינה
שהצהירה בפומבי על רצונה למחוק את ישראל מהמפה תחזיק נשק גרעיני...
אבל לא, רוי מפורום צהבת אומר שאין שום איום ושכולם מטומטמים...

אתה באמת חושב שמעניין אותי מה יקרה לאיראן, אם "רק" פצצה אחת תיפול על ישראל? הרי בישראל לא ניתן יהיה לחיות
יותר...
ברור ששלטון סביר לא אמור להשתמש בנשק מהסוג הזה, אבל אנחנו באמת רוצים לסמוך על פנאטים איסלאמיים?
ומה אם האיום יהפוך להיות ממשי לא עכשיו אלא בעוד 30 שנה? זה לא חשוב? אתה יודע מי יעמוד בראש איראן בעוד
30 שנה? אולי איזה פסיכופט?

לגבי התקשורת, אתה והכתב מסיקים מסקנות אבל בפועל העובדות הן שונות לחלוטין.
נתניהו מקדם רפורמות בתקשורת שיאפשרו ליותר גופים להיכנס לשוק ולהגביר את התחרות.
אתה עצמך אמרת על ידיעות שמדובר בגוף תקשורת פרטי שיכול לעשות מה שבא לו - רוצה תצרוך, לא רוצה אל תצרוך.
אז אני אומר לך את אותו הדבר - גופי התקשורת החדשים (שמשום מה החלטתם כבר עכשיו שיהיו תומכי ימין או ביבי)
ישדרו מה שישדרו, ואתה רשאי לא לצרוך אותם.
זה נקרא דמוקרטיה ושוק חופשי. חבל שאתה לא מבין את זה, או יותר נכון מבין את זה רק כשזה מסתדר לך עם הטיעונים.

אני רק רוצה לעלות שניה ק"מ אחד למעלה בויכוח הבלתי נגמר הזה.
הויכוח הזה מתאפיין בדבר אחד - אתה מתעסק בהמצאות וכל מי שמתווכח איתך במציאות, אתה מתעסק בהשערות ואנחנו בעובדות.
אתה מחבר כמה דברים לכדי טיעון אחד שנראה כביכול חזק, ומבסס על זה תאוריות שלמות, על מה יהיה ואיך יהיה.
אלא ששום דבר מהדברים שאמרת שקורה או שיקרו, לא קרה במציאות.
אולי עוד יקרה, אבל בינתיים לא קרה, אבל אתה מתייחס לזה כאילו זה כבר DONE DEAL.

01 מאי 2015, 15:37

קצת מעייף הדיון הבלתי נגמר הזה .

ביבי לא שילם מעולם למישהו כדי שיגיב בתקשורת עד כמה שידוע לי ... במידה וכן אשמח להפניה ;)

איראן מהוה סכנה קיומית מכיוון שנשק גרעיני מהווה סכנה קיומית ולצורך הענין יכול להיות להם צבא שכולל נשק גרעיני ויכולת שיגור שלו , זה מספיק .

כשמצרפים את זה לכוונות שלהם הם מהווים סכנה קיומית ולא ממש אכפת לי מה רועי חושב , למזלנו גם ראש הממשלה הפסיק מזמן להתייחס לרעשי הרקע הלא רלוונטים שצצים מידי פעם בעניין הזה .

01 מאי 2015, 15:51

jol9 כתב:ישראל היום הוא עיתון רציני מאוד. הוא פשוט עיתון שאתה לא אוהב את מה שכתוב בו. אבל הוא לא פחות רציני מידיעות.

כמה עיתונאים? לא יודע, לא ספרתי. אולי 50.... הרבה יותר קל לספור גופי תקשורת שכל אחד מעסיק עשרות
עיתונאים - הארץ, ידיעות, ערוץ 10, ערוץ 2, 103FM, וואלה, YNET
כל אלה שציינתי הם בערך 80% מהתקשורת המיינסטרימית בארץ.
גלי צהל ניסו להיות מאוזנים, וישראל היום וערוץ 9 היו בצד הימני.

מעניין אותי מה המושג שיש לך בנושא איראן. אני מהמר שמדובר באפס אחד גדול. מי שמך לקבוע מה יהיה ומה
לא יהיה. אין לך שום מושג בנושא הזה אבל אתה מדבר כאילו אתה מינימום ראש המוסד.
הנה רק היום ג'ו ביידן אמר שהוא מבין לגמרי את החששות הישראלים ושמדובר בחששות לגיטימיים שמדינה
שהצהירה בפומבי על רצונה למחוק את ישראל מהמפה תחזיק נשק גרעיני...
אבל לא, רוי מפורום צהבת אומר שאין שום איום ושכולם מטומטמים...

אתה באמת חושב שמעניין אותי מה יקרה לאיראן, אם "רק" פצצה אחת תיפול על ישראל? הרי בישראל לא ניתן יהיה לחיות
יותר...
ברור ששלטון סביר לא אמור להשתמש בנשק מהסוג הזה, אבל אנחנו באמת רוצים לסמוך על פנאטים איסלאמיים?
ומה אם האיום יהפוך להיות ממשי לא עכשיו אלא בעוד 30 שנה? זה לא חשוב? אתה יודע מי יעמוד בראש איראן בעוד
30 שנה? אולי איזה פסיכופט?

לגבי התקשורת, אתה והכתב מסיקים מסקנות אבל בפועל העובדות הן שונות לחלוטין.
נתניהו מקדם רפורמות בתקשורת שיאפשרו ליותר גופים להיכנס לשוק ולהגביר את התחרות.
אתה עצמך אמרת על ידיעות שמדובר בגוף תקשורת פרטי שיכול לעשות מה שבא לו - רוצה תצרוך, לא רוצה אל תצרוך.
אז אני אומר לך את אותו הדבר - גופי התקשורת החדשים (שמשום מה החלטתם כבר עכשיו שיהיו תומכי ימין או ביבי)
ישדרו מה שישדרו, ואתה רשאי לא לצרוך אותם.
זה נקרא דמוקרטיה ושוק חופשי. חבל שאתה לא מבין את זה, או יותר נכון מבין את זה רק כשזה מסתדר לך עם הטיעונים.

אני רק רוצה לעלות שניה ק"מ אחד למעלה בויכוח הבלתי נגמר הזה.
הויכוח הזה מתאפיין בדבר אחד - אתה מתעסק בהמצאות וכל מי שמתווכח איתך במציאות, אתה מתעסק בהשערות ואנחנו בעובדות.
אתה מחבר כמה דברים לכדי טיעון אחד שנראה כביכול חזק, ומבסס על זה תאוריות שלמות, על מה יהיה ואיך יהיה.
אלא ששום דבר מהדברים שאמרת שקורה או שיקרו, לא קרה במציאות.
אולי עוד יקרה, אבל בינתיים לא קרה, אבל אתה מתייחס לזה כאילו זה כבר DONE DEAL.

ישראל היום זה בדיחה מהלכת. אין שום דבר רציני שם. העיתון הזה הוקם בשביל לתמוך בביבי והבנאדם שהקים את העיתון הזה אפילו לא מכחיש את זה. הניסיון שלך להגיד שמדובר בעיתון רציני זה אפילו לא בדיחה.

גם ידיעות הפך לעיתון לא רציני אם זה מנחם אותך. אני לא חושב שיש 50 עיתונאים שדיברו נגד ביבי. אפילו לא קרוב לזה. יש אולי 4-5 בערוצי הטלוויזיה ויש את אלו של ידיעות. זה רחוק מלהיות 50 או אפילו קרוב לזה. בלכ מקרה, זה ממש לא משנה, כי בעוד 4 שנים לא יהיה אפילו אחד שיוכל לדבר נגד ביבי, ואתה תריע לזה.

תקרא שוב את מה שכתבתי על איראן . תגיד איפה בדיוק יש במה שאמרתי מידע סודי שצריך להיו רמטכ"ל או ראש מוסד בשביל לדעת אותו? עם מה אתה בא להתווכח? אתה זורק סמסמאות כאשר אחת יותר מפגרת מהשניה ולא עונה על שום דבר שכתבתי. תקרא טוב ותגיד לי עם מה בדיוק אתה לא מסכים? אתה לא מסכים עם זה שאיראן מתנהגת בצורה רציונאלית? מה הקשר מי יעמוד בראש איראן בעוד 30 שנה? בראש מדינת ישראל כבר עומד פסיכופת, אז מה? גם בראש רוסיה עומד פסיכופת.

אז לא, לא כולם מטומטמים (להזכירך, לפחות שליש עם לא בחר בביבי, אבל אל תדאג, בבחירות הבאות קרוב לוודאי שנגיע ל- 99% קולות לביבי כמו במקומות אחרים), אבל יש בהחלט הרבה מהם ויש הרבה שהם מטומטמים מבחירה. מי שמאמין לכל מילה שיוצאת מהפה של ביבי, גם כשהדברים שהוא אומר הם אבסורדיים הוא מטומטם. מי שמאמין לבנאדם שמדבר למעלה מעשרים שנה על זה שלאיראן בתוך שנתיים יהיה נשק גרעיני הוא מטומטם. מי שמאמין לבנאדם שכל מילה שניה שיוצאת לו מהפה היא שקר (כשהשקרים מוקלטים ומוקרנים בפריים טיים) הוא בפירוש מטומטם. מי שהולך בצורה עיוורת אחרי מנהיג שחוץ מלנאום נאומי הפחדה לא מעוניין לעשות כלום הוא מטומטם.

באיזה עובדות אתה מתעסק? אין שום עובדות חוץ מזה שיש ממשלה חדשה שבה ראש הממשלה בצורה תמוהה מאוד רוצה שליטה מוחלטת על התקשורת, אבל כמובן שזה להיטיב עם העם ולהגדיל "תחרות" ולא בשביל להגיע למצב שיש לו שליטה על כל המסרים שיוצאים מכלי התקשורת. באמת לא ראינו את הדברים האלה בעבר. טקטיקות חדשות לחלוטין.

שוק התקשורת הוא לא בדיוק שוק חופשי משוכלל כי יש שחקנים שמוכנים להפסיד כסף בשביל להוציא שחקנים אחרים מהשוק. בכל מקרה, זה לא הנושא. הנושא הוא שבעוד כמה שנים לא יהיה אף כלי תקשורת שיעביר ביקורת על ראש הממשלה וממש לא משנה איך נגיע למצב הזה.

יש דברים שהם כבר done deal. זה שהחוקים עוד לא נחקקו זה משהו אחר. החוכמה זה להבין לאן הדברים הולכים ולא לחכות שזה יקרה ואז להגיב כי אז זה יהיה מאוחר יותר.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 01 מאי 2015, 16:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

01 מאי 2015, 16:04

יוסי22 כתב:קצת מעייף הדיון הבלתי נגמר הזה .

ביבי לא שילם מעולם למישהו כדי שיגיב בתקשורת עד כמה שידוע לי ... במידה וכן אשמח להפניה ;)

איראן מהוה סכנה קיומית מכיוון שנשק גרעיני מהווה סכנה קיומית ולצורך הענין יכול להיות להם צבא שכולל נשק גרעיני ויכולת שיגור שלו , זה מספיק .

כשמצרפים את זה לכוונות שלהם הם מהווים סכנה קיומית ולא ממש אכפת לי מה רועי חושב , למזלנו גם ראש הממשלה הפסיק מזמן להתייחס לרעשי הרקע הלא רלוונטים שצצים מידי פעם בעניין הזה .

הנה הפגישה של ראש הממשלה עם הטוקבקיסטים שלו בזמן הבחירות: http://rotter.net/forum/scoops1/183570.shtml
מדובר בחבורה של אנשים שבצורה מתואמת תוקפים ועושים דה-לגיטימציה ברוטאלית לכל מי שמבקר או מציג דעה שונה משל ביבי. זה כל כך אבסורדי, שזה הגיע למצב שאפילו החילונים שבטוקבקיסטים האלה תקפו את מצביעי הליכוד שביקשו תחבורה ציבורית בשבת מישראל כץ (שקרא להם "שמאלנים"). חלקם קיבלו טורים במקור ראשון וישראל היום אחרי שהצטרפו לגדודי השאהידים האינטרנטיים של ביבי. כסף הם מקבלים.

גם לפקיסטן יש נשק גרעיני עם טילים שמגיעים לישראל וגם לצפון קוריאה. אין ספק שעדיף שלא יהיה נשק גרעיני באיראן, אבל בין זה ובין הפאניקה שביבי מנסה לזרוע המרחק מאוד גדול. אבל אין בעיה נלך איתך - איראן עם נשק גרעני היא איום קיומי. נתעלם מזה שלפי ביבי כבר היה אמור להיות להם נשק גרעיני לפני למעלה מעשור, אז מה בדיוק ביבי עושה בנושא האיום האיראני חוץ מנאומים? או שאתה מאלה שחושבים שהנאומים של ביבי זה מה שעושה את העבודה? בוא תגיד לי איך ביבי מתכוון לעתור את הגרעין האיראני? הרי המהלך בקונגרס נכשל - אין רוב עוקף וטו. מה עכשיו?

01 מאי 2015, 16:06

jol9 כתב:מה לא ברור לך? הכתבה הזאת וכל הדברים שאתה אומר זה שטויות שמתבססות על כלום ושום דבר.
יש לי ספק גדול מאוד שנתניהו הצעיר ירצה להיכנס לזירה הפוליטית.

לי זה ברור לחלוטין רק לך זה לא ברור. מה אתה חושב שיאיר נתניהו חיפש במערכת הבחירות האחרונה? למה אתה חושב שהוא ליווה את אבא שלו לכל מקום? למה אתה חושב שהוא עבד במטה הבחירות? הוא כבר נכנס לזירה הפוליטית.

01 מאי 2015, 16:31

יוני, אני לא מבין משהו. אם האיום הגרעיני מאיראן הוא כל כך גדול, לא היית מצפה מראש ממשלה אחראי ו"חזק בביטחון" שיקח אחריות ויסיר את האיום הזה?

ד"א, לאיראן יש ח"א ויש ח"י, אבל זה לא רלוונטי. בעימות כלשהו עם איראן, הסכנה היא 500 טק"ק שיכולים לפגוע בכל נקודה בישראל פחות או יותר. מספיק 2-3 טילים ביום שנופלים בנקודות אסטרטגיות, בשביל לשתק מדינה שלמה להמון זמן. זה כבר לא הצינורות המעופפים שנופלים מעזה, מדובר ברש"ק של חצי טון חומר נפץ. יש להם גם יכולות סייבר התקפיות לא רעות בכלל. מה שאנשים לא מבינים בוגע לאיראן, זה שהם לא ערבים. במובן הכי שטחי וגזעני שיש. הם עם מאוד חכם, ומאוד מתקדם טכנולוגית.
כמובן שכל עימות איתם יפתח גם חזית מול חזבאללה בלבנון וארגוני טרור שמקושרים לציר הרדיקלי בסוריה.

*הקונסטלציה היחידה שבה מערכה עם איראן תהיה רלוונטית היא במידה ונתקוף את מתקני הגרעין שם.

01 מאי 2015, 17:04

זה שהאירנים לא ערבים לא אומר שהם מאוד חכמים או חכמים בצורה כזו שהם יותר מסוכנים מערבים , במלחמת איראן עיראק פרסים נגד ערבים הם לא ממש הבריקו ... המלחמה נמשכה 8 שנים וניגמרה בתיקו כשדווקא העיראקים הצליחו יותר בהתחלת המילחמה והבנתי שבקרבות אוויר האיראנים בכלל ניגפו ...

01 מאי 2015, 17:17

בלי להיכנס לדיון ארוך מדי (אני יכול לדבר על איראן שעות), איראן היא המדינה הכי מתקדמת טכנולוגית שאנחנו מתמודדים מולה. שנות אור מכל השאר.

01 מאי 2015, 19:25

השני F-14 התקינים שיש לאיראן מהווים איום על ישראל (ביחד עם שאר הגרוטאות המעופפות שלהם)? חיל הים האיראני יכול לשוט לחופי הים התיכון ולהפציץ את ישראל? לא ברור לי איזה תועלת בדיוק תצא לאיראן מטפטוף של טילים לעבר ישראל כמו סדאם חוסיין בזמנו? הרי הנזק שהם יספגו יהיה גדול פי כמה. גם להם יש מתקני תשתית. הרי התגובה על טילים מאיראן תהיה הפצצה של שדות הנפט שלהם וזה יהיה הסוף של המדינה הזו - לאנשים שם לא יהיה מה לאכול.

איראן רחוקה מלהיות מדינה משוגעת. להיפך, הם הרבה יותר שמרנים מאיתנו מבחינה צבאית וחוץ ממלחמת איראן-עיראק (שלא הם יזמו), הצבא שלהם לא נלחם ישירות בשום מלחמה מאז המהפכה האיסלאמית. מי שמנהל שם את המדינה הוא מאוד רציונלי ומאוד צפוי. את הטילים שמגיעים לישראל יש להם כבר הרבה זמן והם לא השתמשו בהם ולא במקרה.

ביבי כבר הראה שאין לו כוונה לעשות כלום בנושא האיראני. הוא מדבר על זה עשרים שנה עם אפס מעשים. בוא נדמיין לשניה שההסכם של אובאמה אכן יעבוד ואיראן תוותר על התוכנית הגרעינית הצבאית, מה יהיה אז. איך ביבי ישלוט במצביעים שלו? איזה איום קיומי הוא ימכור אז?

01 מאי 2015, 20:11

לא אמרתי שחיל האוויר שלהם מתקדם, אמרתי שהוא קיים. חיל הים שלהם לא רע בכלל.
כמו שאמרתי, הסיטואציה היחידה שבה נראה מערכה מול איראן ישירות, היא אם נתקוף את מתקני הגרעין. ואז תראה איזה תועלת הם ישיגו עם 500 טקק מדוייקים שיכולים לפגוע ישירות בבית שלך אם הם רק יחליטו. להשוות את היכולת הזאת למה שהיה במלחנת המפרץ זאת בדיחה.

בכל מקרה, כן, האיום מאיראן כרגע הוא לא במערכה ישירה מולה וגם לא סוגיית הגרעין. הבעיה היא התמיכה בחזבאללה ובטרור נגד ישראל. איום קיומי היא בטח לא.
פרסם תגובה